Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vinnyogás még mindig van, nem javította a patch.

Sziasztok!:) Van egy olyan probléma, hogy amikor felgyorsítom a csata sebességét, a hangok is gyorsulnak és az egységek irritáló(és hangulatromboló) hangon vinnyognak. Más fórumokon láttam régebbi kommentekben hogy ez a bug másoknál is elõfordult, de újabb, 1-2 hónapos kommentekben már senki nem említette a dolgot. Nektek van-e ilyen problémátok, vagy nálam van a hiba? (a játék fel van patchelve, és eredeti.)
No például ha rémüldözni akar valaki akkor az átvezetõ introk grafikai kidolgozása az, amin lehet:)
A páya maga gyönyörû, a városnézet (nemérdekel:) a piac használata az kicsit izé, bár lehet benne van de nem találtam meg, hogy billentyûzettel is lehessen vásárolni, ha kell 69 db fa, az olyan idegesítõ, hogy a csúszkával kell pepecselnem:)
Zavar, hogy nagyon kevés mentésre van hely.
Zavar, hogy elérted a max dinasztia szintet, és nincs nagyon kilátás, hogy hogyan tovább. (nagyon kevés achievement hiányzik, már, az meg nem mozgat, hogy építs 25 csónakot:)
Ami legjobban zavart, (bugok mellett) az a túl kevés hivatalos pálya.

#ahogy az ember halad elõre a játékidõben, egyik pillanatról a másikra (csak gép ujraindítás segít, ami azért nonszensz) elvész az a lehetõség, hogy az utánpótlásszállító karaván hõse 2 csoportra tudja osztani tudja a lényeket. (a grafika az alapkép mögött jelenik meg, ami sajnos bug)

faszom a conflux-ba :@

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Max egy 100 ember csak nekünk már nem jó , mert én ugyan csak 300 órát játszottam de a csapatom másik két tagja kb 900 at és mindig ugyan azok ellen játszani már unalmas, sajnos igen nagyon rosszul áll a játék , ubisoft tönkre tette.

Felejtsétek már el ezt a megjelenési dátumot meg ezeket, ha erre tudjátok verni akkor az a gáz. El kell fogadni hogy ekkor jelent meg és nem akkor, nem (volt) kötelezõ megvenni. A másik meg, hogy azért a 8eFt amibe került a játék még azt se lehet mondani, hogy sokat kértek érte. Ha ennyire nem tetszik akkor meg nem kell vele foglalkozni kész.

A városnézetrõl meg annyit, hogy nekem ez ami most jelenleg van, tökéletesen megfelel. Ha meg a h3 városnézet került volna bele akkor meg azért ment volna a sírás, hogy mekkora lámák csak másolni tudnak meg semmi újat nem mutatnak fel. Játszatok vele ne azt nézzétek mikor jelent meg.
A RUSE ennyire rosszul áll? Most akartam kipróbálni, egy átlagos este mennyi játékos van fenn? Könnyû játékot találni?
---és hát nyilván nem egy évvel vagyunk a megjelenés után.

Az elsõ megjelenési dátum március volt, tehát 13 napot csúsztattam, sztem az nem sok.

Tehát kb egy évvel vagyunk a várt megjelenés után, ez barátok közt is minimum gáz.
Az a baj ,hogy rengetegen azt hiszik ,hogy a kiadó semmit nem csinál csak kiokádja magából a játékot, a hibák és a gondok miatt csak a kiadó a felelõs mert alig adnak idõt elkészíteni egy játékot , lásd fifa, vagy érdemes elolvasni a need for speedes programozók írásait milyen hajtást kaptak és hánynak ment rá a családja és hány készült ki teljesen az ,hogy ilyen irányba mentek a játékok az mind a kiadók miatt van, én nagyon szeretek programozni de a multis hajtás az kegyetlen. Meg még azt hozzátenném ,hogy elég sok játékom van lásd SC 2 , battlefield 3 , homm 5,6 is persze , RUSE stb stb egyiket se mondanám hiba mentesnek a gond az ,hogy ha nem tarol a játék a legtöbb kiadó lásd ubisoft akik miatt tönkre ment a RUSE is a világ egyik legjobb stratégiája, fogja és leállítja a játék támogatását de én ma már úgy vagyok vele ,hogy ubisoft játékot nem veszek.

b-type
Túl nagyokat csúsztatsz.
Nyilván nem kell két percet várni, bár kell az tény. Nálam a laptopon is elmegy kategória, az asztali gépemen meg 20 mp..bár az tény hogy látni ahogy pakolja ki a grafikát.
---és hát nyilván nem egy évvel vagyunk a megjelenés után.
Azt levettem hogy nem azt kaptad amit vártál...azt is elfogadom, hogy sokan mások sem. Nem a fejlesztõ céget képviselem...egyszerûen nekem nincs bajom a játékkal, szeretem.
Kicsit Deja vu érzésem van...a Heroes IV-nél voltam hasonló szituban, tök sokan savazták nekem meg tetszett....
Nem tudom miért menne csõdbe...remélem nem,...de úgy néz ki ez már a a HoMM fejlesztõk sorsa..

