10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Pio #1939 Ez a szabály vonatkozik erre:
"A tippedet bármikor módosíthatod egészen addig, amíg az aktuális tipped napját el nem érjük, viszont holtverseny esetén a korábbi tippelő lesz a nyerő!"
A szavazás pedig addig tart, amíg nincs hivatalos bejelentés vagy nincs egy olyan "leak", ami közel 100%os, mint ahogy az első tippjátékot is lezártam, amikor a nagás kép megerősítést nyert a Heroes Community-n (ami persze nem 100%, de azért közel van hozzá). -
RZednik #1938 Beszállnék én is a tippjátékba: május 17.
(egyébként van valamilyen határidő a "játékra"? csak mert az újabb infómorzsákkal, bejelentésekkel (pl. esetleges béta) egy idő után "előnyhöz lehet jutni" :))
Egyébként az eddigi képek alapján nagyon hangulatosnak (és szépnek) ígérkezik a játék, de valóban jó lenne már mozgás közben is látni. Úgyhogy irigykedem Vologya Mesterre egy hangyányit. :) -
#1937 EZ a körlimit idejétől, meg a pálya méretétől függ leginkább, nemde?
De én is kérdeznék valamit, nemrég felmerült a téma, vajon miben(ha egyáltalán) különböznek a "főhős" ill. a másodlagos hősök a kinézetet leszámítva? -
#1936 Tippem megjelenésre 11.04.10. -
#1935 A kérdésem arra utalt hogy kb ha 3-4 en játszunk mig vége a játéknak az 8-9 óra a Heroes 5 nél . Tehát hogy ez az idő rövidülni fog e ? -
Andrews2007 #1934 Április 14-re tippelek most már én is így, hogy a béta teszt még mindig nem jött s tavaszra módosítottak. -
#1933 Üdvözlet! -
#1932 én április 12 re tippelek -
Pio #1931 Rögzítettem az új nevezéseket.
Ez természetesen a tegnapiakra is vonatkozik.
A nyertesek száma viszont jelzésértékű, hisz függni fog a kiosztható nyeremények számától. Ha ezek típusa is eltér majd, akkor a nyertesek a pontosságuk sorrendjében választhatnak majd. -
#1930 akkor már tippelek én is egyet hasraütésszerűen: május 21. -
Coradiel #1929 Üdv itt is Mester! :)
Ha már tétje is van, akkor változtatom az eddigi tippemet: május 9.-re :) -
Vologya Mester #1928 Köszi az üdvözlést! Hát ez nem könnyű kérdés, mert nem értem pontosan mire is gondolsz... Mihez képest lesz e rövidebb a játékidő? A viszonyítást fontos lenne tudni... Egyébként pedig azt gondolom, hogy ezt majd csak a béta teszt után fogjuk tisztábban látni... Abból amit eddig a pre-alfa állapotú teszten láttam, nem hiszem, hogy messzemenő következtetést lehetne leszűrni... -
#1927 Engem az érdekelne a játék idő rövidebb e lesz?? -
#1926 Üdv Vologya!
-
Vologya Mester #1925 Ja és kösz az üdvözlést! -
Vologya Mester #1924 Pio, megnyugtattál! -
Vologya Mester #1923 Sima pályákból tudomásom szerint kevesebbet ígérnek a kampányokhoz képest, de ez nem baj szerintem, ha egy nagyon jó map editort is csomagolnak az alapjáték mellé... Mert akkor amire végigjátszod a gyári pályákat, addig a nemzetközi mezőny biztosan ellát majd jobbnál-jobb pályákkal... Baráti üdv! -
#1922 nem a hadjáratra vagyok kiváncsi bár ez elég jól hangzik engem a sima pályák érdekelnének mert a Herors 5 be elég kevés volt. -
Pio #1921 Üdv itt is!
A felajánlásért pedig egye-fene, most az egyszer nem haragszunk meg. :D -
Pio #1920 A hadjáratról tudható, hogy:
- lesz egy prológus, ami tutorialként funkcionál, az 5 főszereplő előtörténetét meséli el és kihagyható
- az 5 főszereplőhöz 4-4 pálya fog tartozni
- lesz egy közös, nagyszabású befejező pálya
Tehát elvileg összesen 22 pályából áll majd a teljes hadjárat (+-1-2 biztos, ami biztos :) ).
