Warhammer 40K: Space Marine
  • [NST]Cifu
    #136
    Egyébként ez meg egy olyan dolog, hogy csak mi magyarok vagyunk ilyen csórók. Egy osztráknak, britnek vagy franciának szerinted mi ez a 10 euró???? Elárulom... nulla, semmi, nyista, röhögve kifizetik! Hiába nem magyar péntárcájúak a célközönség, ezt nem árt nem elfelejteni!

    Miért hiszi mindenki azt, hogy nyugaton kolbászból van minden kerítés? Ott sem engedheti meg mindenki ezt a fajta pazarlást.

    És a röhej az (amit én már sok helyen leírtam, és mindig kaptam a pofámra, hogy hülyeséget beszélek, pedig nem), hogy nálunk is penny-re ugyanannyi minden játéknak, DLC-nek az ára, mint az angoloknál (Sok esetben még drágább is)! Dehát erre mondják sokan, hogy ez luxus és bizony annak az árát meg kell fizetni!

    A probléma itt az, hogy arányaiban nevetséges az, hogy mit kapsz 10 euróért. Ha figyelembe veszed, hogy 40-50 euróért konkrétan egy komplett játékot adnak, akkor 10 euróért egy skinpack finoman szólva is túlárazott dolog.

    Persze onnan is meg lehet közelíteni, hogy amíg van, aki kifizeti az ilyen cuccokat, és nyereséget lehet belőle termelni, addig miért ne csinálják? Én is forgottam a szemem az első fizetős mountért a WoW-ban. Aztán mégis csoportokban vették meg a játékosok...

    Még egy apró adalék, hogy mennyire jön be nekik: Lásd Korábban fizetős MMo-k ingyenessé válása. Dungeons & Dragons Online míg fizetős volt majdnem lekapcsolták a szervereket, majd gondoltak egyet ingyenessé tették mikrotranzakciókat beiktatva és láss csodát saját bevallásuk szerint is soha annyi pénzt nem kerestek Havidíjas korában a játékkal, mint Freeként, köszönhetően a mikro tranzakcióknak!

    Nyilván ezért zártak be egy éve a DDO európai szerverei... :)

    Ha ellenpéldát akarunk, akkor ott van a szintén THQ játék Company of Heroes Online - ugye nem kell emlékeztetnem senkit, mekkora bukta lett?