10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Pio #1979 Holnaptól hétfőn, szerdán és pénteken csak esténként leszek netközelben, szóval napközben tilos trollkodni! :) -
kissssss #1978 vámpír nélkül necro vár? nos elég furán nézne ki. -
Micsu #1977 "iylen idióta indián törzs féle dolog nem igazán lehet hova tenni."
mindegyik heroesban törzsi designe volt a barbároknak de sebaj -
#1976 Breeder az jól sikerült az tetszik meg a küklopsz lett még jó.
Nekróknál a szellem jobb lett kinézetre,skeleton is meg a ghoul is jobban mutat.
Lamasu pocsék,a pók szintúgy.
lich az nekem tetszik csak kár h nem hős, annak jobban mutatna lichként nem mutat olyan jól de arra leszek kiváncsi.
vámpír meg semmi új dologgal nem szolgál, le kellet volna cserélni inkább valamire.
a barbár vár a küklopszon kívül nagyon semmilyen lett lényileg.iylen idióta indián törzs féle dolog nem igazán lehet hova tenni.
Heaven jó lett kivéve azt a gagyi papnőt ami abszolút nem illik oda eggyértelműen a legunalmasabb és leggyengébb kinézetű lény ott.
Infernoba a Breeder ami messze a legjobb a többi kutyafaxa hozzá képest a pit lord ami abszolút meg az a ghoul szerű tűz lény ami nem illik oda, túl semmilyen.
Nekró meg a stronghold vár a 2 leggynegébben mutató frakció alap dizájnjuk egyszerűen pocsék a heaven meg a inferno kisseb hibákon kívül jól lett megcsinálva.
-
#1975 remélem sylvan az alapjátékban lesz, kedvenceim :3 -
Árcsi1488 #1974 Szerintem egy fantasy játékhoz hozzá tartoznak az elfek remélem 5. vár lesz vagy ha nem akkor jó lenne ha kiegben lennének! Remélem sok neutral lény is lesz meg jó lenne ha ha lennének a térképen olyan épületek amelyeben lehet toborozni neutral lényeket is ! A barbárok jók lettek igaz kicsit túl orkosodtak lehetne pl viharmadár ! nekró vár csapatós lett :) tetszenek a lények ! Haven , nagyon király lett a sun rider a lova főleg :P ! Infernot is eltalálták kiváncsi lennék már a pit lordra gameplayben hogy mekkora ! Eddig meg vagyok elégedve , hajrá black hole XD ! -
Micsu #1973 Barbárok olyan "jól" sikerültek eddig hogy az 1ben szerettem őket igazán azóta sosem, eddig úgy néz ki hogy a 6. részben újra csipázni fogom őket -
Andrews2007 #1972 Nekem a radiant gloryval voltak gondjaim, de amint megláttam az in-game kalandtérképes képeket, amin rajta volt a kész fényes effektekkel már jól nézett ki igazán. A Szellemnél ugyanígy voltam nem tetszett annyira, ami a hivatalos oldalon volt de amint megláttam harc közben és a tréképen már azt mondtam ez mégis jó lett. A Nekróknál nekem is nagyon tetszenek a lények főleg az újak Lamasu és a Póknéni :) (egyedül a múmiát hiányoltam az egyiptomi témához illet volna visszatérnie a 2. rész óta szerintem, majd neutralként talán befér azért remélem) , de a Haven felfrissítése is nagyon tetszett meguntam a régi típusúakat, (3 és 5. rész) mivel tesómék és közeli rokonaim, barátaim sokszor mindig azzal voltak ezért meguntam, de most felfrissítették számomra a fejlesztők. :) A Breederre leszek még kíváncsi hogy néz ki a játékban. az ötlet jó hogy a pokol sötét bugyraiból is hoztak csúfabb lényeket pl a Tormentort és Breedert :) (kicsit zerges feelinget adva nekik :) ) Az ötletek tetszenek csak a Breedert elég nehéz lehet jól megcsinálni in-game. A Stronghold tetszik összességében viszont hiányoltam a Villámmadarat (pl az egyik közelharcos karakterük helyett) remélhetőleg neutral lényként benne lesz. (vagy más várban majd :) )
Népként az Academy(varázslók) és az Elfek hiányoznak, majd gondolom ott is lesznek új egységek, én örülnék neki de pl Titán legyen! Az úgysem sárkány. :) -
Pio #1971 Próbálok mindkét végletre írni egy példát
Haven
Tetszik: Sun Rider/Sun Crusader. Ez az egység a játék első része óta jelen van, tehát azzal, hogy most se hagyták ki fenntartották a láncot, viszont most először kapott egy merészebb újítást, az újfajta hátast, ami szerintem nagyon jól sikerült és ehhez az új koncepcióhoz kapcsolódnak az egység képességei is, ami szintén tetszik.
