Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Bigpigrib #7222 "szerintem pont a varik a legjobbak. az elején egy kis lightning+chain+méregfelhő és 10x nagyobb sereg is eldől veszteség nélkül. és mondanom sem kell, hogy a játék elején a legfontosabb mindent hamar behúzni amit csak lehet, amikor még sereged nem nagyon van. varival ez megy, harcossal nem igazán. plusz ott a vakítás, ami a játék legjobb varázslata, minden heroesban az volt, igaz megtanulni nem tudom hol lehet, nincs a varázslatok között, de tekercsben találtam."
Ez kb ugy néz ki, hogy lvl 5 magasságában a ghoul kap egy (rush)t, szépen átgyalogol a mezőn (taktikaII)és beáll a két lövész közé. Ha azok nem undeadok, pluszban szívnak még a szellem gyógyítás miatt is (amit akkor is tolunk, ha történetesen semmi baja a ghoulnak:)és ha még él valaki jön a dárdás csonti egy kis sebességmódosítással:)
(chain lightning meg lvl 15 nél van.)
megjegyzem, hogy a légelementálok szoktak lightningozni, (a várvédő kis rohadékok) általában a 2. hét végét nem szokták megélni. Ha irányítható lenne a katapult még kevesebb lenne a sanszuk:)
A skilláttekintést ezen szoktam http://www.celestialheavens.com/homm6/skillsummary/SkillSummary.swf#1110001BF