Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nos te már meg is válaszoltad a kérdést, de emellett már jó páran is leírták a véleményüket.
1.hõsrendszer
2. stori hosszan és részletesen ki volt dolgozva ki mikor miért mit csinált, ShaiHuludal egyet tudok érteni nekem is nagyon tetszett a félig elõ félig halott necro története.
3.zene ez alap 😊
4.várak drasztikus átalakítása igaz nem volt túl jó ötlet de az újdonságnak számító karaván rendszer nagyon kellet bele.
stb,stb
"Vérgagyi egységdizájn"
nos azért ebben nincsen teljesen igazad voltak azért jól kinézõ szörnyek is pl: angyal vagy a crusader, de az undorító mozgásanimációval én is egyet tudok érteni.
a 4 rész bajait mindenki ismeri(legfõképpen a kiegyensúlyozatlan harc/ostrom rendszerrel voltak bajok) viszont azt a néhány újdonságot ami a játék elõnyére vált még mindig nem sikerült itt jó pár embernek elfogadnia/felfognia.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
ha megfigyeled a heroes4t kedvelok is irjak hogy a grafika es animaciok nem votlak jok, viszont a story es a zene szerintem nagyon jo volt, van aki meg a herorendszert szerette abban. 3 utan amugy nagy csalodas volt, de a zene es a story (nekro story egyik legjobb) miatt joval tovabb birta.
Az is értetlen számomra, hogy a 4. részt miért magasztaljátok fel ennyire így utólag. Vérgagyi egységdizájn és undorító animációk jellemezték, fõleg úgy, hogy a 3. rész ezen a téren zseniális volt. A negyedik rész pozitívumai az egyedi hõsfejlesztés és a zene voltak számomra.
Ez az új rész jó lett, de ahogy már én is és sokan mások is leírták, jobb lett volna még egy kicsit továbbhagyni a tûzön, hogy csiszoltabb darabot kapjunk a végén. Én játszottam a bétával és sok hiba ami ott is megvolt az sajnos a végleges verzióban is megmaradt. Egyedüli látványos javítás számomra az volt, hogy a hõsök harci animációját amikor megtámadnak egy lényt kijavították. Nagy potenciál van ebben a játékban és ha kijavítják a hibák nagy részét akkor talán még jobb is lehet mint az 5. rész.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
elvilg a Vsync-kel volt osszefuggesbe azthiszem. nekem vsync be votl kapcsolva, kulonben zavaro tearing volt, mivel siman tudott volna tobb fpst, de az lcd 60hzes😊
(sok)
már tudja az ég, de eleinte én sokáig a HoMM 2 részénél maradtam ezért..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Sajnos a magyar játékfejlesztésre jellemzõ, hogy ha nem olyan gép van a játék alatt amit szeret akkor furán mûködnek. Tapasztaltam ezt a CRC-nél RFB-nél Cold War-nál fejlesztés közben.
Itt mint végfelhasználó nem tapasztaltam olyasmit amiket irtatok: rezegõ kurzor, fekete képernyõ, lefagy, kidob, stb...
De ehhez egy felsõ közép vagy alsó top kategóriás gép kell.
Eddig 4 és fél óra játék után énis csak pozitívumokat tudok mondani... Egyszerûen hangulatos, érdekes, szöszmötölõs...
Þór vígi þessi rúnar
Az 5. rész számomra teljes csalódás volt, a 6. résztõl ezek után nem sokat vártam, mi több meg is lepõdtem a napokban, hogy már meg is jelent, nem is tudtam róla, mikor debütál a piacon. Ráadásul - elnézést a fejlesztõktõl - magyar produktum lévén, biztos rossz beidegzõdés, elõre irtó gyengének könyveltem el látatlanban.
Az a véleményem, hogy a grafika az 5-öshöz képest hatalmas elõrelépés (jó gépen, max. grafikával értendõ), olyan érzésem van, mintha egy gyönyörûen megfestett 2D-s játékkal játszanék 3D-s körítéssel kaland + csata képernyõkön egyaránt. Tehát nem emlékeztet a stílus az 5-ös rész baltával faragott elõnytelen 3D-s borzalmára. Sokan szidják a városnézetet, de jobban hasonlít a 4-es és korábbi részek kézzel rajzolt városképeire, szerintem kimondottan jól néz ki, nekem az 5-ös csilivili 3D-ben forgó (szemem is forgott) városai voltak hányingerkeltõek.
