36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#23339 Ismerem az ilyesmit, Falcon BMS-ben van IVC, ami ugyanezt csinálja, csak ott teljesen a játékba integrált, nincs ilyen overlay felület hozzá. -
Colos1357 #23338 Ez fut a mi szerverünkön is. Csak alig vagyunk, akik szeretik használni, úgy meg nem lehet, hogy valaki használja valaki meg nem. Pedig pl. egy wargame alatt 1000x jobb, mint a TS. Egyrészt ad egy + feelinget, másrészt sokkal praktikusabb is, mint a TS. -
sakkay #23337 Nézegettem a dcs bedolgozó cégeit. ..hát kb. 5-ből négyben szétmentek a srácok. Már már követhetetlen ki kivel van. Kivéve talán a bellsimtek-et. Arról pletykálnak, hogy lehet a Normandia felpörgeti a háttérben fejlesztett mi-24 projektet, annyira ideális map heliknek. Adná az ég! -
sakkay #23336 Ja remélem -
beci43 #23335 Igen.azt én is olvastam de nem hinném hogy ma jönni fog.Inkább a jövő hét szerdától.De legyen igazad. -
sakkay #23334 A fórumon, hogy szerdán is jön frissítés. Azt nem tudom, hogy ez egyedi-akkor ha valami kész-vagy eztán általános lesz. -
sakkay #23333 Ja a rádió még nem kész. Én is azt hittem amúgy. -
beci43 #23332 Hol olvastad? -
#23331 Ja, ez olyan mint az IVC a Falconhoz. Pedig megörültem, hogy a német rádiókat kissé kezelhetőbbé teszik (ha mission builderben nincs rendesen beállítva, akkor nem lehet a frekit beállítani, még rearm képernyőn sem, hiába állíthatták be azt a szerelők) -
#23330 Ez milyen rádio? Ez amolyan TS helyettesítő nem? -
sakkay #23329 rádió teszt -
sakkay #23328 Elvileg ma jön patch. -
sakkay #23327 Nézem az időjárást. Beszarás ez a szim. ha rárakod a szelet egyre nagyobbak a hullámok, és van egy generátor ami automatikusan kiszámolja a magassági szelek erejét és irányát ha megadod a földközelit..ja, brutál hullámok vannak! -
#23326 Tegnap próbálgattam én is a nagy javítás utáni 2.1-es DCS-t, és ugyanabban a küldiben, ugyanaz a quick mission sokkal simábban futott, mint előtte. Vannak benne még apróbb akadások, jellemzően amikor először sérül valami, vagy először repülök be egy területre, de összességében egyértelműen jobb, mint volt. Az a folyamatos recegés, ami nagyon idegesített, az nem jött elő. Remélem ezután sem fog :)
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.06.06. 17:28:23 -
JanáJ #23325 Én csak bele bele néztem, de nagyon jók voltak. -
sakkay #23324 Köszi!!! -
#23323 Elvileg Alt+Y, Ctrl+Y lassítás, gyorsítás, Shift+Y eredeti sebesség. -
sakkay #23322 Na. Van időm tesztelni, úgyhogy nyomom.
Az ai sérülései grafikailag már jól megvannak , a törés totál profi-még a b-17 ütközés estében is. A motor találatok grafikailag vannak-de gyakorlatilag sérülés modell még nincs rá. Vagy azonnal meghal, vagy 100%-os. Sajnos képeket nem tudok csinálni, valamiért nem engedi. Tényleg..lassítás soha nem volt a dcs visszajátszásnál? Saját gép sérülései és törése parádés. Ha most ellövik a csűrődet, nagyon komoly kihívás repülni, leszállni. Leszállni leállt motorral eleve-mindenhol fasorok vannak.Volt, hogy egy sérülés miatt csak módosított flaps állással tudtam megint irányíthatóvá tennem a gépet. Ja fák. Hála az égnek annak már vége, hogyha fa-akkor robbanás. Volt, hogy 3 fával ütköztem egymás után és túléltem. Messzert még finomabban kell repülni mint eddig-Tomtól figyeltem el-gyakorlatilag ha picit is remeg azonnal engedni kell.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.06.05. 13:57:39 -
#23321 Én is rég repültem már DCS-el, legközelebb ezen ne múljon :) És tényleg hangulatos, összerázza a csoport tagságot is kicsit. -
#23320 Végignéztem, nagyon jó kis meccsek voltak. Izgalmas volt így visszanézve is.
Kár hogy már régen repültem, majd legközelebb ha lesz időm lehet benevezek én is. Nagyon meghozta a kedvem :)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.06.05. 10:12:18 -
#23319 Ezen a linken megnézhetők a menetek.
https://www.twitch.tv/videos/149463150
Vágatlan, három órás adás, a fordulók közt elég nagy szünetekkel, azt nyugodtan pörgessétek át. -
TakiPetya77 #23318 Na srácok! Elvesztettem a légcsavaros repülőgép és dogfight szűzességemet! Hatalmas élmény volt számomra a DCS v.HunAF-os légiharc bajnokság ww2-es gépekkel. Mindenkit csak bátorítok a köv. bajnokságra! Nagyon hangulatos! Szuper a szervezés, és a lebonyolítás! Köszönöm a szervezőknek!