Nem tetszik: Radiant Glory/Blazing Glory. Számomra kicsit elüt a vártól, nincs benne semmi középkorias. Bár a honlapon található leírások érthetővé teszik a jelenlétüket. Tényleg van a concepteken némi TRONos beütésük azokkal a csíkokkal. :)
Inferno
Tetszik: Tormentor/Lacerator. Ha elképzelek egy fantasy-s poklot efféle lényeket képzelek bele. Szörnyen torz, ám mégis humanoid teremtmények, akiknek annyi szenvedésben volt már részük, hogy már-már immunisak a fájdalomra és a saját testüket csonkítják, ha a helyzet úgy kívánja, hisz veszteni valójuk úgysincs, fájdalmat pedig nem igazán okoz számukra a művelet.
Nem tetszik: Breeder/Mother Breeder. Ezt már többször is leírtam, szerintem ez a szörny nem igazán illik egy Heroes-os fantasy univerzumba. Talán egy Diabloba passzolna de még inkább valami Dead Space jellegű gore-scifibe. A képességük ugyan elég érdekesen hangzik, de ez nem elég arra, hogy ne ők tetszenek a legkevésbé a várból.
Necropolis
Tetszik: Fate Spiner/Fate Weaver. Az eddigi egyik legérdekesebb lény a Heroes történetében, sokféle képességgel, ráadásul a történetbe is tökéletesen illeszkedik. Alig várom, hogy irányíthassam. :) Kiemelném még a Lamasut, nekem ő is nagyon tetszetős.
Nem tetszik: Lich/Arch Lich. Fura a koncepció. Gondolom továbbra is távolsági egység lesz. Erre utal a varázsbotja és az is, hogy rajta kívül csak a Skeletal Spearman lehet ranged a népnél. Viszont akkor miért jó neki egy aura-típusú képesség? A karakterdizájnnal nincs semmi problémám, csak az ingame szerepe még nem világos előttem.
Stronghold
Tetszik: Dreamwalker/Dreamreaver. Főleg a történetük tetszik, a képességük is nagyon érdekes nem csak játéktechnikailag, hanem a leírása alapján is, a dizánjuk pedig nagyon jól mutatja, miféle eltorzulásokat okozhat a démoni vér. Remek egység!
Nem tetszik: Jaguar Warrior/Panther Warrior. Van ennél a frakciónál két "zúzógép" (ork, küklopsz) egység is, 3 nem kéne szerintem, az már majdnem a lények fele. A fejlesztett verziónak a dizájnja kissé túlzó szerintem, emlékezzünk vissza arra, amikor nem tudtunk dűlőre jutni az egyik képnél, hogy melyik oldalon van a feje. :)
Ennyi, összességében nekem egyelőre kiemelkedik a Necropolis a többi közül. Ők kapták a legtöbb újítást és úgy érzem, a változások irányvonala is náluk lett a legjobb. Ha nincs kötött vagy javasolt sorrend a hadjáratokban, akkor egész biztos, hogy velük fogok kezdeni.
A Haven és a Stronghold is teljesen jók lettek szerintem, megfelelő a régi és új dolgok aránya az újítások irányvonala pedig néhány apróságtól eltekintve jó lett.