A muzsikák gyönyörûek a grafikához hasonlóan. A játékmenet kellõen bonyolultnak látszik, mire kiismeri az ember az összes lény összes elõnyét/hátrányát/képességét, benne lesz 150+ óra a játékban. Sok a szöveges körítés, a magyarítás rendben van, talán 1-2 apró hiba fordul elõ néha, ez bõven igényes munka.
Egyelõre nekem egy hatalmas csillagos 5-ös a játék, összhatásra nagyon jó, az idei év legnagyobb pozitív meglepetése. Kb. 3-4 hónap múlva néhány patch után biztos vagyok benne, hogy az (általam egyelõre nem tapasztalt) bug-ok kiirtásra kerülnek, és egy szuper körökre-osztott-stratégia kerekedik belõle. Meg kell ezt becsülni, nem sok ilyen van már a piacon, tekintve hogy a szöszmötölõs játékmenet ma már nem dívik.
Mindenki nézzen magába, érdemes-e egy ilyen igényes magyar alkotást elkapálni néhány korai bug miatt!
Maximálisan értékelem a hazai programozók munkáját, és szerintem õk mindent szuperül csináltak, le a kalappal. Ami inkább a baj szerintem, az a túl korai kiadási dátum, amit (gondolom) a kiadó erõltetett. Ez egy béta játék, kész, nem tudom szépíteni.
Sajnos tegnap fel kellett hogy rakjuk a heroes III-at haverral, mert nem bírtuk már elviselni a töménytelen hibát, hiányosságot. Nagyon vártuk a 6. részt, nagyon akartuk szeretni, de egyszerûen felüdülés volt végigtolni egy pályát a 3. részben, miután a 6-tal szívtunk több hiba, hiányosság miatt.
X patch (vagy inkább egy kiegészítõ) után én fogok neki adni még egy esélyt, de ebben a formájában nem tudom élvezni. Sem mint Heroest, sem mint általánosan játékot.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Be creative!
Þór vígi þessi rúnar
Mert most teljesen elbizonytalanodtam...
Még csak a 2. gyakorló pályán tartok,de akárhányszor benézek a topikba,azt olvasom, hogy ez bug az bug,az nem mûködik stb...
Csak azért kérdem,mert így feleslegesen nem is játszom tovább,csak h felbasszam magam,inkább várjak vmi újabb patchre? :\
Glory, Glory Man. United!
Maximális beállításokon, 1920x1080-ban játszottam, még csak a tutorial alatt jártam, szóval a játék maga mûködött szépen, nem volt fekete kép ilyesmi a menüben, introban stb. Addig, míg meg nem támadott a hõs a tutorial végén.
Elindul a csata és egyszer csak lekapcsolt a monitor, mintha nem kapna jelet, tehát power save módba került és se kép se hang. Utána próbáltam újraindítani de ugyanúgy mintha nem kapott volna jelet a monitor vagy megállt a nagy Gigabyte képnél a boot (ahol a BIOSBA kell lépni) vagy kiadta a "The file may be corrupt. The file header checksum does not match the computed checksum." hibaüzenetet.
Elszerencsétlenkedtem 1-2 órát, kivettem 1 memóriamodult, simán elindult, visszatettem akkor se volt baja. Egyszerûen egy idõ után helyreállt. Teljesen szûz Windows mivel most került a gépbe egy Phenom 2 X4 955BE, rá hûtõ és egy Asus Xonar DS hangkártya. (Hátha ezek fontos információk)
Találtam egy hasonló problémát a fórumban, ahol videókártya túlhevülést írtak, de ezt nem tartom valószínûnek viszont nem figyeltem meg hogy meleg volt-e mikor a probléma adódott sajnos.
