Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha megnézed a képeken az aláírást, akkor látod, hogy ki készítette õket. Googleben rákeresve meg lehet tudni, hogy õ a Black Hole-nál dolgozik "senior graphic artist" pozícióban.
Ejha jól néznek ki. Rajongók csinálták vagy prekoncepciós rajzok?
Néhány rajz:

A Might & Magic világában a legtöbb istennek van sárkány alakja is. Ez azonban nem jelenti azt, hogy sárkányok lennének. Asha például van, hogy pók alakban, van, hogy sárkány alakban jelenik meg az elbeszélésekben.
Szvsz, és amennyire tudom az eddigi M&M játékok alapján.
Szvsz, és amennyire tudom az eddigi M&M játékok alapján.
mint irányított egység... hát, akár a történet haladtával veszíthetnek valamiért az erejükbõl, vagy egyszerûen a "korcs" sárkányok csatlakozhatnak a csapatokhoz..
azt sem tartanám lehetetlennek, ha a champion szint mellett idõvel (valamelyik kiegészítõben) megjelenne egy negyedik, még erõsebb kategória, ahol gyengébb sárkányok, titán, behemót foglalna helyet, és lenne belõlük mondjuk 1/hét vagy 1/hónap...
azt sem tartanám lehetetlennek, ha a champion szint mellett idõvel (valamelyik kiegészítõben) megjelenne egy negyedik, még erõsebb kategória, ahol gyengébb sárkányok, titán, behemót foglalna helyet, és lenne belõlük mondjuk 1/hét vagy 1/hónap...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
szerintem az "isten-sárkányok" valójában nem is igazán istenek, de rendkívül hatalmas erõvel, már-már félisteni hatalommal bíró fõsárkányok, melyek ellen a halandó erõ már kevés....de mellettük vannak "normál" sárkányok, melyek csak "kisebb hadsereg" erejével rendelkeznek (boss-ok)..
Ha itt sárkányok az Istenek akkor nem tudom, hogy kerülhetnének bele mint irányítható egység.
Csak a szokásos tippekkel segíthetek. Legújabb video Driver ,Direct X. Nem tudom,hogy a program használ e nvidia physxet ha igen,az sem árt. A szükséges Direct x-et és nvidia physxet általában a telepítõ lemezen megtalálod. Remélem valamelyik megoldás használ.
Ha leírod a géped összeállítását és oprendszert, akkor talán.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Sziasztok...
...nagy rajongója vagyok ennek a játéknak.. minden részével játszottam eddig... de valamiért ez a rész sehogy nem akar elindulni a gépemen.. :( Mindig azt írja ki, hogy hibát észlelt, és ezért leáll... többszöri újratelepítés, patch frissítés után is... :-( ...egyszer indult el... ne kérdezzétek mitõl.. :-(
..tud valaki segíteni nekem?
Elõre is örök hála!!
...nagy rajongója vagyok ennek a játéknak.. minden részével játszottam eddig... de valamiért ez a rész sehogy nem akar elindulni a gépemen.. :( Mindig azt írja ki, hogy hibát észlelt, és ezért leáll... többszöri újratelepítés, patch frissítés után is... :-( ...egyszer indult el... ne kérdezzétek mitõl.. :-(
..tud valaki segíteni nekem?
Elõre is örök hála!!
Üdv mindenkinek!
Bátorkodom némi megjegyzést tenni a Heroes 6 kapcsolatban. Azért vetemültem erre a bátorságra mert idestova 15 éve játszom a sorozattal és amikor megtudtam ,hogy magyar kézbe került, nem volt kérdés ,meg kellett venni a játékot. Némi játék után ,kezdett kialakulni bennem a vélemény,
Pozitívumok: Nagyon tetszik a vér és könny útja. Tetszenek az új csatakiáltásokhoz tartozó bónuszok, pl: elsõ gyilkolás utáni plusz lépés stb.Összességében ide sorolnám a nyersanyagok csökkentését is , sokkal dinamikusabb a játék. Tetszenek a Dinasztia fegyverek és az online megoldás , annak ellenére, hogy év elején volt némi fennakadás. Tetszik a 3 szintes felosztás /alap,elit,bajnok/
Negatívumok: Ami nagyon bosszant és nem tudom ,hogy bug vagy sem az a villám csaták alatt a dinasztia fegyverek nem kapnak xp-t /sem kampányban, sem single playerben/ az eddigi összes patch megléte mellett. Nekem a Heroes-hoz hozzátartozik a szerencse is bármennyire is bosszantó tud lenni a hot seat módban kiegyenlítõdik a véletlen szerû képességek alkalmazása és szerintem az 5. részben jó megoldás volt pénzért változtatni a képességeken. Ami még számomra rettenet /azután hogy fizettem 9000ft-ot/ az a város kinézet, nem tudom fog e változni ,de remélem. Nagyon sajnálom ,hogy kimaradtak a tündék , és a sárkányok.