Az Inferno keltette fel legkevésbé az érdeklődésemet, de őket úgyis inkább gyakni kell majd gondolom, szóval nem hullatok könnyeket értük. :) -
#1970 így kipróbálatlanul érdemben nem nagyon lehet hozzászólni a témához, max annyit, hogy külsőre melyik tetszik, arról meg mintha lett volna szó.. -
Celeronikus #1969 Nektek idáig melyik lények tetszenek a legjobban? és miért? többen is válaszolhattok rá
Meg ha tudtok tegyetek fel több hasonló kérdést is a fórumon, hogy a készítők minél több infot kapjanak a magyar Heroes játékosok igényeiről, meg arról, hogy az eddigi infok alapján mi az ami leginkább tetszik nekünk. -
#1968 Hail Black Hole -
Árcsi1488 #1967 Elfeket akarok!! Meg behemotot neutralként esetleg boss ként Szerintem stronghold kampányba simán beillene, az elején az első boss egy behemot! :D! jó lenne -
Pio #1966 Erre már felvetettem, hogy licenceljék a Bejeweledet és amíg az ellenfél lép, addig azzal játszhatsz. :D Esetleg Clash of Heroes-os harcokat nyomhatsz addig. :)
Komolyra fordítva mintha valaki írta volna, hogy már az 5-ben is volt olyan, hogy amíg nem látjátok egymást az ellenféllel, addig párhuzamosan cselekedhettek, szerintem minimum ilyesmi lesz itt is vagy akár még több ötlet, hisz elvileg elég multi orientált lesz a cucc. -
#1965 Vologya egy kérdés Lanon azt nem lehetne megoldani hogy mindenki egyszerre mozogjon a hősével???...habár az nem lenne heroes os :D -
Vologya Mester #1964 Ilyet ne kérjetek, hogy vissza a régi necro frakcióval, mert valószínűleg ezek nem fognak teljesülni! Sajnos a Far Cry 2 editorát nem ismerem, de a cél, hogy könnyen, bárki számára jól kezelhető editor készüljön!!! Sárkányok pedig biztosan lesznek a játékban (ez már elhangzott), csak nem a várak szolgálatában...
Örülök, ha eredetiben veszitek meg a játékot, mert akkor nagyobb esély van a folytatásra!
A kiegészítőkben pedig biztosan kapunk még megfelelő mennyiségű várat/frakciót... Csak jussunk el odáig! Egyelőre jelenjen meg az alapjáték! -
#1963 annak mi értelme lenne ha kehet logikus kéréseket mondjatok ne ilyen eszetlen dolgokat...és persze megvalósíthatót! -
Kheled #1962 háát az túl erős lenne. visszatérve az elfekhez. mint az 5-ben is dungeon,meg sylvan ,lehetne hasonló. és akkor náluk lehetne 1-1 sárkány az utolsó egységnél. zöld-arany, piros-fekete. és akkor elfes kiegészítőbe bent lehetnének. új terrain. gyönyörű szép őszi tájak, aranyerdő,még több sötét dungeon -
#1961 Mondjuk jöhetne egy full sárkány frakció.
ha már a többinél egy sárkány sincs. -
Kheled #1960 én elfeket szeretnék, noh meg sárkányok ,vagy esetleg egy későbbi kiegészítőkbe:) . meg ahogy irtátok is hogy a játék jobban rátér az RPG-re , meglehetne csinálni minden itemnek,páncélnak a skinjét. hogy látszódjön a hősön is, igy szinte ritka hogy ugyanolyan kinézetű hős mászkáljon ( főleg multiplayerbe). illetve az addigi gameplay videóknál látva, lehetne kicsit gyorsabb az animáció. pl griffnél. odarepül, lassan leszáll,megfordul,neki lendül ,üt. jólnézki csak 0,5secel lehetne gyorsabb:) ohhh és csak így tovább!!:) -
#1959 Egyébként a játék editorja hasonlítani fog a far cry 2-beni könnyen bárki számára jól kezlhető editorhoz? -
Micsu #1958 Not
Vologya: nyugi 0day vétel lesz :P -
#1957 no akkor itt egy:
Vissza a régi nekrókkal -
Vologya Mester #1956 Üdv Bátor Harcosok!
