1099
Warhammer 40K: Space Marine
-
#579 " Az Exterminatus ingyenesen beszerezhető majd, ráadásul négyfős kooperatív móddal bővíti a játékot, tehát tartalmatlannak semmi esetre sem nevezhető. Kezdetben két pálya - Assault on Hab Center Andreas és Escape from Kalkys Facility - lesz elérhető, mindegyik több különböző arénával rendelkezik, ezekben kell rendet tennünk az űrgárdistákkal az orkok és a Káosz erői ellen. A játék során pontokat kell gyűjtenünk, ezeket egy globális ranglistán összesíti a rendszer: a lehető legtöbb pontszámért a játékosoknak a szorzókra és a dinamikusan változó feladatok teljesítésére kell ráúszniuk.
Érdekesség, hogy a kooperatív rész szerves kapcsolatban áll majd a kompetitív multival: mindhárom kaszt - Tactical Marine, Devastator és Assault - elérhető lesz itt is, továbbá a többjátékos részben feloldott perköket a co-opban is bevethetjük. A kooperatív módban elérhető teljesítményünk befolyásolja a multis rangunkat, ami azt is jelenti, hogy itt is feloldhatunk majd fegyvereket és különböző képességeket. " - GK -
Ari18 #578 Esetleg nem tudtok valami oldalt/boltot, ahol meg lehet rendelni/venni? (A gameshop.hu-n kívül) -
Ari18 #577 Az nem jó hír, kell a francnak a steam... viszont megérdemlik a készítők, hogy megvegyen, mert a single nagyon jóra sikeredett.
ShaiHulud köszi! -
ShaiHulud #576 nekem tetszik a multija, ha gyorsan akarsz szinteket lepni akkor a seize ground modot ajanlom, sokkal jobban jon az xp ott, legyel ott a captureknel. -
#575 1.: A Steamet fel kell telepíteni hozzá.
2.: Az alant leírtam szerint sokaknak tetszik, én ennyit tudok nyilatkozni róla. :) -
Ari18 #574 Sziasztok!
Ha dobozos formában veszem meg a játékot, akkor ügye nem kell a steam-et feltelepíteni. A multija milyen? hamar meg lehet unni? -
#573 Egy hónap alatt nem fognak egy értelmes Co-op küldetést összerakni neked nulláról. Szóval ez felejtős szerinte,.
De amúgy tényleg nem tudom mi a fenére készülhetnekl. A single kampány túlságosan is a játékban lévő karakterek köré épül.
Van persze C terv is: több, mint egy hónap múlva jön...
BTW a Black Templars is "lerágott csont", hiszen a 3. kiadás óta ez az "alap" űrgárdista rend. A régi nagyok, mint az Ultramarines, Blood Angels, Dark Angels vagy a Space Wolfs kicsit kiestek a pixisből. Ezért örültem, hogy a játék az Ultramarines-ok köré épül... -
#572 HÜLYÜLSZ? :D Nekem is ők a FAVOK :'D Csütörtökön veszek CD kulcsot, ahahah, akkor egy rendházban harcolhatunk -
SBT #571 Jah, a Fekete Templomosok a kedvenceim. Online pont az vagyok. Remélem majd kb. minden DLC ami jön ingyen lesz, főleg majd ha lesznek map DLC-k. Mondjuk azért picivel több testreszabhatóságot is berakhatnának, meg esetleg új játékmódokat. De ne legyen az hogy aki többet fizet többet kap alapon menjen. -
#570 Egyszerűen! Én arra számítok hogy valami új sztori, küldetés lesz.. annak örülnék igazán ha valami más rendház is játszható lenne (Vannak ötleteim, pl Császári Öklök, Fekete Templomosok,.. a Vér Hollók már lerágott csont) -
SBT #569 Most hogy mondod... végig gondolva tényleg érdekesen hat! ^^' -
heady #568 -
#567 Egyébként online a legtöbb ember csöndben van ha nincs mikrofonjuk.
