10317
  • Brasi
    tüskevár még csak az kéne :)
    beszállnék a tippjátékba március 30-al
  • Acidlich
    Ha így haladunk, már csak kibaszásból is betesznek utolsó várnak egy Tüskevárat, Matula bácsi lesz az elit lény benne.
  • Mikatesuka
    Nem tudom mi ez a nagy tüskeutálat..:) Nekem kimondottan tetszik kivéve a vámpíron. Na az tényleg gáz. De szerintem összes többi egész jó.
  • Pio
    Nana, ezek nem tüskék, hanem sarlóformák.
    Tudod, Reaper. :)
  • TreDoR
    Hát, remélem, hogy a mimikát megoldják, és nem olyan lesz mint a h5 kiegjeiben.

Vagy végig sisak/maszk lesz minden hősön? :S
  • Murder3
    mind1 mert az a h5-höz hasonlóan úgy ahogy lesz semmit nem fog érni.
    iszonyú béna és ronda lesz, tán nem volt már pénz...de miből fogyott el.

2046:na ugye milyen hülyeség is a túltüskítés?:D
  • Murder3
    pl h a reaper kidolgozásától tartok, mart annak nagyon nem az ilyen emberi lények kellenek hanem a igazi élőholt, csontos váz skull fejű köpeny/páncélba feszítő alakok.
    Lefogadom bedobnak egy múmiát rá az meg epic fail lesz.
  • Pio
    Olyan szempontból lesz ennek jelentősége, hogy elvileg a játékban ingame motorral renderelt átvezető videók, jelenetek lesznek, azokban pedig nyilván sokat fognak szerepelni a tesók.
  • TreDoR
    Mintha bármit is számítana, egyik hős sem fog test-test elleni harcot vívni.
  • Pio
    Zoomolj rá a szemeddel. :) A vállason lévő 3 tüskéből a kettő alsónak nem is látszik a "szára", mert takarásban vannak, a vállas takarja őket.
  • kissssss
    a 3d modellen sem látszódik egyértelműen hogyan állnak azok a tüskék.
  • Pio
    A concepten talán annyira nem jön át, a3D-s modellen már annál inkább, hogy a vállvért tüskéi inkább hátrafelé állnak, semmint felfelé vagy a fejjel egyvonalban, szóval inkább díszítő elemek, semmint védekezést segítő valamik és mozgáskorlátozó hatásuk se olyan nagy, legfeljebb trónba nem fog tudni ülni a tulajdonosuk, amíg le nem veszik a szánalmas ki sélőhold rabszolgák. :)
    A staff alapján mágiahasználó lesz a hölgyemény, szóval nem is fontos, hogy olyan mozgékony tudjon lenni.

Ez is amúgy egy olyan jellegű téma, mint múltkor a vámpíros, de ez persze nem baj, jó ezekről a dolgokról beszélni.
  • kissssss
    "míg a Kaszásról például a H5 féle Wight (ami szerintem jobban is nézett ki, mint a fejlesztett verziói)"

szerintem is jobban nézet ki az alap
  • Shiwo
    picit wow-os hatást kelt bennem ez a kép..

mondjuk lehet van aki szerint a vállvértről meredező brutális méretű pengék "cool" látványt nyújtanak, de szerintem a valóságban többet akadályozná a viselőjét, mint amennyi haszna lenne...szimpatikusabb (és hihetőbb) lenne kisebb pengékkel, tüskékkel..

Balzsamozó névről mondjuk nekem egy múmia-jellegű egyén jutna eszembe, míg a Kaszásról például a H5 féle Wight (ami szerintem jobban is nézett ki, mint a fejlesztett verziói)

• Pio
    Élőhalott lesz a ló, nem fog fájdalmat érezni. :)
  • kissssss
    ilyen szerelésben én tuti biztos fennakadnék mindenhol, még jó hogy lovon fog ülni... jaj szegény ló
  • Pio
    Néhány spell ikon az eddigi képekről összeollózva:

• Pio
    Nem igazán tiszta, hogy miről beszélsz.
    Embalmer - Balzsamozó
    Reaper - ~Kaszás
    Hogy a dizájnban ez hogy lesz megvalósítva azt nem tudjuk.
    Itt van Anastasya conceptje:

• Murder3
    "a Necromancer advanced classai: Embalmer és Reaper"
    azaz meddig akarnnak menni ezek?
    reaper h jön ide ha ilyen degenerált "new gay" kinézetű hősökkel lesz tele?
  • Coradiel
    Alul az a 3 ikonból az első a hős összesítő oldalára visz (támadás, védekezés, tudás, varázserő, szint, stb.), a második a felvett artifactokhoz, a harmadik pedig a hősnél lévő lényekhez. Persze ez csak tipp :)
  • Pio
    Én erről a "vádról" csak annyit olvastam, hogy itt említette valaki, akkoriban még sajnos nem néztem a másik fórumot.
    Ha nem indiszkrét a téma, akkor leírnád nekünk pár mondatban a történetét?

