1099
Warhammer 40K: Space Marine
-
sosi81 #499 Igen, és köszönöm! -
#498 És tényleg a 8:5 az. ilyet!?
köszi
-
#497 De van olyan felbontás csak nem 16:10-nek irják, hogy miért az rejtély. -
#496 Milyen elcseszett játék ez, hogy nincs benne 16:10-es felbontás?
Amúgy istenkirály, de a sok felbontás között 1680*1050 miért nincs? -
#495 Collectors Edition ~ SuperGamer.hu -
#494 Nekem a végén a Black Templarok tetszettek, a Vér Hollók is megleptek mikor megjelentek, na de ezek a fekete páncélos lovag sisakos gépállatok -
#493 Collectors Edition
Sima verzió
Jelenleg egyik sincs készleten, de érdemes odacsörögni, hátha tudnak bővebb infót, remélem segítettem :-) -
ShaiHulud #492 ja, es szerintem van akinek ennyi se lesz, mert en volt ahol meg normalon is benaztam:D illetve elvezkedtem. na meg probaltam az osszes servoskullt megtalalni (sajna parat nem talaltam meg) egy pro, gyors jatekosnak imo 6-7 ora lehet max. -
#491 9 óra mindössze?! Bakker... -
ShaiHulud #490 nekem tetszett, fun volt es kb egy ultohelyembe vegigjatszottam tegnap melo utan. 9 ora volt normalon. szoval nem tul hosszu sajnos :( thunder hammer <3 -
ratgab #489 Biztos valami kiadó döntés lehet az oka... Lehet Magyarországon nem forgalmazzák. És még 576-nál se láttam pc-s verziót érdekes módon... -
#488 Jó kérdés... -
ratgab #487 Gondolom a fejlődés érzést akarják így erősíteni!
WOT matchmaking eléggé tré... Hetzer 9-es tierűek ellen? Részvétem... -
sosi81 #486 Tudja valaki, hogy miért nem lehet kapni a cd galaxisnál? -
SBT #485 Gyors kereszt kérdés: Csak én nemtudok most egy játékba se belépni? Szervert talál ezerrel, de nem lép be. -
#484 Láttam vérhollókat és black templarokat is!!! :DDD -
SBT #483 Király, bal karom az idegtől egy kib@szott nagyot rándult, már akkor fáj ha megsem mozdítom.... -
SBT #482 Az Istencsászár rakná már segbe ezeket a tetves Orkokat!!! Fasza! Készüljetek fel rá hogy: Minden melee fegyver egyre erősebb, ezzel egy ívben egyre lassabb, ergó? Tömegben szarra nem mész velük, már a Power Axe is egy rakat fos, már a demóban utáltam, most meg Hard-on tolom, és a jelek szerint nem láhát átállítani a nehézséget. Vagy tovább jutok ezzel a fossal, vagy kezdhetem előröl, nagyon frankó. Eddig semmi probléma nemvolt, amíg idetolta azt a tetves Power Axe-ot. Emlékeztek, a demóban az első map vége, ott vagyok. Demóban bealáztam őket, itt már lehetetlen azt a taktikát használva amit ott csináltam. -
KondorKhan #481 Mint mondtam itt ha multiban megölnek, lekoppinthatod gyilkosot fegyverét és perkjeit, szóval szerintem egyáltalán nem noob szopató... -
#480 A Heavy Gear 2-vel kezdtem az online multit, ha jól rémlik, ami nem ma volt, hanem valamikor 1999 környékén. :)
Igen, aki "friss", az mindig még csak tanulja a dolgokat, és hátrányban van az gyakorlottabb játékosokkal szemben. De éppen ezért nem értem, hogy miért kell az "újoncokat" még pluszban szivatni azzal, hogy gyengébb felszerelést kapnak, mint a "veterán" játékosok...
Próbáltad volna a World of Tanks-ot... ott tényleg az van, hogy alacsony szintű tankkal a sokkal magasabb szintűt egyáltalán nem tudod sebezni....
Próbáltam, tavaly augusztól idén februárig toltam a bétát, és nagy ritkán mostanság is belogolok. :P
Annak a match-making rendszerét is sokszor anyáztam, mert egy hulladék úgy ahogy van, és az is maradt a mai napig. Tegnap előtt például a stock Hetzerrel (Tier IV.) berakott egy Tier IX. topped csatába, JagdTigerrel szembe. Sokat nem tudtam segíteni a csapatomnak. :P -
#479 Nekem tetszik az sp rész ha toltad a demót a hangulat ugyanaz, eddig négy órát tettem bele.
