10317
  • Mikatesuka
    Nekem egy élet nem lett volna elég, hogy magamtól észrevegyem... ^^
  • Malakai
    A második szobros képen a Naga lényről (Tide Warrior) a concept artra gondolsz a háttérben? :)
  • Vologya Mester
    Üdv Bátor Harcosok!

Bocs a késői válaszért, nem sok időm van mostanában, az apukám meghalt a napokban... Nem szívesen beszélek a "vádaskodós" esetről és már le is zártam magamban, majd esetleg privátban megvitathatjuk a témát... Szeretném már elfelejteni...

Szép ez a Michael Arkanygyal figura... Nem vettetek semmi furcsát észre a képeken?

És nem tudom, hogy mennyire ez a végleges borítóterv, azért tetszik... Baráti üdv!
  • Pio
    Kínai fansite-ról:

• Pio
    Új képek a szoborról:

• Pio
    Én is úgy gondolom, hogy ez egy ostrom csatájának a képe lesz.
    Korábban láthattuk támadó oldalról (ostromgépek), most remélhetőleg jön egy 4-es sorozat a másik oldalról is.
  • Malakai
    Eh, kisképnél ki se szúrtam, hogy szépen fel van sorakoztatva a védő csapat, csak a küklopszot. :P
    Jah, igazad van.
  • Mikatesuka
    Szerintem viszont minden vár ilyen lesz belülről. Az 5. részben is se pont ugyanúgy nézett ki ostromkor a vár mint kívülről... És ez elmondható szerintem az összes részről. Szerintem egyedül a háttérben lévő vár és a fal fog változni fejlettségi szinttől függően
  • Malakai
    Kampányra készített speckó vár akkor szerintem, mert egyébként nem hiszem, hogy a környezetbe így belesimulna majd a várfal (sziklától szikláig tart, azokon meg totem van felülre felépítve).
  • Malakai
    Mondjuk korábbi képen a várfal és rajta a kapu is tök ugyanígy néz ki, mint ez a fal, de ott jóval közelebb van az épületekhez, valószinüleg "újrahaszonsítás". :) -> Korábbi screenshot.
  • Elessar
    De most visszanézve az eddigi képeket, lehet mégiscsak ez a várfal már!
  • Elessar
    Brutál jól néz ki a képen a vár! Az előtérben sztem is sima kapu van, a távolban látszik a vár maga.
  • Elessar
    Itt van nagyban!
  • Shiwo
    jah közvetlenül jobb és bal alul ? ott humanoid (elber, elf?, törpe?) koponyák is vannak, de az valami más építmény lesz szerintem, nem a vár része.. a vár maga az hátul van pár dwelling mellett/mögött..azért is lehet csalóka a kép, mert valszeg a várban is fel van építve az a dwellingfajta, és az ember nehezen tudja eldönteni, hol is "kezdődik" pontosan a vár..de a bejárata tisztán látszik (a lépcsős rész) és közvetlen mellette a várfal, a meredező csonttüskék
  • Mikatesuka
    A kép jobb és bal szélén. Nem látod? Azok ott koponyák
  • Shiwo
    azok az elefánt-agyar szerű vackok (koponyát merre látsz ?) lesz a várfal a távolban a vár mellett.. ez a közelebbi meg gondolom sima fal és garrison (vagy mi volt a neve az átjáróknak, amihez gyakran kulcs is kellett)
  • Mikatesuka
    Ez csak citadella lehet, hogy nincsenek lövészek és várárok? Vagy azok azon az elefántcsont koponya szerű vackon lesznek?^^ Nekem nagyon tetszik a mai kép. Jó lenne ha fent lenne ma az összes frakcióé...:)
  • Shiwo
    így már okés :)
  • Shiwo
    egész pofás kép (bár csak jobb klikk - kép megnyitása új laponra jött be...)
  • Mikatesuka
  • Mikatesuka
  • Shiwo
    lehet az zavar meg, hogy oldalra fordítja a fejét és odalóg a haja, meg ott a zöld levelek a vállvértjéről..

