36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#23499 Lényegesen olcsóbb (bár ha a telefont is hozzánézzük akkor nem biztos) Mivel 14$ volt maga a szemüveg aliexpressről rendelve a headsettet.
ÉS abba androidos mobilt téve és a trinusVR nevű programot rátelepitve a PC-re meg a mobilra .Ez a program emulálja a VIVE vagy az occulus szemcsit igy a steamVR felismeri és kiküldi a képet a telefon kijelzőjére.
Ebből is látszik, hogy minél nagyobb felbontású telefon kijelzőre lesz szükség. Én csak egy FHD kijelzéssel próbálkozok.
Elönyök:
Olcsó
kiprobáláshoz pont megfelel
ha nem jön be nem áll benne sok pénz
Hátrány
képfrissités alacsony
térérzet van,de Nincs az a ottvagyok érzés
kiegészitő fejkövető nem árt, mert a telefoné elmászik
kicsi FOV
Még én is csak most probálgatom, mit lehet kihozni belőle, mert egy kicsit talán a FOV-val kéne játszadoznom, hogy ne tünjön olyan távolinak a müszerfal -
Solt #23498 Nincs mit! ;) -
levy668 #23497 Köszi a részletes leírást!
Sikerült megszülni a fejlesztési "roadmap"-omat.
Gtx1060 6gb beszerzése, ha a bányász srácok végre befejezik a mókáikat, és rájönnek hogy egy célhardverrel sokkal jobban járnának.
Majd miután a jelenlegi monitorom megdöglik és/vagy szert tudok tenni egy kis pluszjövedelemre akkor egy AOC G2460PG g-sync monitor.(nem érdekel, hogy tn paneles játékra tökéletes lesz.) -
beci43 #23496 Én még kivárok vele 1-2 évet,mert irreálisan sokat kérnek érte.Ha jobban elterjed,egyre több cég beszáll a saját modelljeivel,talán lejjebb csusszan az ár. -
#23495 -
TakiPetya77 #23494 Jaja engem is érdekel! Milyen a kínai Oculus? A jófogáson láttam 1 éve, de az nem sokkal volt olcsóbb mint mondjuk a Dk2.
A DCS-ben a nagyítás patentul működik . -
beci43 #23493 Milyen az a "kínai"?Olcsóbb jóval mint az Oculus? -
Solt #23492 Ha ragaszkodsz hozzá akkor de, ahhoz a G-Sync passzol, viszont normális (IPS paneles) G-Sync monitor csak 27" 1440p-s felbontástól van, ezeknek az ára meg több mint 200K-tól indul. Idővel tán beadja a derekát az NV, mert egyre több a FreeSync-s (Vesa Adaptive-Sync a szabvány neve) TV is, és előbb-utóbb bevételtől eshetnek el emiatt. Meglátjuk meddig kötik az ebet a karóhoz...
Nem kell ezt túlragozni... ha abban az időintervallumban amire tervezed a VGA-t benne van egy esetleges monitor csere és türelmed is van kivárni amíg lesz megint RX580, akkor az a logikusabb és jobb döntés szerintem. Ha úgy érzed, hogy a jelenlegi monitor legalább annyit kihúz még nálad mint amennyi ideig tervezed az 1060-t megtartani, és főleg ha türelmed sincs várni, akkor irány a bolt... :)
Az biztos, hogy akinek monitor csere van kilátásban, azoknak érdemes FreeSync / G-Sync monitorban gondolkoznia, mert elég sokat hozzáadnak az élményhez... nincs képtörés, nem gond, ha nincs meg mindig a fix 60 FPS, stb. Közepes erősségű gépekhez és pénztárcájú júzerekhez jobban passzol a FreeSync, sokkal nagyobb a választék, 24"-n is van IPS, ráadásul jóval olcsóbbak. Ebben a kategóriában játékélményt tekintve sokkal jobb páros egy RX570/80 plusz egy FreeSync monitor mint egy 1060 plusz egy hagyományos IPS monitor, ráadásul árban sem több. Akinek meg ott az 1080/Ti a gépében, az meg vegyen hozzá 144Hz-s 27"-s 1440p-s G-Sync monitort.
Ha kapható lenne az RX580 normális áron, akkor ezzel a monitorral játékos szemszögből eléggé ütős páros lenne: LINK Az 1060 mellé egy hasonló G-Sync monitor cirka dupla ennyi...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.06.16. 21:14:40 -
TakiPetya77 #23491 Köszönöm a választ! Megvan!
-
levy668 #23490 Hmm ha ragaszkodom a gtx1060-hoz akkor ahhoz nem g-sync monitort kellene beszerezni?Azok ha jól látom meg olyan 100k-tól indulnak a csillagos égig.
Vagy várjam ki az rx570-580 vonalat és akkor olcsóbban tudok majd freesync-es monitort venni, de viszont kisebb valamivel a grafikus teljesítmény.
