Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elég drágák azért ezek a cuccok .
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Maradok a G2nél-majd elmondjuk a másiknak, hogy milyen :)))

Edit: De. (csak a linket kellene megnyitnom <#alien>#alien>)
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.06.05. 13:41:25
www.pumaszallas.hu
Így már kap a rádió powert.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Ka-50
Megjelent a legújabb frissités DCS 2.5.6.50321 Open Beta
Isten nem bottal, hanem VMware.
Wooohooo ! Hátha sure is visszajön elolvasni...<#crazya>#crazya>
Utoljára szerkesztette: beci43, 2020.06.03. 09:39:07
Ka-50
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.06.02. 19:29:14
Kettővel ezelőti melóhelyem:
Roadmap 2013: Move to cloud, automation
Roadmap 2014: Move to cloud, automation
Roadmap 2015: Move to cloud, automation
Roadmap 2016: Move to cloud, automation
Eggyel ezelőtti melóhelyem:
Roadmap 2017: Automation, move to cloud
Roadmap 2018: Automation, move to cloud
Jelenlegi melóhelyem:
Roadmap 2019: Move to cloud
Roadmap 2020: Move to cloud
Edééknél:
Roadmap 2019: Hornet ready
Roadmap 2020: Hornet ready
Roadmap 2021: Hornet ready
….
Utoljára szerkesztette: sure, 2020.06.02. 18:59:59
www.smart-bus.hu
Akinek eddig megmutattam otthon a VR-t annak mind tetszett. Konkrétan még az anyósomnak is. :)))
Ka-50
Töröltem shader, fxo foldert, nyomtam egy repairt.
Itt az egyik lehetséges megoldás.
2020ban tényleg elvárható lenne , föleg hogy a TM Ede partnere, tehát minden belsős informáciot megkérhetnének vagy akár alakithatnának rá ahogy a legjobban megfelelö mindegyik fél számára.
A Free for All alatt lehúztam 2 térképet meg 3 gépet, ott nem emléxem hogy gond lett volna.
A grafika szép, de az FSX-es mégis sokkal pontosabb.
Amit már mutattam.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.05.31. 10:28:00
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
GOOBY, pls
Nem igazán értem mi lehet e mögött, hogy megcsináltak még egy ilyen térképet. Mondjuk van egy két ötletem. Amúgy szép, meg jobban fut mint a másik, már amennyire így meg lehet ítélni.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.05.31. 00:15:32