3115
-
#966 "A termékeket a hivatalos megjelenés elötti napon adjuk át a futároknak, innentől maximum két napon belül kiszállítják Önhöz."
Remélem nem áprilisi tréfa lesz :) -
#965 hétvége folyamán kicsit barkácsolok majd az oldalon -
shumika #964 Golf1 GTi+Éjszaka Nordscleiffe-n=besza.behu -
#963 para lesz ez az éjjszakai race :D -
Szabi1991 #962 -
DemonHunterW #961 Friss képek és egy videó! -
RYO21 #960 Én egy hétig könyörögtem nekik, hogy lehessek a NFS World hg-je, küldtem vagy 5 levelet, aztán az első levelére betették Szabi1991-t. -
a moderátorok gyorsan dolgoznak, nekik is THX! -
#958 Grat!! -
shumika #957 GRAT! -
#956 grat a kinevezésedhez -
#955 Na látod azért a Shift 1 is jó volt ilyen téren. sokmindent támogatott és még kuplung is volt, manuál váltó. Minden faszán működött. Nem mellesleg a shift 1 volt az első, ami egyáltalán normáis kormány támogatást kapott
Nincs mit, a lényeg hogy működjön. -
unrealnoise #954 nah, közben igen, valami ilyesmire gyanakodtam én is. :D előbb véletlen megmozdítottam a kormányt a menüben és elkezdett lépkedni. mondom anyád'. :D
amúgy jaja, tudom, hogy a Shift 2-re jobbat, többet ígérnek ezen fronton is, remélem így is lesz. :)
egyébként köszi :)
-
#953 A shift2-nél hangoztatják, hogy normálisan támogat szinte mindent majd! -
#952 Nekem is csinálja de csak akkor ha elvan forgatva kormány! mert úgy érzékeli mintha jobbra vagy balra navigálnál a menüben, ugyenez érvényes a pedálokra is, csak ott föl-le.
Vagy neked beragadva érzékeli, állíts holt teret(de ugy meg szar az irányitás)
Lehet nem ez a gond de egy tipp. -
unrealnoise #951 mondjuk szerencsére ezt is megoldja az alt+tab, és szerencsére ezt a ledobálgatást a játék is jól bírja. -
unrealnoise #950 hát ez kiriminális. választanék pályát, erre mint a nyerőautomatagép elkezdi pörgetni ezerrel a listát... megsúgom nektek, ezzel régebben is találkoztam és többek közt ezért sem vettem meg eredetiben és jöttem játszani... -
unrealnoise #949 pedál megoldva. a kormány és maga a Shift menü bugos szar. Driving Force GT van a clubsport mellé. a probléma az, hogy néha aktív marad az amit már beállítottam vezérlő, és nem tudok sehova máshova kattintani, mert nem reagál a menü. röhej... -
#948 Milyen kormány ez? mert sokaknál(akikkel én játszok) hibátlanul megy egyszerűbb kormányokkal is. -
#947 Videókon pedig jól kivehető volt, hogy az éjszaka az eddig legreálisabb megjelenítés idáig! Magyarul igen sötét( nem egyszerűen csak fekete az égbolt ahogy sok játékban) full hihető és a fényszórók fényei szerintem nagyon eltaláltak, ami valós fényt vetnek! dinamikus árnyékokat csinál, bevilágít a pilótafülkébe is a mögötted levő autó lámpája, de ki is takarja az autód az ő fényszóróját stb...
Nekem mindig a sötét megvalósítással voltak bajaim, eddig senki se tudta nagyon megcsinálni. (kivéve gt5 és talán RC2000 ősi rallyjátékban volt jó) -
unrealnoise #946 Shift 1-et warezben bár, de most próbálom. katasztrófa. néha nem ismeri fel a pedált, néha van hogy egy manópont beakad, és folyamatosan pörgeti a tartalmát... a vezérlő beállítása is nagy fosnulla. rábökök hogy kormány jobbra, belövi, erre hiába nyomok esc-t, vagy enter, aktív marad az a szar, de nem reagál semmire sem. ilyenkore nyomok egy alt+tabot és ez megoldja, de most pl a clubsport pedálom abszulút nem ismeri fel, hiába nyomom padlóig. bezzeg a gamepadommal tuti minden simán menne...
ha ilyen ótvar szar lesz a következő is, akkor nálam elvágta magát a SMS... -
unrealnoise #945 mi az hogy mennyire sötét? :D volt már nem egy videón, és hát baromira sötét. :D fényszórók nélkül egyes pályákon totál nem látsz semmit. -
#944 thx, sir :)
azért kérdezd már meg tőlük a 22B, S1, S4 kombot, hátha meglepinek szánják ;)
még kérdések:
1) az éjszaka mennyire sötét?
