10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Bigpigrib #7258 "nem, ilyet sehol sem ír, hogy szintkorlát van rá. működnie kéne így is, ha meg nem, akkor írják oda hogy lvl 10 alatt érvényes vagy valami..."
Nem ez pusztán logika.
Feltételezték, ahogy nézem hiába. Hogy fogsz egy főhőst, azzal kalandozol, majd mikor találkozol az alhőssel azt feltápolod.
main 18 akkor az al 17 lesz. Olyan nincs hogy 2 18 ast összefuttatsz, és mennyi legyen a hős? lvl 31? :DD -
#7257 Az alacsonyabb megkapja a magasabb szintű XP-jének 75%-át...
Tehát 2 18-ast ha összeengedsz, akkor ott biza nem történik semmi.
De pl nézz meg egy olyat, hogy a level 30-as hősöddel találkozol egy level 18-assal.
Szóval ez sem bug. -
#7256 mert megveszem az összes hőst ha van pénzem, csak a lényeik kellenek. egész jó sereget ki lehet hozni így. idegesít ha van 10 hősöm és csak állnak. ki szoktam nyíratni őket, de jobb lenne ha ki lehetne csapni őket. nekem max 3 hősöm szokott lenni, de inkább 2... -
#7255 nem, ilyet sehol sem ír, hogy szintkorlát van rá. működnie kéne így is, ha meg nem, akkor írják oda hogy lvl 10 alatt érvényes vagy valami... -
Bigpigrib #7254 Ha sorsdöntő dologra készülsz, előtte ments.
A játék megvétele előtt is lehetett tudni, hogy kevés nyersanyag lesz.
Hőst meg minek kirúgni? Nem olcsó, és később hatványozottan többe kerül majd:) majdnem 100k gold magasabb szinten, egy "felfogadás" -
Bigpigrib #7253 működik az csak nem úgy kell hogy két 18 ast egymásra ugrasztasz:)
egy lvl 5 öst ugrasztasz egy lvl 18 asra..:) -
#7252 ja és hogy lehet hőst kirugni? nem találom sehol... -
#7251 ja és miért csak 1 féle elit nyersi van? kristály. hol a többi? aranypor, gem, mercury smafu?:( -
#7250 újabb bug:
a mentorlás nem működik. összeengedtem 2 mentoros hőst, lvl 18-asok voltak, egyik sem kapott a másiktól 75% xp-t:( elbasztam 1 skillpontot a semmire...bravo. -
Crome #7249 A piac nem mindig jön össze, mert nem mindig van mire cserélni. Bár hozzá kell tennem, hogy az 5-höz képest, itt elég jól lehet halmozni az aranyat. Sokszor van olyan, hogy aranyból már rengeteg van, lényemből meg viszonylag kevés, így nem érek vele sokat. Persze fordítva sem lenne jobb. Mondjuk ilyen esetben szoktam is kristályt venni, mert van miből, kivéve mikor nem. :-) -
#7248 Nekem egy valami hiányzik.....tök kis semmiség egyébként, a vizimalom :DD
Azt úgy bírtam.
De alapvetően azt gondolom, csinálják meg a játékot simán jóra a javítással, hogy mindenki tudjon vele jót játszani, aztán jöhetnek hozzá a jóságok....szép a grafika, a történet is elég hangsúlyos, hozzá kell még tapasztgatni pár hőst-lényt-frakciót, és csicsákat...és akkor évekig elleszek vele.
A HoMM 2 mesehangulatát úgy sem hozza már semmi, mások az igények :( ...elfogadtam, de ez egy jó játék, jó kis Heroes. -
Petiknight #7247 Maga a fonix nem eled ujra, mint a korabbi reszekben. Nem az altala megolt egysegekrol beszeltem. Bar az is igaz, hogy nem olvastam el a leirast. -
ArchDruid #7246 Akkor jó, ez nem bug! hanem az én figyelmetlenségem!
De még akkor is ott van a félig elhalálozós animáció, meg a -214567 -et mutató számláló, meg a rejtélyes fagyás ami csak akkor jön elő, ha főnixet leölöm és elkezdem a következő csatát!
Szóval valami nem oké vele! :))) -
Bigpigrib #7245 "Igen, jól jönne egy resource silo szerű épület, ami +1 kristályt ad naponta... ezt is kivették. Vagy valami megtanulható képesség, ami +1 kristályt ad. Pl. a +1 fa és kő helyett, ami totál felesleges!! Addigra, mire ki lehetne fejleszteni (level 15) már nincs szükség fára meg kőre...
