10317
  • Andrews2007
    Hát igen ez a borz biztos sokfelé tud védekezni. :)
  • Pio
    Itt pedig az első scanelt kép valami újságféléből a skill tree-ről.
    Láthatóan lesz bőven választék, hisz ezek alapján csak a Magic részen 5×14=70 skill lesz megatlálható, szóval tényleg igazán egyedi hősöket lehet majd létrehozni a segítségével.

• Pio
    Vissza a földalatti világba...

• kissssss
    kár hogy véget ért a kilencedik résszel az eredeti vonal.
  • Pio
    Kaptunk egy múltbatekintő leírást a hivatalos oldalon, akit érdekel a Might and Magic hőskora és tud angolul, annak mindenképp ajánlom.
  • Micsu
    hát az hogy ugyanannyiért nem kapsz dobozt + papír kézikönyvet :D
  • Pio
    Na, örülök, hogy többeknek is tetszik a necro új irányvonala, jó látni, hogy nem én tartom egyedül jónak az ötletet. :)

Előrendeléssel én úgy vagyok, hogy ha fantáziátlan a hozzáadott érték (árengedmény, régebbi játék ajándékba, bétakulcs egy elkövetkező játékra nálam fantáziátlannak számítanak), akkor nem valószínű a dolog, de ha valami ötletes, egyedi ajándéktárgy jár hozzá, akkor már megfontolom. Ez persze gondolom főleg a Seven M-en múlik.
    De lehet, hogy maradok a kényelmes steames megoldásnál, meglátjuk ott mi lesz a "hozzáadott érték". :)
  • TreDoR
    A rúnák erősek voltak, csak ha használtad őket nem maradt elég nyersanyag várfejlesztésre :S
    Nélkülük viszont elég gyengék voltak a törpe egységek.
  • Mikatesuka
    Nekem kimondottan az egyik kedvencem voltam a Heroes V törpéi...:) Rúnákkal elég erősek voltak... és a koncepció se volt utolsó szerintem.

Két dolgot akarok ELFEKET és TÖRPÉKET...és végre az elfekhez rakjanak már be pár állatot. Nekem ez hiányzik belőle. :)
  • Acidlich
    NA a törpéket inkább felejtsék el, még egy olyan posványt, mint a h5-ös törpés vár inkább ne
  • Mikatesuka
    Miért az jött le, hogy nem tetszik?xD Nem rossz az (annyira) a mai napig játszok még vele...Csak enyhe utalásokat írtam, hogy pár dolog nem a legjobb volt.^^
  • Brasi
    Üdv mindenkinek!
    Nekem eddig a várak közül a Necropolis tettszik a legjobban.A Haven és a Stronghold is jó, az Inferno-nál szokatlan a sok újítás. A kiegekben remélem visszajön a Dungeon, a Sylvan és az Academy.
    Ezenkívül olvastam a PC Gurut ahol írnak az új moralitásrendszerről. Ennek az a lényege hogy a játék pontoz minket küldetések után: Sárkány vér vagy Sárkány könny pontokat kaphatunk, ilyen irányokba fejlődhet a jellemünk. Leginkább a Mass Effectben lévő példakép-renegát pontokhoz tudnám hasonlítani
    Igaz hogy a fórumba csak most regisztráltam de már indulása óta olvasom.
  • kissssss
    miért mi bajod volt az ötödik résszel?
  • Elessar
    Én az előrendeléssel már óvatos vagyok. Amióta a Heroes 5-tel meg a Spore-ral beszoptam anno, azóta hanyagolom az előre rendelt játékokat :)

Nálam a Haven és Nekro vár üt a leginkább. Hihetetlenül eltalálták őket, a kinézetük nekem nagyon bejön.
    A Stronghold olyan fele-fele arányba, egy-két lényük kifejezetten ötletes és tetszik (pl Harpy, Dreamwalker, Centaur), az Inferno-t meg egy játékba se szerettem. Se a Heroes-ba, se a Disciples-be, se másmibe. Rondák és kész :)
  • Mikatesuka
    Na nagy nehezen sikerült regisztrálnom...Ezt már tegnap megírtam egyszer csak nem engedte elküldeni, szóval kicsit összecsapott lett...:D