Összességében kellemes játék ,de a sok bosszantó apró hiba ellenére , amíg nagy változás nem lesz visszatértem a Heroes 5-höz.
Csak azért mertem megfogalmazni a véleményem , hátha a fejlesztõk közzül valaki elolvassa. remélem lesz javulás ,de azért éljen a HEROES!!!
Egy ötlet a fejlesztõknek: Szívesen Játszanék egy olyan Heroessel, ami a mai, közeli jövõben játszódik, asah világában.
Üdv mindenkinek.
Bátorkodom némi megjegyzést tenni a Heroes 6 kapcsolatban. Azért vetemültem erre a bátorságra mert idestova 15 éve játszom a sorozattal és amikor megtudtam ,hogy magyar kézbe került, nem volt kérdés ,meg kellett venni a játékot. Némi játék után ,kezdett kialakulni bennem a vélemény,
Pozitívumok: Nagyon tetszik a vér és könny útja. Tetszenek az új csatakiáltásokhoz tartozó bónuszok, pl: elsõ gyilkolás utáni plusz lépés stb.Összességében ide sorolnám a nyersanyagok csökkentését is , sokkal dinamikusabb a játék. Tetszenek a Dinasztia fegyverek és az online megoldás , annak ellenére, hogy év elején volt némi fennakadás. Tetszik a 3 szintes felosztás /alap,elit,bajnok/
Negatívumok: Ami nagyon bosszant és nem tudom ,hogy bug vagy sem az a villám csaták alatt a dinasztia fegyverek nem kapnak xp-t /sem kampányban, sem single playerben/ az eddigi összes patch megléte mellett. Nekem a Heroes-hoz hozzátartozik a szerencse is bármennyire is bosszantó tud lenni a hot seat módban kiegyenlítõdik a véletlen szerû képességek alkalmazása és szerintem az 5. részben jó megoldás volt pénzért változtatni a képességeken. Ami még számomra rettenet /azután hogy fizettem 9000ft-ot/ az a város kinézet, nem tudom fog e változni ,de remélem. Nagyon sajnálom ,hogy kimaradtak a tündék , és a sárkányok.
Összességében kellemes játék ,de a sok bosszantó apró hiba ellenére , amíg nagy változás nem lesz visszatértem a Heroes 5-höz.
Csak azért mertem megfogalmazni a véleményem , hátha a fejlesztõk közzül valaki elolvassa. remélem lesz javulás ,de azért éljen a HEROES!!!
Egy ötlet a fejlesztõknek: Szívesen Játszanék egy olyan Heroessel, ami a mai, közeli jövõben játszódik, asah világában.
Üdv mindenkinek.
Üdv Bátor Harcosok!
Régen jelentkeztem be ide, hogy írjak, bár minden nap olvasom a fórumot. Sem megerõsíteni, sem cáfolni nem tudom a korábban megjelent információkat, szóval errõl ha lehet ne kérdezzekek. Köszönöm!
Más: Még 1 hónapig lehet pályákat, kézzel és géppel készített háttérképeket küldeni a térkép- és háttérképkészítõ versenyünkre értékes nyereményekért. Akit érdekel, itt megnézheti a részleteket:
Térkép- és háttérképkészítõ verseny a Heroes Magyar Honlapon értékes nyereményekért
Baráti üdv!
Régen jelentkeztem be ide, hogy írjak, bár minden nap olvasom a fórumot. Sem megerõsíteni, sem cáfolni nem tudom a korábban megjelent információkat, szóval errõl ha lehet ne kérdezzekek. Köszönöm!
