10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
#7178 *betölti a mapot (nem a gépet) LOL. typo -
Pio #7177 Én csak a bétával játszottam, de a töltési idővel teljesen meg voltam elégedve, villámgyorsan betöltött a játék, pedig a gépem már több, mint 3 éves.
Mondjuk játék közben néhány effektnél akadozott full grafikán, de mit várjon az ember egy olyan videókártyától, ami már 3 és fél éve is alsó középkategóriának számított? -
#7176 Szerintem be lehet!
Nem vagyok az játék közelben, de ott lehet amikor már kiválasztottad a térképet amin játszani akarsz ott lehet állítani, az AI nehézségét, a fejlődés sebességét, hogy mennyi nyersanyag legyen, stb.
Nálam 4 giga rammal quad procival 1 gigás videókarival a load kábé 10 mp alatt betölti a gépet.
Az hogy neked lassabb, az nem a játék hibája, lehet, hogy a procid lassú, a vinyót defragolni kéne, akármi. De mivel ez a te konfigodon van így és nem MINDENKInél ezért NEM a játék hibája, hanem a játék a TE konfigodon tölt lassan. -
SaGa Jr #7175 A necromancy effekt az a harc közben aktiválható képesség amivel gyógyítasz és visszahozol lényeket (az a koponyás vacak ami töltődik mikor sebzel). Na annak a hatásfoka növekszik (többet gyógyítasz minden ilyen épület után).
Nagyon nem mindegy, főleg a hetek vége felé hogy 1 vagy 2 nap alatt éri el a váradat az ellenfél. A feltámasztás sem macera ha tényleg fontosak neked a kis hullák, bár az igaz, hogy mivel nevetségesen könnyű a necro kampány, még hard fokozaton is, sok szükség nincs rá.
A lényeg, hogy ne irigyeld az inferno sebzős védelmi épületét, mert cserébe ők más téren szenvednek igen masszív hátrányokat. Egy hasonló kaliberű épület egyszerűen játszhatatlanul erőssé tette volna a hullaidomárokat.
Az AI agresszivitása meg nem sok vizet zavar. A nehézség ami igazán számít. AZ agresszív AI csak annyit tesz hogy ha már detektált téged akkor mindig támadni akar. A nem agresszív meg kicsit tovább vár a válaszcsapással. Az igazi különbséget nem ez fogja jelenteni, hanem hogy easy, normal vagy hard a nehézség, mert ezek sokkal több és komolyabb dologra vannak kihatással.
A töltésről meg annyit, hogy ha sok vacak fut a háttérben akkor tényleg lassú. Frissen feldobott Win 7-el a leghosszabb töltési időm 4 másodperc volt. Xp-n ez pont a dupláját érte el egy-két alkalommal, de ott futott a háttérben mindenféle egyéb hülyeség is nem csak egy víruskereső. Minél több háttérprogram fut annál jobban lassul majd a betöltés. -
#7174 necromancy effekt növelés? itt úgy vettem észre nincs is necromancy, nem kapok egy deka csontvázat sem csata után soha. írja hogy a várban fel lehet valamit támasztani, de hát az nem sokat ér, csak macera van vele. ellenfél lassítás jó lenne, de azt meg csak a vár közelében adja, ott meg már olyan mind1, hogy 1 vagy 2 kör alatt üt be, nem ezen fog múlni... -
#7173 hát hogyne, szar a gépem, nem elég neki 4 giga ram...tudni kéne programozni.
be lehet állítani az AI-t, de ha megnézed olyan nincs ott hogy AI agresszivitása, olyenkor ezt nem adja be. -
Aspyrin #7172 Én megvásároltam két hete a játékot, úgy, hogy előtte nem játszottam a demoval, és kurvára nem érzem magam csalódottnak: imádom! :) -
SaGa Jr #7171 Azok sem haszontalanok (miért haszontalan például az összeadódóan növekvő necromancy effekt növelés vagy az adott területen belüli ellenfél lassítás?), de igazából a nekrónak nem kell semmi. Annyira gyermetegen egyszerű és könnyű az ő kampányuk.
A többinél már nem lesz ennyire nagyon könnyű a játékmenet, gondolkodni is kell és jobban taktikázni, plusz a hős fejlesztése nagyobb figyelmet igényel. Az inferno meg még csak gyógyítani sem tud, így legalább akkor ütni legyen képes.
A sebzés ellen meg növelni kell a hősöd magic defense értékét. Ezzel csökkented a mágikus sebzéseket. Akad varázslat is ami ezt tovább növeli. -
Petiknight #7170 Ha jol emlekszem az Asha konnye fel van epitve abban az inferno varban. Egy sarkany kering a var korul, kulso nezetbol remekul latod. Az okozza a minden kor kezdeten levo tuzesot. Nem bug. :) -
#7169 Load probléma: Visszatöltésnél nálam 10 mp. Ergó gépfüggő, tehát szar a géped.
