10317
  • TreDoR
    Szerintem mindnek kék, csak a kampány hősöknek lesz egyedi.
  • Malakai
    Tehát szerintem úgy lesz, hogy a jel a frakciót jelöli, kampányban nagyrészt kéket fogunk látni (kivéve ha pl frakción belül meg kell különböztetni őket), multiban meg talán fog változni a játékos színével.
  • Malakai
    A jelek maguk frakciónként tuti változnak, bár Havennek kettő van, amiket te is linkeltél. A keresztes mondjuk többségében ugyanolyan kék.
    Strongholdnak meg mintha még nem lenne saját, hanem a Necros.
    Meg a régebbi screenshotokon a mapon lévő lények alatt is a frakció jele van, újabbakon meg álltalánosított.

Haven | Haven régi? | Inferno | Necropolis/Stronghold | Álltalános
  • Pio
    Még két kép mára, nem kerültek még ki hivatalosan, de azért leaknek se mondanám, hisz ingame láthattuk már őket.
    Szó volt a videóriportban arról, hogy lesznek "másodlagos" hősök, akiknek arcát sisak fogja fedni és kocsmákból toborozhatjuk őket, de azért kasztjuk, nemük, stb.. el fog térni.

Itt az első, a Vindicator, női és férfi concept is. Sajnos nem a legjobb minőség.

• Pio
    Itt van ingame, mindenki kedvenc kék színében :)

Itt is van egy, ezen aray színű a páncél:

Ja és figyelitek az arany kört a hős alatt?
    Visszanéztem a korábbi képeket, azokon a Haven hősök alatt arany, a Necropolis hősök alatt zöld körök voltak, szóval nem lesz minden kék. :)
  • Árcsi1488
    Értem! Am sztem jók lettek a mountok de sztem jobb lenne ha nem mindenkinek lova lenne pl az orkoknál az 5-ben jó volt a bivaly :)! De az korrekt hogy az infernonak is lesz mountja!
  • Elessar
    80%, hogy kapu a főd alá
  • Pio
    Szerintem bejárat a föld alá.
    Vagy egy kifosztható barlang, megküzdesz a barlang lakóival, ha győzöl találsz valamilyen artifactot vagy aranyat vagy bármi egyebet.
  • Árcsi1488
    Az a ,,höllőfej" épület amit a griff őriz az mi lehet ??
  • Pio
    Nevezzetek jósnak, de 99%ig biztos vagyok benne, hogy nem lesz minden egyes lény alatt kék aura a véglegesben. Biztos, hogy valami félkész feature-ről van szó. Minden esetre egyelőre tényleg zavaró. :)
  • Andrews2007
    Én már kérdeztem Facebookon. De még nem válaszolt senki. Miért minden lénynél ugyanaz a kék aura van? Azt hittem faji alapon lesznek az aurák mint az 5. részben pl halottas zöld a Nekróknál, barnás a az orkoknál fehéres a törpéknél, kék a Havennél, vörös az Infernonál s így tovább. Lehet persze hogy elite egység jelzést takar a kék aura vagy mit tudom én.
  • Andrews2007
    Remélem ma lesz másik videó is vagy honlap frissítés. A lovas képek a szerdai videóban is bent voltak nehogy már újdonságnak tartsák. :)

Ez a kép is szép de átlagos olyan szempontból hogy nem annyira látványos tényleg mint a többi típusú földrész volt. Erősen látszik hogy ez a motor hajtotta az Armies of Exigot/Warhammer - Mark of Chaost a színvilág terén. Ami számomra jó dolog.
  • Elessar
    Na akkor ha hazaértem melóból lehet beregelek twitterre. De nem igaz, hogy nem kérdezte ezt még senki??
  • Pio
    Regelj twitterre vagy facebookra és írj Xhane-nek.
    Komolyan gondolom, ahogy nézem minden kérdésre válaszolgat (főleg twitteren).
  • Elessar
    Tudom, hogy már beszéltünk róla, de engem egyre jobban idegesít ez a kék jel minden lény alatt. Mintha mindenki egy mágikus rúnát szart volna maga alá, legalább lenne több szín, ne csak ez a kék!
  • Elessar
    A Haven lova meglepően gyenguszra sikeredett sztem a többihez képest, meglátjuk játékban hogy néz majd ki!
    Lassacskán már minden területről kaptunk képeket(havasi,lávás,dzsungeles,fás), ezek közül sajnos messze az embereké a legunalmasabb sztem. Azt tudni már, hogy akkor most hetente kapunk majd kérdezz-felelek videót, vagy csak héba-hóba???
  • Pio
    Megkaptuk a mountos concepteket és az új napi képet:

• Shiwo
    nekem elsőre május 8 jutott eszembe, de az vasárnap, akkor nem hinném, hogy kijönne, így 9-ére tenném a voksomat
  • Elessar
    Sztem sok függ a bétateszttől is. Az ottani tapasztalatok alapján csúszhat még bőven. Ugye mg nincsenek implantálva a belső várnézetek, de nagy a gyanúm, hogy még a Naga-s népen és a map editoron is dolgoznak gőzerővel
  • Kheled
    én is akkor átmódosítanám május 4-re
  • syberia2
    megjelenési dátum legyen április 13
  • Andrews2007
    Mi lehet az a fényes lény a fényes épület előtt a kép felső részén? Fény elementál?
  • Andrews2007
    Még Xhane mondta Facebookon annó hozzászólásokban pl de máshol is.
  • Acidlich
    A legutóbbi videó végén is csak annyi volt írva 2011, március nemigen lesz ebből úgy érzem.
  • Acidlich
    A követ, a fát, meg a kincsesládát már vagy 20 éve bemutatták a heroes játékosoknak, azokból se volt sok régebbi képeken. Mintha itt írta volna már valaki, h nézegetik a magyar fórumokat, ebből kiindulva szállt el kicsit a fantáziám, bár lehet rosszul emlékszem:)
  • Pio
    Nekem ez a hír elkerülhette a figyelmemet, itt pedig nem szólt róla senki, szóval számomra új volt.
  • Andrews2007
    A Tavaszra 'tólt' megjelenést már régóta tudni.