Más: Még 1 hónapig lehet pályákat, kézzel és géppel készített háttérképeket küldeni a térkép- és háttérképkészítõ versenyünkre értékes nyereményekért. Akit érdekel, itt megnézheti a részleteket:
Térkép- és háttérképkészítõ verseny a Heroes Magyar Honlapon értékes nyereményekért
Baráti üdv!
Jön e hivatalos új pálya?:)
A vélemény az felfogható visszajelzésnek fogyasztói szemszögbõl.
pl a játékban moderálhatná valaki a conflux gömb bejegyzéseit, mert nem kevés olyan hozzászólás(politikai, faji, vallási stb) van benne, amiért másutt még az accját is banolják az embernek.
A vélemény az felfogható visszajelzésnek fogyasztói szemszögbõl.
pl a játékban moderálhatná valaki a conflux gömb bejegyzéseit, mert nem kevés olyan hozzászólás(politikai, faji, vallási stb) van benne, amiért másutt még az accját is banolják az embernek.
Persze mindkettõ legyen felfejlõdve a kampány pályái során.
Hmm érdekes hír, jó is s egyben rossz is lehet.... Városképekrõl még mindig nem dumáltak.
Hmm érdekes hír, jó is s egyben rossz is lehet.... Városképekrõl még mindig nem dumáltak.
Jól olvastad mindkettõvel lehet, én is tudtam.
Egy angol leírásban olvastam, hogy ha van tear meg blood hõsöd is akkor mindkettõt lehet.Elég szívás, hogy újra kell játszanom ha a másik befejezésre is kíváncsi vagyok.Na mindegy, akkor ennyi volt a heros egy idõre, remélem lesz még kieg, az alant írtak elenére.
Megtörtént a bejelentés, ITT olvasható.
Jelen ütemterv szerint a játék szinte minden hónap végén kapni fog egy patchet, az elsõt március végén, ez egy bugfix patch lesz, a tartalma a linken olvasható.
Jelen ütemterv szerint a játék szinte minden hónap végén kapni fog egy patchet, az elsõt március végén, ez egy bugfix patch lesz, a tartalma a linken olvasható.
Elvileg már ma este jönni fog az infó a legújabb patchrõl.
Azt hittem attól függ hogy tear vagy blood a hõs.
Nem bénázol, csak nem vágod a dolgot!
Nincs két pálya az epilógusban, csak egy! A végigjátszott kampány 6 hõse közül lehet választani, hogy kivel akarod végigtolni. És attól függõen, hogy Infernoval, vagy Sanctuaryval indulsz, lehet választani a két pálya közül.
Nincs két pálya az epilógusban, csak egy! A végigjátszott kampány 6 hõse közül lehet választani, hogy kivel akarod végigtolni. És attól függõen, hogy Infernoval, vagy Sanctuaryval indulsz, lehet választani a két pálya közül.
Kicsit moderálgattam, nem értem, miért van szükség erre, tényleg csak így tudtok kommunikálni egymással?
Ki lehet fejteni kulturáltan is azt, hogy nem egyezik a véleményetek, nem értem, miért kell agyhalottazni meg parasztozni meg szarozni. Figyeljetek már erre oda!
Ki lehet fejteni kulturáltan is azt, hogy nem egyezik a véleményetek, nem értem, miért kell agyhalottazni meg parasztozni meg szarozni. Figyeljetek már erre oda!
Twitteren írták, hogy készül a következõ patch, és a townscreen is fejlesztés alatt áll, és hamarosan infót is adnak ezekrõl.
Egyébként én sem értem, miért kell ideírni a fikát. Az hogy valakinek nem tetszik a játék az egy dolog, lehet másnak meg tetszik/tetszene ha kipróbálná, de a negatív vélemények elveszik tõle a kedvét.
Szerintem jó játék a Heroes6, vannak hibái (bugok elsõsorban) és hiányosságai (townscreen), de ha ezeket javítják, akkor egy igen jó kis játék lesz belõle.
Egyébként én sem értem, miért kell ideírni a fikát. Az hogy valakinek nem tetszik a játék az egy dolog, lehet másnak meg tetszik/tetszene ha kipróbálná, de a negatív vélemények elveszik tõle a kedvét.
Szerintem jó játék a Heroes6, vannak hibái (bugok elsõsorban) és hiányosságai (townscreen), de ha ezeket javítják, akkor egy igen jó kis játék lesz belõle.
