10317
  • TreDoR
    Kösz.
  • Malakai
    Tessék.
  • TreDoR
    Az előzőre is szavaztam celestialheavensen, de most csak a jelenlegi szavazást látom, és nem találom, hol lesznek az eredmények.
  • Pio
    Szégyellem, de nem játszottam H4 hadjáratot. :(
  • Pio
    Csak ha regelsz és szavazol akkor látod. :(
    A grafikára emlékeim szerint hasonló eredmény jött ki ott is.
  • TreDoR
    Megtalálta valaki celestialheavensen hol lehet a szavazások eredményeit megnézni?

Pio: h4 rend hadjáratának története milyen oldalról rókabőr?
  • Pio
    Nem, hanem konkrétan arra, amit lentebb leírtam.

Mert nyilván ha kellően távolról szemlélődünk bármi tekinthető lerágott csontnak, bármit általánosíthatok annyira, hogy rókabőrnek mondhassam.
  • TreDoR
    A tudathasadásra? "A listát elküldöm postán"
  • Pio
    Írnál mondjuk öt példát rá? :)
  • TreDoR
    Lerágott csont.
  • Pio
    Én úgy gondolom, hogy elhamarkodott ez a szavazás, erről érdemben annyi ismeret alapján, amennyit kaptunk én nem is tudnék szavazni (még jó, hogy eldöntöttem, hogy én egyik kérdésre se szavazok, hisz én csak kérdezek... :) ).
    Kaptunk eddig 1-2 oldalt egy picit drámaibban fogalmazó történelemkönyvből, ami ezt az időszakot dolgozza fel, de ettől nem igazán ismerjük meg a történetvezetés sava-borsát, cak megismerjük az alapszituációt, a motivációkat.
    Erre a kérdésre lehet talán a legkevésbé érdemben válaszolni a játék végigjátszása előtt.

A másik fórumon azt javasoltam, hogy szavazás előtt nézegessék át a hivatalos oldalon az egységleírásokat és minden egyebet, azokban már vannak jó ötletek és mennyiségileg se kevés a leírás, szóval abból már ki lehet indulni valamilyen szinten.

Nekem az Infernos testvér története is tetszetős, ez a "skizo" szál és az egyik énje hadvezére a másik énjének hazáját leigázni akaró seregnek... azért ebben szerintem van bőven potenciál. :)
  • Mike777
    Szerintem kb a nyitó videóban benne lesz az amit eddig közzé tettek a sztoriról...
  • NovaTerra
    Nálam ez az új szavazás kimarad, mert nem vagyok képben az új történettel. Talán nem is baj, mert így lehet játék közben jobban fog hatni.
  • Mike777
    Az új szavazáshoz annyit, hogy szerintem a sztori átlagos, talán a nekró vonal ami színt visz bele lényeg szerintem a végig vezetésen lesz legalábbis én arra sokkal inkább kíváncsi vagyok
  • Acidlich
    Azt is megtippelhetnénék, vajon ki adta azt az egy szavazatot:)
  • Pio
    A Celestial Heavens valamikor ninja update-elte a szavazást és új kérdést tettek fel.

Sajnos az előző szavazás eredményéről nem írtak semmiféle hírt, ezért az eredeti cél, hogy összehasonlítsuk a nemzetközi eredményt a miénkkel nem valósult meg. :(

Mindegy, kitettem az új szavazást, át is színeztem, hogy mindenkinek szemet szúrjon a csere.

A kérdés ismét elég egyértelmű, remélem most nem lesz gond a szavazással, jó ikszelgetést mindenkinek!

Az előző eredmény pedig itt van:

Olyan nagy meglepetés szerintem nem történt, az eddigiek alapján a játék grafikáján nehéz fogást találni, ezt a szavazatok is tükrözik, 88% 5-öst vagy 6-ost adott a készítőknek és csupán 4% értékelte átlagon alulira a képi világot, ezek közül is egyetlen egy ember adta a legrosszabb értékelést.