Áhh de gyűlölök gépet fejleszteni, mindig ezek a rohadt dilemmák... -
Solt #23489 73000.- Forintért 24"-s, IPS paneles, 1080p-s Dell monitort lehet venni... pont abban van az előnye, hogy a középkategóriában is vannak monitorok. Új vásárlása esetén érdemes megfontolni! ;) -
levy668 #23488 Hát ha tehetném akkor rögtön beficcenne egy Asus MG279Q monitor, egy i7-7700k és 32gb ram után, csak azok a rohadt anyagiak ne járnának velük...
Mind1 azért köszi, ha esetleg kifingik a monitorom, akkor freesync-et tudót fogok nézni helyette.
-
Solt #23487 Nem az 1080p 60Hz a lényeg, hanem FreeSync. Képtörés és vsync nélkül kicsit más a játékélmény, plusz akkor sem vagy bajban, ha 60 alá esik az fps. -
Solt #23486 Bitcoin bányászok... bővebben most nincs időm kifejteni! :)
Teljesítményben nem egy szint, de a bányászok annyira felverték a 480/580 árát, hogy a használt 480/580 annyiért kelt el mint amennyibe az új 1070 került! Persze már emelkedni kezdett a plusz kereslet miatt az 1070 ára is... :) -
levy668 #23485 Monitorcsere biztosan nem lesz, nekem tökéletesen megfelel az 1080p 60, szóval akkor csak ki kell várni, hogy legyen normális áron gtx1060.
Köszi.
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.06.16. 16:24:48 -
sakkay #23484 Most esik csak le hogyan lehet egy lapon említeni egy rx 580, és egy 1070 karit?!
Szegíny 580, még csak nem is egy kategória. Tudom, hogy tudod, csak hátha valaki nem -
sakkay #23483 Mi az , hogy bányászok? -
Solt #23482 Eggyel lejjebb írtam le, hogy miért van hiány, nem csak nálunk.
Az 1060 jó VGA, 1080p-n biztos elleszel vele még pár évig, de ha ebben az időszakban esedékes lenne egy monitor csere, akkor én a helyedben elgondolkoznék azon, hogy kivárom amíg újra lesz RX580, mert egy FreeSync monitor sokat tud dobni a játékélményen. -
levy668 #23481 Én is mostanában fogok videokártyát beszerezni, mit gondoltok a gtx1060 6gb elégséges lesz egy pár évig?(nem célom az hiper ultra grafika, csak egy stabil 60 fps)
Mondjuk még nem is lehet kapni normális helyen, nem tudom mi folyik ebben az országban. az rx sorozatból is csak az 560-ok vannak 570, 580 hírből sincs... -
Solt #23480 A nyomorult bányászok elvitték az összes RX470/80/570/580 kártyákat, így azok akik ezeket kinézték most kénytelenek NV felé nézelődni, a megnövekedett kereslet meg felvitte az árakat. Használtan annyiért adták el az RX480-t aminek az árából GTX1070-t vettek... :) -
sakkay #23479 Hm...most néztem meg a kártyám árát, MSI GTX 1070gamingx 8g-és az a helyzet, hogy egy év után,ugyanaz az ára, mint volt. Illetve én kicsit olcsóbban is vettem.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.06.16. 15:35:34 -
#23478 Options-Controls-UI Layer-toggle VR Zoom -
#23477 köszi igy már jó. -
Solt #23476 DCS -> Beállítások -> VR menü és ott kell engedélyezni. -
sakkay #23475 Steamos dcs elvileg fel kell, hogy ismerje. -
TakiPetya77 #23474 A Dcs nálam autómatikusan érzékeli, h Vr vagy nem Vr. Ha az Oculus home fut, akkor VR-ba indul a DCS, ha nem fut akkor sima módban indul.
Nekem a DCS nem Steam-os verzió. -
#23473 Hogy lehet a dcs-t VR-be inditani? Mert igaz , hogy kinai headszettel probálom, de a hozzá való szoftver emulálja a oculus rendszert igy a steam felismeri mint szemüveg, de ha a dcs VR-t inditom akkor nem ad képet.
A lapos és a setup résznél müködik van kép és a google eartVR is jó , de játéknak nem jön át a képe. -
TakiPetya77 #23472 Üdv mindenkinek!
Rift-be hogyan lehet nagyítani? Mármint "messzebre" nézni? Sokszor jó lenne távcsövezni messzebbre mint a normál nézet.
Üdv! TakiPetya -
Frenky #23471 DCS: Normandy 1944 Map fut a HUNAF szerveren! DCS HUNAF Virtual Hungarian Air Force Pwd. by HAF <- ez a neve! Használjátok egészséggel!
-
#23470 Az első "kígyómarás"
„ne legyen elektronikai szempontból bonyolultabb,. mint egy asztali rádió, és mechanikailag pedig mint egy mosógép”
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.06.16. 08:09:59 -
levy668 #23469 Hoppá, azt hiszem megtaláltam, hogy miért nem gyárt senki FFB joy-t:
microfos patent
Szóval mielőtt bárki belekezdhetne a tervezésbe/gyártásba, a fent megnevezett jó szándékú cégnek kell lerakni gondolom jelképes 1 USD licencdíjat
Nincs probléma, csak 20 évig érvényes, szóval 2018-tól már bárki gyárthat FFB joyt.
