10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
False #7098 Csak azoknál,akik nem értenek hozzá.Normálisabb helyeken ez nem így működik.De tény, hogy negatív példából több van,mint pozitívból. -
#7097 így van, a kampányról szóltam. de ha ez ilyen lesz végig, hagyom a f@szba és kezdem a multi custom gémeket. szeretem a kampányt, van aki rühelli, de ha így el van baszva akkor kihagyom. -
#7096 igen, a patch után már sima az easy. patch előtt nem volt az. elvileg. én akkor még nem nyomtam, nem tudok nyilatkozni, de sokan írták ezt, gondolom nem hazudik mindenki. -
#7095 Ha kijavítasz valamit, akkor az az esetek 99%-ban elbasz valami mást! -
ArchDruid #7094 Azt viszont nem értem, hogy lehet az, hogy ami Bétában kifogástalanul működött, azt a teljes játékra elcseszték?
Gondolok itt a Griff battle dive-jára, a Sun crusader chage ability-jére (mert az se műxik) meg a cincogó hangeffektekre! Bétában a sebességet kétszer olyan nagyra állítottam, mint a most van, és nem cincogtak a lények.... érthetetlen! -
ArchDruid #7093 Ja, még annyit:
Sanctuary kampányban fordult az elő, hogy az elfoglalt és nagy nehezen felépített várat üresen hagytam, a gép elfoglalta, visszakonvertálta, és persz lerombolt mindent, amit én felépatettem. Ugyanolyan szintre rombolta vissza, mint amilyenen volt, mielőtt elfoglaltam.
Ja, és ha visszafoglal egy várat, ami azelőtt az övé volt, ne lepődj meg, ha másnapra lesz benne néhány légiónyi helyőrség! :D :D
Ez kicsit szemét dolog, de legalább volt benne kihívás!
A legjobb, ha nem engeded, hogy visszafoglalja a várakat, mert akkor kezdődik minden elölről!
Amúgy én is Hardban nyomtam, és sanctuary 4. pályáján a Haven és az Inferno egymást is ölte! Ezért sikerült teljesítenem! Mert egyszer volt olyan, hogy egy bazi nagy Haven sereg, meg egy mégnagyobb Inferno sereg is ellenem jött, miközben én erősen gyengélkedtem. Elvittem onnan a hőst, feladtam a várat! A Haven befoglalta, de ugyanabban a körben jött az Inferno, és elpusztította a várban bent! Így a Haven sereg elpusztult, a bazierős Inferno seregének a kétharmada odalett, én meg meg tudtam ölni és visszafoglalni a várat! :D -
ArchDruid #7092 Na ácsi!
A Kampányról beszélsz!!!!
A kampány pedig nem igazi heroes játék! Előre megscriptelt mozgások vannak benne, a semmiből feltűnő légiós seregek, végtelen pénz stb.. Ha megölsz egy hőst egy nagy sereggel, a következő héten a gép megveszi ugyanazt a hőst, másfélszer akkora sereggel! Minél többször ölöd le, annál erősebben jön vissza!
Próbálj ki egy sima single scenariot, és azután fröcskölj!
Várátalakításról:
A gép csak a fejlesztetlen, 0 erejű várakat konvertálja át azonnal! Ha ki van fejlesztve, sokkal többe kerül átalakítani. Nekem 8-ból összesen 1 alkalommal konvertálta át a fejlesztett várat!
Lénylelőhelyeket Te is át tudod konvertálni anélkül, hogy odamenj! Vidd rá az egeret, és amikor a kurzor nem a nyitott kaput mutatja, hanem vár formája van kettőt kattintsál és feljön egy ablak, ahol át tudod alakítani! De vigyázva, mert ha elbaszod, vagy mellé kattintasz, a hőst küldöd oda! (én így jártam jó sokszor XD)
-
#7091 "..easy-n nem tudtak nyerni azok akik pl. a heroes3-at impossible-n simán tolták.."
Ez nem igaz...vagy az egyik, vagy a másik, vagy egyik sem :)
Ismerem a HoMM sorozatot, és szeretem, ..és természetesen én is játszom a játékkal, a demoval is és a teljessel is.
..és lazán verem az AI-t, Egyedi beállokkal (magamnak nehezítek).
