Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocsi, ha hülyeséget beszélek, de tudtommal az antenna elevation up down zoomolja a FLIR-t, ha a priority diamondot átteszed a FLIR-re.

repvez
LeonSilver
Úgy konkrétan nincs, hogy zúm izé, zúm bizé. Kijelztőhöz tartozó kapcsolókhoz lehet billentyűt rendelni és úgy lehet zúmolni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Warthog profilt használok-és csak repülöm de nem tudom, hogyan működik <#alien>

Csodálatos. A legutóbbi frissités óta sz*t se látok az F-16 HUD-ján. Mikor kijött az új A-10 fülke, a seggem húzgáltam a földön örömömben, hogy végre le tudom olvasni öreg szemeimmel a HUD-ot és mindegyik modulon, mert az F-18 nak is jó volt, a 16 osé nagyon jó, a Harrieré is, meg a Mirage-é is. Most a bazi nagy görög javitásuk egyetlen (számomra) érzékelhető jele a 16 osnál, hogy nappal azt se nagyon látom be van-e kapcsolva. Nemhogy még leolvasni.
Papa01
Igen, így tényleg sokkal kényelmesebb, köszi... 😊 Azt nem tudod véletlenül, a zoom-nak nincs valami billentyűje, mert a bill. kiosztásban nem találtam.. egérrel meg nem valami kényelmes nyomkodni a gombokat... 😞 egy csúszkára rátéve meg még jobb lenne. 😊
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2020.06.06. 20:00:59

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Köszi szépen, kipróbálom! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Igazából pilononként kell beállítani-nem pedig visszavált, hanem a másikat is be kell állítani külön-ezt érdemes az elején már, step-el tudsz léptetni a pilonok közt.

Papa01
Megvan. Az első oldás után a MODE TOO átáll MODE PP-re. Vissza kell kapcsolni MODE TOO-ra és működik a dolog. 😊

Papa01
Sziasztok!
ENNEK a videónak a segítségével próbáltam ki a TGP+JDAM-os bombázást, Hornet-tel. Nagyon jó vidi, köszi a feltöltőnek ezúton is!
De, amikor több célra akarok bombát dobni, hiába nyomok a befogás gombra, az első bomba talál csak, a többi elrepül a vakvilágba... mi ennek az oka? (A további cél koordináták sem jelennek meg a befogáskor.)
Köszi a válaszokat!

LeonSilver
Na igen...ezen mondjuk jót röhögtem "bank transfer only and no refound"

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

repvez
meg ha jol értem, akkor ezek összevárják a rendelést 2 köbméteres kontérerre, aztán csak utána postázzák, ezutűn beszedik a pénzt de nem adják vissza ha valami történik utánna.
ÉS mi van ha csak egyedül rendelek vagy fél évig nem jön össze a kellö mennyiség? ez igy nem a legjobb biznisz
LeonSilver
Egyrész ezek rohadt drágán adják, bár a virpil cucca sem 2 forint lesz. Másrészt viszon elégedett vagyok a Virpilel, miért mennék máshoz vásárolni!?

LeonSilver
Just in from VIRPIL Controls HQ - A sneak peek at one of our latest projects currently in the works!

repvez
[url=https://www.facebook.com/winwing.cn/?__xts__<0>=68.ARBIW5uwpdYzKa49sCiE9eqIGvMfbrd-ZmmI4fkN38byiBIRAn3LKHxXyrzh1s_KGB6ivv6WM-dgibDc95j0BrS2nwIlBUFekaFA6FFmQek59Q7fh6COygXAXxNv7vFgGackWP6CsnH0S9eIOqcuoU3BbSdGc645_oMJCQfsFXpdKc7kC0iULE1Re46SnUyiMT_tTtxkw0U-5ygrpwhXfGz6WnvX_ahG3AKaq-CmeXwXLc8a_nrAegFe1HPw9WUbarkOzEzjtRLXzQfiH1EdUbtasOAplZeVksDd&__tn__=k*F&tn-str=k*F]ök is csinálnak kjollektiv kart is[/url]

Elég drágák azért ezek a cuccok .
whiteskull
Nem találtam a honlapjukon. Gondolom, még egy fél év minimum, mire rendelni lehet. Bár az egyéb cuccok rendeléséhez is meglehetős türelemmel kell rendelkezni. A gázkarra 2-3 hónapot vártam, míg rendelni tudtam. 😊

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

LeonSilver
<#eljen>

LeonSilver
Aha

whiteskull
Akkor nekiálltak?