Nem hiszlek el tieteket! Mi van veletek? Én rohadtul nem vagyok kíváncsi a veszekedéseitekre. Szarok a véleményetekre! Az lenne a jó ,ha ez a forumon a játékkal kapcsolatos tapasztalatainkat osztanánk meg egymással!
Fejezzétek be!
És ha valaki szerint meg szar játék az ne játsszon vele és ne irkálja tele baromságokkal a forumot!
Fejezzétek be!
És ha valaki szerint meg szar játék az ne játsszon vele és ne irkálja tele baromságokkal a forumot!
Érdekes, én sehol nem oldastam ilyet a neten. Linket tudnál adni errõl?
"A Heroes6 fejlesztõi elkészítettek egy játékot, a saját szájuk íze szerint értelmezve a Heroes hagyományokat, sok sok helyen magasról téve azokra."
Csak, hogy képben legyél: Az UBI franciák istápolták a H6 game design-t, és nem a BH. Utóbbi az iparos kivitelezõ volt a megrendelõ akarata szerint. Persze próbáltak hatni a hülyeség ellen, minimális sikerrel, ahogy hallottam.
Csak, hogy képben legyél: Az UBI franciák istápolták a H6 game design-t, és nem a BH. Utóbbi az iparos kivitelezõ volt a megrendelõ akarata szerint. Persze próbáltak hatni a hülyeség ellen, minimális sikerrel, ahogy hallottam.
A helyedben nem tenném oda a rozsdás bökõt, hogy lesz kieg és townscreen...
"...hova a fenébe sietnék, évekig fogok játszani ezzel a játékkal."
Nem csak ezzel az összes elõzõvel. Csak ajánlani tudom, hogy tegyétek fel a régieket is és egymás után játszatok egy egy pályát. Azután térjünk rá, hogy milyen szar ez a rész. Szerintem is kellemes órákat fogok még eltölteni vele.
Nem csak ezzel az összes elõzõvel. Csak ajánlani tudom, hogy tegyétek fel a régieket is és egymás után játszatok egy egy pályát. Azután térjünk rá, hogy milyen szar ez a rész. Szerintem is kellemes órákat fogok még eltölteni vele.
Bakker, az epilógusnak csak az egyik pályáját lehet végigjátszani? Van tear meg blood hõsöm is, megcsináltam az elsõt és nem lehet kattintani a másodikra.Én bénázok vagy ez van?
Én inkább úgy gondolom, hogy a mai játékostársadalom már tök más mint ami régen volt....ami részben érthetõ is, de hogy bizonyos rétegek is, mint pl. a körökre osztott stratégiai játékok kedvelõi is....pedig ez van, sztem nagyon felhígult, és most lehet savazni, de akkor is ezt látom.
Ez az én saját véleményem, mivel már valahova leírtam ezért csak másolom:
"Sztem(!) a játékosok legnagyobb része akkora répa mint a ház.
Olyan játékkínálat van fõleg a warez miatt, hogy azt hiszik piszok drága az idejük...mert ez az érzés lesz valakin úrrá, hogy játszik egy játékkal, de közben kijött egy nagy név..vagy valami más, és hûha.
...és ezért azt hiszik értékes az idejük...de lófszt sem csinálnak valójában.
...ja és persze lesz@rozzák bárki munkáját, döbbenet miket olvasok, régebben egy játék fejlesztõi sokkal nagyobb értéket képviseltek, jelenleg alig, a fent említettek miatt (még mindig szerintem!).
"
Ezt gondolom én, és pont.
Nálam meghatározó játék a HoMM, nem csak egy a sok közül, bár mással is játszom ha idõm engedi, de ha lehet játéknevet mondani akkor ami az én életemben mindig jelen volt az a HoMM.
El tudom dönteni hogy mi az ami kiveri a biztosítékot és mi az ami nem, és mivel jókat játszok a 6. résszel, ezért nem gondolom hogy, elcseszték.
Max. megváltozott a felvevõ piac...és így lehet hogy piaci szempontból melléfogás nem egy újabb HoMM 3. részt készíteni, de én azért magamban örülök hogy nem így történt...
...hova a fenébe sietnék, évekig fogok játszani ezzel a játékkal.
