10317
  • Guren
    az egy dolog, hogy vannak benne hibák, de azért játszhatatlannak se kéne beállítani, mert egyáltalán nem az.
  • Carlos
    Akkor ne játsz vele. Ennyi.
  • Jakuza001
    Te meg elvezd hogy beallithatod hibatlannak a jatekot es rafogod a warezre.
    Birom am amikor megmagyarazza szemellenzosen valaki a lerobbant kerjterol, hogy buja edenkert, mikozben mondjuk egy koro sem terem meg rajta.

Csak halkan sugom meg, hogy tobb mint 250 hibajavitas lesz csak a kovetkezo patchben. Biztos a warez hibaja, mert abban mondjuk 251 van.
    Nem azert vesz am meg draga penzen valaki, hogy ne tudjon rendesen jatszani.
    Persze lehet vakkent vedeni a munder becsuletet, de a trehany munka, az trehany munka. Marpedig reg lattam olyan AAA gamet amibe ennyi bug lett volna, mar evek ota.
  • Kuglee
    Értelmezd a mondatot. De tudod mit, segítek: a kulcsszó a TÖBB.
  • Carlos
    ok, akkor nézzünk egy gagyi RTS-t legyen a neve rush for berlin. 10.000 bug volt a játékba. A 99%-t kijavítottuk ahogy írtam a kiadásra. 1% bennemaradt. Az mennyi is? 100. 100 bug.
    És az egy RTS volt ahol mész és lősz. Ezek aztán patch formájában lettek kijavítva, mert a drága kiadó azt mondja, hogy Aug 1 gold és pont. Addig ami belefér az belefér ami kimarad az kimarad. És hidd el vicces élmény a futár orra előtt írni a Master DVD-t, mert előtte fél órával még debugoltak a kóderek. Hidd el tudom, mert ott voltam. (de legalább a pizza-t a cég állta)

Ha gondolod rákérdezek neked, hogy hány bug volt a fejlesztés alatt!
  • Jakuza001
    Ez egy marhasag, mert sajnos nem a warez verzik hanem a sima verzio is meghozza bugok tomkelegetol.

Be se tudnam ide kopizni az osszes bugot, mert nem ferne bele a forummotor 20000 karakterebe.

Itt lehet gorgetni a buglistat.
  • Kuglee
    Miért a felinstallált H3-at változtatták meg? Ja, hogy ez egy másik termék....
    Volt béta, volt demo. Utóbbi ráadásul már nem akkora divat a megjelenés előtt. Azokból már le lehetett szűrni mit kap a fogyasztó. Ergó olyan játéktechnikai hibákat felróni, amiket a demóban is láthatott a kedves játékos, elég nagy lámaságra vall. Jaaa, hogy nem próbálta ki a demót! Akkor két változat lehet:
    A - vakon megveszi - ergo nem normális
    B - leszedi a warezt, ami több sebből vérzik - aztán duzzog, mint egy elcseszett óvodás...

Az azért elég fura manapság, hogy a fogyasztóknál mekkora picsogás képes folyni, egy JÁTÉK miatt, amivel nem kötelező foglalkozni.
    Rálátásuk fingnyi se egy mai fejlesztésre, annak összetettségére, de képesek téveszmék alapján ítélni.

Naponta több száz játék jelenik meg mindeféle platformon. Nem kötelező szenvedni, és nem kötelező inkompetensnek lenni.
  • Ariakus
    Pár patch és sztem rohadt jó lesz a játék. El nem kúrták csak sok hibával adták ki, valszeg a kiadó nyomására (mondjuk ha erről nyilatkozhatna Vologya Mester az nem lenne rossz). Nekem pl. egy másik kedvenc fantasy TBS-em a Disciples 2 volt. Na annak a 3. részét tényleg elkúrták sajnos.

Én személy szerint nagyon várom már a következő patch-et és nagyon remélem, hogy lesznek majd kiegészítők is a játékhoz új játszható frakciókkal.
  • False
    Annak örültem volna jobban, ha nem kúrják el a kedvenc fantasy TBS-emet:)
  • hapi
    ráadásul a puppet mastert nem lehet bármelyik lényre rávarázsolni. Nem sikerült rájönnöm hogy mi a logikája de nem mindenkire megy rá.
  • Guren
    semmi értelme nem lenne egy olyan hősnek, ami tud minden skill-t. így legalább meg kell gondolni, hogy mire költjük el a pontjainkat. szerintem.
  • Sáska
    "Puppet mastert csak akkor érdemes varázsolni, mielőtt az a lény jön a sorban, amelyikre használni akarod!