Nagyon örülök, hogy ilyen sokan, közel 200-an szavaztatok, köszönet mindenkinek a véleménynyilvánításért, remélem nem múlik el a lelkesedés!
  • Pio
    Etherlords 1-2-t én is ajánlom mindenkinek! :)
  • Acidlich
    Erről a naga-s brigádról az Etherlords egyik paklija jut eszembe, ja egyébként aki még nem látta azt a játékot, tehet egy próbát vele H6 megjelenésig, igencsak jól eltalálták(és a Nival I. készítette, még a H5 előtt, vicces hogy jobban is sikerült)
  • Mike777
    Hey! Végig járva az egy napos procedúrát végre hozzá tudok szólni. Szerintem egyáltalán nem kevés a neutralok száma csak kevésnek hangzik. Egyébként egy régebbi screenshot-n szerepel a szentfa, és mintha úgy emlékeznék, hogy annak a fának a leégése okozza majd az elfek két frakcióba való elkülönülését... szóval szerintem az egy kieg, erről fog majd szólni... aztán lehet, hogy tévedek ;). Üdv
  • Acidlich
    Ezt a kék förmedvényt kenterbe veri a H3-as death knight design-a, remélem azt is viszontlátjuk valamilyen formában.
  • Brasi
    Szerintem is jól sikerült a felirat, köszi szépen. Régebbi infók szerint 10 boss lesz, vagyis minden második pályán egy. A neutralokból azt hittem több lesz, de egyelőre ennyi is elég. És örülök, hogy említették a viharmadarat és a behemótot, igaz most nem lesznek benne a játélban, delehet hogy kiegben igen.
  • Pio
    Hohó, de jó viszontlátni a feliratot, azt nem is mondtad Vologya, hogy a hivatalos videóba fog bekerülni, örülök neki, annak pedig főleg, hogy jónak tartjátok. :)

És végre láthattam bizonyítékát annak, hogy a Ubisoft is tud pörgős lenni, ha arról van szó. Tegnap délelőtt kaptam meg a már előre időzített, angol feliratot, ma pedig már ott virít a videóban. Soha rosszabbat.

Amúgy szívesen besegítek bármikor ilyen jellegű dolgokba. Nekem se rossz gyakorlás gyanánt és azért jól is esik viszontlátni. :)

Elessar:
    Szerintem ez nem jelenti azt, hogy 8 nép lesz, mondja is a videóban, hogy a Strongholdhoz például nem fog boss tartozni, tehát az semmiképp se állja meg ah helyét, hogy 1 néphez 1 boss tartozik.
  • Andrews2007
    A tigrisek s egyéb már említett természet lények lehet hogy az elfeknél lesznek mert a 8 neutrál lénybe nehezen férnek be.
  • Andrews2007
    Én is másodjára vettem észre hogy van magyar felirat is, király ötlet volt. Nagyon jó lett ez a videó és elég sok a megerősítés benne egy Dungeon és egy Academy várra a kiegészítőre. Valaki írta Facebookon, hogy az alapban is lehet, hogy már 6 db nép lesz. Nem tudom ezt honnan szűrte le ezekből a videókból. Lehet félreértette a 6 db hőst ugyanis +1 hős a tutorialban lesz az is Havenes.

Azt sajnálom hogy egyelőre csak 8 neutral lény lesz ebből 5 elementál kb + tudjuk a főnixet és még talán a sellőt is ha az az volt a korábbi képen. Már csak 1 hiányzik a talán a Múmia lesz.

Az angol még mindig nem teljesen érthető Juliennél, de azért jobb mint az első videóban, Xhane pedig végre felfedte magát a nagyközönség előtt is ) Nemcsak egy csoda szépség, hanem az angolja is kiváló. :) Legközelebb még több Noémit kérünk. :) De azért persze Julien is legyen benne. :) Meg 1-2 magyar úriember is akár. :)
  • TreDoR
    Tényleg, LOL.

