Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én 5 éves voltam, amikor vetítették és édesanyám elmondása szerint "elrugdosni" sem lehetett volna a TV elől.
Azt hiszem a papírrepülőt leszámítva ez a film volt az első élmény, ami miatt az ember "röpcsibuzi" lett.
De például sok, fiatalabb ember nem is tudja, hogy ez volt az eredeti filmzene és azt később változtatták meg - gondolom jogi bizbasz miatt.
Ez a videó pedig nagyon-nagyon klassz!! Őszinte tiszteletem azoknak, akik bármiylen formában részt vettek az elkészítésében!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Isten nem bottal, hanem VMware.
Nem az eredeti, de asszem ez volt.
Na, ezt azért megnézném majd DCS-sel.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.04.25. 17:18:43
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A "dcs world top gun" kifejezést leyoutubeozva azért van pár próbálkozás a témában - igaz, nem konkrétan AZ intró remake-je egyik sem. az első 10 találat között, mondjuk a DCS F-14: Dangerzone ,
Utoljára szerkesztette: sure, 2020.04.25. 12:35:42
Nekem elég gyorsan (pár próbálkozás) összejött az a tudás, amit pár hete linkeltem. Nem atomfizika, nem kell kapkodni és nem árt egy rendes joy amin pl. több throttle kar is van mert a tolóerőt és a fuvóka állást egyszerre kell mozgatnod. Ja, és üres géppel, szóval az instant mission-okat felejtsd el mert ott felpakolja a gépet mindig, azzal meg nem bír felemelkedni 😊
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.04.25. 08:58:18
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
A felszállás az szinte magától megy, de a leszállásnál nagyon kell figyelni. Mint kb. a Minyó a helikopterek között.
A lebegés az viszont nem egyszerű, azt gyakorolni kell.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.04.24. 23:55:30
GOOBY, pls
Kopogtatott a földszinti lakó, hogy visszahozta az Állam (az ötödiken lakom). Ez most nagyobbat ütött, mint Muhammad Ali fénykorában. Az évtized DCS videója nálam eddig.
Akinek megvan a Harrier, mennyire nehéz/bonyolult a helyből fel és leszállás, illetve a lebegés? 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Sakkay: Megnézem, le is van töltve már körbenéztem benne, vicces a 3 emberes csapat. Bár pedál nélkül szo*óroller nem helikopter attól tartok.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.04.24. 07:15:15
Jó felőled hallani, plusz köszönjük a sztorit! Sűrűbben is benézhetnél!
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Kinek mi a véleménye, savanyú fax vagyok vagy ti is hasonlóan látjátok?
Elszámoltam a TDP-t, azt észrevettem. Meg valójában nem is egyenesen arányos a frekvenciával, de a 120W hihetőbb.
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2020.04.23. 20:58:24
Ka-50
www.smart-bus.hu
Új helyen van a ház, aztán igen igen nem szellős a terület, és a házban csak egy régi venti kocok. Szóval vettem még kettőt-aztán jó lesz.
Így rohadtul nem éri meg kínlódni a stabilitástesztekkel.
Arra kell figyelni, hogy jól legyen hűtve, és a lap VRM -je bírja el. Az Intel manapság csal a TDP jelzésekkel, nem szabad elhinni pl. azt, hogy az i7-9700K 8 maggal 95W úgy, hogy a pontosan feleannyi maggal rendelkező i7-7700K 91W volt. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Szerk: most nézem, a 7700K alapórajele 4,2 GHz, és 4 mag, 8 szál. A 9700K alapórajele 3,6 GHz. A 95W alighanem a 3,6 GHz -re vonatkozik... De ez akkor is csalás, a 4,6 GHz -es procit 3,6 -nak adják el, hogy ne kelljen bevallani a 150W -ot 😄
A vízhűtés meg egy másik parasztvakítás, had ne menjek bele termodinamikailag, hogy miért. Régen talán volt neki alapja, manapság nem termelnek annyi hőt ezek a cuccok, amit egy jó léghűtés ne tudna elszállítani. <#banplz>#banplz>
Nekem egy majdnem 10 éves Mugen 3 van rajta, HAF 932 házban, és a CPU-t még nyáron a 32°C -os szobában, folyamatos allcore 100% -os terhelés alatt sem láttam még 75°C fölött. (Intelnél 105°C a limit...)
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2020.04.23. 19:07:17
Ka-50
Erre mondjuk lehetne azt mondani hogy minek K-s proci annak aki nem húzza <#banplz>#banplz> 😄