3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • lolSL
    irigylem az ilyen embereket akik sose élték át hogy multiban lelőnek vagy megvernek vkit és még tudják élvezni a géppel a baszakodást
  • grebber
    Ez szerinted érdekel engem? Singlebe játszok ott meg tudok menni ennyi.
    Az hogy ki mivel megy és hogyan engem hidegen hagy.
  • samsung123
    remélem nem lesz lesz irányítható billel! mert az azt jelenti hogy, van köze a valósághoz.
  • lolSL
    multiban mondjuk üres pályán nem mennél olyan időt mint egy controlleres, nem hogy versenyben :)
  • antgecc
    Bill-el szimulátort nem lehet, képtelenség játszani. Ha neked mégis sikerül, akkor vagy be van kapcsolva mindenféle szánalmas segítség vagy egyszerűen csak nem szimulátorral játszol. Ezen nincs mit vitatni.
  • grebber
    F1-hez tökéletes semmi gond vele. Csak szokni kellett hogy ez nem nfs és társai hogy csak nyomom a gáz azt annyi.
  • Prince23
    Hát F1-hez és Shifhez nem jó a bill. de remélem shift 2-höz megoldották.
  • Szabi1991
    durca o.0

• samsung123
    Bulitt-nak ne tegyümk már fel olyan kérdéseket amire már van válasz! hanem először tájékozódjunk!
  • SLICK
    na faszaaa!!! Nem tudtam, hogy minden autóhoz lesz Works! KAN!!! :)
  • grebber
    Ezért nem is megyek még jogsit lerakni.Robogómmal meg úgyse állítanak meg
  • Szabi1991
    A képek és videók alapján benne lesz a játékban a Creventic által rendezett Dubai 24órás verseny is a játékban (amit megnyert az nfs csapat), várható hogy a szintén Creventic által rendezett 12h Hungaroring is bekerül ?
  • Szabi1991
    lehet ezért nem nyilak vannak az autókban kormány helyet...
  • Bullitt
    "-Itt is csak néhány autóhoz lesz elérhető a Works fejlesztés?"
    Minden autóhoz elérhető lesz, ezt már egy ideje tudjuk.

"-A vesenyek itt is az 1. részhez hasonlóan épülnek fel? (pl.: mixed series, csak európai autók versenye, drifte, gyártók egymás ellen stb...)"
    Eddig nagyjából úgy néz ki, hogy ezek visszaköszönnek (pl. biztos lesznek old vs. new, márkacsata és ilyesmi versenyek), de elvileg ha nem akarsz valamit megcsinálni, akkor nem kell, a karrier elég "szabadon" bejárható, a fő cél a GT1 világbajnokság megnyerése. Azért rákérdezek erre, illetve a második kérdésed is viszem magammal.
  • grebber
    Nagyon nagy tévedés.Van gamepadon valahol a porcicák alatt.Egyszer használtam a Resi 4hez amig végigvittem!

Eddig billel a Shift okozott bonyodalmat olyan furcsa és számomra nehéz. A másik az a RB Rally volt azt szót sem érdemel billel rally sulit is kínok árán csináltam meg aztán amikor láttam első futamnál hogy a ghost car már kb 10 seccel vezet kapta is a deletet.

Minden más autós game amit eddig nyomtan frankó billel.
  • Totti5
    Billel minden autós fos. Érdemes lenne venni egy filléres gamepadot!
  • SLICK
    Nekem lenne pár:

-Itt is csak néhány autóhoz lesz elérhető a Works fejlesztés?
    -Az 1. részhez megközelítőleg több vagy kevesebb verseny lesz? Olvastam itt az egyik külföldi FAQ-ot és abban benen volt hogy legalább 100 verseny lesz, viszont ez lényegesen kevesebb az 1. részhez képest.
    -A vesenyek itt is az 1. részhez hasonlóan épülnek fel? (pl.: mixed series, csak európai autók versenye, drifte, gyártók egymás ellen stb...)

hirtelen ennyi, majd még eszembejut amiket akartam még
  • grebber
    Billentyűzettel ennek is olyan fos lesz az irányítása mint az 1nek?
  • Bullitt
    Amúgy jöhetnek még kérdések a játékkal kapcsolatban, ha vannak. :)
  • Szabi1991
  • samsung123

Még több VALÓS ingame kép (gyönyörűek)
  • samsung123
    VirtualR oldalról közvetlenül ne linkeljetek! mert nem jelenik meg!
  • Black Ghost
    Ki hol tudja éppen beszerezni, ráadásul 10 játéknál ez már nem is olyan kis összeg és ezt a különbséget értékcsökkenést követően is megtartja, shift 1 konzol: 7k, PC: 3-4k.
  • unrealnoise
    OFF Én sem tudom, hogy megy a konzolokon, de jópárszor olvastam, hogy nem natív felbontásban fut egy adott játék, csak fel van konvertálva vagy mifene. ez pedig azért nagyon nem mindegy, az élsimításokat is beleértve.

