Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Ja, de... 😊
És épp nemtom, hogy egy mészárost vagy egy szentet neveljek belõle... Hajlok a vér irányba... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Koszi Archdruid, megprobalom 😊. Ha sikerul jovok neked egy virtualis sorrel😊.
Carlos koszi a tanacsot,gondolod nem tettem meg? Ennyire azert nem vagyok butus 😛.
De akkor is, vettem mar tobb jatekot is soha nem volt gond a termekkoddal. Ez azert ver ciki az Ubinak, tovabb nem ragozom.
Hali!

Én ugyanígy jártam! vagyis nekem 3 kód jött, mert a Delux-ot rendeltem meg, és az aktiváláshoz rossz kódot írtam be, és a rossz kódot társította az accountomhoz...

A megoldás, csinálj egy másik accountot, és oda a helyes kódot írd be! De óvatosan, mert csak egyszer próbálkozhatsz.. vagy azt is bukod. A régit meg felejtsd el!

Utálatos szar dolog ez az online regisztráció, mindig is utáltam! Jobb volt a régi Heroes, amit csak feltelepítetted, és nyomtad látástól vakulásig!

--------------

Újabb bugokra leltem: Sanctuary 3.-as pályán összeszedtem a Tear of Ashát, és felépítettem. Ami elvileg +5000 goldot meg +50% lényt hoz hetente.. Na és, szerintetek kaptam-e bármit? Hát persze, hogy nem!!!

A másik nem bug, csak lebutítás!! Hol van a summon boat varázslat? Hol van a dim. door?
nem Anastasya a cuki? 😄

Carlos
Ilyenkor nem árt lefotózni a kódot és úgy írni a helpdesk-nek, mert azt ugye mindenki mondhassa, hogy letiltott aggy másikat...

Þór vígi þessi rúnar

Megjott a jatek vegre hala Vologya Mestereknek. Viszont nem fogadja el a jatek a termek kulcsot, mivel sokszor probalkoztam le is tiltotta az accountomat. Kicsit se vagyok ideges, irtam az Ubi supportnak, de mivel pentek van ezert varhatok meg egy kicsit. Jart meg valaki igy? Hogy ku..... igy el?
Carlos
Leszartam ,elkezdtem a nekró kampányt...Svatlana cuki...

Þór vígi þessi rúnar

TVelvet
Szard le, nem leszel semmivel sem elõrébb. Mivel tutorial 😛
A mellvért az fent van a felsõ forttól északkeletre, a pálya felsõ szélén középen.
A vállvédõ az a part mentén van, nem sokkal az orkos csata és a kapu után, egy légelementál õrzi.
A pajzs a Martina nevû hõsnél van, én akkor kaptam meg, mikor legyõztem.

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

Carlos
Mindegy, most hajlok a leszarom felé... 😊

Þór vígi þessi rúnar

akkro a quest mar kesz lenne 😊

Carlos
Megnézem, de nem hiszem... De hátha... 😊

Þór vígi þessi rúnar

shaba23
Genyóság, hogy ha vége a pályának nem lehet folytatni még azt a részt, hogy összeszedj minden szir-szart, amit esetleg kihagytál.
Akkor még 1 tipp:
Nem lehet esetleg, hogy amikor vettél egy plusz hõst, akokr véletlenül nekiadtad?
Ha ez se, akkor a pálya újrakezdése szerintem mindenképp megoldja a dolgot, ha szeretnéd látni hozzá a bejátszást.
ja en is completionista vagyok, ejjel toltam a nekro 3 palyan az ucso csatat es utana jottem ra hogy elfelejtettem leadni egy questet, szoval tolthetem majd be a csata elotti mentest 😄

Carlos
Megnyugtató, bár nem szeretek nem befejezni minden mellékküldit egy ilyen játékban. Azis lehet, hogy újrakezdem az egész pályát. 😊

Þór vígi þessi rúnar

semmit nem szamit kb😊

Carlos
Hát lehet, hogy lenyomom a boss-t és leszarom. a videóban szereplõ részt majd még megnézem, de szerintem ott is jártam.

Gondolom nem oszt nem szoroz, hogy megvan-e a full set.

Þór vígi þessi rúnar

b-type
Lehet, ..bár ez egy oktatópálya, szvsz le van korlátozva mi hol lehet....de végül is elõfordulhat..
Én amennyire emlékszem beszorítottam a várba elég hamar...gyakorlatilag a várból egy környit tudott jönni a hõse, azt levadásztam, onnan pedig beszorítottam amíg Slava-val fullra fejlõdtem (passzióbol, mert nem számít).
De Carlos szvsz üsd le, aztán kész, maga a pajzs nem valami nagy cucc...a mellvértel összehasonlítva.
Vagy ha simán a bug érdekel, akkor egy mentés...mert én újra le nem nyomom, és nem azért mert nem érdekel, hanem mert ezt a pályát a demo-ban keresztbe hosszában megettem már 😊) (gépen-laptopon-64biten...azaz számszerûsítve most negyedszer nyomtam végig, nem akarom megint bekezdeni....ha valaki most kezdi akkor figyeljen!

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

mondom, az nem lehet hogy az a hero vette fel a targyat? es csak akkor kapod majd meg ha legyozted? mar nem emlekszem hogy volt nekem, ill hol votl az a pajzs.

