3115
-
#886 +1 -
unrealnoise #885 ezek szerint ami fontos. tényleg úgy néz ki, hogy valami szimulátor félét kapunk. sokkal jobban lesznek támogatva elvileg a kormányok, mint az első részben, minden úgy fordul és akkor ahogy a játékban/valóságban, 900 fok is támogatva lesz.
Shift 1 sem volt kimondottan arcade vacak, de ennél minden területen jobb lesz a 2. része. gumikopás lesz, deformáció is. telemetria is, brutál cockpit nézet, grafika, hangok, vezetési-élmény.
Durva lesz no. Autologra leszek nagyon kiváncsi, hogy lehet összemérni más gyorskörével a sajátomat, értesítések hogy jönnek meg etc. :) Meg mi van ha a haverom egy tuningolt verdával érte el azt az időt, én meg egy simával? De majd ez kiderül. :)
a menüből kiindulva sokkal jobb felületet kapunk a játékban, mint a Shift 1-ben, átlátható, letisztult lesz, faja.
Ritkán van olyan, hogy a lelkesedésem nő egy autós játék kapcsán, de itt most igen, ez történik. :) -
unrealnoise #884 kössze. elég meggyőző. :D mindenesetre jól nyomják a marketinget, a végén még én is elhiszem, hogy igazi szimulátor lesz. :D
egyre várósabb lett. -
RYO21 #883 THX -
Bullitt #882 Na, kész: Speedhunters féle FAQ magyarul. -
#881 Valóban...most már mindegy:D -
Bullitt #880 Kettővel alattad volt linkelve :) -
#879 Csodás,akkor így...
link -
#878 OMG
nem vettem észre...fail -
-
Bullitt #876 Igyekszem, de nagyon hosszú. Szerintem háromnegyedre lesz kész leghamarabb xD -
unrealnoise #875 thx! :D -
Bullitt #874 Épp fordítom magyarra a teljes Q&A-t, cirka óra és fent lesz TCM-en! -
unrealnoise #873 most mégis lesz gumikopás a Shift2-ben?link -
#872 -
#871 -
Szabi1991 #870 gratulálok tegnap is beírtam a címét és videót is linkeltem.. de a játékban vmi mixelt verzió van.. -
#869 loser -
#868 Nem az a lényeg, hogy mit mondanak neked, hanem hogy mit érzel. -
#867 Olyan ember még nincs aki megmondta volna hogy melyik JÁTÉK a legvalóságosabb. Ezt mondhatja az LFS, netkar, iracing, rfactor, forza, gt, shift és még milliónyi JÁTÉK fejlesztője hogy az övé valósághű. Az hogy mégis miben már más kérdés és ez elég tág fogalom. Az biztos hogy mindegyik másban erős és más élményt ad, tehát a valósághűséget 20 féle eltérő módon lehet értelmezni és megvalósítani. -
#866 Az egy dolog, de azért az gmotor híres arról hogy ha megcsúszik az autó akkor nincs ember aki megfogja azt, vagyis ugyan az a megcsúszás egyszer bemákolható valahogy, másszor csak utas vagy és max bosszankodsz hogy mi szar fizika ez. Shiftben azért elég korrekt módon lehett megfogni, de ez a jelenség persze ebben is bőven megvolt. -
#865 A zeneszámot sikerült megszerezni:)
link
1. szám -
Bullitt #864 Nyilván rájuk szólt az EA... :D -
UsamenP Shift2 topic xD -
#862 kóóóóóóóóstolgacccccccc, maistro? :)
nehogy kiderüljön, h Te vagy a Shift2 topic UsamenP-je.. ;)
ééén meghagylak téged a feltevéseidben, tudod mi va' :D
pont én rontsam el a Te napod...?
-ként küzdj. :D -
#861 Eltűntek a videók! -
Gabyee #860 ba*szanak egyedül -
Szabi1991 #859 én se értem miért rossz nekik a nézettség o.0 -
Gabyee #858 "Ez egy privát(?)videjó"
Na ez aztán milyen újítás már megint? -
#857 i7-tel nem fog -
RYO21 #856 Ez akadozik! :D -
#855 ahm :D azért vertem halálra bill-vel a mezőnyt :D -
#854 Most egy olyan emberrel kezdtél beszégletni aki szerint az új F1 játék szimulátor...:) -
#853 Mivel nem próbáltam az rfactort, ezért nem tudom. De a gtr2 esetében kb mindennel meg vagyok elégedve. Egyszerűen érzem az autót és nem okoz meglepetést. Úgy viselkedik az autó, ahogy kell. Ennyit az off-ról. -
#852 Mert alapból nem feltételezem senkiről, hogy hazudik. -
Bullitt #851 -
Bullitt #850 Minek dőlsz be a marketingszövegnek? Ezeket a nagy szlogeneket nem olyan emberek találják ki, akik ismerik a játékot, hanem azok, akiket azért vettek fel és fizetnek, hogy jobbnál jobb reklámot csináljanak, és legyen vevő. :) -
#849 Az se különb. -
#848 Nem próbáltam. GTR párti vagyok. -
#847 nem unjátok még?