Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Múltkor ugye a gazelle-t próbáltam, na az tuti hánytató, a mi-8 sokkal elviselhetőbb, és úgy nézem kezdő helikoptereseknek messze-messze a ka-50 a legjobb, az szinte magától repül. Ezzel együtt nem tudom, akarok-e forgószárnyazni :) Meg ha vennék, akkor is a gazella kéne, mint alap cucc tanulni, mert persze labilis meg minden dehát pont azon lehet jól tanulni. Már ha nem hánnya össze magát az ember :D
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.04.30. 08:01:09
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Próbáld meg áttenni e két billentyűkombót (vagy csinálj hozzá másik kettőt), a left és right "IDLE/OFF" funkcióra
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.04.28. 22:13:06
Ott a Subnautica. Van benne VR és valami kibebaszottzl király!! Tök más, mint simán. Vannak kisebb bugjai, de nem komoly, simán elviselhető az élményért. Erre jön a Subnautica Below Zero és nem terveznek hozzá VR-t.. Megvettem, de legszívesebben vissza kérném a pénzt.
Az MS is mire gondol? Nyugodtan körülnézhet, mennyi VR cucc fogyott néhány honap alatt - hiánycikk let!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Amikor bejelentették hogy alapból konzolra jön és nem terveznek hozzá vr támogatás mert nem hinnék hogy a piacképes, akkor fogtam a fejem hogy ezek hol élnek.
Nem is vártam többet hogy őszinte legyek, az egész egy konzolos lebutított fos csillivilli grafikával.
GOOBY, pls
Én nem mjoy-t használok, hanem nyers arduino-t és magam írom a kódot, kevésbé van megkötve a kezem.
DE ezeket is csak ugy tudod, hogy több ilyen panelt kapcsolsz egybe, mert a 8 axis támogatott egy USB-n igy ha egy hotas-t akasz pedállal kiépiteni, már nem elég egy USB portos panel.
Legalább is azarduino microval ez a helyzet. és a mjoy32 es firmwarel .
Egy TM F16FLCS/TQS vár már évek ota arra, hogy átalakitsam USB-re, eddig mindig közbejöttek dolgok .
http://www.planetpointy.co.uk/joystick-test-application/
"Currently it supports Joysticks with 8 axes, 4 POV and up to 128 buttons."
Az arduino micro amit én is használok tud több botkormányt is szimulálni, szóval max többször 32 gomb. Illetve én a következő kontrolleremnél ki fogom használni a hat kapcsolók 8 irányát is, ha abból csak kettőt támogat, az is +16 gomb, már 48-nál járunk vezérlőnkként.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.04.27. 19:50:34
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Hogy az engine-t eladják annak, aki kéri, ha harci szimet akar?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Csak akkor ezek szerint arra számítanak, hogy a nem HC repkedők ennyivel többen lesznek, hogy megéri ezért kukázni azokat, akik nem a grafika miatt repülnek az FS-sel? Mert akkor lehet, hogy most vesztették el az FSX táborának úgy 90+ százalékát?
Hogy gondolják, hogy egy olyan komplex rendszert mint egy repülögép, majd azzal a pár gombbal ami a konzolon van majd elvégzik márha nem árkád stilust akarnak. Látszik a COD-os siránkozásokból is, hogy a konzolosoknak sir a szája, mert a bill+egér kombóval messze jobban pontosabban és gyorsabban lehet célozni, mint a konzollal, az auto aim meg akár csalásnak is vehetjük
Azt sem értettem már régebben, hogy miért nem próbálták meg a winben azt a korlátozást fel/megoldani, hogy egy beviteli eszköz csak 4 tengelyt és 32 gombot tudjon csak kezelni.Tudták nagyon jól, hogy az FSX-re és egyéb repszimekre meg ide vehetjuk bármilyen autó vagy ürszimet, felhasználók nem kis csoportja próbál meg cockpitokat vagy saját vezérlőt kreálni hozzá. ha ezt a korlátozást megszüntetnék, sokkal könnyebb lenne mindenki dolga.
