1099
Warhammer 40K: Space Marine
-
#619 :)
Amugy hová ment a játék? -
ratgab #618 Értelek! Nincs ezzel baj, hogy nem ismered. A tiéd is egy reális véleménynek tűnik... -
lammaer #617 Na, itt még nem tartok :D -
#616 "de van egy szuperfegyver ami megfordíthatja az egészet."
-
lammaer #615 Hát ööö... ameddig én jutottam, szabvány scifi. Gonosz szörnyek, elözönölték az emgberek által lakott bolygót, de jövünk mi kalapáljuk őket. Vesztésre állunk, túl sokan vannak, de van egy szuperfegyver ami megfordíthatja az egészet. -
#614 Ez a legszomorúbb az egészben ha ez így van:
"Ha nem tudsz semmit a világról, akkor
1. a játék sztorija semmit nem mond" -
lammaer #613 "nem értesz semmit (például: miért bír 1 kék páncélba öltözött (mi ez a hülyeség már) fazon ennyi támadást és hogy tud lemészárolni ennyi ellent egymaga"
Menj már, minden játékban a föhős kibír ennyit, még többet is. Nincs semmi rendkívüli itt.
De nyilván a fanok megfejésére készült a játék - a világ nélkül simán kuka lenne. -
#612 Ez is igaz. :P -
KondorKhan #611 de tehetsz ellene :D -
#610 Ezt nem is vitattam, de nem tudok mit tenni, nem tehetek róla hogy nem ismerem a játék előzményét, világát. :S
Akinek van multja a W40K világában annak tuti másképp jön le a dolog.
Mert tudtommal ez RTS játék volt eddig. És biztos fasza lehet hogy amit eddig kis bolhának látott a játékos, most életnagyságban átélheti. -
ratgab #609 Helyesbítek: A harcrendszer nem a legjobb, de w40k miatt elviselhető! -
ratgab #608 Pedig ez a játék elsősorban nekik készült. Ha nem tudsz semmit a világról, akkor
1. a játék sztorija semmit nem mond
2. nem értesz semmit (például: miért bír 1 kék páncélba öltözött (mi ez a hülyeség már) fazon ennyi támadást és hogy tud lemészárolni ennyi ellent egymaga
3.a harcrendszer tényleg nem fogja elvinni a játékot a vállán egy w40k-t nem ismerő játékos esetében
DE
ha kicsit is ismered a space marine-okat, chaptereket, világokat, népcsoportokat, fegyvereket, akkor ez a játék baromira hozza majd azt a hangulatot, amit még a könyvekben olvastál (fegyverek, páncélok, népek, mentalitás, gondolkodásmód csillagos ötös és még látvány is remek)!
Most gördült le a credits és én összességében jól szórakoztam. Végső bossfájt nagyon jó volt ráadásul (pedig általában a játék főbossánál már baromira szoktam unni a játékokat, de itt nem... külön pirospont)! -
SBT #607 Nah beléptem a Group-ba, ott Darox a nevem. -
SBT #606 Már várom Csata Testvér! -
lammaer #605 Jóvanna TPS... nagy különbség nincs, kicsit nagyobb a látótér emiatt azt doszt. -
#604 W40K fan vagyok pont ezért vagyok kritikus vele és nálam is 7.5 körül van a játék. Messze van a tökéletestöl, föleg a közelharcrendszer miatt. -
#603 A W40K hangulat lehet de csak azoknak akik tudák a W40K előéletét, egy új játékosnak ez kb 4/10.
Többnyire a felesleges ismétlések miatt ami unalmassá teszi a játékmenetet.
Nem vagyok W40K fan én más szemmel nézem. -
ratgab #602 Pedig a Warhammer 40k hangulat nagyon átjön a játékban! Jó lett! -
KondorKhan #601 szerintem meg tévedsz, nagyon pozitív értékeléseket kap. Még ezektől a aprasztoktól is 7.6-ot kapott: http://www.gametrailers.com/video/review-hd-warhammer-40-000/720609 -
#600 Hamar le lesz értékelve abban biztos vagyok.
Sajna nem lett nagy alkotás. -
NovaTerra #599 Ez kivételesen nem Mo. hibája. A THQ csinálja rosszul, hogy nem fedi le teljesen a piacot. -
KondorKhan #598 nem e? szerintem megéri a pénzét, de mondjuk, ha tényleg számít az ár, akkor tuti, hogy karácsonyra lesz ilyen 50-75%-os akció a steamen... -
sosi81 #597 Köszönöm a felajánlásokat, de megoldottam az amazonon keresztül.
