3115
-
#846 Nah, végre valaki megértette miről beszélek.
Az a bajom továbbá, hogy az első rész esetében is valósághűséget ígértek és a problémák, amiket leírtam mégis benne voltak. Most, a második rész esetében szintén valósághűséget ígérnek, viszont egyszer már felültettek, innentől kezdve jogosan aggódok. Nincs ok, amiért azt mondanám, hogy most betartják az ígéretüket. -
#845 "Szimuláció érzést kelt benned, néhol tényleg real érzésed van, aztán egy kanyarban egyszercsak érthetetlen módon kitör a segge, megcsúszol"
jaja ilyen az rfactor -
unrealnoise #844 Ebben tökéletesen igazad van. De szerintem a Shift 2-bn nem lesz ilyen. Legalábbis erősen ajánlom majd. a fizikai motor elvileg ISI alapokon fekszik, a fejlesztők ismertek, remélem nem baszták el. Amúgy igen, amit mondasz, az az én csőröm is baszná. Ha kitör akkor az autó segge amikor érzésre lófaszt nem csináltál, illetve logikátlan, random történik ez az, az fos lesz és nem is értem miért kell ilyenre belőni egy játékot. Vezethető, és közel realisztikusan mozgó autókat pedig aztán nem tart sokból leprogramozni... (simbin tucat rókabőrök mostanság, meg hogy a natkarPRO hova fejlődött már egy ember munkájának köszönhetően...), szóval ha ilyen lesz, akkor kabbe SMS! -
#843 Na öcskös, több nem telt tőled? Mondd vezettél már autót/motort 240-300 között? Gondolom nem. Én igen. Versenyeztél már pályán autóval/motorral? Gondolom nem. Én igen.
Innentől kezdve értelmetlen bármilyen vita is köztünk valósághűség témájában. -
#842 A gond pont azzal van, hogy megtéveszt a játék. Szimuláció érzést kelt benned, néhol tényleg real érzésed van, aztán egy kanyarban egyszercsak érthetetlen módon kitör a segge, megcsúszol, vagy épp alulkormányzottá válik. Teljesen kiszámíthatatlanul, minden előzmény nélkül. Nem adja vissza az autó fizikáját, ezáltal lutri az egész. Így pedig nem lehet normális versenyeket játszani. -
unrealnoise #841 gyerekek. sokféle autó van. nem teljesen szimulátoros a cucc? és?
kicsit a tököm kilett a nagynagy szimulátorokkal (hiába iracingeztem másfél évig), adott egy autó, egy pálya. nyomd le a másikat. reflexek, reakcióidők, koncentráció, helyzetfelismerés. Ez még a Shift2-ben is számítani fog. Aki szimulátorral tud közel Alien időt, az itt is szarrá ver valszeg mindenkit. Fel kell fogni, hogy tőlem aztán futurisztikus, nemlétező járgányok is lehetnek, vagy koncepciótervek alapján elkészült járgányok, az élmény attól kábé ugyanaz lehet, a harc az harc, a feltételek a játékosoknak ugyanaz. itt is ugyanolyan nehéz vagy könnyű lesz pl engem megverni mint iracingben volt. Az, hogy nem olyan profi a fizika, hát most kicsit letojom. A cockpit nézet egyszerűen baromi jó, ahogy a tested, fejed, kicsit előre, hátra mozog, mozdul, fordul, fantasztikus szvsz.
A Shift 2 szerintem akárki akármit mond, nem lesz arcade, félig szim, félig arcade, amivel baromi látványosakat lehet menni és ennyi. Szórakozni és online játszani tökéletes, megfelelő társasággal.
a hangok szerintem marha jók lesznek (shift1ben is azok voltak), a grafika is nagyon jó lesz, a sisak nézet az elmosódással is tetszik már (lehet lehurrogni, ez van), szóval én is elleszek vele, amíg nem jön az rF2. meg lehet utána is aktívan nyomom majd.
Csak ne legyenek scriptelt megcsúszások kanyarvételeknél meg etc, mint az f12010-ben és a Shift1-ben is majdnem...
-
#840 háát én nem lottóznék a helyedben.. -
#839 Tudom, hogy állítható álmodozó okoska. Igen, nekem az, és még sok másik igazi simulátor és real versenyző arcnak is, de tudom, neked, egyszeri gamernek, ez a játék így tökéletes, ahogy van. -
#838 fika-matyik :)
sztem ti pontosan ugyanúgy fogjátok nyomni a shift2-vel megjelenéskor
csak most nincs jobb dolgotok ;)
#835: "...az év vicce" - neked ;)
a look-to-apex állítható... xD -
#837 A SHIFT első része még szarrámodolva sem hozza a nagy szimulátornevek szintjét,ígéretek mindig vannak szimulációra,de a videón tökéletesen látszódik hogy ez megint csak ígéret lett,attól hogy a gyerek béna még látszik hogy hogyviselkedik az autó....
