Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
chaoswar #8459 Skirmish-ben játszottam a(z új) Broken Alliance pályán, volt
4 ellenfelem, akik mind normal Ai-t kaptak, és a térkép nehézsége is
normal fokozatú.
Én az Erőd kaszt - ot választatottam, a többi pedig rendre mind más fajhoz
tartozott.
Nagyon boldog voltam mikor sikeresen foglaltam el egymás után a bányákat, ill. szereztem kincseket és artifact-eket, mígnem, rá nem bukkantam az első várra, az Inferno várára. Úgy kikaptam a csatában, hogy még most is rémálmaim vannak. És mindegy, hogy ott van e éppen a hős a saját várában vagy nincs, köv. körben mikor megtámadnám a várát, egyszerűen visszateleportál...
Azt nem tudom hogy csinálja, hogy sokkal nagyobb hadserege van és itt mind a 4 ellenfélre értem, tehát a lényeik jócskán számbeli fölényben vannak, így esélyem sincs ellenük csatát nyerni és előbb utóbb game over lesz...érdekesmód ugyanolyan, kb, 10-11- es szintű hőse volt mindkettőnknek...
Vereség után megvettem újra az elbukott 11-es szintű hősömet és gondoltam másfelé nyargalok...
Ráakadtam a Haven várra, mondani sem kell, ott is bukta volt... és hamarosan kikaptam...
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet számbeli fölényre a 6-ban szert tenni, hogyan lehet több egységet gyártani? Természetesen azért állítottam az Ai-t normal-ra, mert szeretem a kihívásokat...