Szal nem tudom kik és hol írják ezeket, de ez így egy az egyben -hazugság-
Azok akik a H3-t a legmagasabb nehézségen nyomták, pláne egyedi mappokon, azok egy olyan játékstílust képviselnek, hogy nem esnek kétségbe, nem hisztiznek, és pláne körberöhögik az easy AI-t. -
#7090 Ebben sajnos egyetértek!
Néha énis lepődtem, hogy a Heaven 4-en 1 vára volt már csak és mégis fosta a 100-150-es seregeket. -
#7089 Korrekt!
Ez így van rendjén. -
#7088 el kell hogy keserítselek, az AI minden fokozaton csal. olvass pár komolyabb fórumot, easy-n nem tudtak nyerni azok akik pl. a heroes3-at impossible-n simán tolták. patchben ezt javították, kicsit visszavettek belőle, de még mindig durván csal.
normalon tolom, és itt is szemét módon csal. persze ez kampány alatt, itt scriptes lehet azért csal. custom gém alatt lehet nem csal, azt még nem próbáltam. de ha nem csal akkor meg nagyon könnyű lenne elcsapni a gépet, egy kicsit hagy csaljon:D
az pl. elég érdekes hogy 1 vára van, de nagyobb a szaporulat mint nekem 3-ból:D semmije nem volt csak 1 db vára. ott álltam a várával szemben sokáig, direkt megfigyeltem. -
False #7087 Konkrétan ez jött :
Kedves Zoltán,
Köszönjük a leveledet és az észrevételedet.
Multiplayer/Skirmish játékban a szintfejlődés gyorsabb, mint a kampányban. Ennek oka, hogy az első bétateszt eredményei, a résztvevők megjegyzései azt mutatták, hogy a Multiplayer/Skirmish játékokban – mivel ott csak egyetlen pályát játszol, és nem pályák láncolatát, – lehetetlen elérni a maximális szintet még egy sokórás játék esetében is, ami a bétatesztereknek nagyon zavaró volt. Ezért került be végül a Multiplayer/Skrimish játékmódokba egy, a kampánytól független rendszer, ahol a szintfejlődés gyorsabb, de ezen belül több szinten állítható is. Ez a rendszer a bétateszt további fázisaiban folyamatosan tesztelve volt, és a csiszolások után a teszterek visszajelzései pozitívak voltak.
A kampányban a szintfejlődés lassabb (és a fejlődési görbe is különbözik a Multiplayer/Skrimish görbéjétől): a játékos az egyes kampányok utolsó, 4. pályáján éri el a legmagasabb szintet. Természetesen a fejlődés az első pályákon gyorsabb, majd a későbbi pályákon lelassul, ahogy más játékoknál is. A csiszolások után a bétateszterek visszajelzései erről a rendszerről is pozitívak voltak.
Üdvözlettel,
Zsuffa István
Kuglee #7086 Gondolom kaptál egy robot válaszlevelet, vagy Buddha olvasta a kétsorosodat :) -
False #7085 Ha gondolod bevágom az egész levelet.Én jót mosolyogtam rajta,persze kínomban.