Ha az FS2020 tényleg ilyen lesz akkor sztem a kiadás után lehet, hogy kiadnak majd egy SP1et hozzá ami erre megy rá, különben sok felhasználót elveszitenek.
"MSFS 2020 is without a doubt the most visually stunning representation of the land, sea, air and weather ever depicted in a flying simulation. The beautiful part is spot on. The flight fidelity part is so severely lacking as to be virtually unflyable to pilots. The flight model is horrible. There, I said it."
CZIKK
Radaros MAWS, és vontatott csali nélküli gépekkel is éveket szenvedtek. Ehhez ki fogja a generális modult legyártani? Vagy akkor az RCG és SARH és TVM rendszerek számára ezt hogyan fogják modellezni?
Az lenne a kérdésem, hogy a stabil DCS-ből valahogy átlehet másolni, rakni vagy bármi módon a billentyűzet kiosztást a Bétára, vagy külön megint be kell állítanom mindent?
Pár éve adták, akkor néztem én is. Az első rész alatt ez a zene ment, akkor azon gondolkodtam vajon Morricone tud erről ?
A 2. résztől változott a zene. Még egy ilyen csúfos lopás volt annak idején, Az öreg bánya titka c. gyereksorozat zenéjét ellopták a francia Fekete Tulipán készitői :P
Az öreg banya titka
A fekete tulipán
Steam-es KA-50-em van megvéve, elérhetőnek látom a játékban a Kaukázust, a Black Sharkot, a P51 civilt meg a Su23-at (amiket eddig is) de semmi mást nem tudok kipróbálni. A Steam-en ha a DLC-t akarom hozzáadni, akkor rendes árat akar érte, játékon belül meg minden ki van szürkítve, nem elérhető.
Help pls... :)
Ja, konkrétan a Gazellát meg a Huey-t szeretném kipróbálni.
Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2020.04.25. 21:13:45
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Én 5 éves voltam, amikor vetítették és édesanyám elmondása szerint "elrugdosni" sem lehetett volna a TV elől.
Azt hiszem a papírrepülőt leszámítva ez a film volt az első élmény, ami miatt az ember "röpcsibuzi" lett.
De például sok, fiatalabb ember nem is tudja, hogy ez volt az eredeti filmzene és azt később változtatták meg - gondolom jogi bizbasz miatt.
Ez a videó pedig nagyon-nagyon klassz!! Őszinte tiszteletem azoknak, akik bármiylen formában részt vettek az elkészítésében!
Isten nem bottal, hanem VMware.
Nem az eredeti, de asszem ez volt.
Na, ezt azért megnézném majd DCS-sel.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.04.25. 17:18:43
A "dcs world top gun" kifejezést leyoutubeozva azért van pár próbálkozás a témában - igaz, nem konkrétan AZ intró remake-je egyik sem. az első 10 találat között, mondjuk a DCS F-14: Dangerzone ,
Utoljára szerkesztette: sure, 2020.04.25. 12:35:42
Nekem elég gyorsan (pár próbálkozás) összejött az a tudás, amit pár hete linkeltem. Nem atomfizika, nem kell kapkodni és nem árt egy rendes joy amin pl. több throttle kar is van mert a tolóerőt és a fuvóka állást egyszerre kell mozgatnod. Ja, és üres géppel, szóval az instant mission-okat felejtsd el mert ott felpakolja a gépet mindig, azzal meg nem bír felemelkedni :)
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.04.25. 08:58:18
A felszállás az szinte magától megy, de a leszállásnál nagyon kell figyelni. Mint kb. a Minyó a helikopterek között.
A lebegés az viszont nem egyszerű, azt gyakorolni kell.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.04.24. 23:55:30
GOOBY, pls
Kopogtatott a földszinti lakó, hogy visszahozta az Állam (az ötödiken lakom). Ez most nagyobbat ütött, mint Muhammad Ali fénykorában. Az évtized DCS videója nálam eddig.
Akinek megvan a Harrier, mennyire nehéz/bonyolult a helyből fel és leszállás, illetve a lebegés? :)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb