36920
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • PhantomAss
    A 45-öt nekem is, csak én jobban szeretem a fix 60 fps-t. Ahhoz meg nagyon kompromisszumos.
  • bunny
    Nekem stabilan hozza a 45fps-t, roppant ritkán esik le alá a reverb, azt pedig szépen felduplázza 90-re és öröm-bódottá'. I7 4771 + 1080ti
  • LeonSilver
    Az ára tuti az egekben lesz.
  • PhantomAss
    Nagyon kiváncsi leszek, a 1080ti már nyűglődik vr alatt sajnos. Gondolom lesz vagy 400e boltból garival alphangon, főleg ilyen jó erős forint mellett.
  • bunny
    3080 ha tényleg kap 10 giga ramot az jó vétel lehet, már persze ha valami olyasmi áron lesz mint most a 2080. Mert ha a 2080ti-re pozícionálják, akkor szívás.
  • LeonSilver
    RTX 3080TI
  • Razor18
    Duna TV most: Végső visszaszámlálás...
  • LeonSilver
    Ezt mind értem, csak éppen nem érdekel. Egyébként marha csalóka, mert VR-ben abszolut nem így néz ki, nem ilyen "messze" van a műszerfal. :p
  • repvez
    Tudom, hogy nem VR, ezért irtam, hogy ott nem tudom mennyire változik a helyzet. Viszont igy az arányok nagyon eltorzulnak és köszönő viszonyban sincsenek ahhoz mint egy igazi fülkében látnál.A legtöbb helyen pedig, pont hogy ezt érezni, hogy egy szűk helyen vagy és minden szó szerint karnyujtásnyira sincs, itt meg olyan mintha 2m-+re lenne és esélyed sincs azokat elérni.
  • LeonSilver
    Egyrészt ez nem VR :p másrészt meg kinek mi - én utálom, amikor az agyam 5 centire van a szélvédőtől.
  • repvez
    Nem néz ki rosszul, de ezzel a FOV-al elég furcsa , ahogy a legtöbb gépé a monitoron , nem tudom, hogy a VR-ben mennyivel mutat mást a valósághoz , de itt nem tetszik .
  • LeonSilver
    És ilyen messzirÜl..

• LeonSilver
    Így csináltam.

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2020.08.02. 19:35:16
  • LeonSilver
    Áhhh.. nem. Én csináltam egy kis trigger zónát, megadtam, hogy ha a vehicle group1 halott, akkor füst és/vagy tűz legyik.
    Ahogy elindul a map, egyből füstöl és ég.
  • VO101Tom
    Ezt csináltad?
    Static objects > Category - effects > Big smoke, majd miután leraktad, a presetnél kiválasztod, hogy milyen legyen a láng és a füst.
    Ahogy indul a mission ezek ott lsznek. Trigger zónák akkor kellenek, ha ezeket mission közben akarod beindítani, vagy pl jelzésre használsz színes füstöt, stb. A statikus "ég azt' jóvan" típusú objectnek semmi ilyesmi nem kell.
    A srác itt teszteli ezeket:
  • LeonSilver
    Kipróbáltam és hát ez így nem az igazi.. illetve eléggé molyolós.

Ha leteszek 10 kilőtt járművet, akkor mind a 10-nek külön trigger zóna kell.
    Némileg egyszerűbb lenne, ha a statik objektumál lenne egy olyan bizbasz, mint a "death", amit ha kipipálok, akkor füstöl és/vagy ég is a roncs.