Mert ha a csata, vagy a kör elején rávarázsolod egy ellenségre, nagy valószínűséggel az ellenség egy másik csoportja odamegy, és megüti azt a lényt. Ezzel pedig hatástalanítja a varázslatot, úgyhogy buktad!"

Hmm, lehet, hogy ez lesz az, ami nem tunt fel.

@Saga Jr: ugy remlik, hogy ha egy bizonyos spell nem hat egy egysegre, akkor nem is tudod rajtuk hasznalni (legalabbis az eloholt ellenfelekre nem tudtam soha elnyomni pl. a morale csokkento spellt).
  • yesname #7126
    *pofa kell ám warez verziónál.
  • yesname #7125
    Elmondhatod a véleményedet egy programról nyugodtan, de fikázni és szitkozódni a bugok miatt írtózatosan nagy pofa kell ám. Főleg olyanokkal dobálózni, hogy idézem: "Tökjó, h nehéz a programozás, meg blabla, de ezért fizetem meg őket", mikor meg sem vetted. Húzz innen a francba te szerencsétlen.
  • Carlos
    Jobban örültél volna ennek?

Kedves Zoltán,

Igen!

Üdvözlettel,
    Zsuffa István
  • False
    Annyit kérdeztem csak, hogy komolyan gondolták e ezt a 30as szintlimitet multiban.A single része nem érdekel/érdekelt sose a heroesnak.
  • Saccard
    Srácok már egy barátomnál is jelentkezett az, hogy hotseat mentésekből összesen kettő lehet kb., onnantól kezdve mindig ezeket felülírja egy új akkor is ha más néven mented le. Valaki hallott már erről és van megoldás? Előre is köszönöm! U.i.: Szarumán én pont az ellenkezőjét tapasztaltam. Mi megvettük és iszonyatosan élvezzük a játékot, végre nem egy újabb rókabőr. Átalakult harcrendszer,hősfejlesztési rendszer, terület birtoklási rendszer, város átalakítás,lények gazdaság stbstbstb. Végre egy játék ahol ismét lehet feleannyi egységgel nyerni és gondolkodni. A grafika és a zene gyönyörű, hangulata is sokkal jobban bejön mint az 5nek. Szerintem a bugokat és a menürendszert leszámítva nagyon jót csináltak a fiúk büszke vagyok rájuk és arra is h magyar céget támogathatok (sőt, egy kedvencet támasztottak fel nekem). Egyetlen negatívum a bugok és az, h nem kereskedhetek ellenfelekkel. Néhán patch és bugok megszűnnek, a kiegészítőkben meg sokkal több potenciál van, mivel sokkal több a lehetőség.
  • Andrews2007
    Azt írja ez az Ubisoft szolgáltatás jelenleg nem elérhető. Javítják a Launchert vagy mi? Amikor belépnék a launcherbe.
  • Carlos
    Mert nekróval nem csak élőhalottak ellen lehet harcolni. (Multiplayer)
  • ArchDruid
    Puppet mastert csak akkor érdemes varázsolni, mielőtt az a lény jön a sorban, amelyikre használni akarod!

Mert ha a csata, vagy a kör elején rávarázsolod egy ellenségre, nagy valószínűséggel az ellenség egy másik csoportja odamegy, és megüti azt a lényt. Ezzel pedig hatástalanítja a varázslatot, úgyhogy buktad!

Továbbá élőholtakra nem hat, ahogy írták előttem is!

------------------

Más dolog:
    Necro kampány: észleltem egy hibát! Tudtátok, hogy élőholt lényekre nem hat a Heroism és a Mass heroism? De akkor mi a francért lehet megtanítani a necro hősöknek? Csak azután jöttem rá, miután elkúrtam két pontot, hogy kifejlesszem, majd csata közben látom, hogy nem hat rájuk......
  • Carlos
    Őszinte leszek és kegyetlen:
    Warezos kussoljon, mert nincs alapja fikázni. Ha erre azt mondod, hogy azért nem veszed meg, mert bugos, akkor meg ok, menj a CS vagy akármelyik topikba és köszönjük a részvételt.