Ezt az életbölcsességet felvéssük a Császár Nagy Codexébe. :D -
SBT #566 Majd tolhatnánk együtt páran itt a fórumon online. Kéne esetleg egy Steam group. Egy magyart se láttam eddig online. (vagy csak nem tünt fel) Egyébként online a legtöbb ember csöndben van ha nincs mikrofonjuk. -
#565 Jogos, Spoiler tag utólagosan implementálva. :)
Ha nem a sztori karaktereket használod, akkor alapból nincs értelme a Single kampánynak, hiszen az nem véletlenül halad úgy, ahogy... Vagyis ismét ott tartunk, hogy alaposan meg kell változtatni anna a történetét és jópár pályát.
Mi ez a kis zöld bigyusz itt a fórumon a nevünk mellett?
Van egy in-forum chat, ha online vagy, akkor zöld, amúgy szürke. De elég megbízhatattlan. -
SBT #564 Hát, ez most kis spoiler volt mert a játék felénél tartok de most lényegtelen. A co-op-ban az online karaktereket kell majd használni, nem a sztori karaktereket. És még egy fontos kérdés. Mi ez a kis zöld bigyusz itt a fórumon a nevünk mellett? -
#563 Most így végigondolva az egész Single kampányt meg kell erőszakolniuk ahhoz, hogy co-op képessé tegyék.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Először is ugye többször van példa arra, hogy szétvállunk a társainktól. Másodszor a történetben ugye meghal az egyik társunk. Harmadrészt pedig egyes pályarészek direkt úgy vannak megalkotva, hogy elképzelhetettlen a co-op rész (hovatovább a végső, zuhanásos párbaj).
Szóval nem tudom hogy fogják ezt összehozni, de egyszerű nem lesz, annyi szent. -
SBT #562 A Co-op-ra leszek nagyon kíváncsi, vajon ott is lesz-e nehézség választás, és vajon még nehezebb lesz-e. Jólenne Ultra-Hard-on tolni haverokkal, ahoz aztán már kéne taktika. És szerintetek milesz azzal akit halálra lőnek/vernek? Társ felsegíti? Majd kiderül, közeleg az Exterminatus DLC megjelenése! -
Zaraki Kenpachi #561 a Space marine wikin azt írják, hogy Nemeroth saját frakciója. Chosen of Nemeroth. A buzogányos marinek nem gyengék, hyper stormboltal két tárat kilőttem rá de semmi hatás nem volt. Orkok ellen kellet volna adni az a fegyot, huhuuu mekkora kaszálás lett volna :D
Maga a lord jól meglett alkotva, nem lett olyan mint Eliphas a DoW2-ben ahol minden 2. szava a dark gods volt, kicsit ilyen olbitari kinézete van. A kezén látni is, hogy egybe fort a páncéljával.
Blood Ravenseket csak belenyomták a gamebe :D. P -
KondorKhan #560 ja, csak azt tudják mondani, hogy frissítsd a drivereket....szegények :D
voltak olyan beszámolók, hogyha pl. a hangvezérlőt átállítod 16bitre, és dvd qualityre, akkor mennie kell, de nálam ez sem működik, ráadásul nekem gyárilag egy Conexant hangkártyám van, de kipróbáltam az Nvidia HD Audio Drivert is, de egyikkel sem sikerült varázsolnom, sem a relices fiúknak... -
SaGa Jr #559 Engem inkább idegesít a villogás (ez is ismert hiba, kismillió konfiguráción előjön, azt az okát nem tudták még felderíteni a Relic munkatársai csak nyomják a süket szöveget hogy vegyél erős és új videokártyát meg használj friss driver-t azt néznek nagyokat mikor olyanok küldenek be hibajelentéseket akik az általuk ajánlott konfigurációval vagy még jobbal rendelkeznek).
A hangproblémát nem próbáltad esetleg manuálisan, a hangvezérlő driver-ében matatva javítgatni? -
SaGa Jr #558 Slaanesh talán mégsem maradt ki, nem elképzelhetetlen, hogy a káosz sorci (a főnök) éppen őt követte. :)
A színsémájában fellelhető volt pár helyütt Slaanesh kedvelt színeiből pár.
A lebegő kismanusok (sima káosz pszíkerek) meg tulajdonképpen minden káosz hordában ott vannak, nem Tzeench specialitás. Nélkülük meg sem nyílvánulna a káosz (valakit meg kell szállni és irányítani ugyi), nem jönnének a démonok.
Ha meg tényleg egy undiveded brigád volt (végülis a káosz isteneihez, mindhez, fohászkodott és tett ajánlatot a főgenya) akkor mindenki résztvehetett az istenek részéről. -
#557 Detto...azért elég idegesitö tud lenni. -
KondorKhan #556 @:A hang probléma (ismert hiba, sokaknál előfordul) orvosolható, csak vedd vissza a Dxdiag-ban a hangvezérlésnél a gyorsítást alapra.
Ez a megoldás sajnos csak xp-nél oldaható meg, a hivatalos fórumon sem tudunk rájönni, de lassan kezdjük belőni az igazi okot. Sokaknál mondjuk az segített, hogy uninstalálták a C++ 2005-öket, majd restartolták és működött, nálam ez sajnos nem megoldható.... -
KondorKhan #555 Slaanesh biztos éppen az eldákat gyilkolássza :D -
#554 Ebbe van valami, a lebegő ürgék meg feltehetően Tzeentch követők, szóval talán csak Slaanesh maradt ki a buliból. :) -
SaGa Jr #553 Szerintem a kérdéses sereg amolyan warband jelleggel összeverődött brigád, akiket khorne démonok segítenek (ha Khorne hívők lennének akkor berzerkerek is feltűntek volna szép számmal azt egy sem volt, így inkább mondanám undiveded-nek, amit segít Khorne és Nurgle is, emrt azok a röpködő gépek azok bizony Nurgle specialitások).
A színsémák alapján egyik ismert káosz gárdista rendbe sem passzol bele (pláne nem Khorne hitűek közé, amiknél a vörös, arany és vér színek dominálnak kimondottan, szóval se nem Word Bearers, se nem World Eaters, valószínüleg ez is valami új mint anno a Dawn of War által behozott Blood Ravens).
A hang probléma (ismert hiba, sokaknál előfordul) orvosolható, csak vedd vissza a Dxdiag-ban a hangvezérlésnél a gyorsítást alapra. -
#552 Van egy idegesítő bug benne, nagyobb összecsapásoknál (game negy része ebből áll :) ) recseg, ropog a hang. Másnál is fen áll az a bug?
Nálam nem áll fent. Esetleg hangkártya driver frissités?
Ha van w40k fan azoktól kérdezem, hogy gamben levő chaos melyik hadsereg?
Khorne, a vér és háború káoszistenének követői.
A Káoszgárdisták nem ugranak be fejből, de mintha két rendet is látni, egy kék vagy lila (talán Night Lords) meg egy vörös vértet hordó (esetleg World Bearers?). -
Zaraki Kenpachi #551 Szombat óta tolom :D, hammer baromi jó fegyver. Viszont nem tzdok használni jó ranged fegyokat, de nobz és táposabb meelesek ellen viszont kell a fegyo :(.
Van egy idegesítő bug benne, nagyobb összecsapásoknál (game negy része ebből áll :) ) recseg, ropog a hang. Másnál is fen áll az a bug?