Kuglee : na az az mi nincs,de van helyette angol.lehet megpróbálom úgy.De előtte még várok pár napot,hátha a black hole is méltóztatik válaszolni egy fizető vásárjának. -
Kuglee #7084 El kell, hogy keserítselek (bár ezt már korábban másnak is írták), az AI csak Hard fokozaton csal. -
Kuglee #7083 Akkor rossz helyen kopogtatsz, a fő dizájnerek franciák.Ha gamekoncepcióval van bajod, akkor az UBI-t kell baszogatni. Persze előny a francia tudás. -
#7082 Ez az indok enyhén szólva ellentmondásos és nevetséges. Ha nem tudták elérni a szintlimitet, akkor meg minek a limit? Eh. -
False #7081 Nem bugokra koncentrálva írtam nekik,mert amit írtál,azzal én is tisztában vagyok, hanem játékdesing szempontjából, főleg ez az ovisoknak való 30as szintlimit.Pl ilyet írt vissza a csóka,hogy azért 30 a szintlimit mert a bétában panaszkodtak,hogy nem tudják elérni ezt sem.Hát kikkel teszteltetnek ezek, down-kórosokkal? -
#7080 Ez inkább a no comment kategória... -
#7079 én is teszteltem már pár játékot. és ez a heroes6 nem az a nagyon összetett játék amit ne lehetne bugmentesen kiadni, főleg ekkora barom ai-val...biztos van vagy 3 soros programkódja:D -
#7078 Hmmm... tesztelő voltam játékfejlesztésben 6 évig...szóval tudom miről beszélek. -
#7077 igazi hardcore játékos nem tölti vissza soha, max újrakezdni ha behal:D
a shogun2-ben van ilyen opció, nincs visszatöltés. na az a durva... -
#7076 pont hogy úgy kéne hogy tökéletesen adják ki, max egy két minor bug. szerinted meddig tart a fejlesztésben a tesztelés szakasz? megsúgom hogy a legtovább. nem egy teszter van egy ilyen játéknál, ráadásul ott a béta, meg a demó, amiből még több hibát le lehet szűrni. ráadásul ennél sokkal bonyolultabb játékot ki tudnak adni közel hibamentesen, akkor ezt miért nem? hmm? -
#7075 Nemsokára jön az új patch amiben kábé 250 bugot javítanak.
A játékfejlesztés nem úgy megy, hogy kimegy a játék és tökéletes. Egy ilyen kaliberű játékban több 1000 bug van a fejlesztés folyamán. Emléxem a Rush for Berlin-nél megünnepeltük a 10.000-ik bugot. És ebből a 10.000-ből 99% ki lett javítva. Igaz maradt még benne... de minden játékban van, max nem veszed észre. -
#7074 hidd el, a mentés-töltésnél nagyobb csalás nincs....képzeld el fordítva :DDD
De gondolom még finomítanak rajta. -
False #7073 Érdekesek ezek a black hole-s arcok.Írtam nekik emailt, először 2 sort,nem túl szívmelengetően,amire kultúráltan válaszoltak ugyan,de csak a marketing bullshitet tudtam 2xer ellőni a csávó.Aztán írtam nekik egy összeszedettebb levelet,amiben minden egyes hibát amit vétettek, kielemzek, és hogy ezeket hogyan kéne javítani,ez volt 1 hete, és érdekes módon semmi reakció.Na így vegyél magyar játékot. -
#7072 nade ezek nem bugok, aki ezelőtt heroes-ozott az tudja, aki meg nem, annak tűnhet esetleg bugnak.
szar az ai, ezért csal mint az állat, csak itt már túlzásba viszi peppet...
ezt nem értem, ha nem megyek oda a nekróhoz nincsenek orkok meg másik nekrók?:S ez biztos? így már könnyű lenne... -
#7071 Figyelni kell mi mit indít be a történetben. Mert ha nem mész dumálni a másik Nekro-hoz, akkor csak a démonok vannak, azokat megcsapod, és aztán fogsz neki a következő ellennek.
Nálam mikor láttam hogy nyitja a kaput a párbeszéd ablak végén, akkor rögtön autosave töltés volt.
A várátalakítás az genyó húzás, de háát akkor is, mindenképpen te vagy az erősebb, tök mindegy mit csinál. ....persze hogy genyó :DD
fullos várat visszaalakítani nem gyenge...pláne olyan pályán, ahol nincs kristálybánya, csak egy messze az AI-nál..
De ezért kellenek a másodlagos hősök felhúzva a főhős által, azok támogatnak, kétszer építenek egy körben, +1 piac. + nyersanyag, ....és olcsóban építenek/fejlesztenek/átalakítanak....nagyon nem mindegy, hogy egy fullos várat mittomén 25fa+25érc+25 kristály és 30ezer pénz, vagy ennek a háromnegyede.
Mert a 'szemét' tuti hogy akkor alakítja át amikor már csak 2 napod van a hétből :)))))
..de mondom, tök mindegy mit csinál, mert úgy is megvered...max meg kell találni hogyan csináld, és nem félkézzel hengerelsz...egyébként ez is lenne a lényege, pl. ilyenkorra már rég tudni kellene, hogy nem kell az átalakításhoz bemenni egy épületbe, ha már a zászlód kint van rajta.
