Need for Speed: Shift 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
akartam bannert de voltak oly kedvesek h megcsinálták 😄 csak kicsit meg kellett vagdosni 😊

All hail the double x!

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

atila4
Csak legyen igazuk és jelenjen meg márciusba 😄

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Shift 2 Unleashed – Cover Art, Release Date + New Info

http://www.virtualr.net

Amazon lists the release date as March 8 2011 ...
szabii98

I met God. She's black

<#eljen>
Remélem a tavaszi megjelenést tudják tartani.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ez lesz a legjobb NFS ever made!

Nálam most +fav... 😄
pxxl
nah +fav ez is 😄 reméljük ez majd mutat valamit (megint) 😊

All hail the double x!

Murciélago R-SV <#szeret>
Spa éjszaka
must have kategória

A teaser egy render videó. A játék grafikailag ugyan az lesz, mint az egy, kisebb javításokkal.

mondjuk 1:00-nál látszik a belsõ nézet, és bár szar felbontás miatt alig látni vmit, de az látszik, hogy igényesebben ki lesz dolgozva, mint az elsõ rész

Remélem ennek brutál grafikája lesz, biztos minden NFS-t verni fog grafra. 😄
És csak remélni tudom, hogy még szimesebb irányítású lesz, mint az elsõ rész.

szerintem ez nem fog kijönni tavasszal tuti eltolják szeptemberre😊

Áhh K.O.!!!
2009 szeptemben:Shift...2 hónapra rá: Nitro...7 hónapra rá: World...4 hónapra rá: Hot Pursuit...és pár hónap megint és itt a Shift 2.... beindult a fejõs szekér az EA-nál gyerekek, de nagyon!!!!

samsung123
NAGYON DURVA!!!most kell!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Prince23
"Azóta egy picit eltelt több, mint 10 év.
és csak egy picit lett NAGYON más a játékszoftver iparág.. 😉"

NFS World... Július végén dobták ki, tudom, mert megvettem a starter packot, és július tizenvalahanyadikán már játszottam is...

Muttley
A sok kapzsi és ostoba kiadó, de inkább a fejlesztõ egyrészt nem kapzsi, csak pénzbõl él, mint mindenki, 😉 másrészt nem ostoba, ezért pont tavaly óta csak kevesen adják ki a szoftverjüket novemberben.
Mi történt tavaly?
MW2...
Idén CoD: Black Ops...
2008 óta elvileg GEC van. Egy kicsit tehát átgondolják a dóóógot... 😉
Nyilván kivételek lehetnek, de IMO ez nem a Shift 2 lesz.

Just do it :)

Muttley
Azóta egy picit eltelt több, mint 10 év.
és csak egy picit lett NAGYON más a játékszoftver iparág.. 😉
Amúgy az NFS: HS PC verzió nem '99 szeptember végi?
tulkppen mind1 is.
SZI szerint az átlag fogyasztó minden évben 2 dolgot tutira csinál, ha van pénze rá, ha nincs: nyaral és karácsonyozik. 😉 Nyáron egészséges szellemiség esetén sokat töltünk a szabadban és kevesen zombulunk játékok elõtt.
De hát, majd meglátjuk. 😊
Én a novemberi HP után tutira nem adnám ki az õ fejükkel gondolkodva a Shift 2-t '11 szeptembere elõtt. A Shift is szept 15 volt tavaly. Nem véletlen 😉

samsung123
de szerintem ez harmadik hó 8.-ka! nem pedig nyolcadikhó 3.-ka<#eplus2>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

<#eljen>
Én lennék a legboldogabb, ha tényleg Augusztusban jönne! Nyáron van idõm játszani! 😊

Jah, meg az NFS World is júliusban jött!

samsung123

samsung123
Need for Speed Shift 2: Unleashed

Release Date: 03/08/2011.

Newegg.com honlapján elõrendelhetõ, és elég biztató jel! a máciusi megjelenéssel

Attól hogy a sok kapzsi és ostoba kiadó mind novemberben adja ki a játékát a karácsonyi dömpingre pályázva, még nem hülyeség nyáron kiadni a játékokat. Elvégre boldog-boldogtalan novemberben adja ki a portrékáját, szokott lenni olyan novemberi hét, hogy 5-6 AAA kategóriás cím jön ki. Az emberek nem játszhatnak egyszerre mindel, szóval pont az ellenkezõ hatást érik el, mint amit akartak.

Ezzel szemben ha valaki kiad egy nagy címet az uborkaszezon kellõs közepén, május körül, tuti hogy mindenki az õ játékával fogja tolni, hiszen nincs a bõség zavara, mint novemberben.

A Starcraft2 is nyár elején jött ki.

The Need For Speed (NFS legelsõ része) Augusztusban jött játékkonzolra.
Need For Speed High Stakes része pedig Júniusban jött PC-re.

Szerintem a Shift 2-õt a Hot Pursuit-ot követõ hónapban, december végétõl elkezdik már prezentálni, és 2011 Q2-õt jósolok majd neki, nem hiszem hogy kitolják majd jövõ õszig/télig. Ugyanis mennek a pletykák egy 2011-ben megjelenõ másik részrõl is. Aztán ki tudja.<#nemtudom>

Muttley
Majdnem biztos, hogy az 2011 Q3-Q4 lesz belõle.
Te is mondtad, hogy kannibál-NFS HP lenne. 😊
Nyáron csak az üzletileg kamikaze szoftverfejlesztõ cég ad ki játékot.
Május végétõl szeptember elejéig halott idõszak. December közepétõl január közepéig ismét pangás van. Van tehát 1 évben 8 hónap aktív kiadási idõszak.
2010 második fele pl. az agyatlan akció TPS-ek dömpingje nulla sztorival és ultra-rövid játékidõvel. 😊

Logikus.