Szerintetek mi lehet a probléma? A játék szoftveres problémája intézte el a GTX 460-am vagy esetleg a gépem memóriája haldoklik? Vagy kevés a Coolink 500w-os táp?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Megtámadtam egy csapatot Sanctuary sereggel, és a Kardmestereimet le is írtották szépn! De olyannyira, hogy ha jobb gombot nyomtam rajtuk, kiírta, hogy 19 van még a 67-bõl és valami (-429000) szám volt zárójelben és heal varázslat sem hozta vissza õket. Itt már csak egy varázslat segített, méghozzá a Reload! 😞
Egyébként sajnos tényleg vannak nagyon zavaró félrefordítások. Pl amikor megtámadsz egy lényt, és az megijed, és elfutna... Akkor mi az, hogy "Távozol tõlük" ????
Talán inkább "Futni hagyod õket"
Egyebkent 2 dolog meg ehez aztan tenyleg nem offolok, hogy beta kulcsot sztem a fanok igenyelnek leginkabb. En pl. nem tudtam hogy van beta, mert nem erdekelt sose annyira a Heroes.Lattam egy oldalon hogy kijott, gondoltam leszedem, megnezem es ha jo megveszem,mert jelenleg semmi mas jatekom nincs es multiban elbohockodtam volna vele.
Szoval a betazas szerintem nem mervado ebben a helyzetben. Ahogy a demo se biztos. En meg eletemben nem toltottem le demot.Lehet hogy az en hulyesegem, de nem bizok benne.A demo az szerintem olyan mint egy film trailer. Arra jo, hogy belerakjak a legfaszabb, legcsillivillibb parasztvakitasokat.
Akkor mar legyen az, hogy adjanak ki egy kissebb terjedelmu, de profin osszerakott jatekot es kuldjenek utana DLCt. es ha olyan a jatek en a DLC-ert is szivesen fizetek. Lasd peldaul a Red Dead redemption. Amiatt a jatek miatt en speciel meg egy vadiuj xboxot is vettem, a jatekot is sot a dlcket is mind megvettem 😊 Pedig egy tort xboxra szedtem le anno a warez verziot. Szoval van ilyen is 😊
Nekem minden maxon (erõs vassal) gyönyörûen futa. Tegnap este 3 és fél óra egyhuzamban meg se röccent, ki se dobott... (2x autopatchelte magát elsõ indításkor, elõször 1.1-re, majd 1.1.1-re)
Þór vígi þessi rúnar
Az elõzõ kérdésemre a válaszokat nem tudtam használni, mivel sikerült lepatchelnie a gépnek a gamet, és ujra kellett raknom az egészet. A probléma csak annyi, hogy ugyan azzal a verzióval most az egész játék úgy szaggat, mint annak a rendje, pedig elõtte csak az indítás után volt kicsit macerás, de helyrejött minden. 1-2 csata után pedig ki is dobált.
Mit tegyek? A verzió ugyan az, mint elõtte, akárcsak minden más.
Mert a demo-ban, A +1 piacos hõsökkel el lehetett érni hogy gyakorlatilag pénzt csinálsz...megveszel 135 aranyért fát, azt egy az egyben cseréled kristályra, azt pedig 1000 aranyért adod el a piacon...a pénzbõl veszel fát, azt egy az egyben...kristályra..1000/db ..stb
A demo skirmish pályán így 3 hõs elég volt a várakkal hogy gyakorlatilag korlátlan mennyiségû pénz/nyersanyag legyen....
..
Nem tudom ezt a módszert használhatja-e az AI, de sztem az ilyen lehetõségeket ki kellene szûrni a játékból (ha még mindig benne van persze..)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Bár most hirtelen nem tudom, hogy melyik kettõ az amelyik megvan neked, de gyanítom azt hagytad ki, ami a felsõ erõdtõl (amelyet Valeska védett) északra - észak-keletre található.
ezer bocsánat de nem vagyok <#schmoll2>#schmoll2> idõ milliomosos, ha az lennék akkor én is részt vetem volna. <#nyes>#nyes>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
ezert is irtam hogy jelezze valaki, AKI magyar nyelven jatsza az illetekesnek (legalabb 2szer leirta vologya mester hogy neki lehet jelezni a hibakat) engem hidegen hagynak a magyaritasok.