Warhammer 40K: Space Marine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Amúgy istenkirály, de a sok felbontás között 1680*1050 miért nincs?
http://www.akciofigura.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Sima verzió
Jelenleg egyik sincs készleten, de érdemes odacsörögni, hátha tudnak bõvebb infót, remélem segítettem :-)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
WOT matchmaking eléggé tré... Hetzer 9-es tierûek ellen? Részvétem...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Igen, aki "friss", az mindig még csak tanulja a dolgokat, és hátrányban van az gyakorlottabb játékosokkal szemben. De éppen ezért nem értem, hogy miért kell az "újoncokat" még pluszban szivatni azzal, hogy gyengébb felszerelést kapnak, mint a "veterán" játékosok...
Próbáltad volna a World of Tanks-ot... ott tényleg az van, hogy alacsony szintû tankkal a sokkal magasabb szintût egyáltalán nem tudod sebezni....
Próbáltam, tavaly augusztól idén februárig toltam a bétát, és nagy ritkán mostanság is belogolok. 😛
Annak a match-making rendszerét is sokszor anyáztam, mert egy hulladék úgy ahogy van, és az is maradt a mai napig. Tegnap elõtt például a stock Hetzerrel (Tier IV.) berakott egy Tier IX. topped csatába, JagdTigerrel szembe. Sokat nem tudtam segíteni a csapatomnak. 😛
A multi meg ugyanolyan mint az összes többi ilyen jellegü multi, idöt kell rá szánni / max 4-5 órát / az elején hogy az ember elérjen egy bizonyos szintet és onnantól már nem para egy lv30 ellenfél sem
Amíg kezdõ vagy szívsz, majd ha belejössz akkor már van sikerélmény is!
Próbáltad volna a World of Tanks-ot... ott tényleg az van, hogy alacsony szintû tankkal a sokkal magasabb szintût egyáltalán nem tudod sebezni....
Sõt, az alap bolterrel is lehet alázni, csak tudni kell használni.
Nyilván a kezdõ játékos még csak izlelgeti a játékot, tehát "nem tudja használni". Mit lát: a jó játékos alázza halálra a rossz játékosokat, köszönhetõen a balance-nak...
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Ettõl féltem, hát akkor a multi részét be sem próbálom, ebbõl én ugyanis nem kérek. 😞
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!