10317
  • Djuree
    hát megvettem a gémet 9k-ért. jó lenne alapból, de tiszta bug. rengeteg van benne. és emiatt baromi nehéz még normalon is. még a h1-el kezdtem ezer éve, minden részben sok 100 órám van, tehát nem vagyok amatőr, de már a nekro 3. pálya elég brutál. agresszív gép be van kapcsolva, de így nem lehet. jön a 3 ellenséges frakció 3 egyenként is erősebb hőse mint én vagyok. ez mi? 2-őt lenyomok, 3.-ra már nem marad lényem. oké hogy agressív, de egymást miért nem ölik? holott a történet szerint egymásnak is ellenségei. meg ez a várátalakításos buziság. bejönnek a váraimba-tornyaimba, természetesen átalakítja (de a lénylelőhelyeket úgy hogy oda sem megy a hőse (anyád!), nekem bezzeg oda kell), mert örök pénze van, de nekem a 2.-3. visszaalakítás után nem marad pénzem. teljesen ellehetetleníti a játékot.
    meg kinyírom 2 erős hősét, erre kijön a várból a szemem előtt mégegy hőse, tele lénnyel. honnan? ja hogy ő így vesz hőst? anyád nr.2.
    mi lett a heroessal? a 3do forog a sírjában....
  • Crome
    Köszi, de azt én is kihagynám. Nekem Heroes-hoz, FPS-ekhez, meg F1 multihoz kell csak gén. :-)
  • Perszepeta
    Áh, ő nagy Heroes-os, sőt régebb óta, mint én :D Azt a gént viszont viheted is, amelyik arra készteti, hogy Sims-ezzen, mert azt nem bírom :D Mondjuk ott legalább nincs multi, hehe..
  • Crome
    Kéne azt a gént klónozni az asszonykádból, ami által játszik veled Heroes-t multiban. Hasznát venném, főleg ha más gammákhoz is működne. :-D
  • Perszepeta
    Maksi, csak úgy lehet, ha minden gépen külön felhasználónévvel léptek be. Ez meg csak úgy lehetséges, ha külön-külön eredeti játékkal rendelkeztek, mert ugye a serial kódot csak egy felhasználónévhez lehet megadni, és csak egyszer. Ez rohadt szívás, tipikus Ubisoft megoldás, mert nekem is meg kellett 2 példányt vennem, h asszonykámmal multizhassak :S De megéri, mert mint mondtam lentebb, baromi jó játék, és biztos nem unjuk meg 2-3 hét után :)
  • Perszepeta
    Carlos-szal értek én is egyet, a 4. pályán vért pisilek most én is :D Nehezebb, mint az ezt megelőző pályák ÖSSZESEN. Már 2x előről kezdtem, más taktikával is próbálkoztam, már ott vagyok, hogy inkább pihentetem, és nekiálloka következő kampánynak. Ez több, mint kihívás! Meg várok a patch-re, az is zavar, hogy a griffekkel nem tudok zuhanórepülésben támadni.
    Jah és még 1: párszor megpróbáltam autoharcban is ezen a pályán, erre a SAJÁT hősöm meteorzáport varázsolt az ellenfélre.. Csak azt nem értem hogyan, mert nincs ilyen képzettségem, sem olyan, hogy lemásolhatnám az ellenség képességét. :S Rohadt bugos ez a kampány. Amúgy a játék nagyon fasza, az 5. rész továbbfejlesztettje, és persze eredeti játékkal tolom, 1.1.1 patchelve.
  • Maksi
    Több gépen lehet játszani vele helyi hálózaton?
  • Carlos
    Hát a Naga első pálya elég kis karcsú volt. Másfél óra...
  • SaGa Jr
    Az, hogy valakinél megesett nem azt jelenti hogy általános problémáról van szó. Hiba meg kismillió ok miatt előfordulhat akár eredeti a játékod akár nem. Okok lehetnek egy hibás telepítés, gyengélkedő winchester/ram, gyenge teljesítmény, régi driver/segédprogram miatt is.

Nálam kétszeri kipörgetés után sem volt még csak hasonló probléma sem. Az általam tapasztalt két hibát, történetesen a nekro kampányban az első pályán a temetőből gyűjtögetés (egy visszatöltés orvosolta) és a stronghold kampányban az második feladat elkezdése úgy, hogy a karakterem már lefixálta irányultságát tear vagy blood úton. Ez utóbbi orvoslása meg annyi volt, hogy nem léptettem fel a karakteremet az első pályán úgy sem hogy lett volna elég pontja, hanem a második végén került csak eldöntésre ez a kérdés.
  • noname123
    de az eredetiben történtek, mert ha igen bugos játékot nem érdemes venni
  • noname123
    ez speciel roticsellinél történt a 7009 hozzászólásnál írta
  • Carlos
    Nálam még egyszer sem tűnt el mentés.

Most nyomtam le a Kastély 4-es pályáját. Vért pisáltam... Sokkal nehezebb volt, mint a nekró 4-es.
    Fosta a hősöket 100 irányból a gép.
  • noname123
    ezek a bugok amit említettek pl: mentés eltűnések, az eredeti játékban vannak? Úgy értem hogy eredetivel játszóknál jelentkeztek-e?
  • SaGa Jr
    Az elengedett mob mindig ad 10 tear pontot (ha meg üldözöd az meg mindig ad 8 blood pontot, legfeljebb nem írja ki). Illetve ha már elérted az elérhető maximumot, akkor meg azt írja ki hogy már nem kapsz mert maximumon vagy.
  • Shiwo
    küldik is adhatnak, illetve bizonyos képességek használata is ad 1-1 könny vagy vérpontot
  • Zan
    Sziasztok!

