3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • antgecc
    Itt mindenki PC-re veszi? Én PS3...
  • samsung123
    3 tejes kör Lambóban (lesz visszapillantóba tekintő gomb, ami egyből a tükörbe egy gombnyomásra)

Kamerás felvétel, ami PC-n fut! Szépnek igen szép lesz, az biztos, a fizika meg nem nagyon jön le, de bízatató (pl a fenti videó utolsó köre egész jó)

• Szabi1991
    a háttér jóféle
  • darki81
    nekem személy szerint a #999-es hsz banner nagyon begyün :D és ami most banner az meg lenne háttér! (nagyobb méretben persze)De így is jó, de úgy is jó lenne, meg amúgy se lenne rossz ... :D
  • samsung123
    este kiagyalom hogy legyen:)
  • antgecc
    Teccik az iccakai háttér.
  • darki81
    A mostani is egész jó, de a te bannered is tetszik!
    Ami most banner, az lenne háttér! (úgy sem lenne rossz)
    De ez is tetszetős!
  • Bullitt
    Háttérnek?:

És nékem is van banner-próbálkozásom :)
  • Totti5
    Forza 4ben lesz TrackIR Kinect támogatás aztán majd dölöngélhetek benne:D amúgy nyilvánvaló hogy a belső nézet a Shiftben a leg "akciósabb" ellenben fizikában meg a Forza/GT egy magasabb szint.
  • zoltang

http://www.virtualr.net/need-for-speed-shift-2-comparison-video/
  • Bullitt
    Új videóinterjú gameplay-el
  • unrealnoise
    1. hát tudom én a kisebbséghez tartozom, de FULL HD felbonsátban a háttérkép nem fedni le a teljes szélességet. Szvsz simán lehetne olyan látványos hátteret lopni, alkotni, tökmindegy, amely minden felbontás mellett ugyanolyan faszán fed mindent.
    jah, meg egy háttérkép nem csak akkor háttérkép, ha kocsik vannak rajta, szóval sokféleképpen lehet egy oldal ízléses, és igényes.

2. a banner önmagában akkor is gyenge. Nem csili-vili cucc kell, bár PS-ben szvsz nem nagy szám valami szépet alkotni...

de hogy ne csak a szám járjon, megpróbálok én is összehozni egy bannert, aztán majd lehet azt is szapulni. :D
  • shumika
    van egy ötletem! írja le mindenki hogy melyik a kedvenc autója aztán összegzünk és ami a legközelebb áll a kedvencekhez azt rakjuk be banner-ba vagy háttérnek. na?
  • Muttley
    részemről annyi, h a háttér
    viszont a banner-ről nekem a tuc-tuc discok jutnak az eszembe ;)
    jó h a háttér sötét, hiszen az éjszaka lesz a legnagyobb újítás, de
    a banner így jobb lenne vmi világos
    egy hi-res cockpit view-t (hiszen ez a játék lényege) javaslok összeollózni vmelyik képpel INNEN vagy egyből TŰZKÖZELBŐL :)
  • samsung123
    mi más lenne a háttérkép? Kézzel nem fogok nekiállni megrajzolni két autót, csakhogy ne "lopott legyen"(de mindegy mert a háttérkép is át van alakítva, hogy sg-hez passzoljon)

Próbáltam egy alacsony kilobyetos képeket létrehozni! ezzel is gyorsítva az oldal töltését. A bannerban meg több link is helyet fog kapni azért van benne ennyi "fekete rész". Csilli-villi nem lesz az oldal! Lesz még egy két változtatás, de jol is nézzen ki és használható is maradjon.

on
  • shumika
    de pls legyenmá béjemvé
  • ManoNegra
    Sztem fasza!
  • unrealnoise
    ez a két shift logó felesleges szerintem is. a banner lehetne látványosabb, a háttér meg csak egy lopott kép, meló nem volt vele sok.
    nem arcoskodni jöttem, csupán véleményt nyílvánítani. :)
  • samsung123
  • janihunk
    Banner képet nem csinálna valaki nagy felbontásban? Hátérképnek nagyon faxa lenne.
  • shumika
    fasza az új banner
  • atila4
    Gyönyörű
  • samsung123
    jaja már készül az új banner:)
  • Szabi1991

(a két shift logó is fölösleges)
  • darkerlomy
    Hát lehet igazad van egy másik kép jobb lenne szntem is
  • antgecc
    Sztem így, hogy a háttér azonos a bannerral, egy nagy nulla a design. Építő kritika, nem flame.
  • shumika
    Nice a design de ez a fehér sáv nem kéne :/
  • antgecc
    Van azoknak nagyobb gondjuk is hidd el. Sztem menj ki egy kicsit a friss levegőre, rájössz van élet a monitorodon túl is.
  • grebber
    Nem bírnám ki ott csomó helyen nincs áram nem tudnék gépezni!
  • samsung123
    Off: szivárog is a sugárzás is! szinte felfoghatatlan ami ott történt :(

ON: remélem tetszik az új design
  • Szabi1991
    Ebisunál volt 8,9es rengés tegnap o.0
  • antgecc
  • Muttley
    ne rám gondoljááááá, hanem az utat figyeld ;)
    csak óvatosan
    ne kelljen téged is siratnunk!
  • shumika
    whá dejó
  • Bullitt
    Jött mára 4 új pálya: Dijon-Prenois, Dubai Autodrome, Ebisu és Glendale.
    Képz:

• antgecc
    Nah, itt a jó idő, megyek motorozok egyet, majd 260-nál gondolok Muttley-re, kíváncsi vagyok mennyire lesz homályos a motorom
  • samsung123
    Nem is rossz ötlet, ha már én is személyesen veszem át
  • pxxl
    biztos nem volt gyerekszobája :D
  • antgecc
    29-30 évesen plakátokért sírsz?
  • darki81
    én személyesen veszem át, tudjak sírni plakátokért :D