Warhammer 40K: Space Marine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Amúgy a Fire Warrior címû játékban a legjobb fegyver az IG lézerkarabélya volt.
Amúgy fegyver ami csalódást okozott nekem a játékban az a Stormbolter igaz k gyorsan lõ de nem sebez valami sokat vagy lehet én használom rosszul.
Imperial Guard fps adná nagyon, fõleg filmen😊
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
A legreálisabb változat az lehet, hogy vannak 1.5x-re felscale-ezett lóbaszó nagydarab melákjaink, teljesen átlagos, ember méretû fasszal.
A sisakhoz. Lehet, hogy így szokott lenni. De számomra akkor is fura. Nekem jobban tetszik a teljes páncél. Ráadásul totál logikus minél több dologgal védeni a fejet.
Beindul az adrenalinfröccs meg a hormontenger, meg van sztem 15 sec alatt 😄
Asszem meg éppen az intróban mondják hogy STRATÉGIAI fontosságú a világ hiszen nem valami bumburnyák földmûvelõk lakta mezõgazdasági világ hanem egy "Forge World" ahol fegyvereket titánokat meg egyéb létfontosságú cuccokat gyártanak a birodalom számára iszonyú mennyiségben szóval ilyen esetben sztem indokolt a bevetésük még ha egyszerû greenskinek ellen is.
Asszem ott megy hogy... Exterminatus? - Nem mert túl értékes a világ. IG? - Nem ér idõben ide a sereg mert max 1-2 napra vagyunk a vereségtõl.
SM-? - Azok pont vannak a közelben. 😊
Szóval azért kocsmai verekdésekhez nem õket szokták kihívni.
Mellesleg megnéznék egy jó kis IG-s FPS-t ilyen Modern Warfare stílusban.
Na hagyjuk már a hülyeséget. 😛
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Az intró elsõ pár másodperce megadja ezt a fílinget, ahogy a bolygó védelmi erõi számításba veszik a lehetõségeiket, és amikor semmi értelmeset nem találnak a közelben, akkor jön az, hogy "na jó, akkor jöjjenek az Ultramarínok" 😊
Az IG szerencsére már pl a Gaunt könyvekben sem impotens anyámasszony katonák gyülekezete hanem tulajdonképpen õk a nagybetûs SEREG ami alsó hangon is százmilliárdos haderõt képvisel a birodalomban. Jó látni (bár még csak a demó alapján) hogy azért nekik is vannak golyóik. Az SM inkább amolyan Speciális Egység szerepet játszik ebben a világban. Nem vetik be õket minden csetepatéban csak ahol komoly a helyzet.
Én lassan a vége felé járok de tetszik a játék.Az igazi fílinget akkor éreztem mikor megjelent a káosz.Bár a velük való harccal az a bajom hogy jojózik a szemem a sok zöld és lila lövedéktõl.Meg szerintem is jó lett volna minimum gugolást belerakni vagy fedezékhez bújást de szerintem ezt azért nem tették bele hogy negyogy csak egy GoW klónnak legyen bélyegezve a játék.
Azon csodálkoztam hogy Sidonius páncélja csicsásabb mint Titusé de ez gondolom a Veterén Õrmesterségbõl fakad.
Az tetszett benne hogy az IG végre nem gyáva inkompetensek gyülekezetének van ábrázolva.Amúgy az IG-ben sem sok nõ szolgál ha jól tudom de gondolom kellett bele valami nõ.
Állandóan bevillan hogy Captain Titus mindjárt táncraperdül és elkezdi tolni hogy....
szpájsz mariiiiin
Persze én is örülnék egy jó kis FPS/TPS (lõfegyvereknél FPS nézet, közelharcra váltásnál TPS nézet) keverék W40k taktikai akciójátéknak, csak az már nem ez lenne, hanem egy teljesen más játék. 😄
A közelharcból tényleg többet is ki lehetett volna hozni. Nem értem miért nem lehetett védekezést/hárítást beletenni. Meg változatosabb kombókat. Lehetne olyasmi, mint a Batman AA-ba csak itt fegyverekkel. Hárítás, pár végtag levágás, tömegbe lökés, feldöntés, egyszerre 2-3 ellenfél kivégzése stb. 😊
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Nem egy WH csákó, mint mondjuk az inkvizitor esetében 😊
Túl sok a lõszer. Én másképpen fogalmaznék: nagyon ügyeltek arra, hogy ne nagyon fogyj ki a Bolter lõszerbõl. Azért a Melta / Lasgun esetén már könnyedén ki lehet fogyni. Viszont nagyon hasznosnak.