Az egy dolog, hogy az üzleti TERV alapján 2011 elején kellene jönnie, de ez nem így lesz. Nem azért, mert nincs kép még és egyebek, hanem pusztán amiatt, mert most a Hot Pursuitot nyomatják a marketingesek. Egyszerre két NFS ártana az üzletnek, simple as that... ··
Shift 2 majd nyár környékén jöhet, leghamarabb.

lolSL
van rá egy balaton szeletem hogy nem lesz semmi abból a megjelenésbõl így hogy 1 db képet nem villantottak még eddig

Na most akkor evvel a játékkal mi van? Jöhetne, mert a Shift volt az összes NFS közül a legjobb, csinálhatnának az elõzõ résznél is jobb fizikájú és grafikájú részt 2011 elejére.

Az elsõ rész is nagyon tetszett, várom a folytatást. Meg az elsõ infókat, képeket, videókat.

Origin: Mikeee89, NFS World: HUNMikeee, Shift 1: HUNMikeee

Bazz, hivatalos bejelentések alkalmával sincs mindig pontos dátum, pont azért, mert fingjuk sincs a fejlesztõknek, mikor kerül elõ véletlen egy brutális bug. Az, hogy most a Hot Pursuit az E3-on már kapott dátumot, nem meglepõ, elvégre jó ideje készül már...

samsung123
pontos dátum még most sincs<#eplus2>

de köszi

samsung123
De, pontos dátummal, pontos névvel...az ületi terv nem bejelentés. de ezen ne vesszünk össze<#kacsint>, tény hogy hiteles infónk van róla.

Üzleti terv hivatalos dokumentum, ennél nem lehet hivatalosabb semmi. 😊

samsung123
beszarok! bár hivatalosan is be kéne már jelenteni!
az elsõ részt szarrá modoltam..egész jó játék lett belõle!(még szimes is lett, g25-tel brutál)

FSpofon
kandras1983
A 4 éves fiamnak nagyon bejön ez a játék. A Debreceni fórumban a Saturn-ban játszott vele többször mikor ott voltunk.

Legend Killer
engem pont ez tesz kíváncsivá.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

passatgt
remélem lesz free roam, mert ez a rendõrösdi kurvára nem érdekel

Szvsz a Most Wanted nagyon jól sikerült játék volt, én a mai napig szivesem veszem elé és játszom vele... Az Underground 2 is jó a mai napig, abban leginkább a tuningolási, testreszabási lehetõségek tetszenek.
Aztán a Carbon-ban már ott volt az ú.n Autosculpt funkció ahol már kényünk-kedvünkre szabhattuk és formálhattuk az autónak szinte minden porcikáját, késõbb persze a Pro Street-ben ez a funkció továbbfejlesztésre került és már nem csak a kinézetet változtatta az autosculpt hanem az autó menet dinamikáját is... leszoritóerõ, stb, stb...
Ha ezekebõl az ötletekbõl összegyúrnának egy játékot aminek van egy minimum Shift szintû grafikája akkor meg lennék elégedve. Sõt ha lenne benne multiplayer akkor az már hab lenne a tortán. Persze online NFS-nek most ott a World de az még igencsak beta, kissé kiforratlan de alakul, és egyre jobb...
Persze én most csak filozofálok errõl, egy autó szimulátorról hangsúlyozom hogy szimulátor és nem arcade jellegû mint az NFS részek túlnyomó része...

MW-ben meg Carbon-ban tetszett a rendõri üldözés, U2-ben a testreszabási lehetõségek tárháza, Pro Street-ben már az tetszett hogy elszakadt az utcai illegális versenyzés világától és inkább a pályára koncentrált a játék, plusz itt került be a törés modell is, ami egy újabb pozitivum volt számomra. Shift-ben a belsõ nézet az ami nagyon tetszik NFS-ben ez is újdonság ugyanis eddig nem volt és szerintem ez nagyon hiányzott. Ugyanakkor a készitõk jobban odafigyelhetnének a fizikára és erre több gondot kellene forditaniuk, hogy az autók irányitása valósághûbb legyen kormánnyal.. vagy billentyûvel akár, bár szvsz ezeket a kaliberû autós játékokat inkább kormánnnyal érdemes játszani...
pxxl
NFSU1 jó volt, a 2-t ki kellett adni, mert az 1 az sovány volt, inkább a második rész volt az igazi NFSU. Utána kezdték el nagyon tolni a marhaságot, ugyanazt játszottuk végig minden évben, aztán jött a prostreet vagy mi (má' a nevére sem emléxem...), végre kiszabadultunk a F&F filmvilágból...aztán megint jött a fos 1000el, és még mindig öntik...

utolsó értemles, legjobb nfs az az 5. rész, a Porsche Unleashed volt 😊

All hail the double x!

kastil
jeee ezaz amig csak kevesen döbbennek rá hogy fos, addig még1 rókabõr. jellemzõ rá

nonicks
az egy jó játék volt!

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

arty
az UG1-2 is fos volt, a bajok a hot pursuit 2-vel kezdõdtek ... (legalábbis pécén az már a lejtõ kezdete volt)

Forza.

nonicks
Underground 2 óta már fos az egész NFS széria...fossák a szarabbnál szarabb játékokat...

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!