AI állítás pálya elején: BE LEHET ÁLLÍTANI. Legalábbis nekem be lehet a pálya előtt. Az, hogy nem találod meg megint csak nem a játék hibája. -
#7168 jah értem, akkor ez az. akkor sry, my bad én néztem be, ez nem bug:) kemény egy épület, nagyon szedi a seregem, nincs más, több ember kell oda:)
azt tudom hogy lehet a kis nyilacskákkal választani hogy mi épüljön meg, csak a nekro várnak olyan haszontalan dolgai vannak ehhez a tűzesőhöz képest:) -
SaGa Jr #7167 Djuree, b type free:
Van olyan épülete az inferno várnak ami ezt tudja (minden kör elején tűzeső). Hármas szintű épület és választható hogy ez épüljön fel vagy egy másik opció (a kis nyilacskával ami az épület felett van, na azzal lehet váltani építés előtt, hogy melyik is legyen felhúzva, pont ahogy a 2-es szintű esetében a teleport kapu és a gate képesség fokozó épület esetében). -
SaGa Jr #7166 Előtte ugye a 1.1 is felkerült? Emellett ha már virágbolti, legalább csekkold le a crack pontos applikálásának módját és válassz olyan variációt ami működik is. A Skidrow féle nem mindenkinél működik. -
SovereignXY #7165 Feltettem most én is. 1.1.1 patch fenn van de indításnál egy darabig tölt megjelenik a kurzor és semmi. Majd nagy nehezen bejön a logó aztán semmi csak áll... Vmi ötlet? Ja! És Ati kártyám van nem Nvidia. -
SovereignXY #7164 nem -
#7163 Köszi -
#7162 ja ettől függetlenül én is jól elvagyok a játékkal, ha már 9k-t kiadtam, akkor jól elleszek vele, akármi is legyen:D amúgy nem rossz ez, így hogy kezdem kiismerni, ha kijön a 23432423 bugot javító 50gigás peccs, tökéletes lesz. -
#7161 egyik sem, nincs ilyen lénye ami ezt tudja, a hős meg nyomja a sima támadását, meg más varázslatot. a log-ban valami unknown akármit ír, aki nyomja ez a varázslatot. újabb bug? nem lennék meglepve. ráadásul sebez vagy 2000-et ez a meteor, 4-5 kör alatt oda az egész seregem csak a meteortól, pedig nem kis sereggel mentem. -
#7160 attól hogy ismered a fejlesztőket még nem kell a seggüket nyalni, mind1 mit írsz, oltári sok komoly bug van a játékban és ez tény. lehet te a szemellenzős felfogásoddal nem veszed észre, vagy nem akarod, nem tudom, nem is érdekel.
az azért kemény, hogy load gémnél, 3 perc mire berajzolja a pályát o_O
meg amit írtam, hogy az agresszív gépet nem lehet állítani pálya elején, csak ha egy pályának vége van éppen és jönne a következő.
ez csak 2, de alig játszottam még, 6-7 órát, mi lesz később? -
#7159 elvileg csak a hőse nyomhatja el, a vár maga csak toronyból lőhet,...illetve elképzelhető hogy a züberlénye csap maga elé speckót, akkor tűzsebzést kap minden ellenséges egység.
Szaruman:
Én magam ugyan nem hinném hogy pro vagyok, de még csak a Nekro 4. pályáján tartok,...mert egyszerűen ennyi az időm :(
Irigylem is kicsit azokat akik ki tudták már pörgetni, és nem is. ..de egy valami biztos, nekem is valami tök jó verzióm lehet, és szerencsés vagyok, mert nincs semmi ordító problémám a játékkal, max bosszantó.
De ilyenkor félreteszem kicsit, aztán mikor kedvem van újra nekiállok, sűrűn mentek, nagy baj nem történt (eddig).
Az egyedüli (és tényleg) problémám az volt, hogy taktikai fázisban nem tudtam menekülni, ilyenkor ki kell lépni.
Az hogy nem görget néha a kép szélére, az spec. nálam nem bosszantó, mert tudom hogy mentek/töltök és jó.