Csak egyszerűen ledöbbentett hogy 2011-ben még Magyarországon lehet ilyen...
Ennyi.
-
#596 Várj vele nem ér annyit a játék. -
KondorKhan #595 Ha a g2play.net-ről vezsed, akkor 7500 pénzért 5 percen belül már töltheted is le a steamről...
g2play.net
-
#594 Ha érdekel priviben tudok elérhetőséget adni, ahol 4k-ért tudsz venni serialt, amelyet miután beregisztrálsz steamre letölheted a játékot.. -
#593 Sajnos késön kapcsoltál itt volt előrendelés én is innen vettem.
Marad a steam vagy felveszed velük a kapcsolatot és ha minden igaz rendelnek neked. -
sosi81 #592 Ez is csak nálunk történhet meg...
Tisztelt Zsolt!
Sajnos a játékot kiadó THQ-nak sajnos jelenleg nincsen hazai forgalmazója, ezért nem rendelhető elő, várhatóan nem is lesz kapható egyelőre.
Tisztelettel:
CD Galaxis -
KondorKhan #591 és megszületett :D
http://steamcommunity.com/groups/smhun -
Zero 7th #590 Dawn of War-ban hatalmas hordányi seregeket irányítottunk, bázisokkal, stb.
Dawn of War 2-ben kisebb lett a lépték, néhány kis squadról szól a történet.
Space Marine még kisebb lépték, egyetlen marínt irányítunk.
Nehogy az legyen a vége, hogy jövőre a Relic bejelentse a Warhammer 40.000: Chainsword-öt, amiben egy lánckard egy fogát alakítjuk, amint megy körbe-körbe a vájatban...
:P :D -
Zero 7th #589 Na, nekem pont ez a véleményem a Gears of War-ról, amihez mindenki hasonlítgatja. De az még csak nem is WH40k, úgyhogy részemről az süllyesztő is. Ha nem lett volna warezzal játszható coop, akkor végig sem játszom, annyira nem fogott meg.
Szal én pont azt mondom, hogy egy olyan értékelést, mint egy GoW8 ez is megérdemelne objektíven, azoknál semmivel sem rosszabb ez.
Mondjuk most már több ismertetőt is megnéztem, csak az első pár volt lehúzós, láttam már több 80% körülit, amit már reálisnak tartok.
Nem mintha bármit is számítana a dolog egyébként, csak unom magam kissé. :P -
#588 Ja, fps... -
lammaer #587 Átlag cső FPS, gyenge közelharci elemekkel.
Ha nem lenne WH40k, eltűnne a süllyesztőben vmi középszerű/alacsony pontszámmal. -
Zero 7th #586 Nagyon lehúzták a játékot a kritikák. 40k fanatikusságomat félretéve is azért erős közepes szintet megüti ez a játék, nagyobb hibák nincsenek benne, szép, hangjai profik, irányítás butácska de korrekt, nem értem a durván kevés pontokat. -
Zero 7th #585 Másik fele, hogy mire kiadják, meglesz a max szint meg az összes perk, szal a megszerezhető XP-t is kenjék a hajukra. -
Zero 7th #584 Én speciel csak annyit, hogy annak hívják a dolgokat, ami a nevük. Ez last stand, nem coop. Ha ez a trend, legközelebb bejelentik, hogy lesz deathmatch mód, amiben egy napsütötte réten kell virágokat nevelgetni.
Elmennek a picsába.
Egyébként meg nem ingyen lesz, hanem nem lettek vele kész megjelenésre. -
ShaiHulud #583 na ezaz, hogy hulyenek ereztem magam, mert en ugy ertettem olvasatra eddig is, hogy csak 2 map lesz coop, nem a teljes jatek, de mindnehol azt irtak jon a coop majd oktoberben, aztan inkabb hallgattam :D de akkor ezekszerint megis jol ertettem. -
#582 A császár nevére ingyen van emberek mit vártatok... -
Zero 7th #581 Ez akkor last stand, nem coop. -
#580 ###<Cenzúrázva az Ordo Literalis által>###
Akkor hurrá, "A" verzió, rövidebb, egyszerűbb co-op küldik jönnek. :S
Az mekkora marhaság már, hogy a multi perkek a co-opba is beleszámítanak. Tényleg nem lehet manapság már egy normális, sima, egyszerű, sallangmentes co-opot kihozni? A fenéért erőltetik ezeket a marha achivementeket, szinteket, perkeket?!?!