Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó kis video, néhány apró hiba van benne.

A Signal Delta meg a Spin az nem teljesen stimmel. Az előbbit már a patternen belül tudod kapni, és akkor maradni kell pattern magasságon (Delta Easy = on speed, dirty, Delta Clean = 200 KTS), a Spin-t meg közvetlenül a break előtt tudod kapni, és akkor kell visszaemelkedni 1200 lábra, balra 270°-os forduló után (de 3 NM-on belül) visszaereszkedni 800 lábra, és mehetsz be ismét breakelni. A spin-nel tul képp időt adsz azoknak, akik a patternen vannak, mikor te a breakhez érsz. A Deltával meg akkor adsz időt magadnak meg a hajónak, ha valami foul van a fedélzeten.

LeonSilver
Akinek megvan az CS, kipróbálná, hogy mit csinálnak a paréjok a fedélzeten kikapcsol árnyékkal és flat onlyvan?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
A pali állítja, hogy neki mindig flat onlyn van. Hát... csak kikapcsoltnál csinálja - nálam legalábbis. Neki biztos valami egyedi, különleges DCS-je van... (direkt kipróbáltam és felvettem)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Kipróbáltam, - így van! Kikapcsolt árnyáknál (és VR nélkül, VR-ben nincs probléma sem árnyékkal, sem anélkül) szambáznak a parasztok a fedélzeten. A srác meg újratelepítette a windowst (ezt mondjuk nem is értem...) meg a DCS-t...

LeonSilver
Ő ki? Szólnál neki, hogy állítsa be rendesen a qrva videót, mert el akartam menteni egy lejátszási listába, erre ez a szánalom fogad... 😄 😄 😄

LeonSilver
Kössz!

Akit érdekel nézze végig, egészen kiváló-köszönet Goosenak

2Pete
Redditen azt írják ez akkor van ha kikapcsolod az árnyékokat.(Nekem nincs SC, nem tudom megnézni.)

Én hagytam vagy 10 percet hadd körözzön az ujjával.Hát nem fáradt bele vazze...

Ka-50

LeonSilver
Gondolom közel sem tökéletes, de... qrva jóóóó 😄

Bázz, a végén még le kell töltenem a beta-t, pedig mennyire el akartam én ezt kerülni ... szidhnátok inkább 😄

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

LeonSilver
Power-power-power 😄 Qrvajó!

Mi lenne ha írnál neki privátot?

Ka-50

VO101Tom
Apróbb gliccsek másnál is vannak, nem ilyen komoly mint Imrének, de nekik is bosszantó lehetett <#alien>. De most komolyan, én megértem őt is, ezek a legrosszab bugok, amikor látod, hogy másnál jó, nálad meg nem, de még lövésed sincs arról, hogy mi lehet a hiba, hol kezdj neki.

www.pumaszallas.hu

Köszi az infót, de Sakkay még útba is esne, de ha nem ajánlja fel akkor nem fogom rátörni az ajtót 😊

LeonSilver
Nem tudom, nem mondom, hogy nála van a hiba, de elég sonszos.
Ez az új szuper karrier. Nem jelezte a fészbúkon sem, itt sem és reggel néztem EDe fórumot, ott sem.

Ja ! Hát akkor viszont nyilván ő volt a hibás ! <#hehe>

LeonSilver
Na de nekem semmi ilyen nincs.

Ja, az a rángatás szerintem ugyanaz (csak gondolom beletettek egy visszapöckölő algoritmust), mint amikor régebben a repülők lassan csúszkáltak a fedélzeten, ahogy dőlt picit a fedélzet.

LeonSilver
nem. Szambáznak, látod. Nem állnak, hanem ido-oda mozognak.

Pont nem csinálnak semmit, vagy? Ground Crew "Request Launch" megvolt?

LeonSilver
Van egy srác a HUNAF fészbúkos csoportban, akinek ilyent csinálnak a parasztok a fedélzeten... mi a tök lehet ez?
Próbáltuk kicsit poénra venni (everybody shuffle in...) de zokonvette. Pedig...

LeonSilver
Igen 😄 Nekem is az jutott eszembe, hogy reggel magukhoztérnek jó másnaposan... aztán csak néznek semmi panasz? Megy a multiiiii??? Na, gyorsan egy pecscet, ami elbassza. Nehogy már jól érezzék magukat 😄

Majd jön egy pecs és elintézi...
:-)

Ja. És a SC mellett a tegnapi Béta update lista is "szokatlanul" sok elemet tartalmazott, külön modulonként is, nem csak abszolut mennyiségben. Mondjuk az utolsó fikarcnyi béta update azt hiszem épp majd egy hónapja volt, úgyhogy lehet ez se akkora dicsőség, de jó volt látni végre az életben egy ekkora javítás listát ED-től. Csak vajon most lehet megint kezdeni majd parázni, meddig fognak most megint elbújni?... "A pesszimistának azért jó, mert soha nem éri kellemetlen meglepetés..." <#crazya>

<#nevetes1>

LeonSilver
Nem tudom...EDééknél lehet bevoltak baszva, de ez most tényleg fasza lett. Nem is értem... <#nemtudom> EDe nem szokott ilyent.

Ekkora élmény repülés szerintem még nem volt mint tegnap..Aki meg pihent, az ment LSO ni..volt, hogy többen is egyszerre😊))
Razor:persze van még sok dolog, de kb sokkal készebb és élhetőbb mint gondoltam. A multit meg nem is értem hogyan csinálták meg ennyire jóra 😊)
Tom:persze mindig kevés az fps mert DCS, de nem fogyott inkább jött és ez faxa. De szenzációs az egész hajó tényleg.

VO101Tom
Ez jól hangzik. <#eljen> Főleg ha a VR fps is javult.

www.pumaszallas.hu

Ja, ED fórumon írta valaki, hogy a bolter ATC funkciók még a kemencében vannak...

Szerintem egyenlőre a CAse 1 van kész. Nem véletlen, hogy nincsen hármasról vidi 😊)) Azért ez még mindig ede ne felejtsük el <#alien>

Case III, final-en látom előttem még ott laffog az előző gép, LSO wave-off-ol engem, ahogy kell. (AI logika 5-ös, eddig rendben). És akkor most mi a f**z van? Ha megint "Inbound"-ot hívok, akkor elküld vissza a vérbe a stack tetejére, mintha 50 NM-ról hívtam volna. Vagy ez a normál procedure az életben is? Mondjuk mögöttem tudom, hogy mindeközben jönnek lefelé a többiek sorban, mint a fűzött gyöngy, szóval elhiszem, ha engem nem tud beszúrni közéjük, csak kérdem...

LeonSilver
Meg is lepődtem...

Bezony.<#vigyor>
Repvez, ha van géped, és mindent felraksz...hát kb úgy néz ki. Kivételesen semmi átbaxás nincsen. A CASE 1 pedig közel tökéletes.

LeonSilver
És VR-bem sem kevesebb semmivel az fps

Baxmeg..írtam egy hosszú tapasztalat ismertetést-de eltűnt. Nem írom le még egyszer...Edének ötös-kibaxott jó lett a cucc. 10 ember online teszt, atom stabil, és megszűnt a lagg.

repvez
jól néz ki ahogy az összes mozi amit ED készitett a modulokhoz. Az már más kérdés, hogy mennyi az effect rajta, mert valahogy nem ilyen realisztikusan néz ki azokon a videokon amiket a többi csatorna készitett gameplaybe. A videoba valahogy sokkal hidegebbek a szinek mint a játékban és nincs az a sárga fátyol és az a rajzfilmszerü hatás.

Tul képp nekem is. Lehet még a nagy hullám előtt odaértünk? <#crazya>

LeonSilver
Nem tudom... de valószínűleg ezt is beújítom 😄

Amúgy nekem a szokástól most eltérően qrva hamar lejött a peccs meg a szuper karrier.

IA 58 Pucara-t, bírod?

RAZBAM IA 85 Pucara

Ha már RAZBAM gyerek...

Jön skacok...

WTF ! "Invalid username or password" , mindkettő mentve volt... <#conf>

Most meg beengedett, de baromi lassan, és a mosul manager is csak homokórázik. Gondolom most kb. füstölnek a DCS szerverek...
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.05.20. 18:34:27

Mármint az ahhoz való javítások, ugye? Mert én még nem látok Supercarrier-t felajánlva telepíthetőre a modul managerben, ahogy ugye a Supercarriert magát is mára ígértek...

EDIT: Óóóó... hát itt van az is !!!
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.05.20. 18:32:07

<#worship>

Ka-50

LeonSilver
Így van és nincs miért elnézést kérned, nem titok 😉

Asszem Sakkay győri, Leonpapa meg Szombathelyi.Már bocsánat az érintett uraktól...

Ka-50

Valaki esetleg HP reverb tulaj az M1 útvonalán? Pénteken délután megyek végig rajta MMóvárig, és ha lenne esély egy próbára ,tök jó lenne. Hátha meggyőzöm magam, hogy vegyek 😊