-
#836 lol hogy hullámzik az oldalsó visszapillantó :D -
#835 Jól néz ki a sisak nézet, csak sajnos használhatatlan is egyben. Virtuálisan nem lehet úgy pontosan vezetni egy autót, hogy a gép mozgatja helyetted a fejed, pl előbb fordul a fej, mint az autó orra. Így hogy irányítod hajszálpontosan az autót, ha tényleg tökéletes időt akarsz futni? Ez is az egyszeri gamereknek került bele....
És ez az elmosódás, még mindig az év vicce. -
vg #834 Katasztrófa, hogy 2011-ben, a visszapillantóból hirtelen eltűnnek az objektumok. -
#833 huh de várom, hogy nyomassuk rajta -
#832 amerika mi?! :D -
#831 -
Bullitt #830 Ez érdekesebb. Szaggat a cucc, és basszus tényleg alig látni valamit...
-
shumika #829 berregnek az autók? whoooo :o -
#828 BIG THX, ha abbahagyod végre ITT a TDU2-zést :)
már másodszorra nyomod.. ;)
a két játéknak összélmény tekintetében kb annyi köze lesz egymáshoz, h mind2 autókról fog szólni, amik berregnek xD -
#827 -
unrealnoise #826 tetszik a menü, mármint amit eddig láttam belőle, már szinte biztos, hogy megvevős. rengeteg munka lehetett a játékban, az azért már most is látszik. remélem jövőre marad ez az irány, és tényleg egyre szebb, egyre vezethetőbb, egyre élethűbb lesz.
amúgy óriási mellélövés szerintem arcade-ra csinálni egy ilyen autós játékot. (a codi megtette az f12010-el ugye és hát folyamatosan meg is teszi), hiszen a szimuláció nem azt jelenti elsősorban, hogy nehéz lesz vezetni, hanem azt, hogy NORMÁLISAN, valósághűen, már-már kiszámíthatóan lehet vele menni. óriási különbség.
Szvsz, a Shift nagy jövő előtt állhat ha tartják az irányt, akkor egy nagyon. nagyon komoly szim/autós játék lehet belőle.
Képzeljétek el jövőre milyen lesz, ha komplett bajnokság épül be, kerékcserékkel, dinamikus időjárással, gumikopással, etc. és ehhez hozzájön még az, hogy az autót évközbeni anyagi helyzetünk függvényében még fejleszthetnénk is. HOL, kérdem még egyszer, hol tudja ezt akármelyik mai PC-s szimulátor? Sehol. Óriási sansz áll az EA előtt, el kell engedni kicsit a fejlesztők kezét, hagy viselkedjen a kocsi úgy, ahogy kell, a körítést adni kell hozzá, és akkor évekig el lehet mivel szórakozni. (és persze még több és még több pályát akarunk...) :) -
vg #825 Valaki jön játszani xbox shift 1? -
shumika #824 ÉN -
unrealnoise #823 pont ezért nem lehet megállapítani mit tud a fizika, így felesleges ócsárolni. :) az autó akkor kezd versenyhelyzetekhez és versenyautóhoz hűen mozogni, ha megfelelően is bánnak vele. innentől kezdve, az hogy a fizika szar, szerintem nem helyénvaló. (legalábbis még nem.) -
Bullitt #822 Én kérdeztem hamarabb! :D:D -
pzs #821 Annyiért adhatod is fel a postán nekem ! :D De komolyan ha jól értem 15-t adsz 1 g 25 -t ? -
#820 -
#819 Ebből a videóból 2 dolog jött le: A játéknak bármennyire is szeretnék továbbra is mérföldes utat kéne megtennije hogy olyan szimulációval rendelkezzen mint a GT vagy a FORZA,nemhogy a nagyobb szimulációkhoz hasonlítgassuk...
A sofőrgyerek egy balfék,már abból lehet látni ahogyan a kormányt fogja és ahogy elheylezkedett,a vezetése nocomment,a legtöbb kanyarba a lehető legszarabb ívben vágódik be...