Az az érdekesebb téma inkább, hogy ha még jópár évig egy 6 éves Xboxra kell optimalizálni és fejleszteni akkor a grafika tud-e majd még számottevően javulni? Szvsz nem nagyon, konzolon szerintem már így is erősen a határon lehetnek. egy mai alapgamer, "átlag" játék PC már sokkal többet tudna, mint az xbox, és szvsz sokkal szebb is lehetne, csak ugye egy játékot fejlesztenek, nem kettőt egy cím alatt.

Egyébként én sem vagyok konzol ellenes, de az tény, hogy régi, lassan eljár felette az idő. az kisebb akadozások és a ps3-as elsimítás az én agyam tuti felcseszné 2011-ben. :)

megj: konzolon egy valamit tudnék játszani, sportjátékokat. autós, foci, etc. de akció, stratégia és még sok-sok mást szerintem gáz rajta tolni. egér nélkül. ON
  • lolSL
    már hogy ne lenne sokkal szebb? még ha semmi plusz munkát nem fektetnek bele a konzol 1024/1200 felbontásához képest egy mai pc-n jóval nagyobbra állítva alapból szebb lesz, aztán 1 kezemen meg tudom számolni hány konzolos játékban van élsimítás :D ég és föld barátom ég és föld.
  • samsung123
    tömegcsökkentést csinál, hát nem látjátok? Lekaparja a festéket a kocsiról, hogy gyorsabb legyen, mert remélem tudjátok ilyen kifinomult lesz a játék és ezt is számolja majd
  • darki81
    csak kicsit köszötült a széleiből mert az a divat, mint ahogy volt a koptatott farmer XD
  • Totti5
    Konzolra 11k, pécére ha olcsó akkr 8k. Max 3 az eltérés.
  • Totti5
    Nem lesz sokkal szebb. És ne kezdjük el, csak ez egyszerűen nem igaz.
  • modelcar
    PC egyértelmű :)
  • Muttley
    a fehér EVO-s csávó be van tépve
    asziszi flipper :o)

1015: há'tényleg nem kéne... ;-)
  • Black Ghost
    Nekem van box meg ps3 is, de csak azért hogy az exkluzívokkal is játszhassak. Ha viszont minden játék kijönne PC-re nem kéne a konzol, egyszerűen nem éri meg. Egy konzol szintű grafika előállításához nem kell atomerőmű, a szinten tartás költségeit meg simán fedezi a PC-konzol játékok közti árkülönbség. Sokszor 3-4-5 ezerrel több egy "A" kategóriás játék konzolra mint PC-re.

Még mielőtt valaki nekem esne, nem akarok konzol-pc vitát, nincs semmi bajom egyikkel se.
  • Black Ghost
    Jól néz ki, a külső kamerás videót viszont rossz nézni, de ha egy kicsit is jobb lesz a fizika mint az 1-ben, én már elégedett leszek.
  • janihunk
    Ez így van.
  • shumika
    persze lehet mert a PC prociját tudod fejlezteni meg stb. PC-re is megvenném csak nincs kedvem 40-50-60 ezreket kiadni egy komolyabb PC-re amikor a box majdnem ugyanazt tudja.
  • janihunk
    Rosszul teszed szerintem. PC-n sokkal szebb lesz. (nem vitázni akarok mert van boxom is csak ez valahogy pc-n tényleg szebb) És azt is tudom hogy már 6éves box.
  • shumika
    Én xbox360
  • samsung123
    NE bántsuk a konzolokat! mert kivételesen nem ér minket hátrány a konzolhoz képest. (DLC-kre viszont kíváncsi leszek, mert szerintem megint eljátszák azt, amit legutóbb, hogy a ferrarik megint nem lesznek pc-n vagy egyáltalán DLC lesz pcre...)

ÁÁÁ el se hiszem bő 2 hét és itt van!
  • SLICK
    only PC!!! (konzol fúj) :)
  • samsung123
    Én pc!(mivel saját konzolom nincs)