Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • LeonSilver
    #34692
    Kössz a tippet, de... :) Én már nagyon kevés játékkal játszom, ezek pedig jogtÉszták ;) Windóz is, office is. Még a hülye Daemon toolsért is csengettem némi zsetont. Egyrészt én sem szeretném, ha vatikáni valutával fizetne a főnököm, másrészt meg így nincs qródás :D
    Persze például a fotóboltot nem vettem meg, mert azért kicsit sokallom, hogy egy évben talán kétszer-háromszor használom és fizessek érte egy talicska zsetont. A gimpet meg meg jkellene szokni és újra kellene tanulni, ahhoz meg már semmi humorzatom.