3115
-
#6 -
#5 A Forza 3 Q-rva jó
lett volna, ha a tettek volna bele megfelelő sebesség feelinget.
A Shift 2 (ha nem kacsa), viszont jöhet. :) -
#4 próbáld ki modokkal! meg kormánnyal a shiftet....a grid sajna nekem eléggé sinautó volt még ugy is hogy átirtam fizikát, hogy kisebb legyen a tapadás, de Forza3 fizikája nagyon bejön, pont alegjobb köztes út sim és árkád között -
#3 -
#2 SHIT GAME
az elmúlt pár évben az egyetlen game ami annyira felbaszott hogy kivettem a lemezét és széttörtem az a hulladék shift volt
játsszanak már pár óra gridet meg forzát a fejlesztők hogy megtudják milyen egy élvezhető game -
#1 A Need For Speed: Shift-tel sikerült feltámasztania a teljesen kifacsart és meggyalázott NFS franchiset az EA-nál, s mivel az eladások igazán jók voltak, ezért biztosak lehettünk benne, hogy készül a folytatás. Biztosak, ám egészen idáig nem volt rá kézzelfogható bizonyíték.
Rees Savidis, az EA író/producerének Linkedin profiljában az áll, hogy egy 2011-ben megjelenő NFS játék karakterein és a játékvilág egészén dolgozott. Chris Mcclure, szenior programozó nem volt rest nevén említeni a projektet: Need For Speed Shift 2. Tehát jövőre érkezik a Slightly Mad által készített folytatás, úgy tűnik némi sztorival és karakterekkel megfejelve. Pont, ezt hiányoltuk az eredetiből.
forrás