3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • Szabi1991
    off: tuningnál elég fura az Biffy Clyro - Mountain verzió, viszont a kedvenc számom és qva hangulatos így is hallani :)))

on: Basszus a végén még tényleg meg kell vegyem ezt is, eddig elég meggyőző, bár ekkora mérető gumidarabok driftversenyek alatt se jutnak fel a pályára :D
  • samsung123
    Végre látni a fizikát! és én azt mondom hogy ÁSZ!!!
    Über gama lesz, nem csak a grafika miatt!
  • samsung123
    huh..hát nem vagy jó megfigyelő....Ezeken a videókon nincs bekapcsolva a sisak kamera, a második kijelentésed már innen tárgytalan...
  • Bullitt
    Replay videók:

Tuning:

• darki81
    A 20km-es pálya
    Jó a video, csak a sofőr nem olvasta el a táblát hogy fűre lépni tilos
  • pzs
    Csak nekem van olyan érzésem , hogy ez az "új" kamera nem annyira radikális és , hogy mintha a shift 1 látnám 1 kicsit felturbózva ? Ja és köszi a videókat.
  • unrealnoise

sorry, ittt az új videó. most rakták fel nemrég.
  • unrealnoise

azért nem linkeltem egyszerre, mert így töltötték fel sorban.
  • unrealnoise
    az egy teljesen más játék. az inkább ügyességi, össze se lehet hasonlítani a két játékot, más kategória.
  • unrealnoise
    ami itt bántja a szemem: egyszer sem fékezte el magát blokkolósra (bár valszeg csak túl óvatosan ment...) grafika bruált, a kontraszt, fény-árnyék határok nagyon jók, és ezek nehezítenek is a dolgon, legyen akármennyire arcade is egy autós játék, a totál élethű grafika (napsütés, "sötétség", fényviszony változások) miatt olykor egy "félszim" is nehezebb tud lenni mint akár a legjobb szimulátorok. Ezért is utálom amikor azt mondogatják, hogy a grafika nem számít...

• Amatorversenyzo
    ez nem olyan jo mint az undergrund 2
  • unrealnoise
  • unrealnoise
    megjegyzés: ki lehet kapcsolni ezek szerint majdnem minden HUD-ot?
    Jó pont. :)

amikor visszajön a pályára miután kicsúszott érdekes hangokat hallani...
    itt már nem csúszkál úgy az autó csak egy kanyarban lehetett érezni, mondjuk ez is elég béna kör, röhej, hogy itt is be van kapcsolva az ideális ív segítsége, ha életemben nem játszottam volna még autós játékkal akkor is kikapcsolnám... a kanyarok, meg az autósportban látottak, vezetés közben tapasztaltak tökéletesen elegendőek...
    erre itt meg minden veidón rajta van. az EA bekaphatja amúgy amiért nem ad ki saját maga full HD-s felbontásban ELITE modról videót, ha már szimnek akarják eladni, legalább próbálnának meg felvágni vele... Vagy lehet nincs is mire... Amúgy lehet ez az ELITE mod is erősen kamu, elvégre a Shift 1-ben is ki lehetett kapcsolni minden segítséget, ha a fizika nem változik számottevően, akkor az egész elite baromság egy nagy nulla, mert ugyanott vagyunk, viszont tök jól hangzik ugye...
  • Amatorversenyzo
    olyan a hanglya mint mikór centrifukáz a mosógépem.
  • unrealnoise
  • Bullitt
    Mert ez a Shift 1... :D

És am ezzel én is nyomtam augusztusban GamesCom-on. Ott is kint volt, ráadásul pont ugyan ez a csávó dirigált, hogy hogy szállj be. Egyből rákiáltott az emberre, hogy a kormányt tilos fogni ki-beszálláskor. xD
  • Szabi1991
    bazzeg hogy rángatja a kormányt egyenesben, alig bírja vissza fojtani a röhögést a fekete pólós :DDD

(nem értem amúgy ezt a vidit, hátul shift2es táblák vannak, de a játék mintha a shift1 lenne, a menü a betöltőképernyők stb o.0)
  • shumika
    lfs-nek jó a fizikájaa
  • ASR Godfather

Ha ilyesmire megcsinálnák, akkor jó lenne.
    Pedig még ez se valami nagy szám :)
  • TomSolberg
    Azzzz igeeen.
    Már 0:45 nél kiestél.
  • Totti5
    Csak be kellett állítani, igaz ez nem mentésg arra hogy alapból nagyon szar volt és tökéletes sosem lett!

• Muttley
    nem jó helyen állítgattad
  • The Protector
    nekem is az állandó csúszás volt a problémám.billel és gamepaddal is csúszott.hiába állítgattam akkor is szar volt.

Nem a játék volt szar,mert az nagyon jó volt...hanem a csúszás.
  • Muttley
    ne parázz már :)
    a belső nézetben eléggé jól látszik, hogy a kormány "fidgets" ezerrel
    és ehhez képest alig tér ki
    a külső nézet nem mérvadó, mert lehet h a csóka klaviatúrán nyomja, ahol a "kormány-gomb" 0 állapota jelenti az egyenes futást, az 1 pedig a tökig adott irányba tekerést
    valamint
    vóóót mááá róla szó, h a Shift1-gyel MOD-ok NÉLKÜL is lehet szuperul tépni drift nélkül CSAK ismerni kell a megfelelő beállításokat ;)
  • Black Ghost
    Te mos miről beszélsz?

Arra próbáltam rávilágítani, hogy az első rész egyik legnagyobb bakija az elbaszott fizika, az hogy a kanyarokban állandóan driftel a kocsi, és ez mint sem változott a második részben.
    Ha megnézed a külső kamerás videót, lehet látni az autó mozgását, olyan mind ha az autó közepén átszúrtak volna egy pálcikát és annál fogva forgatnák. ...you understand?
  • lolSL
    akkor meg fogd férfiasabban
  • Black Ghost
    ezt biztos nekem akartad írni? -csak kormánnyal játszom!
  • lolSL
    billentyűzettel a hot pursuitot meg az ősszel megjelenő köv arcade nfst erőltesd
  • Black Ghost
    Ez ugyan úgy fog csúszkálni mint az 1, hogy b...nák a jó édes...!!!!
    Miért kell pont az irányítás elqrni?
  • shumika
    pfejj de utállak titeket -.-
  • greg benz
    Nem kell aggodalmaskodni, mert (ezek szerint van aki még nem tudja) shumika az SG legnagyobb vetítőgépe, szóval nem tört össze semmiféle autó sem:)
  • ASR Godfather
    Nem kell azt billentyűzetesre annyira, ha okosak biztos úgy csinálják hogy legyen arcade meg szimes része...
    Így a kormányosok is élvezhetik.
  • janihunk
    A 3. videóban elég gagyi a fák kinézete. Ez ilyen lesz? Amúgy nagyon jónak tűnik.
  • Szabi1991
    ha billentyűzetesre csinálják akkor tuti nem került fel a polcomra a Shift és a TDU2 mellé..
  • ASR Godfather
    Majd meglátjuk..szerintem meg de :D
    De inkább kormány
  • vg
    billentyűvel... labdába sem rúgsz egy kontrolleres ellenfélnek...
  • ASR Godfather
    hűűű ez nagyon jónak ígérkezik, már alig várom.
    Ha nem csinálják nagyon kormányosra, és billentyűvel is lehet majd játszani, nem úgy mint a tdu2-t, akkor fasza lesz.
  • unrealnoise
    viszont egy valami elég elkeserítő. az EA, és a fejlesztők azért promózhatnának valami szimesebb hangvételű videót is, határon autózósat, kormánnyal, egy komolyabb emberke segítségével, mert ezekből a videókból lószart se lehet leszűrni... :/

negatívum, hogy a részidőt nem rakja ki tartósan a "monitorra", hanem elveszi, de legalább van. :D bár furcsa is lett volna, ha kiveszi, aztán abban az online autologban izében meg ott virítana.
  • zoltang

http://www.virtualr.net/need-for-speed-shift-2-three-new-gameplay-videos/
  • shumika
    SL tégedse kérdezett senki.