Need for Speed: Shift 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

All hail the double x!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
http://www.virtualr.net
Amazon lists the release date as March 8 2011 ...
I met God. She's black
Remélem a tavaszi megjelenést tudják tartani.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spa éjszaka
must have kategória
És csak remélni tudom, hogy még szimesebb irányítású lesz, mint az elsõ rész.
2009 szeptemben:Shift...2 hónapra rá: Nitro...7 hónapra rá: World...4 hónapra rá: Hot Pursuit...és pár hónap megint és itt a Shift 2.... beindult a fejõs szekér az EA-nál gyerekek, de nagyon!!!!
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
és csak egy picit lett NAGYON más a játékszoftver iparág.. 😉"
NFS World... Július végén dobták ki, tudom, mert megvettem a starter packot, és július tizenvalahanyadikán már játszottam is...
Mi történt tavaly?
MW2...
Idén CoD: Black Ops...
2008 óta elvileg GEC van. Egy kicsit tehát átgondolják a dóóógot... 😉
Nyilván kivételek lehetnek, de IMO ez nem a Shift 2 lesz.
Just do it :)
és csak egy picit lett NAGYON más a játékszoftver iparág.. 😉
Amúgy az NFS: HS PC verzió nem '99 szeptember végi?
tulkppen mind1 is.
SZI szerint az átlag fogyasztó minden évben 2 dolgot tutira csinál, ha van pénze rá, ha nincs: nyaral és karácsonyozik. 😉 Nyáron egészséges szellemiség esetén sokat töltünk a szabadban és kevesen zombulunk játékok elõtt.
De hát, majd meglátjuk. 😊
Én a novemberi HP után tutira nem adnám ki az õ fejükkel gondolkodva a Shift 2-t '11 szeptembere elõtt. A Shift is szept 15 volt tavaly. Nem véletlen 😉
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Én lennék a legboldogabb, ha tényleg Augusztusban jönne! Nyáron van idõm játszani! 😊
Release Date: 03/08/2011.
Newegg.com honlapján elõrendelhetõ, és elég biztató jel! a máciusi megjelenéssel
Ezzel szemben ha valaki kiad egy nagy címet az uborkaszezon kellõs közepén, május körül, tuti hogy mindenki az õ játékával fogja tolni, hiszen nincs a bõség zavara, mint novemberben.
A Starcraft2 is nyár elején jött ki.
Need For Speed High Stakes része pedig Júniusban jött PC-re.
Szerintem a Shift 2-õt a Hot Pursuit-ot követõ hónapban, december végétõl elkezdik már prezentálni, és 2011 Q2-õt jósolok majd neki, nem hiszem hogy kitolják majd jövõ õszig/télig. Ugyanis mennek a pletykák egy 2011-ben megjelenõ másik részrõl is. Aztán ki tudja.<#nemtudom>#nemtudom>
Te is mondtad, hogy kannibál-NFS HP lenne. 😊
Nyáron csak az üzletileg kamikaze szoftverfejlesztõ cég ad ki játékot.
Május végétõl szeptember elejéig halott idõszak. December közepétõl január közepéig ismét pangás van. Van tehát 1 évben 8 hónap aktív kiadási idõszak.
2010 második fele pl. az agyatlan akció TPS-ek dömpingje nulla sztorival és ultra-rövid játékidõvel. 😊
Shift 2 majd nyár környékén jöhet, leghamarabb.
Origin: Mikeee89, NFS World: HUNMikeee, Shift 1: HUNMikeee
de köszi
az elsõ részt szarrá modoltam..egész jó játék lett belõle!(még szimes is lett, g25-tel brutál)
Arab money
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Aztán a Carbon-ban már ott volt az ú.n Autosculpt funkció ahol már kényünk-kedvünkre szabhattuk és formálhattuk az autónak szinte minden porcikáját, késõbb persze a Pro Street-ben ez a funkció továbbfejlesztésre került és már nem csak a kinézetet változtatta az autosculpt hanem az autó menet dinamikáját is... leszoritóerõ, stb, stb...
Ha ezekebõl az ötletekbõl összegyúrnának egy játékot aminek van egy minimum Shift szintû grafikája akkor meg lennék elégedve. Sõt ha lenne benne multiplayer akkor az már hab lenne a tortán. Persze online NFS-nek most ott a World de az még igencsak beta, kissé kiforratlan de alakul, és egyre jobb...
Persze én most csak filozofálok errõl, egy autó szimulátorról hangsúlyozom hogy szimulátor és nem arcade jellegû mint az NFS részek túlnyomó része...
MW-ben meg Carbon-ban tetszett a rendõri üldözés, U2-ben a testreszabási lehetõségek tárháza, Pro Street-ben már az tetszett hogy elszakadt az utcai illegális versenyzés világától és inkább a pályára koncentrált a játék, plusz itt került be a törés modell is, ami egy újabb pozitivum volt számomra. Shift-ben a belsõ nézet az ami nagyon tetszik NFS-ben ez is újdonság ugyanis eddig nem volt és szerintem ez nagyon hiányzott. Ugyanakkor a készitõk jobban odafigyelhetnének a fizikára és erre több gondot kellene forditaniuk, hogy az autók irányitása valósághûbb legyen kormánnyal.. vagy billentyûvel akár, bár szvsz ezeket a kaliberû autós játékokat inkább kormánnnyal érdemes játszani...
utolsó értemles, legjobb nfs az az 5. rész, a Porsche Unleashed volt 😊
All hail the double x!
Forza.