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ezek tök jók amiket itt írsz, kár hogy figyelmetlenül olvasol. Ezt arra írtam hogy miért nem kapnak több megrendelést vagy munkát, miért megy csõdbe a cég. Tehát az egész "Kiadói szemmel nézve" bukta. Az hogy neked meg nekem tetszik attól nekik még nem lesz mibõl enniük...

Azért franchise-os részt látom nem vágod, mert sokkal könnyebb egy meglévõ világot, meglévõ játékmechanikát frissíteni, mint létrehozni egy újat. Marketing szempontból is könnyebb mert a szegény vásárló ember tudja mire számíthat, ráadásul vannak akik a cím miatt azonnal megveszik.

Bugok meg igen is vannak mert 2012-ben ne kelljen már a loading felirat után még 2 percet ülnöm és várnom hogy a hõsöm megjelenjen a képernyõn, ráadásul elvárná az ember hogy ezeken a gépeken lehessen finoman scrollozni. Majdnem egy évvel az elsõ megjelenési idõpont után még mindig vannak dolgok amik egyszerûen nem mûködnek, ez nem csak kiadói szemmel nézve szégyen.
b-type
-Nem lettek kész idõre...ez olyan, hogy egy kiadó nyilván a saját üzleti megfontolásai alapján határoz meg idõpontot, ez nem most fordul elõ elsõ (vagy akár második) alkalommal a játéktörténelemben, hogy nem egyezik a játékfejlesztõk kívánalmaival.
-a halasztás gondolom uez.
- Van benne bug, a tele van/volt az óriási túlzás...nem mondhatok mást, mert játszok vele a demo óta, érdek nem fûzõdik a véleményemhez.
Az amiket látok, pl. a fejlesztett griff támadás, meg hogy a fõnix ottmarad...engem nem igazán zavarnak.
-A kritikákat nem olvasom, a Gamestart meg pláne nem...persze ettõl még léteznek, tudom...sajnálom ha így van, de én HoMM vonalon a saját értékítéletemben bízok, lévén ismerem a sorozatot, és sok idõmet szépítette meg az eddig megjelent részek....kivéve a HoMM 5. része, mert azt szerintem úgy elverte a Kings Bounty mint a szél...csak úgy porzott.
-..sok síró beszólás a fórumon:..át ha hasonlóak mint itt, akkor ez nem igen probléma, hisz menet közben derül ki hogy a síró beszólások mögött játékos probléma van (..teszem azt: "én akkor is Hard-n játszom, ha nem értem...mert eddig is hard-n játszottam minden résszel"..stb)
- eladásról nekem sincs infóm...és szintén nem befolyásol,..mivel nekem megvan, és örülök neki...gyûjteményes darab.
...a bejáratott franchise nálam bukó, mivel NWC/3DO meghalt, a HoMM 6. részét nem azok csinálták akik a HoMM 5. részét...szóval nem tudom mi a 'bevezetett'...

Tartom magam ahhoz, hogy jó a játék...én jókat játszom...és ez csak jobb lehet idõvel.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Félre értesz sztem is jó játék, mert van kihívás és van "mélysége" a taktikai csatáknak. Vagyis le lehet játszani egy csatát óriási veszteséggel, vagy trükkökkel mindent kihasználva akár veszteség nélkül is.
Viszont kiadói szemmel nézve:
- nem lettek kész idõre
- halasztani kellett a megjelenést
- tele volt (és van sajnos) buggal
- nem kapott túl jó kritikákat (gamestaros teszter inkább átadta másnak mert különben lehúzta volna...)
- sok a síró beszólás a forumokon
- valszínû eladásban sem remekelt bár errõl nincs infom
Szal kiadóknak, befektetõnek ez nem egy mézes madzag, hogy bejáratott franchise-bõl ennyit tudtak kihozni.
és nem a városnézet miatt vagyok bosszús.
Vannak benne lehetõségek (de szerintem is el lett cseszve, mondom ezt platina szinten)
Huppsz, hat most ideges lettem. Valaki mar megint jol jar es valoszinu sok penzt rak el a zsebebe :( Koszi a hirt, remelem lesz kieg, mert ez igy szep es jo de valahogy keves :(.
Zõdeket beszélsz.Ha már rumor kell, pl. egy a sokból: a a TownScreen-bõl semmi se lett volna az eredeti UBI tervek alapján, ami bekerült, az a BH nyomására és plusz munkájának köszönhetõ.
b-type
Absz. ellenvélemény.
Ez egy jó játék.

