Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Nálunk Saturn volt, de az megszűnt. Helyette lett nálunk is MM. A Saturnban volt, ot is ennyiért, a MM-ban nincs. Viszont a minap láttam eldugva a Tesco-ban, ezért merült fel bennem a vásárlás lehetősége.
    És azért nem mindegy hogy 4 vagy 5k-t fizetek ugyan azért. Sajnos vidéki vagyok, szóval nekem ezt is bele kell kalkulálnom.
    A From Ashes megvan, mivel ME3 CE-t rendeltem elő. Házhoz szállítással elég húzós ára volt. Mondjuk úgy hogy így is kifizettem a DLC-t.
    Igazából ahhoz képest tűnik nekem soknak hogy pl pár hete vettem meg a Fallout 3-t is összes DLC-vel. Ott a kiegészítők elég komoly mennyiségű plusz tartalmad adtak és kb 1-1500Ft-al fizettem többet. Ami sztem 5 DLC-ért nem sok. Most a New Vegas megvételét is fontolgatom. Viszont a ME-hez csak ténylegese letölthető formában érhetőek el a DLC-k. Mindenesetre kösz az infókat, jövő héten pont Pesten járok, kérdés hogy időbe bele fér e a vásárlás. (kérdés: A nyugati melletti Plázában is van MM és ha igen, kapható ott is?)