Need for Speed: Shift 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy magyar férfi, nevezetesen Jakab Attila (shadoweyes) annyira ideges lett, hogy nem nyert a játékban, ezért megölte a szomszéd családot. Öt fõs családot megkötözte, majd felgyújtotta. Információk szerint Jakab úr moderátor volt, de gyakran átírta a hozzászólásokat, ezzel kívánta lejáratni a felhasználókat. Sose fogják kiengedni a börtönbõl.
csak a gépigény ne legyen nagy.
profi lesz<#eljen>#eljen><#finom>#finom><#hawaii>#hawaii>, ezt tuti kifogom próbálni 😄.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
I met God. She's black
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Láthatóan szíved csücske az NFS Shift. Mitûûû? 😄
Just do it :)
"A Need for Speed SHIFT eddig példátlan hitelességgel reprodukálja a legmodernebb autókkal való versenyzés élethû érzését."<#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1><#ticking>#ticking>
All hail the double x!
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
link:
modok
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
ok, az ilyen gta cuccok jöhetnek, de az kotyvasz, mixelt kevert cucc. nem csak autó van benne, hanem akció.
nem is tudom melyik volt a leguccsó, amit nyomtam ebbõl a need for speed szériából... most wanted? v elõtte lévõ vmelyik? fene se tudja.
vhogy nem köt le.
ilyen fast and furious feelingje van 😄... nemtom jól írtam a film címét. az a film bejött, a játék meg egy darabig oké volt, aztán már nem érdekelt, mondom, a most wanted, v melyik rész óta nem figyelem... bár azzal se játszottam sokat, csak nem ugrik be a rész neve.
emlékszem, egyik régi nfs játékkal nyomtam kis koromban, ahol zsaru is lehettél egyik módban és kergethetted a rossz fiúkat. az jó volt 😄.
ezzel persze nem azt mondom, h az újak szarok, de na... vhogy nem érdekel.
meg manapság minden géjm egyre gépigényesebbek, bekaphatják a faszom, lassan má náza szintû gép kell... még1márióhoz is 😄. ez persze csak vicc, de eléggé gyorsan halad a gép tunningolás, aztán meg akinek erre nincs pénze, hogy tartsa a lépést a modern korral, technikával, annak cumi van.
szerencsémre nekem éppenséggel egy egész jó gépecském van, úgy, hogy, ha ennek a szériának a gépigénye elfogadható lesz, megnézem talán mit tud.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
lett volna, ha a tettek volna bele megfelelõ sebesség feelinget.
A Shift 2 (ha nem kacsa), viszont jöhet. 😊
Just do it :)
az elmúlt pár évben az egyetlen game ami annyira felbaszott hogy kivettem a lemezét és széttörtem az a hulladék shift volt
játsszanak már pár óra gridet meg forzát a fejlesztõk hogy megtudják milyen egy élvezhetõ game
Arab money
Rees Savidis, az EA író/producerének Linkedin profiljában az áll, hogy egy 2011-ben megjelenõ NFS játék karakterein és a játékvilág egészén dolgozott. Chris Mcclure, szenior programozó nem volt rest nevén említeni a projektet: Need For Speed Shift 2. Tehát jövõre érkezik a Slightly Mad által készített folytatás, úgy tûnik némi sztorival és karakterekkel megfejelve. Pont, ezt hiányoltuk az eredetibõl.
forrás