-
RYO21 #818 Csak szerintem szarok az autóhangok? -
#817 Na mind1 ez legyen a legnagyobb hiba a játékban és megbocsájtok nekik! :D -
High end PC #816 Miért, Lambóból is volt képük az 5 évvel ezelőtti Murcit beletenni, mint a Shift1-ben, nem ám a 2 évvel ezelőtti modellt, ami legalább már a HP-ben is volt tavaly, de bezzeg a Paganiból betették a pár hónapja bemutatott modellt...
Én is örülök a fejlesztőknek! -
#815 Öööö csak engem zavar, hogy nem az új Golf Gti van benne a játékban? Vagy az is benne lesz?
Egyébként nagyon hangulatosnak néz ki, ha pedig a fizika egy kicsit is jobb lesz, mint az 1-ben akkor tuti siker. -
High end PC #814 15-ért odaadom, plusz a postaköltség.
Többnyire csak nyaranta használtam, mindene működik.
Nem akarok érte sokat kérni. -
Bullitt #813 Kb. mennyiért? :D -
High end PC #812 Mert 2 kormányt minek tartsak? Nyilván nem szó szerint értettem, hanem hogy el akarom így már passzolni. -
RYO21 #811 Miért kuka a g25? Én az egyik vesémet adnám oda egy olyan kormányért! -
High end PC #810 Épp pénteken jött meg németből a Fanatech GT2 Clubsport, amit Karácsonykor rendeltem. Akkora készlet hiány van, hogy már rendelni sem lehet Clubsport váltzatot.
A pedálsor a potenciométerével, és a nemlineáris fékpedáljával, ABS szimulációs pedálrezgésével, meg a kormány érzékenysége, visszacsatolása, és terhelése, fogása valami elképesztő, eddig kb úgy saccoltam pariban van a Logitech-el, de ez annál is jobb. Egyszerűen nem lehet betelni vele. Ráadásul PC,PS3,Xbox360 kompatibilis, és az iRacing-hez, GT5-höz, és Forza3-hoz optimalizálták, PS3-on a PS szimbólumok világítanak a kormányon, boxhoz kötve a a boxos szimbólumok, PC-én meg konfigolható, ráadásul PC-én a pedálsor külön köthető direktben is USB-én a nagyobb gyorsaság érdekében, míg PS3-on és Xbox360-on a pedálsor a kormányhoz köthető, és ekkor csak 1 USB megy a konzolhoz, illetve boxon még egy sem, vezeték nélküli összeköttetést alapból tudja a kormány (nyilván ez a leghátrányosabb összeköttetés).
Igazi pozitívum: nem csak szoftveresen konfigolható, hanem magán a kormányon is van lehetőség konfigurálásra, az LCD kijelzőjén, ez nyilván konzolos összeköttetésnél jön jól, de PC-nél is, hiszen olyan funkciók is állíthatók, amik PC-én a driver-ből nem, nagyon jó, hogy egyből a kormányon be lehet állítani minden fontosabb dolgot, forgásszöget, linearitást, visszacsatolást, holtjátékot, meg megannyi mindent.
Negatívum: sajnos ilyen is van. És ez a sebességváltó, amit már eddig is láttam a képek alapján is, hogy gagyibb, mint a Logitech-é. Egyszerűen nem is fejlesztettek újat, az eddig is kaphatót lehetett hozzá rendelni H-shift és szekvenciális karokban. Egyrészt nem kapcsolható az átmenet, két különböző kar van, amit cserélgetni lehet, másrészt a váltóút is elég játék kormány érzetet ad, meg a fogása is, a váltófülek a kormány mögött pedig pontatlanabbak, mint a Logitech-nél, ami azért van, mert utólag felcsavarozhatóak, és egy nagy bumszli előbetétet kell elé tenni.
Tehát mindent összevetve nálam Fanatech vs Logitech 2:1, vagyis az új kormány mindenképp jobban bejött. G25 viszont így kuka, nem kell még mindig? :D
Az lenne a jó, ha a váltóját hozzá lehetne csatlakoztatni a Fanatech-hez, de sajnos csak a pedálsor kompatibilis.
Shift2-nél lesz az igazi felavatás, az lesz a legközelebbi autós gamma, amivel hosszabb időre is elszórakozom. -
#809 jobban tünik így nekem ennyi elé is lesz, már szerelem is fel a kormányt:)) -
Szabi1991 #808 egy jó darabig még elleszek a TDU2vel, de ha nem jön az Rfactor2 akkor ez jó lesz addig :D -
#807 Eddig nem volt betervezve, hogy megveszed?