Egyértelmûen elbaszták, mert adott idõre csak egy bughalmazt tudtak összedobni, hiába az igényes külsõ is, mert ugye hangosak akik hiányolják a városnézetet. Szóval a kiadók ezt látva nem sietnek az ajánlásokkal...
Ha ez igaz akkor viszont tuti, hogy nem lesz két kiegészítõje.

Tök jó ez az ork kampány! Nagyon tetszik! :D

Csak tudnám kinek a zseniális ötlete volt Axl Rose-nak elnevezni a madarat a második pálya elején?? :DD
Nem kellene már lenni egy bejelentésnek a kiegészítõvel kapcsolatban?
A korábbi részeket mindig fél évre rá követte a kiegészítõ.
Az MMH6 4 hónapja jelent meg és még semmi hír.
Lesz egyáltalán?

Bizony.
Homm3 ban a pályaszerkesztõvel is nagyon vicces dolgokat lehetett csinálni (mondjuk ott teljesen értelmetlen lett volna, bármilyen achievement rendszer)
(beraksz pár ezer nyomi lényt, majd beáll hozzád egy ultimate mindentverõ sereg, és leirtod a pályát)
Shiwo
lehetségesnek tartom, hogy kreált pályán direkt nem kapsz xp-t dinasztiamódra... gondolj bele, simán lehetne olyan pályát készíteni, amivel pár óra játék alatt már platinában járna a dinasztia...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Valahol olvastam egy hírt az UBI idei terveirõl, és HeroesVI nem volt benne, szóval gyanús hogy nem lesz kiegészítõ az idén...
Még egy észrevétel, lehet hiba, nem tudom. Villámcsatába a dinasztiafegyver nem kap xp-t sem kampányban, sem egyjátékos módban.
Van valami hír az új patchrõl ? (1.3)
köszi Csurbolya csak ennyit akartam, már rakom is újra
Na megnéztem én "egyjátékos módban hivatalos mapon a csaták után" megkapom az XP-t a dinasztia fegyverre is!!!! Tehát nálad lehet valami gond!
Ezt még nem figyeltem meg de elképzelhetõ. Xp-biztos kap de mindjárt megnézem ,hogy a csaták után is kap -e nálam. De egyébként a hivatalos oldalon a confluxban fel tudod tuningolni õket.(mit ahogy ezt mát írták elõttem)
Úgy látszik nem voltam egyértelmû ,az a bajom ,hogy egyjátékos módban hivatalos mapon a csaták után a fegyver nem kap xp-t, csak kizárólag ládákból és a tudás kövekbõl. Szóval ez normális?
Köszi ezt ismerem ezek a pályák megvannak ,de engem minden pálya érdekelene amihez hozzá tudok jutni!!!
Fogja az ember a legnagyobb pályát, beállít egy ellenfelet, amit az elején széjjelvág, illetve odarak egy hõst az ajtó elé. Utána fog egy másodlagos hõst és végigkalandozik a pályán, (annál van a húzandó dw)
"és a játékban szereplõ pályák sem adnak xp-t egyjátékos módban a dinasztiafegyvereknek."Dehogynem adnak, így lett az arachne lvl 5
Én nagyon remélem, hogy nem oldják meg. Csak és kizárólag hivatalos mapon lehessen dinasztiafegyvert húzni.
(annak mi értelme, hogy csalással kimaxolja az ember?, ennyi erõvel kivehetnék az achievement rendszert is)
Valaki ha tud segítsen! Kipróbáltam , és a játékban szereplõ pályák sem adnak xp-t egyjátékos módban a dinasztiafegyvereknek. Elõre is köszi