2) fényszóró 1 féle, vagy van távolsági is? (utóbbi érdekes lehet, mondjuk a Nürburgring, freeplay mód, 260 km/h, koromsötét)
#935: köcce neked is :) -
Bullitt #943 Profilpontok vannak, de már nincs két részre bontva. Simán XP-t dobál a program a különféle manőverekért. -
#942 Oké, hogy ezt mondják de majd ha nem akarok megint megfojtani vmi szemét törököt akinek az az első dolga hogy lepattintja rólam a lökhárítót akkor elhiszem. Azok az idióta EA acsik megmaradnak hogy hány embert löktél ki? (Agresszív vs Precíz) -
#941 Én Samsungra szavazok.
Sajnos volt, és jelenleg is van Pixel gondom a monitoromon, van egy piros pötty. A Samsung cuccaimmal viszont nem volt még gond soha.
(Természetesen csak vicc, nincs szavazati jogom és csak viccnek szántam. Nem tudtam kihagyni.) -
shumika #940 szarul fogalmaztam. mind1. -
#939 Már ne haragudj, de ez milyen kérdés??! Mi az, hogy mennyire megy jól? Annyira megy jól, ahány LE és ahány kg, annyira, amilyenre áttételezve van. Hogy lehet ilyet kérdezni.... -
unrealnoise #938 2. igen az AIval az a gond, hogy figyel. mit? megyek direkt két rossz kört, aztán utána hirtelen rákapcsolok és akkor egy két kör múlva ők is begyorsulnak? :D reális? bár gondolom nem futam közben figyeli a tempómat.
de mindenképpen nagyobb testreszabhatóság kell, két csúszkát betenni a játékba nem nagy szám.
Shift 1-el keveset toltam, de szvsz egy profi, gyakorlott szimes ("majdnem alien") szvsz szarrá verné a gépet közel azonos kocsikkal nem? szóval félek, hogy egy X időnyi gyaksi után unalmas lenne a szimeseknek a tempó, az arcade játékot kedvelőknek meg tökmindegy általában, (nekik nem is kell komoly nehézségi szint) nagy nehezen végigtolják a karriert, aztán csókolom, őket nem izgatja, hogy jajj, még egy tizedet valahogy faragjak az időmből.
de mindenképpen köszi, hogy valahogy megpróbálsz majd ezekre utalni. :) -
Bullitt #937 Néhány kérdésre már én is tudok válaszolni nagyjából.
tomsolo (AI-ra kérdeztél rá):
Idézem magam az egyik cikkből:
"Az első részhez képest kevésbé agresszív. A játék folyamatosan figyeli a vezetési tudásunkat, s az alapján lövi be a nehézségi szintet, ahogyan mi is vezetünk. Az MI-s ellenfelek képesek hibázni, ugyan úgy, mint mi." Persze lehet rá számítani, hogy csal. Minden játékban csal az AI.
Muttley:
1) Impreza-ból 2006-os van, S1 nincs, Delta-ról volt screenshot, de az autólistán egyszerűen "nincs helye" (hiv. oldal gyártóknál a Lamborghini után egyből ott a Lexus, pedig ha van Lancia, akkor az még a Lambo után kellene, hogy látszódjon), tippem, hogy DLC-ként érkezik majd talán.
2) Lesz.
3) Múltkor is volt gameplay még a Ve3tro Media-tól, amiben lehetett hallani a különbséget a tuningolt és alap autók között. A hangokkal szerintem nincs gond, az elsőben is valósághűek voltak (csak kicsit túl sípolósak).
