Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy rövidebb részletet kiemelnék belőle, hátha nem akar valaki sokat olvasgatni 😉
""WHAT'S THE DEAL WITH SSDS, WINDOWS AND DEFRAG, AND MORE IMPORTANTLY, IS WINDOWS DOING THE RIGHT THING?"
It turns out that the answer is more nuanced than just yes or no, as is common with technical questions.
The short answer is, yes, Windows does sometimes defragment SSDs, yes, it's important to intelligently and appropriately defrag SSDs, and yes, Windows is smart about how it treats your SSD."
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2020.06.18. 22:56:29
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Amugy juliusban ujra visszatér a patchkedd igy hamarabb jönnek a javvitások , csak a virus miatt megszunt ez a havi javitás , de most visszajön.
Más kérdés, hogy lehet erre clickbait cikkeket írni amit nyilván ki is használnak.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2020.06.18. 22:43:28
www.smart-bus.hu
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
www.smart-bus.hu
Ka-50
www.smart-bus.hu
Hát ha rákattintasz a tegnapi update-et megelőző három update-re, a MiG-21 lista elég hosszú.
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.06.18. 10:14:02
Ez hogy lehet, ennyire nem érdekli az embereket vagy ennyire nincs gond vele, hogy nem kell neki egy dedikált hely ahol összegyujtik az infókat hozzá?
Más: A Mig-21-est nagyon rendbe tették, új, átdolgozott fülkét is kapott.
Ka-50
www.smart-bus.hu
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
...
DCS F/A-18C Hornet by ED:
Possible fix for crash in CLC.
Laser Maverick does not see Laser spot on a building - fixed.
...
Ennyi a mai. Az F-14 jóval többet kapott, mondjuk az jóval bonyolultabb is, csak a Chuck féle Guide hozzá valami 500 oldal, már az elrettentett anno, nem tudom a hivatalos DCS manualja mekkora lehet...
Más. Azt jól gondolom, ugye, hogy beta és stabil verzió nem tud együtt játszani?
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.06.17. 08:30:18
www.smart-bus.hu
A játék ettől nem lesz gyorsabb, de legalább nem dobál ki és be a VR előszobába, az is valami.
www.pumaszallas.hu
Alkalmazás fagyáskor ráccsá halványulás:ki
Ez okozta, mivel a 2 vel ezelőtti patch óriás laggokat hozott, a steam fagyásnak vette és kilépett-majd vissza. És ez még rontott is rajta.
Erre ment a délutánom<#banplz>#banplz>
Ka-50
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.06.14. 11:21:19
www.smart-bus.hu
Hova kell másolni az egyedi F16 livery-t nem tudjátok? Nézem a videókat a netten, de amilyen helyeket mutatnak, ha odarakom, akkor nem működik pl:
....\Bazar\Liveries\F16c bl50
Mondjuk ezek pár hónapos videók, lehet egy újabb patch-el ez változott?
Az lehet, hogy Instant Action küldetésekben nem lehet a custom livery-t használni?
Köszi
Utoljára szerkesztette: Mozes, 2020.06.14. 09:40:13
Ka-50
www.pumaszallas.hu