Meg az upg. 7-es szintű lény sem kerül már 2 kristályba. Felfejlesztésük alig pár aranyba kerül..."
ugyanezt tudja a hős, fával kővel ezen kettő együttesével, meg a piac.
A piacon van legalább egy kis taktikázási lehetőség, meg számolni kell.
(igen lebutították a játékot itt is:) mondjuk az legalább nem fenyeget, hogy valamit megvegyek még ebből a sorozatból, majd ha más koncepció lesz akkor:D -
RamsayBolton #7244 "Ha csata közben közelharci egységgel megütök egy főnixet, és az visszatámad a megölt egységeimet nem lehet feltámasztani! Nem lehet gyógyítani se"
E a jelenség nem bug. Ha elolvasod a főnix leírását, akkor ott van, hogy akit megöl az véglegesen viszlát. -
ArchDruid #7243 Igen, jól jönne egy resource silo szerű épület, ami +1 kristályt ad naponta... ezt is kivették. Vagy valami megtanulható képesség, ami +1 kristályt ad. Pl. a +1 fa és kő helyett, ami totál felesleges!! Addigra, mire ki lehetne fejleszteni (level 15) már nincs szükség fára meg kőre...
Meg az upg. 7-es szintű lény sem kerül már 2 kristályba. Felfejlesztésük alig pár aranyba kerül... -
Bigpigrib #7242 bányarablást sosem csináltam, economistos alhősökkel operálok a piacon:)
-
#7241 Ezért is lehet csak 3-at idézni és seregnöveléssel 4-re emelni. -
#7240 mármint közelharcban...egyike azon lényeknek amiket jobb távolról pusztítani. -
#7239 nem fagy a főnix-től a játék :))
..sokat öltem, az tény hogy a sebzését nem lehet gyógyítani,..de ezt írja is a tulajdonságainál...és elég kemény tud lenni. -
#7238 piac! -
Petiknight #7237 Most erre a kerdesre nem tudok valszolni, otthon megnezem majd. Melozok kemenyen :). -
Crome #7236 Köszi, akkor használom, mert kristályból tényleg kevés van és sokszor kéne... -
Bigpigrib #7235 Petiknight milyen dinasztiafegyver jön Infernoban? (még nem jutottam el oda :)
egyet akarok jól kiismerni, hogy utána az összes többi előnyét és hátrányát. -
#7234 Én azt vettem észre, hogy akkor fagy szét néha, amikor a harcot az AI kezdi. Nekem eddig csak akkor fagyott szét.
Csata indul, AI elkezd lépni és bumm...
Aztán újraindítás után ok. -
ArchDruid #7233 Akkor hasonló a helyzet ott is! Nekem is mindig akkor fagy, amikor a gép lépne... Megmerevedik a kép, és annyi. A kurzor mozog, de nem reagál semmi...
A bányarablás hasznos!!! 2. vagy 3. hősnek mindig megtanítom, és próbálok rabolni! Muszáj is, mert kristályt nem lehet találni! (ez egy elég nagy hiba szerintem, hogy kevés a kristály, vagy egyáltalán nincs!)
A baj csak az vele, hogy a gépi ellenfél elszántan pusztítja a bányarabló hőseimet! És mindenáron!!! Egyszer azt csináltam,hogy mentem a fősereggel, és a nyomában a bányarabló üres hőssel! Mindig egymás mellett álltak! A gép persze ész nélkül kirontott rá teljes seregével, és elkapta, de ott lett vége a körének! Én meg a főhősömmel felaprítottam! :D -
Crome #7232 Ti a bányarablás (amikor 3 napi nyersanyagot lehet szerezni) varázslatot mennyire használjátok vagy tartjátok hasznosnak? Érdemes megtanulni, vagy nincs akkora szerepe? -
Petiknight #7231 Nekem infernoval valo hadjarat soran fagyott ki rengetegszer a jatek. Altalaban akkor, amikor megideztem a fonixet, de akkor se a csata kozben. A masodik vagy harmadik csata alkalmaval, mindig az ellenfel koreben fagyott ki a jatek. A fonix pedig nem eled ujra, hiaba aktivalod ezt a kepesseget. Az egesz inferno hadjaratot ugy jatszottam vegig, hogy minden csata elott mentettem. Eredeti patchelt verzioval jatszom es eleg jo a vasam is hozza. Szoval vannak erdekes dolgok meg rendesen. Varom mar nagyon azt a kovetkezo patchet. -
Bigpigrib #7230 Nem közvetlenül elé állok, hanem úgy, hogy mehessek másmerre is, de ha szükséges akkor átfuthassak. )lvl 10 es alhős volt (mentoringgal felhúzva)
(architect, economist, logistic, pathfinding, markolás, scouting 1 és taktika volt nála.) -
ArchDruid #7229 :DDDD Erre nem is gondoltam még! Na majd kipróbálom! Igen, ezzel a vízenjárós sanctuaryval lehet ganyézni elég rendesen!! :D
Bár nekem ilyet sose csinál a gép! Ha észleli, hogy a közelében vagyok, nem hagyja üresen a várat! Mindig pont annyit hagy benn, hogy pont ne bírjam elfoglalni!