Mert aki megvette és 100-nál magasabb az IQ-ja, az próbálja kiélvezni a játékot a hibái ellenére is és max hangot ad, hogy ez bizony itt nem múkodik. És kurvára nem tetszik, hogy egy ilyen kis warezos "entitás" fikázza a haverjaim munkáját amiért nem is fizetett!

p.s.: Elgurult a gyógyszerem!

p.s.p.s: Ha lopsz egy csokit ami romlott akkor odamész a kasszásnénihez, hogy loptam egy csokit szar volt kurvaanyátok?
  • Carlos
    de
  • Kuglee
    Az ilyen arcoskodó megjegyzésre mit is lehetne mondani? Ha a válság elkurvul és rosszabb lesz, mint a 20-as években, vissza fogod sírni azokat a bugos programokat és a meleg szobát, ahol anyáztál mások elcseszett munkáin.
  • Kuglee
    Ha beraktad a választ, jó lett volna az eredeti kérdést is beraknod, mert így nem látom mi a problémád.
  • Szaruman
    Még 1 apróság, ami kicsit off, de miért kell pár hozzászólást külön lenyitni? Ugye nem ennek a +- szarnak az eredménye?
  • Szaruman
    Az a baj, h most már a játékot lehetetlenné tévő bugokat hagynak bent. Ez a hajós példa tipikus példa a 'kinemszarjale' bugokra. Viszont az, h az ellenfél a te egységeddel lép, majd a sajátjával nem, azt gamebreaking bugnak nevezik asszem (ilyen volt pl az ötben az, h kb 1 évig nem lehetett multizni szinkronhiba miatt). Tökjó, h nehéz a programozás, meg blabla, de ezért fizetem meg őket (lehet kötekedni, jelen esetben nem fizettem ezért a cuccért). Szted ha az autópályán 150nél kiesne az autód kereke, és a gyártó/tervező azt mondaná, h bocs bug, majd jön a patch, mit szólnál? (spec te semmit, max a hozzátartozók...) A játékipar elkurvult, és ennek sajnos része a H6 is.

7104: a zene szép, külön tetszik, ahogy egyik témából finoman vált a másikba :) Legalább ez a része még minőségi maradt a 'terméknek'.
  • jaanik
    Bocsi de ez a oktato résznél van és nem engedi megnyitni addig a következő kampányt amig azt nem teljesittetem és szerinte az még nincs meg
  • False
    Nem igazán.Ez csak azóta van így,mióta a pénzhajhász majmok a teljes program 1/3-ad adják ki játéknak, a többit meg belepatchelik vagy dlc.Anno ezek a dolgok nem így működtek.Az hogy már a fosnak is örülni kell, mert legalább van, számomra nem opció.
  • SaGa Jr
    Elég sok egység van ami például immunis a mentális behatásokra. Például az élőholtak mind ilyenek, de akad még ne megy másik is (a maniac szintén egy iylen). Érdemes előbb jobb klikket nyomni a célpont lénycsoporton és megnézni/megbizonyosodni róla milyen képességei vannak, mert ha nem hatnak rá az agyat cseszegető képességek és varázslatok akkor a puppet master sem fog.

A varázslattal nekem nem voltak problémáim. Működött rendesen azokon akiknek semmi védelmük nem volt (azt én sem tudom hogy esetleg a magas magic defense befolyásoló tényező avagy sem, a mágikus sebzéseket tuti csökkenti de azt nem tudom más varázslatokkal szemben mikéntreagál).
  • Sáska
    WTB edit..
  • Sáska
    Hello,

Van Anastasyaval megtanultam a Puppet Master (remelem jol emlekszem a nevere) kepesseget, de sokszor nem ugy mukodik a spell, ahogy a leirasban van. Gyakran elofordul, hogy racastolom egy ellenseges egysegre, de nem tortenik semmi, holott at kene vegyem az iranyitast felette. eddig 10-bol talan 2-3x sikerult.

Az egysegek amiken hasznalni probaltam ezt, nem tuntek immunisnak a spell-re, valamint szintben sem volt magasabb az ellenfel (bar nem tudom, ez szamit-e).

En neztem be valamit, vagy nem mindig mukodik megfeleloen?

thx
  • SaGa Jr
    Akkor hagyd. Lépj ki a fő menübe és ott válaszd ki a következő feladatot a kampányban (megfelelő kampány és a soron következő feladatra böksz majd indítod).
  • jaanik
    Nekem olyan problémám van hogy végigviszem a 2. pályát és utána nem lép tovább a 3. pályára, mert 3 lehetőségem van Újrajátszás, Játék Betöltése és köv.térkép, de akármelyikre mennék egyik se vissza 3. pályára!
  • Carlos
    Hát akkor ebből is látszik, hogy fejlesztési tapasztalatod nem nagyon van.
    De nem hibáztatlak. Könnyebb fikázni, mint építő jellegűen segíteni a fejlesztőket.