A Haven várat végre eltalálták ... Az egységek végre illenek egymáshoz látszik a ruhájukon és rajtuk magukon is, hogy hova tartoznak. Az 5. részben szerintem ezek voltak talán a legrosszabbak. Azon kívül, hogy mind ember volt sok hasonlóság nem volt. Sokszor nem is játszottam azzal a várral mert irritált a pap és a paraszt...:'D Szerencsére ezeket javították egyik lényben sem találok semmi kifogásolhatót.Szerintem a papnő kimondottan illik közéjük az már mellékes, hogy gyengének néz ki...:D

Az Inferno... régen se volt a kedvencem, most se lett az.:) Túl sok a piros legalább fekete lehetett volna néhány egység. Túl sokat nem tudok hozzáfűzni. A lények közül kicsit hiányolom az ördögöt, de gondolom Boss-ként még találkozunk vele.

A Necro vár, megmaradtam volna a régi stílusnál de így is egész jó. A lények se rosszak, a Lamasu kinézetre tetszik, viszont mégse illik a többi lény közé. A Lich nagyon tetszett az 5. részben neki nem tett jót ez a stílus váltás...:) Viszont a Sors szövő nagyon jó lett! Messze a vár legjobb lénye. Eddig is sokszor jelent meg a pók mint jelkép örülök, hogy már a lények között is megtaláljuk.

A Stronghold-nak jót tett a változás mivel az 5. részben nem barbárok voltak hanem orkok. Messze nem ugyan az a kettő.:) Összességében nagyon jól eltalálták a lényeket, a Hárpia kimondottan tetszik, bár néhány lényél kicsit túl piros lett a fejlesztett verzió. Szinte már démonok mint barbárok. Engem nem zavarnak a Küklopszon a tüskék szerintem illik hozzá. (A tüskék egyedül a vámpíron néznek ki gázul...^^")

Az 5. vár amiről még nem tudni biztosat... Ha tényleg a Naga vár, és azok a lények amiket láthattunk akkor szedjék ki a Forrás Tündért (azt hiszem ilyesmi lesz majd a magyar neve) mert nem illik be a többi lény közé főleg, hogy ott van mellette a Jég hajadon vagy mi a fene:) Nagyon tetszik az a lény is de mégse illik be a Jég mellé.:) Sokaknak az volt a bajuk, hogy hasonlít a Ragyogó Dicsőségre (remélem ez a neve) szerintem egyáltalán nem. Hisz az egyik repül a másiknak meg lába sincs mert ott a víz alatta:)

A kiegészítőkben gondolom először a varázslókkal találkozhatunk hisz a történet szerint fontosak lesznek, de én az Elfeket és a Törpéket nagyon hiányolom a várakból... Az elfeknél szerintem jó lenne ha az Unikornison kívül lenne más állat is a törpéknél pedig eltudnék képzelni egy Tűz elementálhoz hasonló lényt is és akkor meglenne ott is a női lény és nem szakállas asszonyokat kellene bámulnunk...:D (szívesen látnám viszont a rúna mágiát is...^^)

Összességében nekem nagyon tetszik a játék és remélem minél hamarabb kiadják! Biztos, hogy előrerendelem^^
  • Murder3
    de testartásialg nézd meg.
  • TreDoR
    Pedig két keze, két lába, egy feje van.
  • Murder3
    ami emberszerű, igen mint shiwo is leírja.
    a jelenlegi küklopsz nem az.
  • Shiwo
    humanoid - két lábon áll, két keze van és egy feje (extrém verzió ha 4 keze van vagy 2 feje... én így határoznám meg a humanoidot..
  • Árcsi1488
    Jah értem csak pl mondjuk egy küklopsz annak számit?? :O
  • Murder3
    a lidérc jobb lenne mondjuk a dread bejönne a lamasu helyett és a lidérc halál elite lényként meg a idióta pók helyébe.
    nem is tudom ki volt az az elmebeteg aki ezt a pókot kitalálta elit egységnek...
  • Murder3
    humanoid az ember szerű lény midn1 h micsoda de ember szerű.
  • Murder3
    konkrétan így sehogy nincs köze ennek a vámpírnak a mostani nekró vár stílusához.
    gótikus beütés meg nulla még a skeletonon is látszik az egyiptomi stílus jegy a ghoulun szintúgy,a az a szerencsétlen lamasu meg a pók és a szellem szal eggyértelmű.