Ha van w40k fan azoktól kérdezem, hogy gamben levő chaos melyik hadsereg? -
wednes #550 Az nem igazi FPS nézet, az csak egy zoom. Én azt gyakran használom. Ctrl bill. vagy ahogy írtad egér középső gomb. Még mikor távolról jön a roham könnyebb kiosztani úgy pár fejest, vagy távoli lövöldözős ellenségeknél jó. Jó, de nem az igazi. Az igazi FPS nézetbe a fegyvert sokkal szabadabban tudod forgatni.
A Stormbolter-el az a baj, hogy a játék végén kapjuk meg, mikor már Chaos ellen harcolunk. Akkor meg már a pontosabb lövésekre van szükség, nem darálásra. Aztán a Chaos SM-et sem hatja meg a bolter.
Előbb kellett volna megkapnunk, sokkal jobb lett volna Ork tömegoszlató fegyverként. -
Zero 7th #549 Multiban most azt használom, nem rossz az. Úgy kell használni, mint más FPS-ben az AK-t, rövid, kontrollált sorozatokat lőve. Úgy elég hatékony, és még nincs is meg az Improved twin-link perk... -
#548 Az a baj, hogy az erősebb alap bolter után kapjuk meg. Amúgy egy-egy sebzése azonos a sima (tehát az induló) bolterével. Az erősebb bolter mellett tényleg nincs létjogosultsága sajnos, közelharci fegyvernek a Melta Gun sokkal ütősebb, és persze látványosabb. :P -
Metontour #547 Egy IG-s fps nem lenne rossz legalább egy kis felüdülés a csúnya nácik és a csúnya terroristák elleni harc helyett.
Amúgy a Fire Warrior című játékban a legjobb fegyver az IG lézerkarabélya volt.
Amúgy fegyver ami csalódást okozott nekem a játékban az a Stormbolter igaz k gyorsan lő de nem sebez valami sokat vagy lehet én használom rosszul. -
#546 Ha lesz folytatás ebből valami co-op akciót lehetne kihozni:) Az első cinematic videóban 4 fős volt az osztag, változatos arzenállal, remélem ha folytatják abba az irányba mennek el, hogy co-op kampány.
Imperial Guard fps adná nagyon, főleg filmen:) -
#545 Tök véletlenül rábukkantam az FPS nézetre: Nálam az egér görgőjének lenyomásával jön elő és a következő lenyomásig tart. Túl sokat nem kísérleteztem vele mert bár én is nyafogtam az FPS nézet hiánya miatt, TPS-ben egyszerűen szélesebb a látókör emiatt kényelmesebb nekem. -
SBT #544 Elvileg csak a legnagyobb harcosok veszik le a sisakot egó növelés céljából hogy a bátorságukat fitoktassák, mert alapból hülye ötlet levenni mert van benne vagy... legyen annyi elég hogy sok szenzor a csata felmérésére. De azért vannak esetek mikor a sisak nem oszt nem szoroz, például ha egy Elda mesterlövészpuskával találod magad szembe, az egyik oldalt be, másikon ki, lényegtelen hogy van-e sisakod vagy nincs. -
KondorKhan #543 Faszom Zero: Ez jó volt :D Majdnem ledőltem a székről :D "My face is my shield" :D:D:D -
Metontour #542 Na megnéztem és a Space Woflok a Fenrisen tartott ereszd el a hajamak alkalmával kefélnek!Így már nem kell szenvedni a power armorral!
-
Zero 7th #541 Azt már Dawn of War óta tudjuk, hogy azért nincs rajtuk sisak, mert akkora az arcuk, hogy az megvédi őket. Mondja is a forcecommander sűrűn, hogy "My face is my shield"... :P -
Zero 7th #540 De egyébként erről volt már szó, hogy a Császár azért hozta létre a marínokat, hogy megÖLJÉK az ellenséget, nem azért, hogy megbasszák. Szal nem valószínű, hogy bármit is kezdenek azokkal a szervekkel.
A legreálisabb változat az lehet, hogy vannak 1.5x-re felscale-ezett lóbaszó nagydarab melákjaink, teljesen átlagos, ember méretű fasszal.