Ez az én saját véleményem, mivel már valahova leírtam ezért csak másolom:
"Sztem(!) a játékosok legnagyobb része akkora répa mint a ház.
Olyan játékkínálat van fõleg a warez miatt, hogy azt hiszik piszok drága az idejük...mert ez az érzés lesz valakin úrrá, hogy játszik egy játékkal, de közben kijött egy nagy név..vagy valami más, és hûha.
...és ezért azt hiszik értékes az idejük...de lófszt sem csinálnak valójában.
...ja és persze lesz@rozzák bárki munkáját, döbbenet miket olvasok, régebben egy játék fejlesztõi sokkal nagyobb értéket képviseltek, jelenleg alig, a fent említettek miatt (még mindig szerintem!).
"
Ezt gondolom én, és pont.
Nálam meghatározó játék a HoMM, nem csak egy a sok közül, bár mással is játszom ha idõm engedi, de ha lehet játéknevet mondani akkor ami az én életemben mindig jelen volt az a HoMM.
El tudom dönteni hogy mi az ami kiveri a biztosítékot és mi az ami nem, és mivel jókat játszok a 6. résszel, ezért nem gondolom hogy, elcseszték.
Max. megváltozott a felvevõ piac...és így lehet hogy piaci szempontból melléfogás nem egy újabb HoMM 3. részt készíteni, de én azért magamban örülök hogy nem így történt...
...hova a fenébe sietnék, évekig fogok játszani ezzel a játékkal.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
akkor meg sokan azon sírnának, hogy tök ugyan az, mint a három....
tisztán emlékszem, hogy a megjelenés elõtti napokban hivatalos közleményben ígérték meg (talán Irina), hogy a town screenek ingyenes patchben lesznek elérhetõek. Azért tudom ilyen biztosan, mert ez volt az a hír aminek hatására úgy döntöttem, hogy megveszem a játékot. És szerintem sokan voltak még így vele. Szóval ezek után pofátlanság lenne pénzt kérni érte, és csak a beetetés képzetét keltené.
mende monda. A town screenek azok már a megjelenés óta készülnek. Kizártnak tartom, hogy csak úgy odaadják. Biztos, hogy lesz de csak egy fizetõs kiegészítõ keretében.
ez már MMH6 :P csak, hogy kötekedjek, de valaki tudja, hogy pontosan mennyi idõt kaptak a fejlesztésre?
van viszont egy csomó minden más...
Nekem már a pupom ki van a H3-tól komolyan, ez tette tönkre a HoMM4-t is, és tiszta olyan érzésem van hogy ennek a játéknak is azt róják fel sokan, hogy nem egy H3.
Ott van mindenkinek elérhetõ a HoMM 3 része, frankón lehet vele játszani, ez meg a HoMM6.
...bszki tényleg a rókabõr a legjobb üzlet...
Nekem már a pupom ki van a H3-tól komolyan, ez tette tönkre a HoMM4-t is, és tiszta olyan érzésem van hogy ennek a játéknak is azt róják fel sokan, hogy nem egy H3.
Ott van mindenkinek elérhetõ a HoMM 3 része, frankón lehet vele játszani, ez meg a HoMM6.
...bszki tényleg a rókabõr a legjobb üzlet...
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A griff támadás javítva lett, és mûködik. Csak a gépi játékosok nem tudják használni. Egyetlenegyszer sem támadott a gép a birodalmi griff zuhanó támadásával... Tehát valami ott még nem 100-as.
Meg mondjuk az se természetes, hogy a fejlesztett griff spec támadása nagyságrendekkel erõsebb, mint a sima griffé. Lenne még mit javítani ezen.
Meg mondjuk az se természetes, hogy a fejlesztett griff spec támadása nagyságrendekkel erõsebb, mint a sima griffé. Lenne még mit javítani ezen.
A lényvinnyogás akkor jelentkezik, ha a csata sebességét elmozdítjuk az alapértelmezettrõl. Én feljebb húztam, de csak picit, hogy mégse olyan komótosan cammogjanak a lények, a hangjaik meg olyanok lettek, mintha egerek cincognának... Azt nem értem, hogy a Beta alatt nem volt ilyen gond, ott tökéletesen mûködött, pedig ott is felhúztam a mozgási sebességet. Hagy lehetett elcseszni a kész játékra?