Üdv! Takipetya77 -
#23317 twitch link: https://www.twitch.tv/kroc_squad -
#23316 Ma este 18:00-tól kezdődik a DCS v.HunAF-os légiharc bajnokság ww2-es gépekkel, twitch-en közvetítjük, nyilvános (linket még nem tudok adni).
Összesen 12 induló van, én is neveztem, ma első négyből három kör fog lemenni, kb. fél óránként kezdve az új párokkal. Gyertek fel nézni, aki ráér este. -
#23315 Tegnap pl. 1v1-ben próbáltam Jana ellen, 109-es ellen esélytelen voltam, annyira lassú. Bármikor fél kör alatt mögé tudom tépni, de azzal a mozdulattal már száz méterekre van tőlem, a kiskalával odáig puttyogtatni meg elég necces. Többször alakult ki patthelyzet, én robogtam utána, ő meg simán állva hagyott. amikor támadott, akkor viszonylag könnyen kitértem előle. És ez ment míg meguntuk.
Az AI-ra sokan panaszkodnak, hogy irreálisan jó gépet repülnek, mintha nem lenne CEM, vagy bármilyen korlátozás a teljesítményre náluk. Én nem repkedtem AI ellen, úgyhogy ezt nem tudom megerősíteni.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.06.04. 15:45:46 -
sakkay #23314 Azt hiszem az AI egyenlőre csak szépen törik, de a motor még csak grafikailag jelzi a sérüléseket. Soha nincs későbbi leállás, vagy teljesítmény csökkenés. Valaki menjen majd egy menetet normandián spit ai ellen. Nagyon fura. Tom te repülöd Nézted már ellenfélként?. Spit Ai hihetetlen ufó! -
sakkay #23313 Totálisan egyetértek!!!! -
#23312 De ekkora és ilyen fejlesztések mellett igazán csinálhatnának már valamit a játszhatóság érdekébe is, hogy ne a játékosnak kelljen saját magának egy küldetést összeütni vagy egy statikus kampányt végigjátszani, ez nem egy FPS ahol egy előre kialakított helyen mozoghatunk, bár már ott sem teljesen igaz ez.
ide egy élő területet kellene alkotniuk, ahol tényleg használni is kell a dolgokat nem az hogy repülök az ellenséges terület felé onnan csak ellenség jön és lelövök 8 at akkor már biztos nem jön több belőle. -
sakkay #23311 Mindenesetre a légiharc-csak natur, 60 db repcsivel, single misszióban,sokkal jobban fut mint gondoltam. De az istennek nemtom' rávenni a bombereket, hogy bombázzanak. -
#23310 Ezt mondtam neked tegnap, hogy ha a programozók sok felesleges szart tömnek bele abba az egy másodpercnyi ciklusidőbe, akkor akadni fog. Ütközhető fák sem véletlen, hogy nincsenek clodban. A valóságot még szupercomputerekkel sem lehet valós időben szimulálni, ezért szelektálni kell. Még az ilyen erős gépeken is, mint a mienk. Ők most a grafikára és a kibaszott részletes földi szarokra mentek rá, hogy fotoreal screenshotokat lehessen csinálni egy parasztház mellett állva is. Ebben egész jól haladnak, tényleg qrva szépek lesznek az új fények és anyagok ha kibugozzák, csak ez azoknak szívás, akik gördülékeny, sokszereplős online repüléseket várnának.
Neked SSD-ről megy igaz? Lehet, hogy csak azért akad kisebbet, mert onnan tölt rá az új DM. Ezeket a sérüléseket később még átírhatják, hogy betöltésnél kerüljön memóriába, kérdés mennyi memória kell ahhoz, hogy minden szar minden sérülését onnan szedje ki. -
LacAI #23309 Sakay szegény:) Ahogy olvasom az ő meg Tom élménybeszámolóit egy mondás jutott eszembe."ha a szart sokáig paskoljuk előbb utóbb fos lesz belőle" :) Pedig tényleg ígéretes a dolog .Remélem majd a Clod ha kigyúrják a srácok mindenben megfelelő lesz. -
#23308 Akit idegesít, az majd átugorja. Mi, többiek meg köszönjük, hogy a szabadidődet arra fordítod, hogy teszteled ezt a szart és ezt meg is osztod velünk!
Köszi szépen!
Természetesen ez mindenki másra IS vonatkozik.