A hengereléshez ismerni kell az adott eszközeid lehetőségeit és gyengéit.
Sokszor olyan könnyen leírjátok hogy bug, aztán közbe egyszerűen csak a játék része. :( ...van benne probléma ezeken kívül is.
Elkeserítő lehet bug-nak olvasni vízen járó hősöket, végtelen sebzést kibíró küklopszokat, heti nullás termelést, néha látom szemszerűen mennyi lénye van az ellenfélnek, néha nem látom....és a nekem bezzeg be kell mennem egy épületbe hogy átalakítsam, amíg az AI-nak nem :)
...stb-stb.
amikor ezek a játék részei, vagy éppen egyszerű figyelmetlenségek a játékos részéről, elég bosszantó lehet annak is akinek a munkája van benne.
Van így is elég javítanivaló....amin én mondjuk spec. egy csöppet sem csodálkozom, mert elég összetett játék.
Az AI meg ...mindig is az volt. :))
-
#7070 ez a kentaur mekkora brutál egység lett. nekimentem egy adagnak, hát nem kellett volna. nagy sebzés, sok élet, nagy szaporulat, egyszerre mozog és lő akár...überlol -
#7069 hát igen, kéne legalább 2 hős, majd kipróbálom így. beállítom az ai-t nem agresszívre, meglátjuk mennyire jön. azért remélem így is jön csak nem annyira durván. ha nem jön az sem jó, könnyen nyerni nem akarok, de vért izzadva sem, szórakozni akarok, nem dolgozni... -
#7068 Láma kérdés!
Mire érdemes beállítani a Naga hősnőt? (Milyen mágiára érdemes pontokat rakni)
Előre is köszönöm! -
#7067 Hát eleinte énis igy játszottam, de aztán rájöttem, hogy nem oké így. Nem tudsz egyszerre mindenhol lenni. -
#7066 nekem mindig csak 1 hősöm van, több gyenge hőst megvernek, 1 erőset nem, ezért kap ki mindig a gép, mert neki több van:D
-
#7065 Heaven 4-es pályáján énis éreztem. Jöttek minden oldalról. Először jöttek a 4 fő várból amit át kellett alakítani, majd jöttek a föld alól is, aztán a végén van még egy nekró is aki nekemesett...
Volt úgy, hogy 1 héten keresztül csak teleportálgattam a hősökkel, hogy odaérjek mielőtt befoglalnák a várat... Kicsit fusztráló pálya volt. -
#7064 Pálya előtt is be lehet állítani külön. Ott van a pálya indítás előtt jobb oldalon a nehézségszint beállítás. Ott lehet egyenként beállítani, hogy mennyi nyersanyag legyen, milyen gyors legyen a fejlődés, milyen agresszív legyen az AI stb. -
#7063 nem. van egy olyan beállítás hogy agresszív gép: be vagy ki. a poén az hogy ezt csak akkor tudod választani ha vége egy pályának és mielőtt a következő pálya gombra nyomnál, ott van asszem a jobb alsó sarokban egy kis fogaskerék, és ott tudod állítani. -
#7062 Az mit jelent, hogy beállítod ne legyen ennyire agresszív? Normálról könnyűre teszed? -
#7061 ja ezt nem tudtam, akkor ez rendben így.
nekem sem lesz vészes, be fogom állítani hogy ne legyen agresszív a gép ennyire. így sajnos akármennyire is jó taktikus vagyok, 3 erősebb sereget nem tudok megverni, 2-őt még igen, 3-at nem. az a baj egyszerre jönnek, és csak engem basztatnak.... -
#7060 Neked sem kell a lénylelőhelyhez menned, hogy átalakítsd saját frakciódra. Elég, ha birtoklod... Csak rá kell kattintani, és átalakíthatod. A nehézség meg a szintedtől függ, nekem könnyű volt a nekro hadjárat. -
SaGa Jr #7059 Azt ugye azért tudod, hogy vannak tárgyak és tekercsek amik megadják a képességet olyan varázslatok használatára amikkel a karakter nem rendelkezik? Nem egyszer siklott át az én figyelmem is ilyen jellegű extrákon, főleg mivel ezek nem kerülnek pontba hanem csatánként vagy összesen pár alkalommal bevethetőek.