Warhammer 40K: Space Marine
-
ratgab #135 9 euróért az összeset megkapod steamen..... (és van vagy 12 féle, ebben ultramarine-os nincs benne természetesen, az még túl friss)!
Egyébként ez meg egy olyan dolog, hogy csak mi magyarok vagyunk ilyen csórók. Egy osztráknak, britnek vagy franciának szerinted mi ez a 10 euró???? Elárulom... nulla, semmi, nyista, röhögve kifizetik! Hiába nem magyar péntárcájúak a célközönség, ezt nem árt nem elfelejteni!
És a röhej az (amit én már sok helyen leírtam, és mindig kaptam a pofámra, hogy hülyeséget beszélek, pedig nem), hogy nálunk is penny-re ugyanannyi minden játéknak, DLC-nek az ára, mint az angoloknál (Sok esetben még drágább is)! Dehát erre mondják sokan, hogy ez luxus és bizony annak az árát meg kell fizetni!
Még egy apró adalék, hogy mennyire jön be nekik: Lásd Korábban fizetős MMo-k ingyenessé válása. Dungeons & Dragons Online míg fizetős volt majdnem lekapcsolták a szervereket, majd gondoltak egyet ingyenessé tették mikrotranzakciókat beiktatva és láss csodát saját bevallásuk szerint is soha annyi pénzt nem kerestek Havidíjas korában a játékkal, mint Freeként, köszönhetően a mikro tranzakcióknak! Tuti, hogy megéri nekik, ha nem venné senki nem csinálnák!