Warhammer 40K: Space Marine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy az SM-ek halhatatlanok(nem öregednek de külsõ beavatkozástól meghalnak)) vagy csak emberi mércéhez képest sokáig élnek(kb 500 év)?
Azt még sehol nem láttam megerõsítve, de úgy hallottam, hogy a homlokukba vert söröskupakokat százévente kapják, így pl Diomedes a Retributionben több, mint 400 éves.
A multis "fejlõdés" csak noobszopatás, mint a BFBC2-ben. (Nem elég, hogy alapból béna vagy kezdõként, még a teljes felszerelést sem kapod meg) Max egy hónap játékkal kiunlockolható minden, onnantól kezdve nem fejlõdés, csak választási lehetõségek.
RPGnek ott lesz majd a Dark Millenium Online. Ez tisztán akciójáték lesz, nem tudom, miért vártok tõle ilyeneket.
Én a multi technikai megoldásától jobban félek.
56 eve meg ennyi sem volt FPS es TPS jatekokban. volt 8 fegyver amit a palya kulonbozo reszen kaptal meg es az volt a fejlodes.
Ahhoz kepest ez jelentos fejlodes szerintem😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A számítógépes játékoknál meg még mindig itt szórakoznak a fejlesztõk a nevetséges és szánalmas szintrendszerekkel...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Azért tegyük hozzá, az tud hozzátenni a játékmenethez ha van vmiféle "szintlépegetés" értsd: új kombók, új fegyverek, régiek upgrade-je egy ilyen jellegû játékban. Újrajátszási faktort is ad, plusz ad némi progress érzést.
Pl ezek nélkül a Prototype vagy a Darksiders közel se lett volna nálam egy olyan gyémánt mint ezekkel együtt.
Látatlanban én sem írnám le a játékot, de biztos hogy nem vált volna hátrányára némi ilyen extra. Mint a levesben a só. De majd kiderül ha meglesz.
De akkor gratulálok, hogy látatlanban így leírtad a játékot. Maradjunk akkor annyiban, hogy épp elég ez az agyatlan gyaszat, fasznak se hiányzik belõle a szintlépegetés.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Azon lehet vitatkozni, hogy jó-e ez így, de én azért korántsem rajongok ezért a megoldásért sem. Itt van "sarokban állok, hogy töltödjön az életerõm", csak az itt most valami pajzs-szerûség. Ennyi.
A nehézségi fokot meg szerintem ebbõl a szempontból tényleg egy kicsit eltúlozták, mert Normal szinten nekem sem sikerült a Lift elõtti részt túlélnem (kivégezni nem nagyon tudtam sajnos). Easy nehézségi szinten viszont már túl könnyû lett.
Amúgy sajnos látványos, hogy nem PC-re, hanem konzolra fejlesztették, használható tárgyak nincsenek, viszont a közelharci kombók PC-n meg le vannak butítva (bondolom konzolon nem csak "üs-üs-üs" szintûek).
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Warhammer 40K Space Marine: 'Only War' Series - Power Axe
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mondjuk engem nem is érint, szerencsére pc-n már elõrendeltem 😄
Egyébként meg a Relictõl megszokható ez a ingyenes DLC, a Dawn of War II-höz is ingyen adták annó a The Last Standet...
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Most a THQ és a Relic megerõsítette, hogy valóban lesz ilyen lehetõség a távoli jövõben játszódó TPS játékukban, és azt a hírt is alátámasztottak, hogy nem a jövõhéten esedékes megjelenéskor lesz elérhetõ. Maga a játék szeptember 9-én érkezik a boltokba, és a demó fogadtatása alapján nagy érdeklõdésre számíthat. A koop mód, amit Exterminatus névre kereszteltek pedig októberben jelenik meg, viszont ingyenes lesz." -Gamepod
A második ami legalább annyira kiakasztott mint lentebb lammaert az ork fegyverek használata: 3 (!) Dreadnoughtot parancsoltak oda egy sziklaomlás eltakarítására és így is lassan haladtak. Egy Dread nem erre való, ezek a rendház mélyen tisztelt szent hõsei - nem lapátosok. Pár rakétával is elvégezhették volna, nem okozott volna nagyobb zajt mint 3 Dreadnought kõfejtése.