nahde ne legyünk teljesen off-ok....

az mondjuk érdekelne, hogy nem-e készül Heroes játék s60v5-ös telókra :P

• TreDoR
    Úgy már más.
  • Pio
    Ja, nem, csak az nem derül ki a történetből, hogy volt ott még jónéhány másik ember is. Kár lett volna veszni hagyni az értékes Hot Seat helyeket, szóval általában maximális létszámmal játszottunk. :)
  • TreDoR
    "Ráadásul annak idején nagyon sokat játszottunk vele a Heroes..."

Ez most királyi többes akar lenni vagy mi? O.o
  • Pio
    Mert az valami harci póz akar lenni. :)

A Blizzard mentségére legyen mondva, hogy nem sok Night Elf szaladgál a Földön, akikről modellt vehetnének. :)

Halkan megsúgom még, hogy a képen látható karakter tulajdonosa figyelemmel követi ezt a topikot "read only" üzemmódban.
    Ráadásul annak idején nagyon sokat játszottunk vele a Heroes első és második részével "Hot Seat"-ben.
    Milyen kicsi a világ... :)
  • TreDoR
    Hát, fogjuk rá, de azért a #2064-ban elég brutálisan néz ki.
  • Pio
    Tessék, csak neked itt van róla még egy kép, itt már azért nyilvánvalóbb. :)
    Bár itt se tüskés a vállasa... :'(

• TreDoR

Remélem azért nem a szakállas az.
  • Shiwo
    a #2064-ban ? speciel az is nő :)
  • TreDoR
    Ehh, félreértettem a postod, azt hittem a nightelfre célzol.
  • Pio
    Szerintem az általam linkelt wowos képről kérdezte. :)
  • Shiwo
    vékony alakja alapján sejthető, de ha megnézed itt, akkor egyértelmű lesz (remélem jó a link)
  • TreDoR
    Te jóisten, az nőnemű akar lenni? (nem wowozok...)
  • Shiwo
    hmm...elképzeltem a night elfet egy olyan vállvérttel mint lentebb a leányzó...lehet rövidebbek lennének a fülei a fajtársaiéhoz képest...
  • Pio
    Most se "céltalan" tüskék azok, hanem jelképek, nézd meg, ívesek, sarlóra vagy még inkább kaszára utalhatnak, ami jól összecseng a Reaperrel, mint kaszttal (Kaszás).
    A derekáról lelógó láncok végén is ott a kaszafej, sőt, a staffjának a vége egy pók és annak a lábai is egy kasza ívére utalnak (bár ez a motívum már nem biztos, hogy tudatos).

OFF

Wowban tényleg vannak elég necces shoulderek. Én még egy háttérképen is szereplek a vibrátorpad-vállasommal még a wow hőskorából... :D

• Shiwo
    nem a tüskékkel van a bajom, hanem a méretükkel....én mondjuk inkább koponyákat tettem volna be vállvértnek..

persze megmagyarázni meg lehet dolgokat.. például élőholt, ezért nem fárad el, nem kell leülnie...max ha hanyatt esik, akkor nehezen kel fel...

3d-be azért valamivel tényleg jobb a helyzet, mintha kisebbek lennének a sarlók, és tényleg inkább a hátából jön ki (nem a standard wow-vállvért)
  • Mikatesuka
    Most látom, hogy akkora már tippeltek, akkor módosítom Április 6.-ra
  • Mikatesuka
    Én is tippelek Április 4.

Már tegnap meg akartam kérdezni de valahogy elfelejtettem...Miért ellenzi ennyire mindenki az előrerendelést? Nekem lehet egyszerűbb lenne mert másik városban tudnám csak megvenni a játékot, de valamiért csak ellenzi mindenki...:D
  • Pio
    Vagy ha más nem majd az editorral megcsináljuk. :D