itt a link ahonnan mindenféle heroeshez tölthetsz le pályát
http://www.maps4heroes.com/heroes6/maps.php
Az oldal tetején találod,hogy hova kell bemásolni a pályákat.
Én igényt tartanék bárki szerkesztett pályájára!!! Ha valakinek ilyen van szívesen venném ,ha megosztaná velem/velünk!
Köszi.
Remélem azért megoldják a szerkesztett pályákon is az xp kérdést , mert az igazán fanatikus fanok nagyon szép pályákat tudnak összehozni
a játék eredeti pályáin mindenütt van xp.
Szerkesztett pályán én sem játszottam (ha nem kap xpt valamelyest érthetõ- mert úgy is meglehet egy pályát csinálni, hogy fegyverszintezésre:)(ami azért szerintem csalás)
1. Nem tudom. Nem játszottam még szerkesztett pályán!
2. Nem! Minden játékmódban fejlõdik a fegyver!
3. Passz! Sokára! Remélem elõször a zavaró bugokat javítják!
Sziasztok ,lenne 3 kérdésem a játékkal kapcsolatban.
1. Egyjátékos módban , szerkesztett pályán a dinasztia fegyverek nem kapnak xp-t, miért?
2. Csak a kampányban lehet fejleszteni a dinasztia fegyvereket?
3.Mikor lesz változás a várak kinézetében?
Sajnos csak arra tudok válaszolni, amiben van tapasztalatom, úgy ahogy (multizni ezzel még sosem sikerült senkivel (bár három gépen is lehetne tolni:)
------------
Infokat köszi, a barbárokkal tolom most (Jaguárék:)
----------------
Tegnap szerencsétlenkedtem Michael ellenében, javarészt kiirtotta a seregemet a last whishjével (tuti van arra valami normális taktika, én az orosz móddal próbáltam (Rárohanunk és betunkoljuk)
# a kentaur sétáltatást kipróbálom, de nem lenne logikus (mert jól el vannak osztva a lények, csak ne sétálgasson össze vissza:)

Azért hasznos az a sétálgatás, ha a gaz ellen épp mellé áll és blokkolja a lövési képességét: elsétál, aztán lõ.
#8143-44-re valaki? Mert még mindig nem jöttem rá :S
Nem lehet sajnos. Se Fõnixet, se elementálokat. Nincs Elemental conflux, meg semmilyen épület, ahol lehetne venni belõle. Csak idézni lehet õket.

A tûzmágia nem olyan jó. A sebzõ spellek lóf...t se sebeznek. Amit ott érdemes használni, az a belsõ tûz, meg a sebzésnövelõ erõsítések.

A legjobb a légmágia, és a villámcsapás. Én mindig azt fejlesztem ki. Na meg a sötét mágia. Idõstop, meg a hipnotizálás. Juggernautot azért érdemes vinni, mert nagy a kezdeményezése, és mindig az kezdi a csatát. Akkor lehet varázsolni. A legjobb lény az infernoban a Marcangoló :-) Többezres seregeket iktattam ki velük.
Úgy kell õket használni, hogy vársz velük, majd ha az ellenség közelebb jön melléjük állsz, de nem támadsz. Következõ körben rá kell varázsolni egy gyorsítást, hogy az jöjjön, és akkor robbantani a csontszilánkokat! Közelharcban nem túl erõs, és az ellenség általában mindig azt pusztítja, de í spec képességével nagy terminátort lehet belõle csinálni. 150%-os sebzést visz be mindig.
köszi az infot.
Szokatlan a hatalmas kitárt szárnyú fõnix hulla, ráadásul idézett volt:) (egyáltalán fel lehet fogadni olyat valahol?:)
a kentaur sétáltatást kipróbálom, de nem lenne logikus (mert jól el vannak osztva a lények, csak ne sétálgasson össze vissza:)

a Juggernautot igazság szerint csak ballasztnak vittem:)próbáltam vele kaput bontani hirtelen ötletbõl, na majd meglesem.
Tesztelgettem a mágiás alhõst, Kiril(30) mellé felfogadtam Jeddite-t (lvl25) tûzmágiával. De nem igazán jött be. Van valami 5 let reá?:)(mire tegyek, most nincs elõttem a karakterlap)
(igazság szerint alacsonyszintrõl érdekelne, mert valamiért úgy találom, hogy a mightos hõs sokkal hatékonyabb, mint a magic)
# Juggernaut / Ravager speciális képességét (Unstoppable Charge) nem tudtam használni (az lehet hogy nem bug, csak én vagyok béna, de akármire/mögé, rá kattintottam, nem tette lehetõvé)

Pedig az mûködik, csak nem rá, meg mögé kell kattintani, hanem mellé, egy üres kockára. Mivel a lépésszáma korlátozott, nem lehet akármilyen messze elküldeni. Akkor jó, ha ilyen világoskék keret jelenik meg a lények alatt (amiket meg fog ütni)

A fõnix az tényleg egy bughalmaz még mindig. Ha megölik, nekem is ott marad és kitakarja a fél képernyõt, de nem csak ostromkor, hanem minden csatában.