Előfordulhat, hogy a kedves thrustmaster is erre vár?
edit:
Vagy inkább 2021?
microfos 2
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.06.16. 08:08:54 -
#23468 Múltkor láttam egy Thrustmaster roadmapot facebookon, amiben 2020 környékére lehet datálni egy új TM hotast. Én nem vettem túl komolyan, jól el is poénkodtunk rajta, hogy biztos ED fejlesztéshez igazodnak a TM-esek is, hö-hö-hö. Erre most olvasom ED fórumon - ahol panaszkodnak arra, hogy a gázkarról tényleg sehol egy szóval sem ír senki semmit - hogy egy francia weblap interjút csinált Gilles Raulet-al, a TM fejlesztési igazgatójával, aki tulajdonképp azt a megjegyzést ejtette el, hogy senki ne várjon teljesen új TM hotast 2020 előtt. Később az egyik admin meg is erősítette ugyanezt. Az F-18 végleges megjelenésekor (NEM early access táján) TM ki fogja adni az F-18 markolatot, majd 2020-ban piacra dob egy komplett HOTAST. (Hogy az az új HOTAS egy F-18-as replika lesz-e, azt megint nem mondták ki).
És tényleg, visszaolvasva az eddigi ED bejelentéseket, a HOTAS szót minden esetben csak a Warthog mellé csapva használták, az F-18-assal nem. Csak hogy együttműködnek, meg hogy F-18 "élményt" elhozzák, satöbbi satöbbi. -
levy668 #23467 Khm.. erre csak azt mondanám hogy:
Régebben olvasgattam a il-2 BoS fórumot(az original-t) és ott egy srác(Baur) elkezdett tervezni egy kg-13-as warthog grip-et 2014 márciusban jelentette be a fórumon, 2014 júliusban már lehetett rendelni tőle, és imádták az emberek.(mondjuk az ára is borsos volt, de kis szériában legyártott dolgok azok ilyenek)
Szóval 1 tervező/kivitelező, kevesebb mint fél év, jó minőségben...eh bitch please thrustmaster...
-
#23466 ezt én sem értem egyenlöre tisztán, hogy erről az E3as bejelentésről, semmi nem külső kamerával felvett anyagot nem adtak ki, semmi prospektus nem jelent meg a botról, hogy mit tud .
ugy néz ki mintha csak az az egy kész példány lenne mégcsak belöle ami az üveg alatt volt.
Pedig általában a nagy bejelentések után már a boltok polcairól is meg lehetett venni régebben a terméket, de lehet már ide is begyürüzött az early access és arra kell éveket várni majd, hogy egy uj hardver prototipusát bemutassák majd ujabb éveket, hogy pár kiválasztott tesztelje , hogy késöbb meg lehessen venni a félkész terméket, ami után ha fizetsz megkapod a javitó készletet , hogy használni is lehessen. -
#23465 Az nekem is feltűnt -talán az egyetlen tényleg információtartalommal bíró részlet-, hogy Matt konzekvensen eféjtín sztikkről beszélt. Nem tudom, hogy csak azért, mert még nincs kész és ideiglenesen az A-10-es gázkart tették mellé, vagy egyáltalán nem is terveznek komplet hornet hotast? Elég kevés infó van róla, annak ellenére, hogy standjuk van E3-on... -
levy668 #23464 LoL, az azért megvan, hogy a kipróbálható produkt az a warthog stick volt , és ha nem lett volna rajta a vr sisak akkor gyönyörködhetett volna a kiállított f18 markolatban.( egyébként hülye lennék lecserélni a jó kis hogot, ha jól láttam, kevesebb gomb van az f18 sticken...micsoda jó üzlet lenne)
A másik: úgy látszik nem csak a szőke nők tudnak jelentőségteljesen bólogatni, hanem a barnák is, szinte láttam magam előtt azt, hogy amikor az ürge magyarázott ő fejben átvette a bevásárló listáját, és erősen gondolkozott mikor van időpontja a kozmetikushoz.
A kipróbálható gázkar meg a warthog féle jóság volt.(amivel semmi gond nincs imádom)
Szóval grat, jó kis bemutató, egy atomgépen (alienware 1080-as féle szügyigtuning jóság) futtatott félkész modul, a félkész nevadán, egy warthog hotason... ehh -
#23463 Nem tudom, én is ED alkalmazottnak hittem, mert az update-jeit rendszeresen látom. Ezzel együtt még dolgozhat TM-nek is. -
#23462 Hát ezen most jót mosolyogtam :D
Amugy nem is tudtam, hogy már nem is EDe alkalmazott Matt hanem TM vagy ez csak egy kiállitásra szólt? -
#23461 -
#23460 Remek interjú volt, a csajnak fingja sem volt róla, hogy miről készíti, Matt elsorolta a szokásos PR köröket, a tesztalany júzer srác meg extázisban volt attól, hogy a gépben a joy szinkronban mozgott a kezében fogott hotassal. Sőt, még a gázkar is. Még sok ilyet