Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is pont ma vittem végig a haven 1 pályát. Nem tudom itt láttam a sorrendet.

coolpet
A nekro kampany elso palyaja bugos nalatok is?

Amikor meg kell latogtni 5 tomegsirt, akkor nalam csak 4ig szammol, holott mind az 5 megvan latogatva 2x is vegigfutotttam oket.

Meg minden ellenseget kiiktattam a bortonig, es a ver/konny kuldit sem sikerult befejeznem :(

Battletag: coolpet#2467

Carlos
Asszony: "A tûzmadár biztos lávát szarik..." LOL <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Csibusz
Szia, nekem ez bevált:

Villogásra

Simán bemásolod, cseréled.
Omlás
Igazából akkor is össze áll a story ha teljesen mindegy milyen sorrendben játszod végig, a végén minden kirakós a helyére kerül :)

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

BoneDragon
Lehet igazad van, de akkor is kicsit kesze kuszának érzem a történetet.

Omlás
Az nem csak visszaemlékezés volt ?

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

BoneDragon
Szerintem ez a sorrend nem jó. Így haladtam direkt, most tartok Haven1-nél, de még csak most halt meg slava, elõzõ pályákon meg végig a halálát emlegetik és a fia se.... többi spoiler. :D

altar of wishesnel bronze es silver ranknal, level 11nel(bug miatt nem lehet level 10en) es levle 20nal lehet egyet-egyet unlockolni. tobbit nem tudom.

BoneDragon
Inferno elsõ pálya végén, mikor Azgaalt kellett irányítani, az kurva jó volt! :)

Carlos
A pályák elõtt be lehet rakni bónuszokat (+2500 arany, tarott lap, stb). Hol lehet slot-okat unlockolni?

Þór vígi þessi rúnar

nekem a 3. 11 es fel ora volt:D

Carlos
Nekró kampány elsõ pályája 5 óra volt... hehe... Jó volt!

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
megveszed a jatekot, es patcheli magat.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Régebben láttam, hogy volt róla szó, de most nem találom.
Enyhén vibrál a kurzor, bár még játszható, de kellemetlen. Mi erre a megoldás?
Köszönöm elõre is.

javaslat: A nehéz fokozat az a Dynasty tápos cuccok beszerzése után játszandó. Így van részben értelme a Dynasty rendszernek és a Hard fokozatnak.
coolpet
Na errol lett volna szo :) Szoval az csak 2 reszes es punktum :) Enyi, nekialltam a nekronak, koszi :)

TreDoR
Az a tutorial (gyakorlórész), nem a haven (kastély) hadjárat. 2 pályás, nincs több, finító.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

TreDoR
<#eljen><#nevetes1>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Jakuza001
Nekem meg amikor gyozol valamilyen csataban, akkor a Tormentor (inferno leny), ahogy kaparja a karmaival a padlot. :D

Mondjuk az sajnos eleg vicces, hogy ilyenkor majdnem mindnek szinte ugyanolyan a hangja, pl a papnonek is, es a kentaurnak is. :D

Tényleg nagyon jók a különbözõ animációk, nekem az a kedvencem amikor a vámpírral defendelsz és a kardjával rajzol maga körül egy kört, nagyon cool.

Jajj, ne értetlenkedj már, könyörgöm!!! :)))

Remélem ez segít:

Jakuza001
Felul vannak a kampany ikonok fajoktol fuggoen. Termeszetesen amig nem jatszottad le az elso reszet valamelyiknek addig csak az elso reszt latod, aztan, ha kesz akkor megjelenik a 2. jatszhato resze is a kampanynak es igy tovabb, az osszes fajnal.

coolpet
Oke, kivalasztom a kastelyost, aminek az elso 2 kuldije kesz.
Csak a masodik kuldit tudom ujrajatszani, a terkepen 2 pont van ami kozul lehet valasztani, amit mar lejatszottam.. Vagy ennyi a kastely kampany?

Esetleg a tobbit is meg kell csinalni, hogy ezt tudjam folytatni?

Szidom ezt a gamet mert tele van buggal, de marha jó dolgok is vannak benne.
Például az idle animációk nagyon ötletesek.
Amikor az õrszem letette a pajzsát és elkezdett magyar néptáncolni azt hittem leesek a székrõl :).
De a vámpír is kemény amikor metál zenére kezd gitározni a kardjával.
Ha bemész a kampányba, akkor baloldalt fent tudsz választani! Ne a térképen keresd!!

coolpet
Hat pedig a csaszar akarata kuldit vegigtoltam, lenyomtam gerhardot,es akkorsem tudom folytatni a kampanyt.

3 opciot ajanl fel a vegen: ujrajatszas, betoltes, es befejezes. A befejezes a fomenube kitesz, es a kampany alatt csak a griffek tamadasa es a csaszar akarata van, mind a 2-ot ujra tudom jatszani, de folytatni nemtudom. Mintha nem lenne teljesitve a csaszar akarata, es ujra kellene jatszanom.