Ezeket nem melldöngetve írom, pusztán örülök neki, és ez is hozzátartozik. -
#7158 ps3-ra is van warez, már elég régen. -
#7157 eredeti a gém? -
#7156 ja és pálya elején nem lehet beállítani hogy agresszív legyen a gép vagy ne, hanem csak pálya végén. tehát ha restartols vagy a hadjárat térképen kezdesz pályát akkor szopás. nem árt az előző map végén meghagyni egy mentést. -
#7155 na így már megy a nekro 3.pálya, hogy nem nyitottam ki a kaput a küldivel, csak miután elég erős lettem. van 3 nekro váram, 33 pókom, nem rossz:) igaz jön a devil hős, elég durva az is.
betámadtam a devil várat, de valami ismeretlen akármi minden kör elején olyan meteoresőt nyom rám hogy a seregem 15% oda lesz, így nem tudom megverni. nem a hőse nyomja, nem is lénye, valami más, érdekes. -
SovereignXY #7154 Üdv emberek!
Egy kérdás. Haverom felrakt a játékot és rögtön ezután - pontosabban első újraindítás után - a gép elkezdett érdekesen viselkedni. Nyekereg, indításnál különféle hibaüzenetetekt dob ki egyzser a telepítse újra a windowst hiba üzenet is felbukkant. Vki találkozott iylesmivel? Esetleg vmi ötlet mi lehet a gond?
-
Tibbor #7153 Sorban csinálom a kampányokat, tegnap fejeztem be a Necro-t, most a Kastély elején járok.Nem vagyok kezdő a Heroes szériában, de azért az orkok ellen emberekkel nyomulni jóval nehezebb, mint élőholtakkal.Ott szinte mindig megúsztam nulla veszteséggel(normálon) kivéve persze az utolsó csatát, de itt azért van pergés.Más is így látja vagy csak én érzem ezt?Feltámasztás, gyógyítás és sérthetetlenség képesség ide vagy oda, páran szinte mindig ott hagyják a fogukat.Kíváncsi vagyok az ork kampányra, mert azok a harcosok osztanak ám rendesen! -
#7152 Ha szomszédos mezőn állnak egy távolsági egység mellett, akkor az egység csak közelharcban tud támadni. -
#7151 Hali.
Kezdő vagyok szóval biztos, hogy hülye kérdés de az íjász miért akar odamenni az első lövése után közel harcolni ?
Csináltam egy képet
ezen látszik, hogy oda akar sétálni, lövés helyett. -
Pio #7150 ITT VAN az első custom, fan által ksézített multi map, akit érdekel annak jó töltögetést. -
#7149 "Mindegy nem erdekel tele van buggal amitol nem tudok jatszani vele" - te bocs biztos h a jó topikban vagy? -
Pio #7148 OFF
Érdekesség, megfigyeltem, hogy a PS3-ra nincs warez és fura módon ott szinte minden játéknak nagyon pozitív a megítélése a játékosok részéről. Talán ebbe közrejátszhat az is, hogy ott nem tud megjelenni az utolsó bekezdésben emlegetett wadhajtás? :)
Én minden esetre most konkretizálás nélkül megkérném, hogy aki ilyen jellegó "trükkökkel" próbál flamevihart kelteni akár az egyik, akár a másik oldalról az legyen szíves és keressen másik homokozót, tényleg, őszintén nem szeretnék elkezdeni moderálni. Mielőtt írtok számoljatok már el háromig és gondoljatok bele, hogy egy játék miatt kezditek egymást sz*rral dobálni. -
#7147 Namost egy fél órás beszélgetéssel az egyik fejlesztővel és hogy tudom mi ment a háttérben csak annyit mondhatok hogy: ÓBAZMEG!
Ne szerencsétlen fiainkat szidjátok, mert nem ők a hunyók!
Egy mondatot idézek:
"ezeket nehogy beird a forumra :)" -
Pio #7146 Szerintem azért nem kell túlzásba esni és drámatagozattá tenni a topikot, semmi őrületes dolog nem történt itt.
Úgy gondolom - és le is írtátok - hogy ha valaki megvesz eredetiben egy játékot, akkor megpróbálja az értékes oldalát nézni, ezért értelemszerűen a játék adottságaihoz mérten a legtöbb jót fogja benne észrevenni. Ez szerintem egy teljesen érthető és megérthető jelenség, felesleges vitatkozni vele, részben érzelmekről van szó, amikkel pláne nem lehet vitába szállni. Bármilyen termékre ha pénzt költesz, vagyis áldozatot hozol érte, akkor kötődni fogsz hozzá. Ez nem csak a játékokra igaz.
Ugyanakkor a másik végletet nehezemre esik megérteni, amikor valaki egy játékra nem költ egy fillért, nem is tetszik neki, mégis ahelyett, hogy továbblépne képes egy JÁTÉK miatt annyi órán át fórumokon szájkaratézni, hogy ha ugyanennyit 400 forintos órabérért diákmelózott volna valamelyik diákszövetségnél, akkor 3 eredeti játékra is futotta volna neki. Nem tetszett a játék, oké, uninstall azt kész, én legalábbis amikor még warezolgattam, akkor így voltam vele és nehéz megértenem, hogy valaki miért csinál ebből ekkora ügyet. Meggyőzni a fentiek miatt úgyse fog tudni senkit. Legfeljebb kétkedőket tántoríthat el a vásárlástól, akinek az a célja, hogy egy magyar játékfejlesztőnek minél nagyobb bevételkiesést okozzon, annak egészségére váljék.
