10317
  • Shiwo
    akkor légyszíves tegyél be egy screenshotot arról, ahogy kiírja, hogy "helyi hálózat"
  • dragon11
    hogyne lenne benne LAN.. helyi hálózat szerint mi a frászt jelent?

Local Area Network !
  • Shiwo

mint mondottam, nincs benne LAN lehetőség...

hiába hiteti el a játékkal, hogy online vagy, ha nincs szerver, amire felcsatlakozna, nem fogsz másokat látni vele... akkor működne a dolog, ha valaki készítene egy tört szervert is hozzá... de azt meg nem olyan egyszerű, és erős a gyanúm, hogy a játék nem eléggé populáris hozzá, hogy bárki hozzáértő rászánja az időt, így gyanítom, hogy nem is lesz hozzá..
  • dragon11
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    de gondolom létezik már olyan törés, ami elhiteti a játékkal, hogy online.. így van esély LAN-ozni routeren keresztül, ahogy az összes előzővel is lehetett...
  • Shiwo
    jah és nem azért nem aktív, mert tört, hanem mert nem vagy bejelentkezve az ubi szerverére (a conflux-ra)

az eredeti játékot is el lehet indítani offline módban, akkor nem kell internet-kapcsolat, de akkor nekünk is "szürke" a multiplayer-es csatlakozási lehetőség, csak a hot-seat működik

sőt, olyan szinten elkülönül a kettő, hogy online módban bejelentkezve nem is látod az offline módban készült mentéseidet és offline módban nem látod az online készült mentéseket.. és ez a hot-seat módban készült mentésekre is érvényes
  • dragon11
    ez mind szép és jó addig, amíg nem írtad, hogy nincs lan a játékban, mert van!
  • Shiwo
    de amit itt a több játékos módban létrehozol, az nem LAN

a LAN, az Local Area Network, a helyi hálózati játék, és ahogy mondtad, pl routerre több gép rákötve, tehát közvetlen hálózatban vannak egymással...régebben a megvalósítása koax kábellel sorba kötött gépek voltak a legtöbbször...a lényeg, hogy a LAN-hoz nem kell internet kapcsolat...

(az más kérdés, hogy léteznek olyan programok, mint pl a hamachi, ami "virtuális" LAN -t hoz létre az interneten keresztül, tehát elhiteti a játékkal, hogy LAN kapcsolatban van egy másik géppel, pedig a valóságban az interneten keresztül kapcsolódnak)

LAN mellett szokott lenni, a "klasszikus" internetes hálózati játék, ehhez a legtöbb játékban meg is kellett adnod a másik játékos IP címét...

ezek a megoldások voltak a hot seat mellett a korábbi Heroes-okban... de ebben már nincs ilyen... itt gyakorlatilag be kell jelentkezni az ubi szerverére, és azon keresztül csatlakozhatsz más játékosokhoz az account-nevük alapján.. ebből következik, hogy neten keresztül csak eredeti játékkal lehet játszani, és csak akkor, ha az ubi szervere nem hallja épp össze magát...
  • Guren
    na, ez tökéletes.
  • dragon11
    persze, erről beszélek.

nyilván a többjátékos módon belül érhető el ez az opció: a Heroes III, IV és V-tel is ugyanígy játszunk, router segítségével!

Viszont itt a törés miatt nem aktív a 'csatlakozás játékhoz', így csak készíteni lehet a szervert..:) erre kellene valami orvosság!:)
  • Shiwo
    te most a Heroes 6-ról beszélsz? hol találtál te ilyet?

egy gépes van (hot seat), egyéni (skirmish) és többjátékos (multiplayer)

lehet vak vagyok, elindítottam a játékot, de nem látok benne olyat, hogy csatlakozás helyi hálózathoz
  • Petiknight
    Sajnalom szegeny Black Hole-t, Ubisoft-ek jol kibabraltak veluk, es mas aratja le helyettuk a baberokat:(. Viszont orulok, hogy jo hirek vannak a jatekrol. Remeljuk meg mast is foltoznak es jonnek a kiegek. Ez lesz a legjobb Heroes resz, ha tenyleg folytatjak az igereteik betartasat. Koszi szepen
  • Cyrax86
    Ez elég szép lett szerintem:

• Petiknight
    Koszi szepen, kiraly vagy :D. Ha valaki meg tudna feliratot kesziteni le tudnam forditani az egeszet magyarra. :( Sajna nem ertek hozza De nagyjabol ertem mit hadoval a lengyel csavo :).
  • Brasi
    ebben a videóban mutatnak valamennyit az új DLC-ből, és benne van a viharmadár is (kicsit spoileres)
  • dragon11
    Már hogyne lenne benne LAN.:)

Oda is van írva, hogy csatlakozás a helyi hálózathoz..:)
  • Shiwo
    sehogy, mivel nincs benne LAN, csak sima netes multi + hot seat
  • josi
    Tuti hogy nem. Megér annyit hogy megvegyétek.
  • dragon11
    Help, srácok..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szóval tört a játék, de LAN-ozni szeretnék.. hogy lehetséges ez?:S

Köszönöm!!!
  • Shiwo
    reménykedjünk, hogy a Haven a leggyengébben sikerült városkép :)
  • dragon11
    daaaammmmmn
  • Petiknight
    Sajna ez csak balance patch lesz. Hibakat nem orvosol,de legalabb kapunk uj varoskepeket.:) A heaven-es nekem se tetszik.
  • dragon11

Én is várok az 1.5-re, hátha majd az megold mindent..
  • Petiknight
    Szia,

probald meg a legujabb K-lite codec packet.

