10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Elessar #2139 Itt a következő kérdezz-felelek video, már vártam! -
Elessar #2138 -
raddani #2137 Mármint úgy értettem, hogy normális méretben beágyazva. :) -
#2136 HeroesCommunity-ről szedtem, de nem SotD, bár lehet még odakerül majd... -
Pio #2135 Úgy néz ki, hogy a levegőben levő lombok védjegyei lettek a Screenshot of the day contestnek (már ha onnan van ez a kép, én még nem látom postolva). :) -
Pio #2134 Nem tudok mutatni, nem is állítottam, hogy tudnék, még csak azt se, hogy létezik ilyen. Ahogy Te se tudsz mutatni törvényt, ami kizárja ennek a lehetőségét (feltételezem ilyen viszont nem is létezik).
Szerintem zárjuk is ezt a témát. :) -
#2133 katt :3 -
NovaTerra #2132 Egyforma méretben raktátok fel. -
raddani #2131 Itt van normális méretben is:
-
#2130 -
#2129 Mutass 1 olyan játékot aminek a telepítőjében fan art van. Az már más kérdés, hogy a TOTE telepítése után az egyik mappában ott fan a skillwheel és a heroes community által készített manual.
Edit: na persze nem valami tört verzióra gondolok aminek a telepítőjét is a cracker csapat csinálja, sem egy fanok által készített telepítőre ami a játék melett az ilyen-olyan fan made patcheket is tartalmazza. -
Pio #2128 Az, hogy alulra írva mindenféle MMH, fanart és 6 permutációkkal kerültek fel szerintem inkább a webes felelős bénasága, hisz nem céljuk titkolni a képek eredetét, némelyiken ott is van a 5. rész logója. :)
A facebookra pedig "Might&Magic fanarts" néven lettek hírezve.
Az, hogy a telepítőben van némelyik nem zárja ki azt, hogy fanartok legyenek. Ettől persze könnyen lehet, hogy nem azok.
Van köztük Dark Messiah-os kép is amúgy. -
#2127 Az egyik meg a map editor indulásakor. -
NovaTerra #2126 Azért ez érdekes, hogy MMH6 fanart-nak nevezik most. Az 5 idejében még hivatalos art volt. Ráadásul, bárki elindítja a 5-öt, akkor az 1 "fanart" jelenki meg, majd a 3. a töltéskor. :/ -
Pio #2125 Kikerült pár fanart a hivatalos oldalra.
Ezek még Heroes 5-ös fanartok, azért nem pakolom be őket, mert korábban már szerepeltek itt a topikban. -
Mikatesuka #2124 Szerintem borzalmas :) -
#2123 Nekem ez a borító tetszik remélem ilyen lesz : ) -
Andrews2007 #2122 - gondoltam. -
Andrews2007 #2121 Csodás kép én is Dzsinnre egy Naga egységre, vagy neutrál lényre ez esetben a szirén kézenfekvő megoldás lenne. -
Elessar #2120 Még jobb -
Elessar #2119 Sztem nyertél, jobban megnézve tényleg a felső rész a haja, alul meg a ruhája van. A feje is mintha látszana -
Mikatesuka #2118 Jobban belegondolva szerintem egy szirén lehet... A felső piros rész a haja az alsó a ruhája -
#2117 Nekem pom pom ugrott be -
Kheled #2116 az lehet nem farok.hanem egy sál ami a ruhájukon szokott lenni.mint pl az 5-ben is jóláthatóan lebegett.gondoltam ez is ilyen sálas.ez csak elmélet -
Elessar #2115 Tudja a franc!
Nekem először egy lebegő kakas ugrott be :D -
#2114 evil eye... de aztán lehet hogy belemagyarázom...nekem a másik is dragon fly-nak tűnik,...meg talán egy griff a harmadik -
#2113 Dzsinnek csak nem lesz 3 farka. -
Kheled #2112 nekem így elsőre egy dzsinn ugrott be, mert nemlátom lábait,csak a felső részét.báár nemtudom, ez bármi lehet:) -
Mikatesuka #2111 Én is azt nézem...az meg mi lehet? Egy natural egység vagy egy rossz pózból fényképezett már ismert lény..:D -
#2110 Hogy ki esik hova? Viszont ez a bal alsó sarokban mi a .... -
Elessar #2109 Hány áll-leesős kép jön még? -
Elessar #2108 -
Elessar #2107 ÉN még nem is tippeltem kiadási dátumot! Én májusra teszem, legyen május 10. -
Elessar #2106 Nekem eléggé úgy tűnik, hogy ez a Naga-s képecske nem véletlen került ki. Tudatosan egyre több utalás van rájuk (lásd képességleírásoknál is), ügyesen csinálják sztem! -
Elessar #2105 Borzalmas ez a borító, remélem EU-ban nem ilyen trágya lesz! -
Andrews2007 #2104 Igen ez a nagas kép érdekes. Remélem nem direkte rakták oda, ha mégsem esetleg ők lesznek. :) Ha csavarnak rajta valamit.
Vologya mester: Őszinte részvétem. :(:( -
#2103 Részvétem. -
#2102 :( -
#2101 isten ment ettől a borítótól.....
-
Pio #2100 Igen hamar megtaláltátok a meglapit a képen, gratulálok! :)