Solid Snake
Csak menj be újra a kampányba és ha már megcsináltad a tutorial pályákat után a térképen megjelennek új opciók amikbõl indíthatod a neked tetszõ bandával a kampányt. Akár offline akár online játszol ez ugyanúgy mûködik.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

darki81
nektek nem okoz néha kék halált a játék?

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

BoneDragon
Tegnap után.

Offline módban az összes kampány pálya elérhetõ. Lejátszod szépen az elsõ két feladatot utána megnyílnak és neked kell kiválasztanod mégis melyik kampányt akarod elkezdeni. Ezért dob vissza a fõmenübe a játék az elsõ két feladat után.

Nem kell tehát online lenned hogy elérd a teljes játékot. Legfeljebb ha offline játszol akkor nem mûködik pár opció (nehezítést nem jelent csak egy kis könnyítést ad a meglétük).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

TreDoR
Nem lehet, hogy a demó van meg? <#idiota>

Lacoka12
és mikor fog a város nézet változni egy kicsit a mostani zavaró

Dicsõség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

coolpet
Nem a jatekra mondtam hogy gayi, ne erts felre, hanem arra, hogy ennyit tudok vele jatszani. A kastelyossal toltam 2 palyat, leigaztam a varat, es benyomott egy vidit, es vege. Nem tudom folytatni, aztmondja end of tutorial es szevasz :) Hogy tudnam folytatni?

b-type
Persze hogy csal, mindenképpen megvered a gépet...a mentés-töltés éppen elég nagy csalás számodra hidd el.
Eddig 2 térképpel játszottam amit nem tudtam megnyerni a legmagasabb nehézségen, mindkettõ a H3 alá és elhíresült, szándékosan sz'patóra csinált pálya volt, az AI alapon mindig verhetõ, az elõfordulhat hogy nem elsõre, az is elõfordulhat hogy piszok bosszantó látni ahogy csal, de mindig csalt..morállal, szerencsével, lépészszámmal.. mindig.
Legyen ennyi esélye.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Shiwo
amúgy lényegében netes multit nem tudsz (azt most nem tudom, hogy LAN van-e benne és engedi-e offline-ban), de hot-seat -et, kampányt, skirmish-t igen, illetve van 1-2 brutál varázstárgy (un Dinasztia-fegyverek), amik nem használhatóak offline módban....

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

b-type
A gagyi jelzõkkel várjál....nem igaz az amit írsz, nem kell hozzá net, tudod játszani a kampányokat, bizonyos dolgokat buksz el ha offline játszod, ennyi.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Jakuza001
Valami nagyobb bugrfix kb mikorra varhato ?

Shiwo
mert nem vagy gép :)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Lacoka12
nehéz fokozaton játszok és nem annyira nehéz csak sokszor csal

gep azert csal, hogy neked legyen benne kihivas(hardon csal) ha nem akarod hogy csaljon, akkro jatsz normalon, ha az is nehez neked mert bena vagy, akkor pedig ott az easy :)

Lacoka12
ha a gép csalhat én miért nem?

j0nNyKa
allitolag ha eleg kitartoan vered a fejed a falba, kapsz egy csomo nyersanyagot <#idiota>

ne rondits mar bele a hazai keszitok munkajaba csalassal, konyorgom..

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

coolpet
Dedede azt kerdeztem, hogy ha elkezdek egy kampanyt, akkor az oktatopalyan kivul is van e meg offline modban? Mert ez azert elegge gayi, hogy megveszi az ember, othon csak mobilnete van es nem akarja a gatyajat rafizetni, es nemtud jatszani vele rendesen, csak az oktatopalyat vagy skirmisht

Lacoka12
van már csalás?

Carlos
No, necro elsó pálya...Hangulatos, tetszik... Eddig teljesen bejövõs... 3 óra biztos volt, bár még mindig nem fejeztem be...

Hangulatos.

Þór vígi þessi rúnar

b-type
De, választasz egy másik oldalt a kampányban, az oktatópálya az ennyi.

coolpet
Sziasztok!

Net nelkul az egyjatekos kampany csak 2 gyakorlopalya es kesz? Nem lehet tovabbmenni valahogyan?

Omlás
Rákockultam a Necro kampányra, a barbárok "Ütök vágok amputálok" mentalitás a után kicsit furcsa volt de bejövõs :D. Az utolsó pálya egy laza kényelmes 6 órás party volt <#idiota>

Iszonyatos hibák vannak sajnos DE a hibák ellenére is rég volt már hogy valami lekössön úgy a gép elé több órára hogy nem unom meg mint a H6.
Viszont tényleg a keserû szájízt az adja, hogy megvettük a bétát <#idiota> mert jelen állapotban kb azon a szinten van.

Összességében jóóó ez csak gyorsan csinálják szépen a fixeket a drága fejlesztõk!