3) (két hármas kérdés van xD) van külön sisak kamera és cockpit view, ami tiszta olyan, mint Shift 1-ben. Ezzel a 4. számú kérdést is megválaszoltam, ugyanis nyilván mgint lehet ebben a nézetben forgatni a kamerát.
5) na ezt feljegyzem, bár én nem számítanék ezen a téren változásra.
5) elvileg minden mutató úgy pattog ide-oda, ahogy kell (a Shift 1-ben is működtek még a turbó feltöltő kijelzői is)
6) feljegyezve
7) detto viszem. :)
unrealnoise:
1. még korai emlegetni a jövőt, de az biztos, hogy utalni fogok rá, hogy nem ártana ezeket is betenni.
2. rákérdezek erre is, de amennyire tudom, a játék figyeli, mennyire vagy jó és az alapján lövi be a nehézséget. Mondjuk ezt én is nehezen tudom elképzelni, szóval majd kérek egy bővebb magyarázatot erre is ;)
-
#936 THX! :) -
unrealnoise #935 1. passz. nemtom. nézd meg a listákat.
2 igen, videó is volt róla.
2. élethűek lesznek a Shift 1 alapján, ebben nagyon jó volt az első is.
3. lehet sima cockpit view is.
4. biztos lehet.
5. passz
6. szerintem teljesen aktívak lesznek. amúgy nem tudom
7. nem tudom hány fokban, de biztos jól testreszabható. baklövés lenne ha nem így lenne.
8. nehezebb lett valszeg, a "csúszkálás" is megszűnt, legalábbis ezt nyilatkozgatják.
Az SMS, de inkább az EA nem mert rögtön kiadni egy komolyabb szimet, inkább adagolja be a néppel. nyilván az a stratégia, hogy mindent akarnak vinni, arcade, és szim, azaz autóvezetési fronton is. jól teszik. mindenki elégedettebb lesz a saját játékával, minhta egy egybegyúrt korcsot kapnánk.
-
unrealnoise #934 Pár fontos kérdés szerintem ami mindenkit érdekel:
1. Jövőre várható-e boxkiállás, szabályok, zászlók, teljes futamok?
2. az AI-val szvsz rögtön egy hatalmas probléma van, rF-ben testre lehet szabni, százalékosan megadni az AI képességeit, ezzel akár tizedre pontosan belőni majd az ellenfél tempóját. A Shift-ben meg lehet választani kemény négy nehézségi szint közül... Vicc. Ebből pedig az adódik, hogy lehet egyik sem passzol igazán hozzák, egy rfactoros csúszka sokkal-sokkal jobb lenne. agresszióra, gyorsaságra. -
#933 ipon.hu -
#932 1) lesz-e a játékban Impreza 22B, Audi S1, Delta S4?
2) Nürburgring teljes kör lesz-e a Shift1-hez hasonlóan?
3) mennyire élethűek a motor/kipuf hangok?
3) a cockpit view csak bukósisaknézetben, vagy utóbbit lehet ON/OFF?
4) a cockpit viewban lesz lehetőség fejet forgatva megszemlélni az utasteret a Shift1-hez hasonlóan?
5) ugyanitt a hátratekintés továbbra is a "levegőben lóg" vagy a TDU-hoz hasonlóan autóutastér-hátsó nézetet kapunk?
5) a hármasműszer ill belső órák (rpm és speedo alap) milyen mértékben aktívak?
6) a look-to-apex hány fokban állítható?
7) 'Real' módban mennyire változott az autók fizikája, kezelhetősége a Shift1-hez képest? -
#931 Ti honnan rendelitek elő, hogy 8000-ért még megkapjátok a Shift 1-et is ajándékba.
CD Galaxison is 9k a game + az 1. rész. 576-nál pedig nem kapsz mellé Shiftet. -
#930 samsung123 +1 -
#929 Szerintem sincs semmi baj vele Na mind1 majd Samsung123 eldönti :) -
#928 Az AI még mindig olyan tipikusan csalós geci lesz-e mint az eddigi ÖSSZES EA játékban? ;) -
shumika #927 BMW E30 mennyire megy jól stb. GOLF Mk1 milyen? :)