-------------
Amikor én idézem meg, nekem sem fagy, működik rendesen!
Akkor tojja magát össze a gép, amikor a térképen lévő főnixet kell megölni! És csak a közelharci támadásoknál! Amúgy, ha lelövöm, nincs semmi gond!
Ja, és ezt a fegyást nem biztos, hogy ez okozza, de egyszer sem fordult még elő, csak tegnap, mikor levertem a főnixcsapatot és továbbmentem.. Szóval erre gyanakszom! -
Bigpigrib #7228 A lényutánpótlás 2 módon működhet
vagy elfoglalsz valamit és onnan magadhoz veszed az összes elérhető hasznos lényt, vagy egy alhőssel odaportolsz egy csapatot (erődbe is mukodik)
egyébként a manáért hívható lényutánpótlás tetszett, de ez csak a spellcasternek előny, egy harcos azért megszenvedne ezzel, ezért sajnos nem életképes az ötlet. -
Bigpigrib #7227 Most legalább tudom, hogy van főnix:)
A summon boat problémára: gondolom megörültek, hogy "jaj de jó itt a sanctuary" most majd jól... na sikerült egy stratégiai problémát generálni, és elrontani egy 5 játékon keresztül, egy jól működő dolgot.
A 4. hősöm (de van úgy hogy a 3.sanctos lény, szedegető skillekkel taktikával) a gép "szivatására" kiváló, megáll a vízen az ellenfél fővára előtt, és amikor az kimegy akkor szépen berohan, és hopp mehet a portal otthonról..:)Pont tegnap teszteltem:) -
ArchDruid #7226 De én nem arra gondoltam, hanem az 5-ben lehetett a várban megvett lényeket magamhoz idézni. Minden darabot 1 manapontért! Ez elvette a lépés 50%-át, de megérte, hogy nem kellett visszakutyagolni a hetetkre lévő várba!
Ha már itt tartunk: Fly és Dimension door is hiánycikk... :( -
ArchDruid #7225 Valamint hiányoznak a semleges lények felfogadására alkalmas épületek is. Farkasokat, elementálokat és főnixeket sehol nem lehet venni????
Korábbi heroesokban voltak ilyen épületek a pályán. Lécci kerüljenek vissza!! -
#7224 Nálam nincs gond a főnix-el. Öltem is már meg, idéztem is már meg... Egyszer sem fagyott le a játék!
Summon pedig van... lehet, hogy nem így hívják, magyarban: Légelementál-, árnyelementál-, stb megidézésének híjják. -
ArchDruid #7223 Nekem az fájó pont nagyon, hogy a summon boat és scuttle boat varázslatokat is "kifelejtették" a játékból. Valamint az 5-ben volt a summon creatures is, azt is szerettem...
Egyébként a Főnix iszonyat bugos!!!! Ha láttok valahol a pályán Főnixet, meg ne támadjátok, mert szétfagy tőle az egész játék!! :(
- Ha csata közben közelharci egységgel megütök egy főnixet, és az visszatámad a megölt egységeimet nem lehet feltámasztani! Nem lehet gyógyítani se, jobb gombbal meg valami ilyesmit ír ki: 90 volt, 78 maradt, meghalt: -216684.
- Aztán ha megölöm a főnixet, az ugyan elhalálozik, de ott marad a hulla a levegőben a megakadt animáció közepén és el se tűnik... Keresztül lehet sétálni rajta.
- Végül, ha legyőzöm a Főnixet, és továbbmegyek a pályán, és még ugyanabban a körben megtámadok valami más lényt is, csata közben 100%, hogy lefagy a játék! De annyira, hogy se Alt+F4, se Win gomb, se ESC, se CTRL+ALT+DEL nem segít. Csak a Reset....
Ez semmikor máskor nem fordult elő, csak ha Főnixet támadok meg! -
Bigpigrib #7222 "szerintem pont a varik a legjobbak. az elején egy kis lightning+chain+méregfelhő és 10x nagyobb sereg is eldől veszteség nélkül. és mondanom sem kell, hogy a játék elején a legfontosabb mindent hamar behúzni amit csak lehet, amikor még sereged nem nagyon van. varival ez megy, harcossal nem igazán. plusz ott a vakítás, ami a játék legjobb varázslata, minden heroesban az volt, igaz megtanulni nem tudom hol lehet, nincs a varázslatok között, de tekercsben találtam."
