• Andrews2007
    Nekem a radiant gloryval voltak gondjaim, de amint megláttam az in-game kalandtérképes képeket, amin rajta volt a kész fényes effektekkel már jól nézett ki igazán. A Szellemnél ugyanígy voltam nem tetszett annyira, ami a hivatalos oldalon volt de amint megláttam harc közben és a tréképen már azt mondtam ez mégis jó lett. A Nekróknál nekem is nagyon tetszenek a lények főleg az újak Lamasu és a Póknéni :) (egyedül a múmiát hiányoltam az egyiptomi témához illet volna visszatérnie a 2. rész óta szerintem, majd neutralként talán befér azért remélem) , de a Haven felfrissítése is nagyon tetszett meguntam a régi típusúakat, (3 és 5. rész) mivel tesómék és közeli rokonaim, barátaim sokszor mindig azzal voltak ezért meguntam, de most felfrissítették számomra a fejlesztők. :) A Breederre leszek még kíváncsi hogy néz ki a játékban. az ötlet jó hogy a pokol sötét bugyraiból is hoztak csúfabb lényeket pl a Tormentort és Breedert :) (kicsit zerges feelinget adva nekik :) ) Az ötletek tetszenek csak a Breedert elég nehéz lehet jól megcsinálni in-game. A Stronghold tetszik összességében viszont hiányoltam a Villámmadarat (pl az egyik közelharcos karakterük helyett) remélhetőleg neutral lényként benne lesz. (vagy más várban majd :) )
    Népként az Academy(varázslók) és az Elfek hiányoznak, majd gondolom ott is lesznek új egységek, én örülnék neki de pl Titán legyen! Az úgysem sárkány. :)