-
sakkay #23307 Bocs ha idegesít valakit-akkor szóljon-csak gondolom a többséget érdekel. Beraktam 5 km területen 60 gépet kb fele b-17. Nagy légi harc, fura módon minimum 40 fps de az átlag a stabil 60. Földről felszedtem mindent. A robbanásoknál soha nem reccen az fps. Talaj közelben is totál sima futás. Ez nagyon biztató. Mindjárt csinálok egy kb reális reptér bombázás 100 géppel 40 bombázóval -
sakkay #23306 Mondjuk még mindig nem vágom-mi a terv?! OK, alfa változat. De ha beraknánk, csak 200 gépet pár km belül, és azok lőnek egymásra+van 10 rep.gép a körzetben, tuti összefosás a pc-nek- még ha atom is. Márpedig ez, tekintve a 44 csatákat, egy kis csetepaténak minősülne. Szóval érdeklődve várom mi lesz. Minden gyönyörű, a földi egységek olyanok mint egy tank szimben, a tenger mint egy tengeralattjáró szimben, csak éppen 30 repgép multiban és minden receg
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.06.04. 11:10:28 -
sakkay #23305 Na most beraktam 15 Párducot 20 Sherman ellen. Amikor elkezdődik a haddelhad, elkezdődik a remegés is, fps 40-re esik-de remeg. A jó hír, hogy 2 vesztesége volt a németeknek 20 az amiknak. Kár, hogy nem tank szim.. -
Frenky #23304 Jó reggelit! DCS v1.5.6 HUNAF Air Race a szerveren, lehet gyakorolni! Szerver neve: HUNAF Virtual Hungarian Air Force - Pwd. by HAF A briefing-et olvasd el. További szép napot! Ma este kezdés! HUNAF DogFight 1v1 légcsavaros repülőgép kupa! Élő közvetítés 18-órától: Twitch - HUNAF Kupa -
sakkay #23303 Hm. Nekem a 2 másodperces "fagyás"csak multiban van-gondolom ha valaki ki-be lép, vagy nemtom'. Tegnap teszteltem a küldit 8-repgép szemben, +egy kettő darab még a környéken kóvályog. Alattuk a reptéren meg kb 15 tank 10 ellen bunker, meg sok gyalog. Az első másodpercekben-amikor elkezdenek lőni 25-30 fps-re is leesik, de aztán visszamegy. A robbanásoknak egyébként nincsen hatása a rcegésre meg az fps-re sem-érdekes módon. Ja meg még akkor van erős fps esés, ha túl közeli alakzatban mennek a gépek. Érdekes, hogy pl tök bénán repülik az alakzatot, de olyan faxán védik egymás seggét, hogy ilyet még nem láttam ai-től. 2+ köteléktől lehet igazán érezni. -
#23302 Nnnna, Sakkay kolléga, kipróbáltam a 2.1-et ma, azokkal a beállításokkal, amit mondtál. Teljesen kikapcsoltam as MSAA-t és az anisotropic filtert és flat-ra állítottam az árnyékokat. Ha egy irányba nézek, akkor teljesen jó. Amint körbeforgatom a fejem, akkor akad, receg. Janának is közvetítettem steamen, mondta is, hogy "akad a streamelés". Nem, nem az akadt :) Egyébként stabil 60fps volt vsync-el, és amikor nem recegett épp, akkor nagyon szépen vitte, leszámítva egy esetet, 30-assal lelőttem egy fókát (épp rosszkor volt rossz helyen, megesik :) ), darabokra esett, de kitalálod mi történt? Olyan jó 2 másodpercre befagyott az egész! Mint anno a régi il2 a 800 MHz-es AMD-men bakker, egyből elkapott a nosztalgia :D Szerencsére tanúm is van, Jana ezt is végignézte ;)
MSI afterburner ment, overlay-en látni lehetett a terheléseket, a Proci 4.8 GHz-en stabilan 20%-on ment (a fókás esetnél pont nem néztem), a GPU volt leterhelve megint 60-70% körül, 5.8GB foglalt VRam-al (ez most a rekord nálam bármilyen játékot nézve). A ram szokásos 10GB-os foglaláson, és valamiért a swap file-t megint feltöltötte 14GB-ra (alapból 1GB-ra van állítva). Szóval frissítés ide vagy oda, nekem ez nem lett jobb.
Mivel neked is ugyanez a kártyád van, régebbi procival, és nálad jól fut, tényleg nagyon kíváncsi lennék, hogy mi a picsa van ezzel. Nem hiszem, hogy a quick mission lenne elqrva, de esetlen megnézhetnénk azt a küldit, amiben te próbálgatod.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.06.04. 01:26:40 -
StevN430 #23301 Remekül fest, csak remélem nem fogja nagyban tovább növelni a számítási igényeket. Már most sem olyan rózsás a helyzet gépigény szempontjából. -
sakkay #23300 Egészen kiváló lesz a sérülés modell, a törés pedig már most meglepően jó lett!Még egy faházat is sikerült úgy megsemmisítenem, hogy nem robbant a gép direkt csináltam egy cigánykereket.