Ez kb ugy néz ki, hogy lvl 5 magasságában a ghoul kap egy (rush)t, szépen átgyalogol a mezőn (taktikaII)és beáll a két lövész közé. Ha azok nem undeadok, pluszban szívnak még a szellem gyógyítás miatt is (amit akkor is tolunk, ha történetesen semmi baja a ghoulnak:)és ha még él valaki jön a dárdás csonti egy kis sebességmódosítással:)
(chain lightning meg lvl 15 nél van.)
megjegyzem, hogy a légelementálok szoktak lightningozni, (a várvédő kis rohadékok) általában a 2. hét végét nem szokták megélni. Ha irányítható lenne a katapult még kevesebb lenne a sanszuk:)
A skilláttekintést ezen szoktam http://www.celestialheavens.com/homm6/skillsummary/SkillSummary.swf#1110001BF -
Bigpigrib #7221 Nem vittem vissza a tojást, egyszerűen nem volt rá idő, gépet lezúztam, illetve belebugolt a várfalba, amit már korábban leírtam, azóta hanyagolom a kampányt. Inkább a beállított gépi ellenfél, nagy mapon had szóljon.
Bár hivatalosan "abbahagytam" de aztán mégse, szóval, közeledek a lvl 18 felé:)
A felszedhetetlen vízen úszó fatörzsecskék bennmaradtak.
Szerintem nem szerencsés, hogy a hajóbaszállás nincs körökre osztva, nagyon nehéz taktikázni, hogy vajon mennyi mozgáspontja van az ellenfélnek, avagy egy ponttal megint lemaradok és nem érem utol.
(cápetiék miatt van tudom, ha csak feleannyit haladhatnának a vízen, már megoldás lenne) lett volna.
A harcban jó 5 let, hogy van a lényeknek életerőcsíkja, csak kár, hogy ez rálóg a lények számára. (Forgatással aztán segíthetünk rajta, de zavaró)
A dárdás csontik, szellem nagyon oké. (célszerű a szellemeket kis szinten is osztott csoportba tenni)
Heaven frakció, bár azzal kezdtem Slava miatt, de mondhatni nem jött be, egy tier 1 es necrosereggel sokkal messzebb lehet jutni, mint egy hasonló heavenessel.
A papnőket 2 csoportra bontottam, (számszeríjjászok a széleken x ben lövés miatt:) a lándzsás boldogtalanok "tankolnak",
a heal, meg a mass heal, használható a drága csontijaim bántására is (az orkokéra ugyancsak, démon is rémlik, de azokat leijjászkodtam:)
Gondolom a gép serege tudja hogy mit kell tenni, hogy beálljanak hozzá maguktól, mert a diplomacyt nem állították be normálisan az 7 szentség:)
-
Tibbor #7220 Köszi, én is pont ezzel a felállással próbálkozom, de gondolom, azt azért jól látom, hogy tömegnyi álomjáró és Zúzó ellen nem lehet nulla veszteséggel megúszni?
A griffes dolgot ezek szerint jól sejtettem.
Hősöktől eddig is vettem el katonákat, ha nagyon kellett, de azért nem rúgtam ki őket, inkább kaptak némi csapatot a következő héten. Elég munkanélküli van így is... -
SaGa Jr #7219 Tojás visszaszerzést a lehető leghamarabb meg kell csinálni. Onnantól vannak griffek (bár én egyet sem használtam ezen a pályán).
Marksman-ből legyen 2 csapat ahogy gyógyítóból is. Marksman csapatok a széleken, bentebb a gyógyászok hátul és középen a praetorian/sentinel csapat. Így minden banda kivégezhető, mert a marksman képes átlőni több csapaton is így potenciálisan több ellenfelet károsít. A papnő tud egész erősen sebezgetni is nem csak gyógyítani, plusz a gyógyítása élőholtak és talán démonok ellen is sebzésként jelentkezik.
Emellett meg minél tovább vársz, annál jobban erősödik az ellenfél, de még így is harmatgyenge ahhoz képest amilyen lehetne ha eleve rendesen kiépített háttérrel indulna (ahogy kéne). Ha van elég pénzed akkor meg plusz egységekhez juthatsz azáltal ha felveszel hősöket, elveszed a csapataikat aztán kirúgod, félreállítod őket.