Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Sakkay: Megnézem, le is van töltve már körbenéztem benne, vicces a 3 emberes csapat. Bár pedál nélkül szo*óroller nem helikopter attól tartok.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.04.24. 07:15:15
Jó felőled hallani, plusz köszönjük a sztorit! Sűrűbben is benézhetnél!
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Kinek mi a véleménye, savanyú fax vagyok vagy ti is hasonlóan látjátok?
Elszámoltam a TDP-t, azt észrevettem. Meg valójában nem is egyenesen arányos a frekvenciával, de a 120W hihetőbb.
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2020.04.23. 20:58:24
Ka-50
www.smart-bus.hu
Új helyen van a ház, aztán igen igen nem szellős a terület, és a házban csak egy régi venti kocok. Szóval vettem még kettőt-aztán jó lesz.
Így rohadtul nem éri meg kínlódni a stabilitástesztekkel.
Arra kell figyelni, hogy jól legyen hűtve, és a lap VRM -je bírja el. Az Intel manapság csal a TDP jelzésekkel, nem szabad elhinni pl. azt, hogy az i7-9700K 8 maggal 95W úgy, hogy a pontosan feleannyi maggal rendelkező i7-7700K 91W volt. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Szerk: most nézem, a 7700K alapórajele 4,2 GHz, és 4 mag, 8 szál. A 9700K alapórajele 3,6 GHz. A 95W alighanem a 3,6 GHz -re vonatkozik... De ez akkor is csalás, a 4,6 GHz -es procit 3,6 -nak adják el, hogy ne kelljen bevallani a 150W -ot 😄
A vízhűtés meg egy másik parasztvakítás, had ne menjek bele termodinamikailag, hogy miért. Régen talán volt neki alapja, manapság nem termelnek annyi hőt ezek a cuccok, amit egy jó léghűtés ne tudna elszállítani. <#banplz>#banplz>
Nekem egy majdnem 10 éves Mugen 3 van rajta, HAF 932 házban, és a CPU-t még nyáron a 32°C -os szobában, folyamatos allcore 100% -os terhelés alatt sem láttam még 75°C fölött. (Intelnél 105°C a limit...)
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2020.04.23. 19:07:17
Ka-50
Erre mondjuk lehetne azt mondani hogy minek K-s proci annak aki nem húzza <#banplz>#banplz> 😄
Isten nem bottal, hanem VMware.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
Ka-50
A scannow-al megúszhatsz egy win reinstallt, ha azzal volt a gond, de utána újra kell telepíteni a drivereket, arra készülj.
www.pumaszallas.hu
Ez végignézi a windows fájljait és ha hibásat talál, akkor letölti és kijavítja.
Nem 100%, de első körben megéri kipróbálni, hátha..
Ja, az nem elég ha Te "renccergazda" vagy. A fájl menüben windows rendszer, ott a parancssor, azon jobb klikk és futtatás rendszergizdaként 😉
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2020.04.22. 22:39:29
Probléma-aláírás
Problémaesemény neve: BlueScreen
Kód: 124
1. paraméter: 0
2. paraméter: ffff890eca70c028
3. paraméter: b2000000
4. paraméter: 30005
Operációs rendszer verziója: 10_0_18363
Szervizcsomag: 0_0
Termék: 256_1
Operációs rendszer verziója: 10.0.18363.2.0.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038
Ka-50
Ka-50
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.04.21. 18:18:21