Erről jut eszembe az a bug, amit még a Mithis-nél találtam a Battlestation Midway-en:
    Jelenség: A hajó ha nekimegy a szárazföldnek elrepül a levegőbe.
    Könnyűnek hangzik, de másfél napom ment rá, mire rájöttem hogyan lehet reprodukálni:

-XY hajóval kell elkezdeni az x küldetést (PT boat volt asszem)
    -Menj neki az x szigetnek
    -Amikor a hajó felakad, rakd rükvercbe
    -Pause-old le a játékot
    -Válts taskot és emilezz, netezz 5-10 percet míg a játék a háttérben fut
    -Menj vissza a játékba
    -Unpause-old a játékot
    -És elszáll a hajó

A kóder nézett bután, hogy milyen perverz bug ez, aztán kijavította 3 perc alatt. Szóval ilyen a fejlesztés.
  • Vologya Mester
    Sziasztok! Már megtekinthetők az október 31-ei magyarországi Paul Anthony Romero koncert számai, melyeket itt érhettek el:

Paul Anthony Romero Koncert Budapest - Medley 1-2

Paul Anthony Romero Koncert Budapest - Medley 3

Paul Anthony Romero Koncert Budapest - Medley 4

Paul Anthony Romero Koncert Budapest - Medley 5

Paul Anthony Romero Koncert Budapest - Medley 6

Paul Anthony Romero Koncert Budapest - Encore 1

Paul Anthony Romero Koncert Budapest - Encore 2

Jó zenehallgatást Mindenkinek! :) Baráti üdv!
  • Carlos
  • Djuree
    "Előre megscriptelt mozgások vannak benne, a semmiből feltűnő légiós seregek, végtelen pénz stb.. Ha megölsz egy hőst egy nagy sereggel, a következő héten a gép megveszi ugyanazt a hőst, másfélszer akkora sereggel! Minél többször ölöd le, annál erősebben jön vissza! "

jól mondod, erről van szó, sajnos:( eddig ez nem így volt, nagyon nem...
  • Djuree
    easyn nem nyomom, jó ez a normal, nem olyan vészes, csak az agresszív AI-t szedem ki, hátha nem jön egyszerre 3 fullos hőssel 2 hét után.
  • Vologya Mester
    Azt gondolom, hogy elég korrekt választ kaptál... :) És örülhetnél neki, hogy a fejlesztők válaszoltak Neked, nem minden fejlesztő gárda ilyen készséges! :) Mellesleg komolyan gondoltad, hogy leírod, szerinted mi a rossz a játékban és rögtön nekiugranak kijavítani Neked? A Black Hole a játék FEJLESZTŐJE, nem pedig KIADÓJA!!! A kiadó dönti el a főbb csapásirányokat, ők mondják meg nagy többségében, hogy mi legyen a játékban és hogyan, nem pedig a fejlesztők!!! Szóval, ha játékmechanikai dolgokat szeretnél javíttatni a játékban, javaslom írj az UBISoft-nak... Mert bármennyire is szeretnének a Black Hole-osok válaszolni, nem tehetik, hisz ezek a kérdések nem hozzájuk tartoznak... Ezért nem is kaphattál arra a leveledre válaszokat...
  • Vologya Mester
    Kedves Djureee! Először is javaslom Neked, hogy ismerkedj meg a játék újdonságaival. Aztán ha ezt megtetted, akkor kezdj easy fokozaton játszani. Majd ha könnyen megy, emeld Normal fokozatra, ha az is megy, akkor várólts Hardra! Ezt már többször leírtam itt, hogy ezt a játékot nem lehet a korábbi részek rutinjával játszani! Korábbi részekkel összehasonlítgatni értelmetlen! Az AI pedig tényleg csak Hard fokozaton csal, a többin tökéletesen kihasználja az újítások adta lehetőségeket, sokkal pontosabban, mint Te magad bármikor is művelni fogod... :) És kérdezed, hogy ezeket honnan tudom? Hát többet tudok erről a játékról, mint a fejlesztőkön kívül bárki más ebben az országban, hisz volt szerencsém látni a játék fejlődését fokról fokra és véleményezni is időnként, hát innen... :)