Már az első átalakuláson vagyok túl könny irányba,de valahogyan nem gyűlik már a hírnév. Az elsőt úgy gyűjtöttem össze,hogy engedtem had fussanak a mobok előlem. De most már nem kapok hírnév pontot,pedig mindegyiket engedem futni (amelyik persze el akar)...!
    Valaki el tudná magyarázni nekem, hogy műkszik a könny/vér dolog? Mitől kapok pontot az első átalakulás után?
  • Crome
    Persze, az okés, csak azért eddig jó volt, hogy 2-3 napot megőrzött a játék visszamenőlegesen az auto save-nél, mert ha valami rosszul sült el, akkor volt lehetőség 2-3 napra visszamenőleg úgy korrigálni, hogy jó legyen. Meg azért kézzel mentegetni csak több idő, mint ha a gép teszi. Bár lehet csak én vagyok rá túl lusta. :-)
  • Shiwo
    azért lol a komment-szöveg hozzá...nem tudok lengyelül, de gugli lefordította, és az utolsó mondat valami olyasmi, hogy hiányoznak a lakosok, a lüktető élet..hát, egy nekró várnál ez valahogy annyira nem lenne fura a számomra.. :)
  • Shakata
    Akkor csak nekem van pechem. Bármerről megyek kiakad.
  • Brasi
    hogyne, én csináltam :D
    egyébként innen van: itt
  • Carlos
    Nem. Most toltam le és nem volt ilyen.
  • Shakata
    Nálatok nem volt olyan a Haven 3. pályáján, hogy mikor középen jobbra mentek és bejönne valamilyen animáció (egy naga egység kúszik a kapuban álló hős felé), akkor kiakad?
  • Andrews2007
    Honnét csórtad? :) TE csináltad vagy megint leak? :)
  • reaper4
    én az 5-el kezdtem a sorozatot, de már ott megtanultam, h sokat és sokszor kell menteni és nincs gáz...
  • Carlos
    Én sose szoptam még az autosave-vel. Nekem megfelel.
    Lenyomtam a Heaven 3-as pályáját 5 óra alatt. Könnyebb volt, mint a kettes!
  • Crome
    Jaja, akkor ment a gép, amikor mondjuk egy ellenség elfoglalta a váramat. Akkor meg már veszett fejsze, nem tudom visszatölteni, hogy másképp rendezzem a védekezésemet.
  • yesname #7032
    Az autosave egyébként valóban egy kalap szar. Akkor kéne mentenie autosavet, melőtt a játékos elkezd játszani, nem pedig a gép lépésénél... Ebben a formában használhatatlan szerintem is.
  • Brasi

ez lehet hogy a készülő várnézet..
  • Crome
    Be van állítva napira, de csak mindig a "turn" előtti napot menti...
  • Andrews2007

10 perces videóbeszámoló a pesti Heroes koncertről és RAGE és ID Software bemutató a GSLIVE-ban. 8 magos asztali AMD processzor bemutató.
    Heroes VI-os GSLIVE
  • Carlos
    Állítsd be az autómentés gyakoriságát. Van napi szintű mentés, ami naponta ment. (asszem max 9 napot ment, majd a legrégebbit mindig felülcsapja)
  • Crome
    Igen, sejtettem... Amúgy hülye kérdés valószínű, de nálatok is, csak egy napot ment a játék állást? Az V-ben még 3 napra visszamenőleg is lehetett betölteni.

Újra meg tuti nem kezdem, így is 4x kezdtem neki, mert normál fokozaton állandóan kikaptam, pedig nem ma kezdtem a Heroes-ást. :-S :-)
  • TreDoR
    Vagy letörli a játékot.
  • Carlos
    Vissza kellett volna töltened azt az állást és azt a problémásat újra meg kellett volna látogatni. Úgyhogy ezt vagy buktad, vagy kezded elölről a pályát. :)
  • gandrus
    Köszönöm, hogy linkelted a videókat, nekem tetszettek. Jó lehetett élőben is. (nekem messze lett volna, kb. 2100 km)

A legnagyobb kedvencem a Heroes zenéi közül az ötödik rész Haven main themeje. Játékon kívül is sokat szoktam hallgatni. :)
  • Crome
    Sziasztok!

Nem tudom volt e már kérdésben, de nekem a nekro kampány első pályáján van egy olyan mellékküldetés, hogy "Tömeges toborzás", ahol 5 tömegsírt kell felkeresni, hogy sikeres legyen a küldetés. Nekem viszont az egyik sírnál l anélkül, hogy oda mennék kiírja, hogy már meglátogattam, viszont a számláló meg nem veszi meglátogatottnak. Ezért hiába van meg az 5 tavam, a gép csak 4-et vesz figyelembe...
  • Kuglee
    Egy koncerten nem anyázni szokás, hanem hallgatni és élvezni a zenét.
  • Pio
    OFF
    Ott lettem volna, ha nem lennék 3 hete lázas beteg... :( Utolsó napig vártam, hátha változik a helyzet, de sajnos nem változott. És még mindig nem igazán gyógyultam meg. :\
    Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat és köszönjük a videót!
  • Bigpigrib
    Egy másik fórumban olvastam erről a koncertről, és akár el is mehettem volna, de minek rontsam el nekik anyázással az estét.
  • Andrews2007
    Azt tudni kell, hogy Vologya nagy Luck és Morál mester a Heroes játszmákban. :)