Carlos
Az a vicces, hogy én már minden csatát lenyomtam, kivéve azt amivel véget ér a pálya... Szóval ha csatával kapom, akkor bug, mert nem maradt már szörny a pályán...

Þór vígi þessi rúnar

b-type
Ne ott keresd, ott egy olyan varázstárgy van (sztem nem random dobja), ami +1 ércet ad...
(egyébként egy erõd közelében van,..van mellette egy lépésszám!szerencse/morál bónuszt adó zászló..Gerhart-hoz vezetõ 'hátsó' út mentén)
csatázni kellett az ereklye darabjaihoz, de egyszerûen fogalmam sincs hol akadtam rájuk.. 😞

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Bár lehet ez még csak az elsõ pálya. Viszont lehet késõbb benne van konkrétan a hely is, ahol felveszi.
2. perctõl láthatod, hol kell lemenni.

Carlos
Jaja... Csak nem találom sehol. Valami föld alatti dologról hallottam itt az elõbb... az hol van?

Þór vígi þessi rúnar

Most látom, hogy Slava. Akkor ez még az oktató kampány. Akkor tuti megvan valahol, mert azt én is megcsináltam.
nem ellenseges hero vitte el es nala van?

Carlos
kerestem, nem találtam... De legalább tudom, hogy a pajzs hiányzik...

Þór vígi þessi rúnar

Valamilyen fansite-on nincs leírás a tárgyak elhelyezkedésérõl?
Carlos
A pajzs nincs meg! 😞

Þór vígi þessi rúnar

b-type
ááá, nem közben ránéztem, az csak egy szimpla cucc...ezeket az ereklye darabokat hamarabb megoldottam...de hogy hol voltak.., már meg nem tudom mondani.
De kész lett, a melvért, a vállpánt, és a pajzs az:

Carlos
?????
Nocsak...
Ezt nem láttam. Legalábbis nem jártam a föld alatt. Hol is van ez? Egy romot kipucoltam, amit asszem sokféle elementál õrzött.

Þór vígi þessi rúnar

Guren
hm, akkor majd szétnézek.

Lehet. Valami olyasmi szöveggel van, hogy tudom mit rontottam el.
Guren
engem az zavar, hogy nem lehet menet közben restartolni a csatákat, csak a harc végén.

Skynet
Alaplara integrált radeon 3300-val 720p-ben egy két közepes, minden más minimum beállítás mellett szépen fut. 1950el is fog.
b-type
Nem lehetséges hogy a föld alatti bunkerben van (elementálok õrzik)..ott van valami kézifegyver, ez a pálya volt a demoban is..

viszont nagyon nagyon jó ötlet a fõképernyõre kidobálható ikonok (csapat, épület építés, toborzás stb.), nem kell várra klikkelgetni, összevissza kotorászni

várak nézete viszont gyalázatos, egyenlõre nem tudom megszokni

fotográfik kolomp edisön :D

az engem is nagyon zavar, hogy a csatában nem lehet az alsó ikonokra klikkelni, ráadásul alig lehet néha észrevenni kit támadnék meg 😄

fotográfik kolomp edisön :D

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

b-type
igazából én sem kattintottam a lovasra, de ebbõl is látszik hogy eltérõek az igények, és talán érdemes erre is idõt szánni az egyik patch-ben, engem pl. az zavar hogy csata közben nem tudok csapni/varázsolni a sorrendben látszó lényre, csak a csatamezõn....ez nálam absz. kényelmi dolog, nem zavar.
Játszogatom a teljessel is már, eddig nincs semmi probléma (bár a demo két pályáját játszottam gyakorlatilag végig eddig.. 😊, ennyi idõm volt 😞 )

TreDoR
Én pl. sose úgy hívtam elõ a hero screent egyik heroesban sem, hogy a hõsre kattintottam.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Carlos
Megszereztem...

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok,

nem emlekszem pontosan,de van egy ork egyseg, es ha mellekuldeteskent diplomaciai meogldast valasztasz, akor lesz elerheto az artifact, miutan teljesitetted ezt a kuldetes. Nem vagyok benne biztos. Azt megszerezted? Ha jol tudom a konny utat kell valasztani. Bar lehet hogy az a varazstargy nem a set resze.
Carlos
Megnéztem amit mondtál és nálam ott nem volt semmi. Esetleg le tudnád írni, hogy hol találtad meg a 3-at?
(a kis szigeten is voltam ahova portál vitt)

Þór vígi þessi rúnar

Én mondom, hogy megtaláltam és azt is leírtam, hogy szerintem melyik maradt ki. mindenesetre ez tuti nem bug
Carlos
No, végignyálaztam a hivatalos fórumot és ott is többen panaszkodnak a második pálya 3 artifact-jára. Õk is csak kettõt találtak, szóval ezis bug lehet. Viszont nekik teljesült a küldetés.

1 valaki említette, hogy 2 set itemet talált és talált egy Guardian tárgyat ami szerinte a harmadik set tárgy, csak valamiért nem annak látja a játék.

Szóval bug, hogy nem találtam meg a 3ikat...

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
Igen, érthetõ, de én még emlékszem azokra az idõkre, amikor nem ennyire a pénz beszélt. De persze, jogos, már így is túl sokáig húzták. Viszont azért ennél szoktak jóval készebb állapotban is megjelenni játékok. Nehéz dolog ez, az biztos.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Guren
okay <#wow3>