Főleg ez a piramisos vár mutat ultra szarul főleg nekrókhoz.
    mert pl az academy arabos kinézete oda illik, de a nekróknak ez a szerencsétlen egyiptomi....
  • Árcsi1488
    Szerintem érdekes lenne egy olyan vár is ahol szinte semilyen humanoid lény sem lenne! Aztán mondjuk attól függ kinek mi a humanoid :D !
  • kissssss
    nos nem nagyon illik bele de szerény véleményem szerint a necro vár egyik legjobban felhasználható és sokoldalú egysége kár lenne kivenni.
    (hogy én mennyit szívattam az ellenfeleimet a vámpírokkal muhahaha)

ha már egységet kéne cserélni akkor inkább ezt a lamasu-t kellene követelem vissza a Dread Knight egységet
  • Gurren
    az poén lenne. voltak már "steampunk-szerű" lények a heroes-okban eddig is, pl. a 4-ben a dragon golem, vagy az 5-ben a gremlin.

• Malakai
    Fortressbe inkább, mint Necroba.
  • Árcsi1488
    Egy mitológiai lényt mindig hiányoltam a heroesból a vérfarkast sztem beillene akár egy nekró várba jó lehet hogy nem élőhalott de akkor is ! Vagy mondjuk a 3-ból a fortress várba pl beillenen még sztem !
  • Andrews2007
    Csak mert ha igen az jó mert azért ez is tud elég változatos lenni és ez a lényeg.
  • Andrews2007
    Ez a Wasteland a kopár halloti pusztaság?
  • ROCKnROLLA
    Az olajbogyókat őrző sárkány tetem nagyon jól néz ki!
  • Elessar
    Igen, mondjuk ez tereptípus függő is, hogy mennyire virít erősen a kék, vagy zöld a képen. Döbbenetesen szép és változatos ez a kép is, tényleg nem lehet nagyon belekötni a képekbe már.
    Remélem a héten kapunk kérdezz-felelek videót is!
  • b-type

huh frankó...erről a képről jut eszembe, talán lehetne beállítási lehetőséget integrálni a játékba a színeket illetően, mert pont ezen a képen jöttem rá, hogy milyen jól esik a szememnek a csontok szürkéje.
    Szal esetleg ezt a sok bitangkéket-bitangzöldet esetleg tompítani lehetne egy csúszka segítségével...ez nem érinti a játékmenetet, és pusztán egy választási lehetőséggel több a játékosok számára, ami talán megéri.
    Nekem eddig minden bejön, semmit nem kritizáltam, egyedül ez a lakkozott uszodakék, meg a kriptonittal tömött nekrók...és gondolom hasonlóan a többi frakciónál is...szal a hűdeszínek kicsit túl hűdék..
  • Elessar
    Itt van nagyba is!
  • Andrews2007
    http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/181566_10150101296044588_161184829587_6084089_4283838_n.jpg
    Új képecske.

100 évvel a Heroes VI előtt alapított, Nekromanta Szekta hatalma egyre nő a 7 ezüst városban.
  • Shiwo
    érdekes lenne egy steampunk vár is, bár sokan biztos hüledeznének rajta
  • Elessar
    Nem csupán az egyiptomi mitológiából táplálkozik sztem a kinézetük. Van egy adag gótikus beütés is, az meg kifejezetten vámpíros. Nekem toronymagasan a nekrók kinézete jön be a legjobban, nagyon eltalálták ezt az elegyet.
  • Malakai
    Egyiptomiaknak konkrétan volt vérivó istennőjük (Sekhmet), persze a modern vámpírhoz nem sok köze, de ez is valami. :)
    Na meg azt csinálnak vele amit akarnak, az egyiptom csak inspiráció, egy alaphang a hangulatra, szóval simán belefér.
  • Murder3
    de komolyan egyiptomi témába hogy illik bele?:D

amúgy meg nem feltétlen én a vámpírokat nem tekinteném klasszikus élőholtaknak még a korábbi stílushoz sem éppen ők illenek a legjobban.

• ROCKnROLLA