10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Mikatesuka #2099 Nekem egy élet nem lett volna elég, hogy magamtól észrevegyem... ^^ -
#2098 A második szobros képen a Naga lényről (Tide Warrior) a concept artra gondolsz a háttérben? :) -
Vologya Mester #2097 Üdv Bátor Harcosok!
Bocs a késői válaszért, nem sok időm van mostanában, az apukám meghalt a napokban... Nem szívesen beszélek a "vádaskodós" esetről és már le is zártam magamban, majd esetleg privátban megvitathatjuk a témát... Szeretném már elfelejteni...
Szép ez a Michael Arkanygyal figura... Nem vettetek semmi furcsát észre a képeken?
És nem tudom, hogy mennyire ez a végleges borítóterv, azért tetszik... Baráti üdv! -
Pio #2096 Kínai fansite-ról:
-
Pio #2095 Új képek a szoborról:
-
Pio #2094 Én is úgy gondolom, hogy ez egy ostrom csatájának a képe lesz.
Korábban láthattuk támadó oldalról (ostromgépek), most remélhetőleg jön egy 4-es sorozat a másik oldalról is. -
#2093 Eh, kisképnél ki se szúrtam, hogy szépen fel van sorakoztatva a védő csapat, csak a küklopszot. :P
Jah, igazad van. -
Mikatesuka #2092 Szerintem viszont minden vár ilyen lesz belülről. Az 5. részben is se pont ugyanúgy nézett ki ostromkor a vár mint kívülről... És ez elmondható szerintem az összes részről. Szerintem egyedül a háttérben lévő vár és a fal fog változni fejlettségi szinttől függően -
#2091 Kampányra készített speckó vár akkor szerintem, mert egyébként nem hiszem, hogy a környezetbe így belesimulna majd a várfal (sziklától szikláig tart, azokon meg totem van felülre felépítve). -
#2090 Mondjuk korábbi képen a várfal és rajta a kapu is tök ugyanígy néz ki, mint ez a fal, de ott jóval közelebb van az épületekhez, valószinüleg "újrahaszonsítás". :) -> Korábbi screenshot. -
Elessar #2089 De most visszanézve az eddigi képeket, lehet mégiscsak ez a várfal már! -
Elessar #2088 Brutál jól néz ki a képen a vár! Az előtérben sztem is sima kapu van, a távolban látszik a vár maga. -
Elessar #2087 Itt van nagyban!
-
#2086 jah közvetlenül jobb és bal alul ? ott humanoid (elber, elf?, törpe?) koponyák is vannak, de az valami más építmény lesz szerintem, nem a vár része.. a vár maga az hátul van pár dwelling mellett/mögött..azért is lehet csalóka a kép, mert valszeg a várban is fel van építve az a dwellingfajta, és az ember nehezen tudja eldönteni, hol is "kezdődik" pontosan a vár..de a bejárata tisztán látszik (a lépcsős rész) és közvetlen mellette a várfal, a meredező csonttüskék -
Mikatesuka #2085 A kép jobb és bal szélén. Nem látod? Azok ott koponyák -
#2084 azok az elefánt-agyar szerű vackok (koponyát merre látsz ?) lesz a várfal a távolban a vár mellett.. ez a közelebbi meg gondolom sima fal és garrison (vagy mi volt a neve az átjáróknak, amihez gyakran kulcs is kellett) -
Mikatesuka #2083 Ez csak citadella lehet, hogy nincsenek lövészek és várárok? Vagy azok azon az elefántcsont koponya szerű vackon lesznek?^^ Nekem nagyon tetszik a mai kép. Jó lenne ha fent lenne ma az összes frakcióé...:) -
#2082 így már okés :) -
#2081 egész pofás kép (bár csak jobb klikk - kép megnyitása új laponra jött be...) -
Mikatesuka #2080 -
Mikatesuka #2079 -
#2078 lehet az zavar meg, hogy oldalra fordítja a fejét és odalóg a haja, meg ott a zöld levelek a vállvértjéről..
nahde ne legyünk teljesen off-ok....
az mondjuk érdekelne, hogy nem-e készül Heroes játék s60v5-ös telókra :P
-
#2077 Úgy már más. -
Pio #2076 Ja, nem, csak az nem derül ki a történetből, hogy volt ott még jónéhány másik ember is. Kár lett volna veszni hagyni az értékes Hot Seat helyeket, szóval általában maximális létszámmal játszottunk. :) -
#2075 "Ráadásul annak idején nagyon sokat játszottunk vele a Heroes..."
Ez most királyi többes akar lenni vagy mi? O.o -
Pio #2074 Mert az valami harci póz akar lenni. :)
A Blizzard mentségére legyen mondva, hogy nem sok Night Elf szaladgál a Földön, akikről modellt vehetnének. :)
Halkan megsúgom még, hogy a képen látható karakter tulajdonosa figyelemmel követi ezt a topikot "read only" üzemmódban.
Ráadásul annak idején nagyon sokat játszottunk vele a Heroes első és második részével "Hot Seat"-ben.
Milyen kicsi a világ... :) -
#2073 Hát, fogjuk rá, de azért a #2064-ban elég brutálisan néz ki. -
Pio #2072 Tessék, csak neked itt van róla még egy kép, itt már azért nyilvánvalóbb. :)
Bár itt se tüskés a vállasa... :'(
-
Remélem azért nem a szakállas az. -
#2070 a #2064-ban ? speciel az is nő :) -
#2069 Ehh, félreértettem a postod, azt hittem a nightelfre célzol. -
Pio #2068 Szerintem az általam linkelt wowos képről kérdezte. :) -
#2067 vékony alakja alapján sejthető, de ha megnézed itt, akkor egyértelmű lesz (remélem jó a link) -
#2066 Te jóisten, az nőnemű akar lenni? (nem wowozok...) -
#2065 hmm...elképzeltem a night elfet egy olyan vállvérttel mint lentebb a leányzó...lehet rövidebbek lennének a fülei a fajtársaiéhoz képest... -
Pio #2064 Most se "céltalan" tüskék azok, hanem jelképek, nézd meg, ívesek, sarlóra vagy még inkább kaszára utalhatnak, ami jól összecseng a Reaperrel, mint kaszttal (Kaszás).
A derekáról lelógó láncok végén is ott a kaszafej, sőt, a staffjának a vége egy pók és annak a lábai is egy kasza ívére utalnak (bár ez a motívum már nem biztos, hogy tudatos).
OFF
Wowban tényleg vannak elég necces shoulderek. Én még egy háttérképen is szereplek a vibrátorpad-vállasommal még a wow hőskorából... :D
-
#2063 nem a tüskékkel van a bajom, hanem a méretükkel....én mondjuk inkább koponyákat tettem volna be vállvértnek..
persze megmagyarázni meg lehet dolgokat.. például élőholt, ezért nem fárad el, nem kell leülnie...max ha hanyatt esik, akkor nehezen kel fel...
3d-be azért valamivel tényleg jobb a helyzet, mintha kisebbek lennének a sarlók, és tényleg inkább a hátából jön ki (nem a standard wow-vállvért) -
Mikatesuka #2062 Most látom, hogy akkora már tippeltek, akkor módosítom Április 6.-ra -
Mikatesuka #2061 Én is tippelek Április 4.
Már tegnap meg akartam kérdezni de valahogy elfelejtettem...Miért ellenzi ennyire mindenki az előrerendelést? Nekem lehet egyszerűbb lenne mert másik városban tudnám csak megvenni a játékot, de valamiért csak ellenzi mindenki...:D -
Pio #2060 Vagy ha más nem majd az editorral megcsináljuk. :D