A lebutított vár definíciójhát meg szépen kifejtetted.. Pont ezekre gondoltam. Illetve a H3 stílusú városképeket, ahol ugye látod, mit építettél. (de bízzunk benne ez benne lesz késõbb) A blacksmith hiánya nekem nagyon fájó pont... Meg ugye nincs shipyard sem.
Apropó hajózás: Miért van az, hogy a hajók totál némán mennek? Nincs semmi hang, semmi liccs-loccs, amikor hajózunk. Ez is zavaró. Meg az, hogy nem lehet summonálni a hajókat. Mindig újat kell építeni.
Meg ugye most már nincs munícó limitje a lövõ egységeknek, tehát ha egy 100 fordulós csatát játszol, akkor is vígan fognak lõni nem úgy, mint a korábbi részekben, hogy 12-24 kör elteltével a lövészek kénytelenek voltak gyalog támadni...
Apróságok ezek, de bosszantóak, és levonnak a játék értékébõl.
A lebutított vár definíciójhát meg szépen kifejtetted.. Pont ezekre gondoltam. Illetve a H3 stílusú városképeket, ahol ugye látod, mit építettél. (de bízzunk benne ez benne lesz késõbb) A blacksmith hiánya nekem nagyon fájó pont... Meg ugye nincs shipyard sem.
Apropó hajózás: Miért van az, hogy a hajók totál némán mennek? Nincs semmi hang, semmi liccs-loccs, amikor hajózunk. Ez is zavaró. Meg az, hogy nem lehet summonálni a hajókat. Mindig újat kell építeni.
Meg ugye most már nincs munícó limitje a lövõ egységeknek, tehát ha egy 100 fordulós csatát játszol, akkor is vígan fognak lõni nem úgy, mint a korábbi részekben, hogy 12-24 kör elteltével a lövészek kénytelenek voltak gyalog támadni...
Apróságok ezek, de bosszantóak, és levonnak a játék értékébõl.
rumor
A Puppet animálta a lényeket. Trimages és még jó páran bedolgoztak a BH-ba egységek, épületek modelezésében. A terkepeket, terepcuccokat a BH belsõsei készítették.
A Puppet animálta a lényeket. Trimages és még jó páran bedolgoztak a BH-ba egységek, épületek modelezésében. A terkepeket, terepcuccokat a BH belsõsei készítették.
Errõl a lény vinnyogásról én nem tudok, pedig mintha valaki mondta itt, hogy akkor jelentkezik ha felpörgeti a csatákat. Nos kipróbáltam de nálam nem jelentkezett (lekopogom). A "leegyszerûsített/lebutított" vár alatt meg nem tudom mire gondolsz. Ha esetleg részletesen kifejtenéd, mert én csak arra tudok gondolni, hogy kevesled az épületeket, gondolok itt a magic tower-ekre vagy a külön vár és városháza fejlesztésekre, esetleg a várankénti speciális épületre, ja és a kovácsmûhely jut még eszembe. Nos igen, utóbbi nekem is hiányzik de nem létfontosságú, mert talán a lõszeres kocsinak volt haszna meg a ballisztának ha arra szakosodtál de kb. ennyi. Mindent összegezve én nem sajnálom érte a pénzt, fõleg, hogy nem is volt drága (8000 Ft) engem remekül elszórakoztat mind a látvány, a történet és a játék. Én remélem sokan inkább a pozitívumokat nézik benne nem pedig a hibákat keresik, mert akkor kár volt megvenniük.
A kalandtérképet nem tudom, de a lényeket nem a BH csinálta, hanem a Puppetworks.
Heló ! Azt szeretném kérdezni, hogy valaki nem tudna-e küldeni nekem egy olyan mentést, ahol a Pokol lényes pályánál tart ! Újra lett rakva a gép, és elfelejtettem elmenteni a játék mentéseit ! Vagy jó egy 100% - os is, csak ne keljen elõröl kezdeni! Elõre is köszi !
Szia igen a legutobbi patch mar javitotta. Udv
fejlesztett griffek támadását megcsinálták már ?
Igen, ez tényleg nagyon jó lett. Az én kedvencem az, hogy ha más-más dinasztia fegyvert rakok a hõs kezébe, az a csata közben, és a kalandtérképen is megjelenik a hõs kezében!