A bossnak 3 feje van :S
  • Mikatesuka
    Rossz link...Nem találom máshol....menj fel a Honlapra ott a megjelenés elötti képek és a Boss az első az...:D
  • Mikatesuka
    A nekróknál ez a boss: http://heroes.hardwired.hu/ Kevered az egyik lénnyel mert hasonlítanak egymásra
  • TreDoR
    Nekróknál ez a pók izé elvileg boss.
  • Elessar
    Igazatok van a neutral lényekkel kapcsolatban, csak így a szám elsőre kevésnek tűnt.
  • Elessar
    Én sztem a boss-okat nem lehet toborozni majd. Max várvédőknek tudom őket elképzeli amnolyan Discioples-es módon. De inkább semlegesek lesznek sztem
  • TreDoR
    Viszont azt sem értem, hogyha csak a nekróknál lesz boss a várban, akkor az nem fogja megborítani a balance-ot? Vagy egy boss csak annyira lesz erős, mint akármelyik champion egység?

Viszont a kérdezz-felelek alapján van remény, hogy lesz ördög modell, szóval bele lehet majd pakolni az inferno várba.
  • Elessar
    Sztem is jó ötlet, hogy az új, érdekesebb Stronghold bekerült a játékba hisz így a kiegészítőkbe sokak által várt népek kerülhetnek majd be.
    8 boss jelentheti azt ezek szerint, hogy 8 nép lesz kiegekkel együtt???
    Az academy biztos, hisz rengeteg utalás volt eddig is rá, a többiben még nem lehetünk biztosak.
  • TreDoR
    Azokat a 4-ben ráadásul fel lehetett fogadni a Nature várban, szóval nem voltak igazi neutral egységek.
  • Malakai
    Jól mondja TreDoR. 4-ben volt a legtöbb neutral lény alapból, de ott is csak 10, 3-ban, meg 5-ben meg kevesebb volt (kieg nélkül).
    És akkor ott vannak még a bossok is, mint ultratáp lények, gondolom multiba azért ők is be fognak kerülni, mégha nem is lehet őket gyakran használni (map függő).
    Szóval nem kevés az. :)
  • TreDoR
    Korábbi heroes részekben sem nagyon volt több neutral egység (szerintem még kevesebb is), max. kiegészítőkkel pakoltak bele.

Nem akarták megint kiegbe rakni a barbárokat, de az sokkal jobb ötlet, hogy az academyt, elfeket és a dungeont (bár ez utóbbi engem nem nagyon érdekel) teszik beléjük...
  • Elessar
    Üdv Vologya Mester!

Köszönjük a fordítást neked és Pio-nak is, nagyon klassz lett! Tulajdonképpen tetszik az egész kommunikációja a dolognak, Noémie-ék nagyon jó munkát végeznek!
  • Elessar
    Az viszont akkor 100%, hogy mindösszesen 8 neutral lény lesz+ 8 boss???
    Mert ez az egy, ami nekem iszonyatosan kevésnek tűnik
  • Vologya Mester
    Üdv Bátor Harcosok!

Köszönöm ezúton is Mindenki részvétnyilvánítását.

A magyar feliratért pedig köszönet Pio-nak, aki kisegített a fordításban, mert most sok mindenre nem jut időm, amire szeretném... Így felkerülhetett hivatalosan is a magyar felirat is a Q&A videóra. Örülök, hogy tetszett a videó, láthatjátok egyre több tartalommal töltik meg és ez a jövőben is így marad, szóval reménykedjetek benne... Baráti üdv!
  • Elessar
    S hadd említsem már meg, hogy Noémie nagyon, nagyon szép csaj!
  • Elessar
    Van magyar felirat is, csak kapcsoljátok be a felbontás mellett balra van a CC ikon.

A video nagyon jó lett, félelmetes mennyire törődtek a játékosok kérdéseivel és észrevételeivel. Julien még meg is említi, hogy most lassabban fog beszélni, a múltkor ugye sokan a hadarását megemlítettük.
    Rengeteg mindenről volt szó, úgy tűnik a Naga-s champion is letudva ezzel a sárkány említéssel (Khirin), Black dragon is lesz a játékban, meglátjuk boss-ként tér-e vissza. A vámpír kinézetével kapcsolatban remélem ezek után nem lesz több sírás, ahogy a Stronghold miértjével kapcsolatban se.
    Én így képzelek el egy kérdezz-felelek videot, köszönjük Ubisoft!