Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ka-50
Töröltem shader, fxo foldert, nyomtam egy repairt.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Itt az egyik lehetséges megoldás.
2020ban tényleg elvárható lenne , föleg hogy a TM Ede partnere, tehát minden belsős informáciot megkérhetnének vagy akár alakithatnának rá ahogy a legjobban megfelelö mindegyik fél számára.
A Free for All alatt lehúztam 2 térképet meg 3 gépet, ott nem emléxem hogy gond lett volna.
Isten nem bottal, hanem VMware.
A grafika szép, de az FSX-es mégis sokkal pontosabb.
Amit már mutattam.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.05.31. 10:28:00
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
GOOBY, pls
Nem igazán értem mi lehet e mögött, hogy megcsináltak még egy ilyen térképet. Mondjuk van egy két ötletem. Amúgy szép, meg jobban fut mint a másik, már amennyire így meg lehet ítélni.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.05.31. 00:15:32
Ja, vágtam hogy az alapfelvetés ilyesmi.
Csak az érdekelne mi volt a baj a csajjal. A sorok között inkább valamiféle viselkedési probléma olvasható ki, nem pilóta szakmai hiányosságok. De nem találtam. Elég sok repült órája van, nem sokkal kevesebb mint a Tbirds 5-ösének.
Bár az sem gáz ha egy műrepülő csapatba kevés, attól lehet egy kiváló harci pilóta.
ha az Oculus a fejemen van, és azt akarom, hogy más is láthassa a monitoromon azt, amit én a szemüvegben, ahhoz ha jól tudom, az Oculus Mirror segít. Azzal a monitoromon látszik a tükrözött képernyő is (monitorra széthúzva), de középen látszik az eredeti szemüveg képe is egy "másik ablakként", azt hiszem 1:1 oldalarányokkal. Hogyan tudom a monitorról eltüntetni a szemüveg natív képét, hogy csak a Mirror kép látszódjon?
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.05.30. 15:21:40
Mondjuk az elgondolás nem rossz, hogy a mixed realitivel a joysticket és egyéb dolgokat láthatod a kabinban, igy nem kell felemelni a szemüveget ha nem találsz meg valami gombot, ehhez már csak egy kis interakció kellene, hogy a játékban lévő gombokat a kezeddel tudd nyomkodni
Utoljára szerkesztette: repvez, 2020.05.30. 14:45:33
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.05.30. 12:52:52
Nem mentette át így, a megoldás egyszerű volt, safe-load egyenként (gépenként) a konfigokat.
Az volt a gond, hogy inkább erős vagyok mint okos 😛 és évek alatt nem jöttem rá hogy azért nem tudom menteni a joy-klavi beállításokat, mert a save gomb csak akkor működik ha belekattintasz (pld) a joy beállitásoknál valamelyik kis négyzetbe.
Kis off. Tegnap olvastam egy 2019-es cikket egy Capt. Zoe Kotnik nevű pilotacsajról, akit kineveztek az Air Force egyik F-16 os demo teamjéhez leadernek, de egy hónap múlva ki is rűgták. A parancsnoka mismásolt, hogy hibát követett el, megrendült a bizalom a vezetési képességeiben, de reméli hogy blabla és mindig lesznek mellette wingmanek blabla. Nem tudja valaki mi volt a valódi ok,? Nem találtam meg.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
Szólj, ha játszol vele... mennék én is, ha éppen ráérek.
www.smart-bus.hu
A követéssel volt már problémád?
Mondjuk én aminek örülnék, az a fókusz állítás lehetősége. Szemüvegesként marhára csípné a zuzám.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
GOOBY, pls
Elküldik a cseredarabot, mikor megjött Te elküldöd a szart, oszt' jó napot. Amúgy nem rohanok venni egyet, de ha ezt lecserélem, akkor valószínű ez a HP lesz az új. Vagy nem.. 😄 😄
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2020.05.28. 18:28:40
725€ adóval
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2020.05.28. 18:23:15
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
MicroProse The Mighty Eight (B-17 és B-24) VR and crew co-op !!!
DCS ON: Razbam long term plan F-15E Strike Eagle
<#eplus2>#eplus2> Tán kitört a lázadás a régi AMD tulajok részéről?
Noch zum Plus egy kis SC performance boost
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.05.27. 16:35:18
Isten nem bottal, hanem VMware.
A ready room részt sem láttam még sehol sem . a hangárt mutatták, begurulással, de indulni is lehet onnan ?