Ha mégis van egyszerűbb megoldás, ne tartsátok magatokba ;) áruljátok el!
  • LeonSilver
    Nyilván hatalmas eladásokat fog produkálni és ha lesz belőle EA, már akkor qrva sokan megveszik. Engem viszont kicsit zavar, hogy kis különbséggel szinte minden gépnek ugyan oylan a hangja..
    Az kefejezetten jó, hogy a P változat kerül a játékba, mert azért a 30mm nem hazudik :)
  • Wampapa
    ~9:09-nél mi az a Star Wars bevágás ? :) (Vörös vezér az árokban)
  • beci43
    +1
  • PhantomAss
    :D azaz
  • LeonSilver
    Két hét.. ;)
  • PhantomAss
    Végreeee
    Emiatt fogok újra repülni a dcs-el.
    kb. gyerekkorom óta a Hind nekem a helikopter. És lassan végre repülhetek vele vr-ban :)
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.08.01. 19:27:34
  • LeonSilver
  • Wampapa
    Új A-10

Szerintem fogok tudni élni nélküle, bár a HMCS érdekesnek tűnik.
    A 16-os (nagyon-nagy) upgrade-nek jobban örülnék

• repvez
  • Lysandus
    Isten éltessen, Tom!
  • VO101Tom
    Köszönöm
  • LeonSilver

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2020.07.29. 08:39:56
  • repvez
    A kc390 márcsak c390 mert a boeing kiszállt a fejlesztéséből és igy a tankerként való hasznositás is ugrott. Az is kérdés, hogy mennyire akarunk, egy ki nem probált tipus tipusbetegségeivel foglalkozni . Esetleg anyagilag melyik érné meg vagy ahogy a SAC C17eseinél betársulni a NATO uj légiszállitási MRTT flottájához és bérelni reporákat a szállitások fuggvényébe.
  • PhantomAss
    Kiváncsi vagyok mi lesz az Ancsa helyett. Remélem C-27 (vagy KC-390, de az már kicsit túlzás lenne)
  • repvez
  • VO101Tom
    Psziho
  • Capt Baloo
    Static objecteknél van mindenféle méretű tűz meg füst, ráteszed ahogy Tom írja és kész. Komplett városokat "gyújtottam fel" régebben, amikor csináltam missiont, hogy legyen hangulat .
  • bunny
    Na úgy tűnik megvan a gond (talán). A kiváló frissítés nyakonvágta a shader VR optimalizálást, de gondolom félig benne voltak a módosítások aztán azoktól esett hanyadt. Most újra végigjátszottam az egészet, egyrészt újra van FPS és megszűntek a microlagok is jórészt, másrészt meg nem fagyott le most.
    Egébként nagyon ajánlom minden VR-osnak végig játszani, az én ősöreg i7 4771 + 1080ti kombóbon reverb alatt (ami ugye barátok közt is 9M képpont) stabil folyamatos kép, F-18 600lábon 600 csomóval a város felett stabil és nem ugrálnak a házak, szóval újra mint a kés a vajban.
    Aki nem ismerné erről van szó:

Illetve gyengébb gépen érdemes belockolni 45fps-re a reverbet, mert ezerszer jobb megoldás akár a 60hz-nél (így 90hz a kép) akár annál, hogy állandóan ugrál az fps - emiatt vannak a mikrolagok is. 90hz + 45fps, vajsima élmény.
    Itt kell mókolni:
    c:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\MixedRealityVRDriver\resources\settings\default.vrsettings
    És ezt belőni (lehet auto is, de akkor megint próbálkozik 90fps-sel és amúgy tökfeleslegesen)
    "motionReprojectionMode" : "motionvector"

Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.07.28. 09:45:21
  • VO101Tom
    Biztos, hogy lehet füstöt külön betenni. Tedd a modell alá és kész.
  • LeonSilver
    Te srácok. A szerkesztőben nem lehet valahogy oylan roncsot lerakni, ami füstöl is? Mert az oké, hogy a sstat objektumnál meg lehet adni, hogy halott. De ettől csak egy sima roncs lesz... Én azt szeretném, hogy mondjuk leteszek egy ócska, T-55-öt, ami hulla és füstöl.
  • repvez
  • sure
    10000 forint, hol/mikor lehet átvenni?
  • lac coo
    Hi. egy 100 %-os VKB-SIM GLADIATOR MK.II joyt mennyiért lehet eladni manapság ?
  • bunny
    Ma lefrissült a DCS stabil. És crashel. Másnál?