Innen már csak egy lépés lenne, hogy az összeszedett artifactok is megjelenjenek a hõsön... Bár azt elég nagy munka lenne megcsinálni, tekintve, hogy rengeteg artifact van.
Tényleg sok, apró, szerethetõ dolog van benne, csak az a baj, hogy legalább ennyi, vagy még több, amit utálni lehet benne..
Pl. a csata közben vinnyogó lények, a kalandtérképen nem megjelenõ artifactok. (csak standard kinézete van mindnek. Minor, Major és Relic. Az összes relic pl. úgy néz ki, mint a grál a H3-ban. egy arany doboz, legyen az akármi valójában..), a leegyszerûsített, lebutított vár, stb.
Innen már csak egy lépés lenne, hogy az összeszedett artifactok is megjelenjenek a hõsön... Bár azt elég nagy munka lenne megcsinálni, tekintve, hogy rengeteg artifact van.
Tényleg sok, apró, szerethetõ dolog van benne, csak az a baj, hogy legalább ennyi, vagy még több, amit utálni lehet benne..
Pl. a csata közben vinnyogó lények, a kalandtérképen nem megjelenõ artifactok. (csak standard kinézete van mindnek. Minor, Major és Relic. Az összes relic pl. úgy néz ki, mint a grál a H3-ban. egy arany doboz, legyen az akármi valójában..), a leegyszerûsített, lebutított vár, stb.
Szerintem ha több idõt kap a BH a játék elkészítésére, akkor simán megcsinálják az egyik legjobb Heroest. Más kérdés, hogy ez már egy "másik" heroes, mert a 3DO félének volt egy sajátos hangulata, fõleg ha a might&magic rpg szériát is mellé vesszük.
Az a baj, hogy a többség csak a hibákat látja, pedig rengeteg jó/minõségi dolog van az új részben. Pl. a kalandtérkép hihetetlen jól néz ki, én van hogy csak forgatom jobbra-balra a mapot percekig, és nézem a tájat. A lények animációja is profi munka. Meg sok egyéb apró dolog pl. egyedi lovak/katapult fajonként, stb.
Remélem tényleg elkészítik a város nézeteket! Az ha jól sikerül, sokat dobhat pluszba a játékon.
Az a baj, hogy a többség csak a hibákat látja, pedig rengeteg jó/minõségi dolog van az új részben. Pl. a kalandtérkép hihetetlen jól néz ki, én van hogy csak forgatom jobbra-balra a mapot percekig, és nézem a tájat. A lények animációja is profi munka. Meg sok egyéb apró dolog pl. egyedi lovak/katapult fajonként, stb.
Remélem tényleg elkészítik a város nézeteket! Az ha jól sikerül, sokat dobhat pluszba a játékon.
Koszi szepen, vegre valami jo hir :)
Twitteren állítólag ma azt írták, hogy készül a következõ patch és a town screenek is, és hamarosan lesz bejelentés.
Nem sok minden, de legalább valami :)
Nem sok minden, de legalább valami :)
Ennyire azért nem rossz a játék én jól szórakoztam vele, és kiegészítõkkel elég frankó anyag kerekedhetne ki belõle.
Már akkor tudható volt, amikor kijött a játék, hogy ez a cucc bizony se a Black Hole csapatot, se a Heroes szériát nem fogja megmenteni.
Sajnálom, mert nem hinném hogy valaha is újra magyar kézbe kerülhetne egy Heroes fejlesztése. Órási, egyszeri lehetõség volt, amit elfecsérelt a BH, és most megfizet érte. Ilyen a kapitalizmus.
Sajnálom, mert nem hinném hogy valaha is újra magyar kézbe kerülhetne egy Heroes fejlesztése. Órási, egyszeri lehetõség volt, amit elfecsérelt a BH, és most megfizet érte. Ilyen a kapitalizmus.
Sziasztok,
van mar valakinek belso infoja a Balck Hole-rol? Mi lesz igy a kiegekkel? Ha tud valaki valamit irhatna privibe. Elore is koszi.
van mar valakinek belso infoja a Balck Hole-rol? Mi lesz igy a kiegekkel? Ha tud valaki valamit irhatna privibe. Elore is koszi.
juj de illúzióromboló. hát akkor várok. köszönöm, hogy válaszoltál :)