Most ez ugrik be de nem állok újra neki, hogy felfrissítsem a memóriámat.
Általában apró pici tüskék voltak az oldalamban mikor olvastam.
A Magyar verzió meg tele van félreértelmezésekkel és félrefordításokkal is ráadásként.
Sajna magyarul túl kevés könyv jelent meg de a félrefordítások miatt inkább eredetiben olvasom a regényeket - aki ezt nem teheti meg az be kell érje a magyar diétával ami eléggé beszûkült. PL a Gaunt Szellemei akkora siker lett, hogy bizonyos szóhasználatot és szlenget átültettek a hivatalos GW-s Imperial Guard kódexbe annyira ütõs volt angolul. A Magyar verzióból sajnos nem jön át a 40K fíling, olyan mintha egy "normál" háborús könyvet olvasnánk ami akár Vietnámban akár a Világháborúban játszódik.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
A Dawn of War könyvek pont ebbe a kategóriába esnek például.
Nem szoktam könyveket félbehagyni, de már az elsõ rész felénél elegem lett abból a rengeteg baromságból. Egyébként C.S. Goto más 40K témához sem ért, volt egy borzalma Necromunda-könyve, azt nagy nehezen végigolvastam pedig az is tele volt 40K-tól elrugaszkodott baromságokkal.
Mégis kiadták gond nélkül a könyveit.
A videójátékok fejlesztésérõl meg annyit, hogy a Mark of Chaost itt csinálták Magyarországon, a fiúk kaptak egy raklapnyi háttéranyagot és sazabad kezet az alkotásra. A kész grafikákat ezerszer visszadobták a GW-tõl mire megszületet a végleges verzió. Persze a GW felelõséget továbbra sem vállalt értük, de boldogan lenyúltak pár dolgot és beépítették a késõbbi Fantasy látványvilágba.
Én se vagyok a legnagyobb fan, mindössze a Dawn Of War II-tõl kezdtem el olvasni a könyveket, most kezdtem el a Gaunt Szellemei elsõ regényt: az Elsõ és Egyetlent. Azelõtt meg a DoW I-hez kapcsolódó A Háború hajnala trilógiát. Az biztos, hogy a játszhatóság kedvéért fel kell áldozni egy kis realitást...de komolyan, mégis hány valósághû játékkal találkoztatok már?
Az egy képregény, a címe: Bloodquest. és pont ebben hord magánánl Choppát egy fõszereplõ (Cloten) 😊
Látom nem bírjátok a tétlenséget a játék megjelenéséig ezért teljesen haszontalan dolgokon lamentáltok.
Higgyétek el, az eddig megjelent kismillió 40K regényben, képregényben, kártyás és videójátékban mindenre volt már példa és ellenpélda.
Csak az Canon ami hivatalos GW kiadványban lát napvilágot, és mivel a Space Marine nem hivatalos GW kiadvány, belefér az is, hogy 3 Marinból csak 1nek legyen Jump packja, használjon extra fegyókat, mint pl Grenade Launchert és Autocannont, vagy esetleg az is beleférhet, hogy használjon Ork Rokkit Launchát(saját felelõsségre) ... és jönnek a Káosz Mariskák is, úgyhogy kéretik nem elcsábulni a Káoszfegyverek iránt 😊 - Mert erre is volt számtalan példa, sõt van egy rendház akik kifejezetten ezeket keresik (Exorcists).
Sztem sokkal rigolyásabbak mint mi vagyunk. Nem hülyék, de inkább jól képzett arab terroristák, akiknek a feladat fontos, nem a túlélés.