Fontos kiegészítés még, hogy a pályák elvileg nagyok és "kalandosak" sok küldetéssel, mellékszálakkal, különböző helyszínekkel, stb... -
#1919 sok pálya lesz? -
Vologya Mester #1918 Sziasztok!
Vologya Mester vagyok a Heroes of Might and Magic Magyar Honlap "főura". Gondoltam feljelentkezek ide, ha már a miénken kívül ez a fórum a leglátogatottabb/legpörgősebb az országban. :) Kérdezhettek Tőlem bátran, ha valamire kíváncsiak vagytok, ha tudok/válaszolhatok, szívesen megteszem. :) Köszönöm Andrews2007 és Pio segítségét a hírezésben nem csak itt, hanem az oldalunk fórumán is! :) Ha nem haragszotok meg, akkor szívesen felajánlok 1-2 nyereményt pl. a megjelenési dátummal kapcsolatos játékhoz... :) (Hogy mi lesz az, azt egyenlőre nem árulnám el...) Baráti üdv! -
Pio #1917 Nem tudom, hogy érint-e valakit, de fellőtték a hivatalos honlap lengyel változatát is.
Kíváncsi vagyok, lesz-e magyar. -
Pio #1916 Sütis védelem maradt, IP védelem nincs. Igazából mindkettő kijátszható lenne, szóval részletkérdés, de azért őszintén remélem, hogy senki nem fog nekiállni azzal szórakozni, hogy torzítsa az eredményt.
Ha gondoljátok ki is fejthetitek, hogy miért pont arra szavaztatok, amire.
A szavazás a Celestial Heaven szavazásával egy ideig tart. -
Pio #1915 Juhú, ahogy nézem működik! -
NovaTerra #1914 Működik.:) -
Pio #1913 Round 3! :D -
NovaTerra #1912 Ugyanaz, most sem enged. -
#1911 Ugyanaz. :) -
Pio #1910 Na kész, próbáljatok meg szavazni, többször is, jelezzetek, hogy hányszor sikerült.
2 visszajelzés kéne. :) -
Pio #1909 Biztos bugos, akkor kiírom újra, előbb leveszem az süti korlátozást és úgy is jelezzetek vissza, hogy mi van, ha úgyse jó, akkor levesszük az IP korlátot.
Az a baj, hogy ehhez újra kell csinálni az egészet, de az gyorsan meglesz. Szólok, ha kész. -
NovaTerra #1908 You cannot vote repeatedly. Nekem ezt írja, pedig még nem is szavaztam. -
#1907 Engem nem enged szavazni, pedig csak egyet akartam leadni:
You cannot vote repeatedly. -
Pio #1906 Kitettem ide is egy szavazást ugyan ezzel a témával, majd összevetjük az esgé eredményeit a nemzetközi fansite eredméyeivel. :) -
Pio #1905 A Celestial Heavens oldalán elindult egy szavazássorozat, amiben a játék egyes elemeit lehet majd értékelni 1-től 6-ig terjedő skálán.
Elég jelentős fansite szoros kapcsolatban a Ubisofttal, szóval elképzelhető, hogy a szavazás egyfajta iránymutató célt szolgál a megjelenésre/patchekre/kiegészítőkre.
Az oldal linkjét megtaláljátok a bannerben, a szavazáshoz regisztráció szükséges. -
#1904 Nem néztem meg az #1902-esig -.- -
#1903 #1897 postom ennyire érthetetlen volt? :)
Pedig még képeket is linkeltem. :P -
#1902 De még csak az sem lenne gond, mert ahogy nézem a különböző frakciójú hősöknek különbözőek a jeleik, viszont persze ez a modolás csak a single gamere vonatkozik.
A lényeknél meg fogalmam sincsen. -
#1901 Vagy ki-be kapcsolgatható lesz, mint a h5-nél, de itt a színt is meg fogja változtatni.
Mondjuk ez a legkevesebb, modolással gond nélkül át lehet színezni őket, kivéve ha az exebe lesz integrálva az ikon elérési útja. -
#1900 Mivel nincs túl szembetűnő zászló minden hősnél, ezért gondoltam, hogy multiban talán ott fogják jelölni a játékosszínt.