3115
-
Bullitt #926 Na, emberek, lehet bombázni kérdésekkel, ugyanis az EA ismét kihívta a TCM-et egy community event-re, így megjelenés előtt lesz lehetőségem a Shift 2-t kipróbálni. Bármilyen kérdés jöhet, igyekszek elcsípni egy embert aki válaszol. :) -
shumika #925 Egyedi háttér okés lenne mondjuk.... -
#924 nekem mindegy, csak az sg logókhoz ne nyúljatok meg ne legyen egyedi háttér. :) -
#923 akkor sztem el van döntve :)
whymilk máá úgyis szavazott, uh.
mehet a modiknak a kérvény -
#922 Megpróbálok jó házigazda lenni. Pixxel Köszönöm a lehetőséget. -
#921 samsung123 +1 -
#920 +1
én csak felvetettem a témát, de ebben az esetben "visszavonulok" :)
a dizájn meg csak egy dolog, nem az a lényeg :) -
unrealnoise #919 lassan el lehetne kezdeni a szervezést egy bajnokságra. :D vagy korai? szabályokat lefektetni, vagy filózni mit és hogy kellene. :D egy ülés foglalt, csak jelzem :D -
#918 Berendeltem egyet én is :-) -
#917 mindaketten jók vagytok :)
kampányoljatok :D
egyelőre:
pixxel +1
samsung123 +1 -
#916 tcm-egy nagyon jó honlap, tényleg mindíg naprakész! Ki fog kerülni az is, mert megérdemli. -
unrealnoise #915 Helyes. és tudom az nfs.hu a "fő projekt", de a tcm-en nagyon jó, összeszedett leírások, ismertetők meg mindenfélék vannak. kimehetne az is linkbe. de inkább nem szólok bele, a te dolgod. :) -
#914 Ok köszönöm mindenkinek, akkor ha nincs nagyobb ellenvetés, beizzítom a folyamatot -
#913 Te nyitottad a topikot, legyél te a házigazda.
De ha pixxel csinálna, egy nem túl sötét, nem túl csicsás topikdizájn-t, akkor őt is támogatnám.
Egyébként létrehoztam egy off topikot, aminek csak később lesz úgyis jelentősége. -
unrealnoise #912 +1 samsung123. pixxel-t nem ismerem, de persze tuti ő is több mint megfelelő lenne... :) -
shumika #911 hááát nem tudok dönteni hogy pixxel vagy te. Pixel-t ismerem.
De ne múljon rajtam.
+1 samsung +1 pixxel -
#910 Hali! lennék a topik házigazdája! Szeretnék a Shift2-ből bajnokságot csinálni, ezért nagy segítség lenne ha Házigazda lehetnék itt.
Akinek jó hogy én legyek és nem bánja akkor írjon pár hsz-t rá.
Design-hoz picit én is értek
-
#909 az igényességed az egy dolog :)
viszont mondod a netgondot úgy, h iRacing-huszár vagy áááállítólag..
whymilk -
#908 Szépnek szép, csak lassít és átláthatatlan.
Alap design sokkal barátibb szvsz. -
#907 na, látod :D -
#906 nemkell a géplassító átláthatatlan desing :D
De amugy pixxel tényleg szép topikokat alkot ;) -
#905 pixxel-nél nem nagyon lehetne igényesebb topikgazdát találni,azon felül h rendszeres látogató nagyon ért a ........mittudomén képek mindenhova cucchoz. -
#904 ahogy érzed ;) -
#903 tanks, de csak megemlítettem, h kellene, de nem felétlenül szavazást akartam indítani ezzel :)
__
dizájn itt nem lesz egy ideig (meló + nincs ihlet :D) -
#902 +1 szavazat Pixxel
(Pixxel=önálló weboldal színvonalú, szájtátós topicdesign és egyéb elemek - rend, de nem vasfegyelem - folyamatos fejlesztési igény - készséges önzetlenség - folyamatos rendelkezésre állás) -
#901 ne legyen. samsung megfelelőbb. -
#900 nekem8 csak lassan kellene egy... -
#899 Majd aki a témát indította ;) -
shumika #898 legyél akko HG
-
HUN BECSEHELY #897 Ha lesznek ilyen verdák,akkor megveszem.Nem kell nekem 600Le-dögök.Ezek a tuti gépek -
vg #896 Azért ezt te sem gondolod komolyan... -
#895 lófiggy :D
ez a zsír
-
#894 lassan kellene egy HG is nem? :) pl #877 hibák kiküszöbölésére is.
__
ajánlom magamat -
#893 Konzolra mindig úgy írják a játékokat, hogy ne akadjon. Részben ez a konzol lényege. GT5 néha beakad az első kanyarnál, mikor 16-an rajtolunk el, amúgy mindig minden játék simán fut. -
#892 aha..
és te essssszt komolyan gondolod? :) -
shumika #891 de azért pc-re költeni kell hogy vigye rendesen... -
Szabi1991 #890
-
unrealnoise #889 Amúgy PC-re már-már "nevetségesen olcsó", pláne ha azt nézzük, hogy vadiúj játékról van szó. 8000 ezerért megkapod a Shift 1-et is, két játék lényegében. Igazából ha konzolos lennék, azért bosszankodnék milyen árak vannak ott... És ha véletlen még akadna is néha a játék, merhát a fejlesztők a konzolok határait próbálják feszegetni (+ hosszú töltési idők, akkor ott nincs mit tenni, nem tudsz sehogy sem gyorsítani rajta :/) -
#888 -
unrealnoise #887 Nah beadtam a derekam. 8 ezret megér. tetszik az irány amit a Shift sorozat felvett. Tetszik az autolog, és hát még sok minden. A fizikában remélem nem kell csalódnom, ha meg mégis, legalább hozzájárultam a pc-s eladásokhoz, meg ahhoz, hogy igen, van igény PC-n is, egy "populárisabb", de jó szimulátorra. Remélem az eladási adatok szép számokat mutatnak majd. :)
Most már tuti, hogy itt leszek 3 hét múlva. :)