Igyekszem is minden infóval ellátni Benneteket, ami publikus és Pio vagy Andrews2007 nem osztja meg Veletek hamarabb... És már üzentem Nektek, hogy a Black Hole szakemberei árgus szemmel figyelik az sg fórumot... Szóval nyugodtan ötleteljetek, ami arra érdemes, az úgyis be fog kerülni a játékba, ha eddig már bele nem került... És egy FONTOS dolog van, ha tetszik a játék (mert esetleg nem eredetiben próbáljátok ki először) VEGYÉTEK MEG EREDETIBEN, mert ezzel biztosítjátok a játék jövőjét és az egy vagy több kiegészítő kiadását a VI. részhez! És ne törjetek le az 5 nép miatt, mert a kiegészítőkben még biztosan többel is találkozhatunk majd, valamint rengeteg neutral lénnyel! Szóval bizakodjatok... -
Vologya Mester #1955 Különbözni fognak, de sajnos még nem mondhatok részleteket arra vonatkozóan, hogy ez miben fog megnyilvánulni... De több részlet is ki fog derülni, csak türelem! -
Celeronikus #1954 Mindenesetre remélem kiegészítőkben kiadnak még legalább 3 várat majd a játékhoz, hogy összesen legyen legalább annyi vár, mint a H5ben volt kiegészítőkkel. Az első kiegészítőben remélem 2 új várat is kapunk majd egyszerre, mert sokan biztos keveselni fogják ezt az 5 várat, remélem ez eléggé ösztönzi majd a készítőket arra, hogy az első kiegészítőbe 2 várat is belerakjanak.
Nekem személy szerint a Dungeon hiányzik a legjobban, mivel az volt a kedvencem, remélem létezni fog valami dungeonhoz hasonlatos vár a H6 világában is majd.
Szerintem ti is írjátok le, hogy az eddig hallottak alapján mit hiányoltok leginkább a játékból, mert talán Volgya Mester felkeltette már a készítők figyelmét erre a fórumra is. -
Vologya Mester #1953 Köszi az üdvözleteket és a szívélyes fogadtatásokat Mindenkinek srácok! -
Vologya Mester #1952 Üdv Bátor Harcosok! Hát ez függ attól, mekkora méretű pályáról is van szó illetve milyen nagyságú köridővel játszotok. Reménykedem benne, hogy a játékidő inkább a Heroes III-hoz fog közelíteni, mint a Heroes V-höz! -
Andrews2007 #1951 Hát igen a történet nagyon érdekes lesz, az 5. részéé se volt rossz épp, de itt úgy érzem talán még feljebb léptek a színvonalban. Anniy bajom volt hogy picit rövid volt a cikk sok volt benne olyan infó ami már régebbi pl Black Holeról infók, vagy hogy lehet az ellenséges várakat a saját népünk fajtájává változtatni. Reméljük a GS-ben még részletesebb lesz a leírás. -
Celeronikus #1950 Hahakocka te is elolvastad a PC Guru cikket? Ha igen mi a véleményed a leírtakról?
A cikk alapján ez lesz az 1. Heroes aminek végigjátszom teljesen a kampányát, a történet izgalmasabb lesz sokkal mint az előző részekben volt.
A Gamestarról pedig annyit, hogy Volgya Mester tudod mit ígért a tagoknak Heroes Hardwireden, hogy felkerül oda is az összes info, amiről szó esik majd a Gamestaros cikkben, gondolom az interjú is. -
Andrews2007 #1949 Gamestarban egy hosszabb 6 oldalas cikk lesz asszem és egy 2 oldalas interjú is az egyik fejlesztővel ám. Szóval érdemes lesz elolvasni.