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Faxa!
Maradok a G2nél-majd elmondjuk a másiknak, hogy milyen 😊))

LeonSilver
No, azt hiszem HP Reverb G2 lefújva. Ilyent akarok venni majd, ha kész lesz!!!!

VO101Tom
Guard frekit sem tudsz hívni?

Edit: De. (csak a linket kellene megnyitnom <#alien>)
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.06.05. 13:41:25

www.pumaszallas.hu

Capt Baloo
Hát logikusnak logikus lenne, de olyannyira nem megy a rádió az akkuról, hogy ha mindkét generátor megáll a levegőben, akkor is csak csökkentett módban, az utolsó beállított frekin tudsz adni. Ha turkálsz még a natopsban, akkor több helyről is kiolvasható, hogy rádióhoz itt bizony generátor vagy external power kell irl is. Szóval ez nem hibája.NATOPS
Nemrégen kerestem én is ezt. Először ground crew-tól kell ground electric powert kérni. Utána a bal oldali ground power konzolon a ext power kapcsolón felfelé reset. Aztán a 1, 2 és 4 kapcsoló B állásba lefelé kapcsolni. Lenyomva kell tartani őket egy pár másodpercig, hogy úgy maradjanak.
Így már kap a rádió powert.
repvez
pedig a logikus az lenne ha a sorrend az , hogy vagy aksi felkapcsolása (vagy külső áramforrás kérése) rádió bekapcs és a ATC-töl engedély a hajtómű indításhoz, A rádiónak nem kellene nagyon terhelni az aksit, hogy arra az időre míg nem indul be a hajtómű lemerülne tőle.
Vannak ilyen beragadások, pl már felszállt az ember de továbbra is csak az az opció van az ATC-nél, hogy felszállási engedélyt kérek pedig landolni szeretnék. Ez ilyen.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Nem fog működni-mármint nem tudod bekapcsolni a rádiót. A ground power és minden más műkszik.

Reptérről próbáltam, nem hajórol, a bug-ot meg arra értettem hogy miután beinditom a hajtómüveket és müködik a rádió, akkor is csak a hajtómüinditást van az ATC opciói közt, igaz arra se válaszolt, ezért nem tudom hogy bug vagy én nem csinálok jól valamit. Az A-10-nél lehet használni a rádiót az akkuról is, még APU sem kell ha jól emlékszek, de nyilván ez gépfüggő. Majd kipróbálom ground powerrel is.

Ha valaki használja ezt a módot , az új patchez ne tegye fel, nem működik vele.

Ka-50

Capt Baloo
Nem bug, ez ilyen. Mivel nincs áramellátása a gépnek, így természetes, hogy nem működik (az akkut nem terhelik ezzel, bár arra nem esküszöm meg, hogy irl is így van, de van benne logika. Mindenesetre hajón nem a pilóta rádiózik a hajtóműindításért, hanem színesmellényes emberkék intézik, és adnak jelet a pilótának indításra). Kérj a crew-tól külső tápellátást, úgy elvileg működni fog.
Sziasztok, most tanulom a Hornet használatát, és van egy kis gondom, a rádiót a hud alatti panelről lehet használni azt meg csak hajtőómü inditás után tudtam használni. Addig amig nem megy a hajtómü nem tudok engedélyt kérni a toronytól hajtómü inditásra, ha meg már megy a hajtómü mikor engedélyt kérek nem tudok a komunikációval továbblépni. Én csinálok valamit rosszul vagy ez egy bug?

Megjelent a legújabb frissités DCS 2.5.6.50321 Open Beta

Vélhetően mert nem mindenki van azon a tudásszinten, mint Te. És gondolom Te sem itt kezdted. <#kacsint>

Egy ilyen alap funkció miatt minek videót feltölteni ? Amúgy meg ha a JTAC küld koordinátát azt a DEST page re szokták beírni hogy ne csesződjön el a flight plane. <#circling>
repvez

A Falcon is kapott egy kis videot
sure
Nem mentem sehova
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
továbbra is itthonról dolgozom a cég idei roadmapjén <#wave>

Isten nem bottal, hanem VMware.