Persze azokat, akik megvették a játékot és annyira nagyot csalódtak benne, hogy a fentebb írt, pozitívabb hozzáállással együtt se képesek a jót látni a játékban teljesen megértem, ha háborognak.
És még említsünk meg egy vadhajtást is, van az az "állatfajta", aki nem veszi meg a játékot, nem is tetszik neki, mégis felmegy a fórumokra, előadja, hogy megvette és ezek után kezdi el fikázni, mert tudja, hogy így nem fogják a szokásos "ember, nem fizettél érte, lépj tovább, könyörgöm, felnőtt vagy" szöveggel - teljesen jogosan - elhajtani azok, akik a játékról szeretnének beszélni. Ezek szimpla trollok, de bízom benne, hogy ilyesmi itt nem nagyon fordul elő. :) -
False #7145 Ebben mekkorát tévedsz,mert volt!És annak a javítását is előbb láttam torrenten meloból,mintsem hogy itthon le tudtam volna szedni. -
False #7144 Demoban nem volt hotseat, bétához basztak kulcsot adni.Tehát akkor az én hibám,hogy nem tudtam letesztelni azt a részét a programnak,ami engem érdekel,és voltam olyan hülye is mellé,hogy megvettem.Aha.Veled is érdemes ám beszélgetni,Jakuzának teljesen igaza van.Azon se lepődnék meg, ha mondjuk megadnád a teljes neved,és rajta lennél a black hole fizetési listáján..... -
#7143 Nem gond, tudom hogy igy van az ilen emberek szoktak irkalni normalis valasz helyett a jatekrol inkabb a sineken, de ha kozben leesne az EGOjukol osszetornek magukat az IQjukon. :D
Mindegy nem erdekel tele van buggal amitol nem tudok jatszani vele, de legalabb kaptam ra idiota valaszt, hogy a warez tehet rola.
Na de nem is emesztem tovabb magam, inkabb varok a grane patchre, ha mar megvettem a jatekot, akkor legalabb majd hasznalni is tudjam par het mulva rendesen, ahogy mar a kiadaskor kellett volna mukodnie. -
#7142 Fszom, senki se nyomjon poszt-tolás közben ctrl-r-t operában >.<
Tbh, én már rájöttem, h ide felesleges írni, ha:
a: nem a játék istenkirályságáról beszélsz
b: nem magadat sztárolod, h milyen király vagy, mert 5-6 (!!!) óra alatt lenyomtál egy gyökkettő iq igényű hadjáratpályát
c: nem vmi idióta kérdést teszel föl a hadjárattal kapcsolatban (amitől normális embernek szimplán leáll az agyműködése. mármint a kérdéstől)
Kb várni kell fél évet, addigra a sok pró végignyomja a hadjáratot, és lehet beszélni az érdemi részéről a játéknak (mint például a... MULTIPLAYER, amiről itt kb 15x kérdeztek már, de egyik pró sem volt képes 1 sort sem írni róla).
Addig kb annyi van, h ír vki egy negatív kritikát, és a következő sablonválaszok közül kap 1et:
- hülye vagy, és nem értesz hozzá
- aki warezol, dögöljön meg
- jó ez a játék, nincs is benne komoly bug, biztos nálad van a hiba
- a fölső 3 tetszőleges kombója
-
Kuglee #7141 Atyaúristen.
A warez mikor kijött, akkor abban nem volt first day patch. De, remélem nem kell ennél jobban a szádba rágni, mert mentálmaszturbációs köpülésre nincs időm.
-
#7140 Vegulis azert fizettem erte ugye, hogy ne jatszak vele ? Okos otlet.
Persze nem is jatszok vele mert a jatek nagy kegyesen olyan hibat produkalt, hogy egesz elszall mint a gyozelmi zaszlo. PErsze lehetne ujrakezdeni az egeszet, de valahogy javitas nelkul nincs hozza kedvem, hatha mas hiba futnek mashol, amitol lehetne ujra ezt megtenni.
Igy most varok hogy majd a patch amikor kijon hatha javitja.Es persze ne legyen ilyenkor a jatekos ideges. -
#7139 Pontosan.
Énnekem még semmi fejfájást nem okozott egy bug sem a játékban. Nem működik a griff? Akkor nem fejlesztem fel és használom a másik képességét.
Nem számolta a temetőt? Visszatöltöttem az állást és már kész is volt.
Aki életképtelen az meg menjen a sinekre játszani...kábé ennyi.