Lehet ebből még március vége is azért. :)
  • Pio
    Az még nem eldöntött. Van több ötletem is, de semmi sem biztos.
    Legrosszabb esetben a győzelem örömét, de azért igyekszem gondoskodni arról, hogy ennél "komolyabb" dologról legyen szó.
    Mivel annyira nem kíván komoly munkát a részvétel ezért úgy gondoltam, hogy nem probléma, ha nem tisztázott a nyeremény.

Felmerült esetleg, hogy HA lesz valamilyen szinten nyilvános bétateszt a játékhoz, akkor megpróbálok kérni pár kulcsot és HA kapok, akkor az. De egyelőre a kelleténél 2-vel több a HA, szóval ez még csak teória.
  • Celeronikus
    Pio mit lehet nyerni a nyereményjátékon?
    Én azt mondom Április 27. ne kérdezd miért, csak tipp
  • Malakai
    Azért nem nagy meglepetés, így, hogy az elméleti megjelenés előtt durván egy hónappal még nem volt napra pontos időpont. :)
  • Pio
    Úgy néz ki kicsit kijjebb tolták a megjelenés határát, márciusból és első negyedévből hirtelen tavasz lett, ami március 21-től június 21-ig bármit jelenthet.
    Frissítem is a bannert, illetve a nyereményjátékon résztvevők fontolják meg újra a tippjeiket.
  • Micsu
    "Most már biztos vagyok benne, hogy ránéznek erre a fórumra is néha a fejlesztők, mert amióta volt egy kis szájkarate a felszedhető cuccok mennyiségéről, meg épületek gyakoriságáról, szinte csak olyan kép volt, ami tele van minden jóval:)"

azért ne légy olyan biztos benne hogy a fórum miatt tették ezt, gondolom ők se sivár játékot akartak készíteni amiben semmi felszedhető cucc nincs, mivel az infokat minimális szinten, felépítve szivárogtatják ki ezért valszeg nem azokat a képeket nyomják ki előbb ami teli van eddig be nem mutatott lényekkel épületekkel stb
  • Murder3
    azok cak artworkok voltak ergó nem helytálló a megállapításod.
  • Acidlich
    Nagyon szép a mai kép.
    Most már biztos vagyok benne, hogy ránéznek erre a fórumra is néha a fejlesztők, mert amióta volt egy kis szájkarate a felszedhető cuccok mennyiségéről, meg épületek gyakoriságáról, szinte csak olyan kép volt, ami tele van minden jóval:)
    Ezen a helyen hirtelen nem is tudnám merre induljak, annyi minden van rajta.
    De jó is lenne márciusban végre botorkálni ezeken a pályákon egy kicsit:)
  • Pio
    "...hó vége előtt nem nagyon számíthatunk új nép bejelentésre...."
    "...a hó végén jönnek új infók..."

Szerintem pedig ez a kettő tökéletesen fedésbe hozható. :)
    Ami megkavarhatott: nem azt mondtam, hogy február végén biztosan bejelentik az utolsó frakciót, hanem azt, hogy legkorábban akkor hallHATunk felőle.
  • Malakai
    Szerintem az alsóbb szinten van láva, ha le lehet menni (a két szurdokban mintha világítana), itt meg csak halott vidék.
  • Andrews2007
    Ja említette hogy a hó végén jönnek új infók, de szerintem akár holnap vagy jövő héten lesz már megint egy QandA videó. Azt mondta a következő körben nem hinném, hogy 2-3 hét múlva jönne csak. :)
  • Andrews2007
    A földrész ezen a képen most halottas műveletlen sivár vidék, vagy lavás azaz démonos?
  • Malakai
    Videóban szó nem volt ilyenről, csak, hogy a hó végén jönnek új infók, bármiről, amivel valószinüleg a köv video Q&A-ra célzott.

Úgy rémlik, hogy megjelenés előtt 2-3 hetet mondtak, hogy akkor várható az utolsó frakció felfedése. Ami persze akár február vége is lehet, mivel nem tudjuk a megjelenési időpontot. :P
  • Pio
    Gondolom nem véletlenül került fel épp most épp a vízelementál a képre ami épp úgy néz ki, mint az egyik leakelt lény az új várból.
    Tegnap ugye videóban utaltak rá, hogy hó vége előtt nem nagyon számíthatunk új nép bejelentésre ma meg jól elbizonytalanították azokat, akik már a zsebükben érezték az új nép tökéletes ismeretét.
    Akárhogy is, a legjobbat hozzák ki a leakből szerintem, felhasználják azt is ezáltal a ype-ra, örülök, hogy nem az lett belőle, amire utaltak páran a heroes communityn (VIP-ek kitiltása, satöbbi).