3115
-
#726 nááájsz -
shumika #725 Megint kihagytáák a kedvenc BMW-met. Az E34 M5-t. -
#724 ez meg a can-jam által tervezett Impreza ;)
-
Héeder #723 Az a need for speed által tervezett Mustang, a Terlingua!!
-
#722 megsunázta a -t
és ez lett belőle -
Bullitt #721 terlingua Mustang. A V6-os Mutang tuningolt változata. -
#720 Mi a 2. Autó?
Ford Msutang nak tűnik de mi az a nyuszi az elején? -
#719 valaminek jól áll, vminek nem ;) -
#718 nekem ez a szélesített bodykit nagyon nem jön be :/ -
Szabi1991 #717 JGTC
-
#716 ja a kép :)
-
#715 én az R34-nek jobban örülök xD
http://tcm.mconline.hu/innergal/hirek/Cikkek/Ikon_ketto/SHIFT2/Sphcikk2/s2.jpg
viszont az nagy királyság, hogy cockpit viewban a mérő órák mutatói aktívak lesznek
remélem ez a 3as műszerre is vonatkozik -
Bullitt #714 Skyline R32 bemutató és rakat kép. Egész jó dolgok vannak ám a Speedhunters.com-on. -
pzs #713 Hát ja 1 videjót én is vártam legalább , de csak :ez lett -
#712 srácokkal mi van?
elaludtak? -
#711 na, háááá íííííííígy mááá mingyááá más :DD
hogy EEERRE nem gondúúúúútam :DD
há'mos' mondd meg :) -
#710 mer ha fake akkor gay, ebből következik, hogy fake and gay :D -
#709 ha törve vóóót, utána bárhogy összerakhatták :)
de legyen úgy: FAKE :)
viszont még mindig nem vágom méééé Gay? :DD -
#708 az vmi hibás merdzsó vót :) -
#707 jah mész 100-al, szemből kapsz egy követ, aztán kidobja a légzsákot? :D -
#706 Mutass egy gyártót, amelyik ilyen érzékenyre állítja azt a sensort. Mert a Mercedes biztos nem... -
#705 asziszed? ;)
függ, h a sensor milyen érzékenyre van beállítva
és mééégéj? :D -
#704 mert fake azé' :D
(pl ennyitől nem nyílik ki a légzsák) -
#703 ájándösztend vájold
bátváj fékendgéj? -
High end PC #702 Egyébként nem nagyon nézegettem még Shift 2 videókat, de azok alapján, amit eddig láttam videóban, lehet csalódott leszek, kíváncsi vagyok élőben mit nyújt majd fizikára, de lehet megint túl sokat reméltem a beetető marketing maszlagtól. Persze a hangulattal gond nem lesz, ha tényleg ennyi minden visszaadására megpróbáltak összpontosítani. Megy a gyűjteménybe a Limited mindenképp. -
High end PC #701 " pl kevésbé lehet katékonyan és precízen játszani mint egy Forza/GT vagy más szimesebb játékot és persze a fizika is a hangulatra van ráhangolva, ezért "árkédabb". "
Akárcsak a Forza 3-ban :D De tényleg, ott is átestek a ló túloldalára, elég hülye tűrő a fizikai modell, abszolút hangulat orientált.
GT5-ben legalább jobban érezni lehet, hogy ha az ember ökörséget csinál, könnyen besokall egy 5-600 lovas autóval, próbáld ki ugyanazokat az autókat ugyanazon a pályán.
Ha valakinek "hc-ébb" szim kell, úgy sem az NFS, meg a Forza/GT kategóriájú játékok közt fog keresgélni, szerintem mindhárom inkább hangulati cucc, még ha még köztük is vannak különbségek.
-
#700 old, fake and gay -
#699 -
Szabi1991 #698 -
#697 -
#696 -
Szabi1991 #695 -
Bullitt #694 Ezúttal katonai titkosítást használnak a modderek ellen, legalábbis ezt állítja egy fejlesztő a VirtualR.net-en kommentelgetve. -
#693 Amúgy, nem baj az ha moddolva van mert az egyre rá is fért! DE!!! multiban ezek ne működjenek...mert sajnálom én is hogy sokan rossz célokra használták a shift 1 be, pl: mégnagyobb tapadás stb... -
unrealnoise #692 szerintem nem lehet, valahol olvastam hogy próbálják teljesen "zártra" csinálni, ne lehessen minden szart alakítgatni rajta. -
#691 szerintem át:) full a Shift1 alapokra építkezik..és azt már úgy modolod ahogy nem szégyelled -
shumika #690 nem hiszem. -
#689 a kocsik fizikáját át lehet majd írni? -
#688 ADVAN festést eddig csak japo kocsikon láttam, meg nem is szeretem a BMW-t, de ez valami meseSZÉP!!!!! -
#687 Nem tudtam, hogy túl soknak számít az, ami más játékban alap.