Holnapi Hornet updated features videók

Wooohooo ! Hátha sure is visszajön elolvasni...<#crazya>

Nem akarok nyilvánvaló vagy túl alapvető dolgot ajánlani, gondolom néztél már rá játék közben a Feladatkezelőre, benne a Teljesítmény fülön a CPU terhelésre?

Na akkor körbenézek, mi okozhatja a bajt, mert nekem nagyon betérdel. Persze lehet a 4771-et kéne már cserélni, bár eddig nem éreztem a szűk keresztmetszetét.

Akkor gondolom minden maxra van állítva nálad.Nálam VR-ben ennyi.Egyébként VR nélkül 65-70 FPS.(Látótáv: high, árnyékok max., msaa x2, cockpit res. 1024, felbontás 2560x1440) 1080 Ti.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2020.06.03. 09:39:07

Ka-50

LeonSilver
Annak idején megvettem a CV1-et. Aztán mentünk 10 napra a Boriékhoz (a lányom) Svájcba. A főnököm kérte, hogy úgysem leszek otthon, adjam már kölcsön neki, hogy kipróbálja. Mire hazajöttünk már vett magának egyet, pedig alapvetően nem tervezte 😊

LeonSilver
Engem is meglepett, hogy nem vagy nem észrevehetően csökkent az fps a szupermutteren.

Pár szaros figura?? A két hajó ég és föld kinézetre is. Néz már körül rajta! <#alien>Amúgy nekem 30-40 körül van VR-ben..szóval lehet nálad nem stimmel valami.

Várj, ez nekem monitoron mért érték nem VR 😞 Egyébként nem értem, mint tesztelték valami bitcoin rig 8db 2080ti-vel, hogy nem tűnt fel nekik hogy az a pár sz*ros figura megeszi az fps-t?

"Köszi, Csoki !" <#circling>
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.06.02. 19:29:14

sure
A roadmapek tök jók, mert cégmérettől függően a néhánytól a rengetegig terjedő számú prodzsektmenedzsert lehet alkalmazni annak érdekében,hogy végül mégse jöjjön össze, illetve jól el lehet adni a jelenlegi produktumot/szolgáltatást a vontatott csali effekttel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kettővel ezelőti melóhelyem:
Roadmap 2013: Move to cloud, automation
Roadmap 2014: Move to cloud, automation
Roadmap 2015: Move to cloud, automation
Roadmap 2016: Move to cloud, automation

Eggyel ezelőtti melóhelyem:
Roadmap 2017: Automation, move to cloud
Roadmap 2018: Automation, move to cloud

Jelenlegi melóhelyem:
Roadmap 2019: Move to cloud
Roadmap 2020: Move to cloud

Edééknél:
Roadmap 2019: Hornet ready
Roadmap 2020: Hornet ready
Roadmap 2021: Hornet ready
….

Utoljára szerkesztette: sure, 2020.06.02. 18:59:59

Isten nem bottal, hanem VMware.

Amikor az irigység, a butaság és a rosszindulat lehetőséggel, vagyis bekötött internetkapcsolattal párosul! 😄 Szerencsére kevés ilyen agyalágyult van és sokszor ezek is csak trollkodásból csinálják, de ettől még tény, hogy idegesítőek... 😊

www.smart-bus.hu

whiteskull
Én is végigolvastam a kommenteket. Az e-bike-kal kapcsolatban is hasonló a vélemények alakulása. Az fröcsköl rá a legjobban, aki még ki sem próbálta.
Akinek eddig megmutattam otthon a VR-t annak mind tetszett. Konkrétan még az anyósomnak is. 😊))

LeonSilver
Elég régóta vagyok az ezsgén (jóval korábban, mint a reg.), de még mindig elcsodálkozom, hogy mekkora retardok járnak ide és kommentelgetnek.. A főoldalon van valami czikk a VR-ről. Szánalom a kommentek 90%-a. Nem is értem, hogy valamiről hogyan lehet véleményt alkotni, ha rohadtul nem érdekli és ki sem próbálná... Az eszem megáll, komolyan.