Nekem a patchek ota maga a jatek szaggat.:( De egyelore nem akarom ujratelepiteni, meglatom i lesz az 1.5 utan. Van valaki olyan aki tervezi a DLC megvasarlasat?
    A hivatalos oldalon van fenn par info a DLC-ben szereplo hosokrol.
    Peace
  • dragon11
    Szaggat az elején a videó.. mitől lehet?

Milyen kodeketek van fenn ?:)
  • ArchDruid
    Ez pedig a Warlock, Dungeon, Dark elf evolúció:

HoMM 1 Warlock town: (itt még milyen kis barátságos volt)

HoMM 2 Warlock Town: (aztán kezdett bedurvulni)

Homm 3 Dungeon: (itt már egész gonosz, bár kicsit sejtelmes, inkább alattomos)

HoMM 4 Asylum: (ennek a zenéje egyenes irritál, egyszerűen utálom, szerintem borzalmas!)

Végül HoMM 5 Dungeon: (ismét sejtelmes, bár sokkal gonoszabb)

• ArchDruid
    Ez jó! Ezt végigjátszhatjuk minden várral! Itt pl a barbár vár evolúciója:

Heroes of Might and Magic 1:

Heroes of Might and Magic 2:

Heroes of Might and Magic 3:

Heroes of Might and Magic 4:

Heroes of Might and Magic 5:

• Lokker
    Ez jó kérdés, mert nálam nem ment win7 64-bit alatt de haveromnál meg igen. De elvileg kiadják olyan állapotban is, hogy elinduljon az új oprendszereken, lásd pl.: commandos, cnc, red alert, stb.

Szerintem ha megveszed az első 3 részt egybe ami 2 ezer forint annak mennie kell, de érdeklődj még hátha valaki többet tud mondani.
  • kene84
    jelenleg is játszom a heroes 2-vel windows7 64bit-en
  • Lacoka12
    elindulnak windows 7 64 oprendszerel?
  • Lokker
    Nem hiszem, hogy azok megjelentek volna magyar nyelven is. Talán annyit tudsz tenni, hogy szétnézel hátha valaki csinált hozzájuk magyarítást, de a HOMM2-höz tuti van magyarítás csak azt nem tudom milyen minőségű.
  • Lacoka12
    sziasztok tudom nem ide tartozik de nem tudjátok hol vehetem meg magyarul a herors 1-2-őt ?
  • enlightened
    Poén lenne, ha egy szintű town screen lenne a 6ban is sokak szeme könnybe lábadna

• Lokker
    a king's bounty-ban elég jól működött a petes dolog, ha itt is sikerül hasonló szinten megvalósítani nagyot dobhat a játékélményen
  • enlightened
    Aha, ebből a cikkből látszik, hogy az eredeti történethez semmi köze nem lesz, azt lezárták és kész. Ettől függetlenül még lehet jó a DLC, ha lesznek benne ugyanúgy cutscenek, meg a sztori jó lesz. Ahogy elnézem saját petunk is lesz, amit még nem tudom mennyire lesz jó, egy might and magic heroes játékban lévén, hogy ez nem egy mmorpg, de majd meglátjuk. Nekunk az eredeti kampány sztorija nagyon bejött, úgyhogy már várom ezt, akkor is ha már nem a black hole csinálja.
  • Brasi
    Ebben a cikkben találhatunk infokat a történetről, persze nem biztos, hogy igaz...
  • Cyrax86
    A zenével kapcsolatban egyetértek, és a H4 városképeit is szeretem, de azért azt el kell ismerned, hogy ott nagyjából minden városkép hasonlóan festett, a különbözőséget be kellett áldozni annak, hogy a terepfajták megjelenhessenek a városban. Egyébként pont a 4 az egyetlen, ahol a Haven bejövős faj nekem, ebben az egyben nem untam (köszönhetően a Winds of War kiegészítőnek).
  • Botond #8628
    Lvl30, de lesz ez még jobb is, nincs még kipucolva a map. :)
  • enlightened
    Egyébként tudja, hogy valaki, hogy miről fog szólni ez a DLC. Mert itt Crag Hackről beszél mindenki, de hogy fog ez kapcsolódni az 5 testvér sztorijához? Sehogy?
  • enlightened
    Nagyon hiányzik nekem egy Academy ebből a 6-os részből. Viszont a története zseniális én kíváncsi vagyok hogy fognak majd egy kiegészítőt csatolni ehhez a sztorihoz új townokkal.
  • Szaruman
    Egy dolog szintje nem változott, és az a zene (mivel azt mind a 6 részhez ugyanaz a koma csinálta). És az továbbra is zseniális :)