Heroes Communityt én se követem , túl pörgős, nem jut időm mindent elolvasni.
    A képbe és az infóba a Celestial Heavens-en futottam bele.

"De én úgy vagyok vele, hogy lehetőleg a hivatalosan bejelentett dolgok jelenjenek meg a hivatalos oldalunk fórumán (mert jobb bármilyen bajt megelőzni)..."
    Ezzel teljesen egyet értek, lásd nem is postoltam oda, hanem rákérdeztem.
    Főleg azért gondolom így, mert egy hivatalos oldalnak feladata a pontos tájékoztatás, szóval fontos, hogy aki arra jár az csak biztos információkba fusson bele. Jóval nagyobb a felelősség, mint itt, ez egy elég kötetlen fórumtopik, amiben a játékról és tágabb értelemben véve a Heroes sorozatról lehet beszélgetni.

Na, ezt kiveséztük. :)
  • Vologya Mester
    Pio: Nem tudom emlékszel e arra, hogy a BÉTA teszt után volt egy nem kívánatos esetem, amikor leakeléssel "vádoltak" meg... No ezt az esetet szeretném megelőzni és ezért is vagyok óvatos illetve fogalmaztam úgy, hogy kénytelen lettem volna... Igen, ez nem elvárás Tőlem az UBI részéről, de megértheted, hogy óvatosabb vagyok, mint korábban. Az újságban megjelent dolgokról beszélgetni nem tilos, sőt kell! Azt nem tudom, hogy a HC-n és a CH-n mikről beszélgetnek a fórumon, mert ritkán jutok oda, hogy olvassam (persze igyekszem!), de nem hiszem, hogy képekkel illusztrált kommentek lennének a skillfáról és a reputációs rendszerről, különben nem hatott volna újdonságként ez a lengyel oldalról származó infómorzsa... És nem hinném, hogy leakeléssel vádolna ezért bárki is... De én úgy vagyok vele, hogy lehetőleg a hivatalosan bejelentett dolgok jelenjenek meg a hivatalos oldalunk fórumán (mert jobb bármilyen bajt megelőzni)... Baráti üdv!
  • Pio
    "...mert kénytelen lettem volna törölni..."

De azért azt tisztázzuk, hogy ez nem kötelességed lenne, hanem várni szeretnél ezekkel az infókkal 23-ig.
    Az azért még a Ubisoftnak sem áll hatalmában, hogy megtiltsa, hogy újságcikkekről beszélgessünk.
    És ha jól emlékszem írtad, hogy a nyomtatott sajtó tizedike óta megjelentetheti ezeket az infókat.
    Mondjuk nem értem az e mögötti logikát, hisz így már ott van minden új infó a Heroes Communityn, Celestial Heavensön és társain, de ez már nem az én dolgom.

Csak még mielőtt valaki leaket kiáltana... :)
  • Shiwo
    mondjuk remélem nem járok úgy a H6-tal, mint a GTA4-gyel...megvettem eredetibe, és összeveszett a virtuális meghajtómmal.. egy külön rendszert kellett fenntartani neki -.- időközben behalt az a winyóm, azóta porosodik a polcon...
  • Vologya Mester
    Üdv Bátor Harcosok!

Gondoltam, hogy valaki majd az újság(ok)ban már megtalálható híreket előbb-vagy utóbb felteszi valamelyik weboldalra... Ez a kép jelent meg a PC GURU-ban és fog megjelenni várhatóan a Gamestar-ban is... Ez a kép a prezentáció részét képezte. Sajnos az online oldalakra az embargó február 23-áig tart, szóval nem mondhatok semmi többet hivatalosan addig... Sajnálom! Természetesen örülök, hogy a hivatalos oldalunk fórumára nem postoltad a híreket Pio, mert kénytelen lettem volna törölni... Már csak alig 2 hét és mi is beszélhetünk erről illetve tehetünk fel képeket, addig is marad a félhivatalos infó illetve a találgatás... De legalább van miről beszélni... És a héten lesz is még miről, ennyit elárulhatok! Baráti üdv!
  • Pio
    Passz, van egy scannelt képünk és egy lengyel beszámolónk, amiből a google translate alapján azt tudtam összekapirgálni, amit lentebb leírtam.
    Ha valaki tud jól lengyelül, akkor szóljon és nekieshet ő is. :)