Taktika: Na az nincs. Sajnos a társak olyanok, amilyenek. Ez szerintem is nagyon gáz már 2011-ben.
Közelharc: Szerintem viszont nagyon gáz, hogy csak egyféle ütés plusz a Stun van. Nyugodtan meg lehetett volna csinálni, hogy legalább két féle ütés legyen, sõt, az N9-hez hasonlóan igazából három is lehetett volna (gyors/gyenge, lassú/erõs és egy körkörös, minimálisat sebzõ, de "felszabadító" vágás).
Késõbb pedig már némi túlzással minden sarkon van egy fejsze, kalapács, kard, válogathatunk. Én lekorlátoznám ezeket. Vagy csináljanak egy nehezebb fokozatot, ahol vannak ilyen megkötések is.
Pro és kontra is vannak érvek. Én is annak örültem volna, hogy ha legalábbis a fõbb "pihenõidõben" összeállíthattunk volna egy felszerelést, és azzal megyünk. Az tényleg egy picit gáz, hogy úton-útfélen botlunk ritka és értékes fegyverekbe.
A másik oldalról nézve viszont ez mégis csak egy Forge world, egy gyárbolygó, ahol a birodalom számára mindenféle pusztító eszközöket gyártanak. Szóval azért az is érthetõ, hogy tele van mindenfelé lõszerkészletekkel és fegyverekkel. Persze a csatornarendszerben összehalmozott fegyverrakásra én is ferdén néztem.
Nem vagyok nagyon tájékozott a wh40k világában, de ez a történet már nekem is sablon, mégse bosszankodok, mert összességében tetszett.
Sablonos, sajnos ebben egyetértek. Sõt. De nyilván széles rétegnek kell megfelelni, ezért nem bonyolíthatják túl.
Nekem egyébként továbbra is az a bajom, hogy nagyon-nagyon érzõdik az, hogy egy csõben haladunk, semmi választási lehetõség, semmi döntési lehetõség. Még csak a párbeszédeknél sem. Ez nekem nagyon nem tetszett... 😞
Novaterra: azért nekem volt egy két harc amit rendesen megszenvedtem, de én is azt éreztem hogy a hard nem annyira nehéz.
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
A világ nagyon szépen meg van csinálva, grafikusok/animátorok remek munkát végeztek. Tényleg úgy néz ki ahogy az ember elképzel egy ilyen gotikus világot, marha jó mozgásban látni azt amit csak rajzokon/képeken láttam eddig.
Pl amikor beértünk a Titánhoz, egy fél percet biztos csak azt nézegettem. Nagyon profi munka.
Tetszik a hogy különféle lõfegyverek lehetnek az embernél, és lehet velük taktikázni/váltogatni, szituációtól függõen.
Amirõl sokat vitatkoztunk, szintlépegetés/fejlõdés nincs, de az új fegyverek adagolásával végülis van 😊
Sztori is korrekt, ugyan elég szabvány warhammer történet, de talán pont ezért jó - amit sokat olvastunk, most mozgásban is látjuk.
Ami nem igazán jön be:
- sok az üresjárat, amikor csak megyünk-megyünk, nyitogatjuk az ajtókat, és megyünk tovább, miközben semmi nem történik jó 2-3 percig. Nem tudom ez miért így, de néha már komolyan unalmas.
- közelharc: teljesen kontrollálhatatlan, a taktikázás/stratégiázás legkisebb lehetõsége nincs meg (ahogy elnéztem még hárítani se lehet).
Vad jobb gomb nyomogatás azt doszt. Az átlag orkok ellen még nem zavaró, de mini-bossoknál (amikor jönnek azok a nagy waaagh orditozó orkok) és kb azon múlik a gyõzelem, hogy mennyi HPn kezdõdik a küzdelem. Nincs védekezés, még elugrani/elgurulni se nagyon lehet elõlük. A kombók meg... mintha nem is lennének.
Hiányzik az ugrás, hogy tényleg az ember esetleg kicsit tudja irányítani hogy/ki ellen kerül harcba (a gurulás elég csirke).
Szóval végülis az a faramuci helyzet állt elõ, hogy a lövöldözésbe több változatosság került és élvezetesebb, mint a közelharc - pedig a közelharcot általában sokkal jobban meg lehet csinálni, mint a sima lövöldét (lásd darksiders, prototype, starwars jedi játékok). Szerintem itt egy nagy ziccert kihagytak, egy kis plusszal sokkal-sokkal jobban meg lehetett volna ezt a részét csinálni.
De mindegy, már én is lvl30-as köcsög vagyok... 😛