A PCGURU szerintem elírt elnézett valamit tuti, hogy nem év végén jön ki a játék. :) Meg elírták a jubileumot is nem 20. hanem 25. év lesz az idei a Might and Magic univerzumában. -
Celeronikus #1948 Nem nekem van meg a PC Guru, én csak olvastam, én nem szoktam venni ilyen újságokat, nekem bőven elég az amit neten elolvasok, csak ha már a kezembe tudtam venni az új PC Guru-t úgy voltam vele elolvasom a H6 cikket. Nagyrészt egyébként a kampányról írnak benne, de szó esik a varázslatokról, hősfejlődésről meg RPG elemekről is. Nekem tetszett amit írtak, leszámítva azt, hogy szerintük év végén jelenik meg:)
Az infok úgyis hamarosan felkerülnek a Heroes Hardwiredre is, ott bárki elolvashatja majd, persze akinek megvan a PC Guru és van ideje az nyugodtan bemásolhatja ide is. -
Pio #1947 Ha Neked megvan a Guru nem lenne kedved beírni ide a cikkben olvasható infókat? :) -
#1946 Hehe, jogos! :) +1 -
NovaTerra #1945 Valóban nem volt az, sajnos mégsem tudtad értelmezni. Bocs. :) -
Pio #1944 Azért bonyolítottam így el a tippjátékot, mert folyamatosan jöhetnek új apró infók a megjelenéssel kapcsolatban, ami miatt hátrányba kerülhetnének azok, akik előbb leadták a tippjüket.
Amit írsz jogos probléma még így is, úgyhogy az első tippeteket mostantól legfeljebb két alkalommal lehet módosítani.
ROCKnROLLA: kicsit félreértetted, tippet módosítani bármikor lehet, de amikor tippelsz, legalább 1 hónappal későbbi dátumot kell megadnod az aktuálisnál.
Elnézést, ha úgy érzitek túl lett bonyolítva a dolog, szerintem követhetőek a szabályok és ha valaki hibázik úgyis szólok neki, nem lesz emiatt hátrányban.
Azért éreztem szükségét a bonyolításnak, hogy igazságos lehessen a verseny, a mai módosítások pedig azért vannak, hogy megmaradjon TIPPjátéknak és ne lehessen össze-vissza módosítgatni. -
Celeronikus #1943 A mostani PC Guru év végére tippel, nem tudom ki olvasta közűletek, de remélem nem az ő tippjük jön be, mert már játszani szeretnék vele:)
A tipp módosításnak ennyiből van értelme ha havonta 1x módosíthatod, mert ha idő közben kiderülne, hogy tényleg csak év vége fele jelenik meg, akkor nehogy már ne módosíthasd azt a tippet, amit akkor tettél, mikor még úgy volt, hogy tavasszal jelenik meg.
Mindenesetre reménykedek, hogy tényleg megjelenik tavasszal, ne legyen igaza a PC Gurunak! -
#1942 ...pedig nem volt olyan bonyolult a leírás. Ha febr. 12-én tippelsz, akkor legközelebb csak márc. 13-án tippelhetsz. ;) -
NovaTerra #1941 Egy tipp játéknak nem az lenne az értelme, hogy tippelünk, aki kb. eltalálja az nyer. Az, hogy lehet módosítani a tippet elég érdekes, hónapos limittől függetlenül. Hisz akár azt is leehtne csinálni, hogy minden nap egy hónap+1 nappal változtatok a tippemen. Ma feb.12.-e van, azt mondom marc 13..a a megjelenés napja, holnap marc. 14.-ét mondok. Szerintem bőven elég lenne egy tipp, egy ember. -
Pio #1940 Ja és ha nem lenne egyértelmű a leírásból, természetesen olyan is nyerhet, aki elétippel, ha megfelelően közel van hozzá.
Viszont mostantól tippet módosítani legfeljebb 1 hónappal az aktuális tipped előtt lehet, hogy ne tudjon mindenki az utolsó pillanatban későbbre tippelni.
Emiatt, hogy ne legyen előnyben az, aki később adja le az első tippjét ugyan ezt a limitet az új tippelőkre is be kell vezetni, tehát mostantól a tippelés leadásának napjánál legalább 1 hónappal későbbi tippeket fogadok csak el.
Az 1 hónapot dátum alapján nézem, tehát ha adott hó tizenkettedikén tippelne valaki, akkor a legkorábbi megadható időpont következő hó tizenharmadika.
Ez a limit úgy gondolom bőven elfogadható és segít valamelyest megőrizni a játék tippelős mivoltát, nem ad lehetőséget a visszaélésekre.
Így elég ideje jut módosítani mindenkinek, az első lejáró tipp precision-é, de neki is van még majdnem 3 hete módosítani, ha úgy gondolná.
Ez a szabály mostantól érvényes, a tippjáték táblázata alatt később fogom módosítani, mert most el kell mennem.