Épp azért nem postoltam a dolgot a Heroes Magyarország fórumán, mert ez nem egy hivatalos, pontos hír/kép/leírás, hivatalos oldalon nem jó, ha esetleg téves/félrefordított infó kerül a rajongók elé.
    Vologya, Te mit gondolsz erről?
  • Elessar
    ?
  • Elessar
    Vajon az Ability pontokat szintenként kapunk, vagy lesz valami előfeltétel is hozzá
  • Elessar
    Húú, na végre egy igazán érdekes kép is! A skillfával nagyon amúgyse lehet beégni, minden játékban működőképes
  • Andrews2007
    Mondjuk fura Might-os a hős, de Magic-hez nyomott épp. :)
  • Elessar
    Őszintén szólva a törpöket még nem láttam egy játékba se nagyon érdekesnek. A H5 törpéi maga volt a szégyen, de pl a Disciples-be se szerettem őket. Sokkal inkább hiányolom az elfeket!
  • Pio
    Legfelül a 3 nagy ikon lehet a 3 fő skillfa:
    Might, Magic, az utolsó pedig gondolom főleg a lényeket, esetleg a gazdaságot fogja erősíteni, "uralkodói" skillek.
    Alatta egymás mellett az 5 ikon jelzi az öt alágat a mágián belül (öt mágiatípust).
    Alatta 3 típusba (erősségbe?) sorolva láthatóak az egyes skillek. A nyilak előkövetelményt jelenthetnek.
    Bal felül van még egy resetelő gomb, alul a 3 ikon nem tudom, mi lehet.
  • Andrews2007
    :D

Mi az a korona és a flaska jel az Erő mellett? ezek a fő skill fák és alattuk a 14-14-14 kisebb skill ami tőlük eredeztethető?
  • Pio
    Amúgy boccs, hogy elsőre nem esett le, nekem cache-ben volt a kép, szóval nekem jól jelenítette meg. Csak most megnéztem más böngészőben is, ahol már meglátogatott engem is Borz Uraság. :)
  • Pio
    Tessék itt a jó kép.
    Úgy néz ki, lengyel barátaink nem szeretik, ha hotlinkelünk az oldalukról. :)

• Pio
    jalol most nézem, egy borz :DDDD
  • Pio
    Nem értem, hogy mire gondolsz.
  • Andrews2007
    Pio még mindig nincs kép :)vagy link, de lehet hogy nem lehet ide felrakni még gondolom.
  • Elessar
    Csupán annyi, hogy megkaptam a bétatesztet egy az egybe eredetiben kiadva. A játszhatatlanságról a belassulás miatt nem is beszélve. Az olyan apróságok, mint a Heroes történelmének legrosszabb mapjai, vagy éppen a 3as rész lecsupaszítása már fenn se akadtam anno :)
  • Pio
    Kis kiegészítés ehhez onnan, ahonnan az iménti kép is származik:

- a Sárkány könny/Sárkány vér a varázslatainkat is befolyásolja majd. Ha "jóként" játszunk például erősebbek lesznek a gyógyító varázslataink.

- a sárkány könny/vér rendszer lesz a játékban a korábban emlegetett reputáció, bizonyos küldetések elvállalásáért, bizonyos döntésekért, bizonyos típusú neutral lények megkíméléséért kaphatjuk majd.

- a Necromancer advanced classai: Embalmer és Reaper

- egy advanced class eléréséhez el kell érni egy bizonyos szintet, reputációt és meg kell látogatni egy Chamber of Judgementet.

- multiban 10 szintenként válthatunk advanced classt, singleben erre nincs lehetőség és a választásunk befolyásolhatja a játék végkimenetelét is.

- kétféle befejezése lesz a játéknak döntéseinktől függően. Ez nem csak kétféle záróvideót, hanem kétféle utolsó pályát is jelent.

És persze most is, mint mindig semmi sem biztos, ezek lehet, hogy csak koncepciók vagy akár félrefordítások (lengyel az eredeti cikk).