A multi meg ugyanolyan mint az összes többi ilyen jellegü multi, idöt kell rá szánni / max 4-5 órát / az elején hogy az ember elérjen egy bizonyos szintet és onnantól már nem para egy lv30 ellenfél sem -
ratgab #478 Ha játszottál valaha multit, akkor tudod, hogy ez mindig így van mindenhol!
Amíg kezdő vagy szívsz, majd ha belejössz akkor már van sikerélmény is!
Próbáltad volna a World of Tanks-ot... ott tényleg az van, hogy alacsony szintű tankkal a sokkal magasabb szintűt egyáltalán nem tudod sebezni.... -
Prof William #477 A singleről írjon valaki! Milyen? Hangulatos? Lehet tudni már a hosszát? -
#476 Nekem a koncepcióval alapból van a problémám. Mi a fészkes fityfirittyért kell a játék balance-t befolyásoló szintlépés multi-player FPS-be, ahol egymás ellen játszanak a játékosok? Úgy marhaság ahogy van az egész. Igen, az elv addig jó, hogy honorálja a sokat / jól játszó játékosokat, de akkor kapjanak badge-eket, title-okat, stb., amik nem befolyásolják effektíve a játékegyensúlyt. Az, hogy a fegyvereket, képességeket befolyásolja, már az egész agyon lett vágva, mert a játékegyensúly alapból sérül.
Sőt, az alap bolterrel is lehet alázni, csak tudni kell használni.
Nyilván a kezdő játékos még csak izlelgeti a játékot, tehát "nem tudja használni". Mit lát: a jó játékos alázza halálra a rossz játékosokat, köszönhetően a balance-nak... -
#475 Lvl 15től már simán életképes vagy (lvl 15 óta top3 kill vagyok). Lvl 15 kb 2-3 óra. Sőt, az alap bolterrel is lehet alázni, csak tudni kell használni. -
#474 Nagyon köcsög benne a noobszopató feature. Első szinten SEMMI felszerelés nincs, az alapcuccok alapból gyengék, perkek nélkül meg főleg. A lvl30+os köcsögöket egész egyszerűen lehetetlen 1v1ben leölni. Akkor sikerül néha egy-egy kill, amikor többen lövünk valakit.
Ettől féltem, hát akkor a multi részét be sem próbálom, ebből én ugyanis nem kérek. :( -
#473 Oh, a császár tökeit, minegy, köszi, legalább lesz! -
heady #472 Októberben adják ki a coopot is tartalmazó patchet. -
Metontour #471 A coop majd csak később kerül bele ingyen DLC formájában olyan októberben asszem. -
#470 Most ezt így benyeltünk(nyeltem) vagy nagyon el van dugva a coop? -
#469 Hogy lehet ketten co-opban játszani? Havernek megvettem szülinapra Steamen, mert azt olvastam jópofa a co-op, de nem találjuk... -
SBT #468 Várj... Ezt úgy érted hogy nem kell unlockolva lennie azoknak a cuccoknak hozzá? -
KondorKhan #467 ja, mellesleg, lekoppinthatod a lvl.40esek setjét is, ha ők ölnek meg, szóval, hol itt a gond? -
SBT #466 Zero, azért ez így nem teljesen igaz. Ma játszottam teljessel (megvettem, 8k, nagyon megérte!) és a csávó nemtudom mennyi volt, de aszem legalább 10-es. 2 Raptor volt ellenem a ponton, egyik felé sétálta, közben lőttem Bolterrel, mikor elég közel értem hozzá a fejébe állítottam a késem, másikat is megsoroztam, neki charge-oltam, de az viszont már vissza kézből akkora pofont adott hogy kifeküdtem. Ha valami nagy szintű van ellened, futásból jobb klikk Tactical-al, aztán futkározz körülötte és ütögesd, ez ellen nem tud mit tenni a a Lascannon-jával meg ezekkel. -
KondorKhan #465 -
Zero 7th #464 Win7 alatt már nem lehet, ha jól sejtem. A videokártya hardveres gyorsítását sem lehet. XPben volt ott gomb, most már nincs. -
KondorKhan #463 rendszergazda ide-oda, nem lehet ott semmit sem állítani... -
#462 Ugysincs állitási lehetöség. -
#461 Az már igaz, bár sosem volt rá szükségem :) -
#460 Start -> keresőmezőbe -> dxdiag, szépen kikeresi, ha megvan, jobb klikk rá, futtatás rendszergazdaként. :-) ?