Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Bigpigrib #7221 Nem vittem vissza a tojást, egyszerűen nem volt rá idő, gépet lezúztam, illetve belebugolt a várfalba, amit már korábban leírtam, azóta hanyagolom a kampányt. Inkább a beállított gépi ellenfél, nagy mapon had szóljon.
Bár hivatalosan "abbahagytam" de aztán mégse, szóval, közeledek a lvl 18 felé:)
A felszedhetetlen vízen úszó fatörzsecskék bennmaradtak.
Szerintem nem szerencsés, hogy a hajóbaszállás nincs körökre osztva, nagyon nehéz taktikázni, hogy vajon mennyi mozgáspontja van az ellenfélnek, avagy egy ponttal megint lemaradok és nem érem utol.
(cápetiék miatt van tudom, ha csak feleannyit haladhatnának a vízen, már megoldás lenne) lett volna.
A harcban jó 5 let, hogy van a lényeknek életerőcsíkja, csak kár, hogy ez rálóg a lények számára. (Forgatással aztán segíthetünk rajta, de zavaró)
A dárdás csontik, szellem nagyon oké. (célszerű a szellemeket kis szinten is osztott csoportba tenni)
Heaven frakció, bár azzal kezdtem Slava miatt, de mondhatni nem jött be, egy tier 1 es necrosereggel sokkal messzebb lehet jutni, mint egy hasonló heavenessel.
A papnőket 2 csoportra bontottam, (számszeríjjászok a széleken x ben lövés miatt:) a lándzsás boldogtalanok "tankolnak",
a heal, meg a mass heal, használható a drága csontijaim bántására is (az orkokéra ugyancsak, démon is rémlik, de azokat leijjászkodtam:)
Gondolom a gép serege tudja hogy mit kell tenni, hogy beálljanak hozzá maguktól, mert a diplomacyt nem állították be normálisan az 7 szentség:)