Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt az összes guide: Chuck's tutorial library
Köszönöm a gyors választ megpróbálom!

A gyari training misziokat kimented es ezekkel feluliratod. Helye: dcs world 1.5/mods/aircraft/a10c/missions/en/training kb itt, de fejbol irtam, lehet, h kimaradt valami konyvtar. 😊
Bocsánat a buta kérdésért de ezt hogy működik, hogyan is tudom használni?

LeonSilver
Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá 😄

RTL Káb - Aszongya a fasz(i), hogy három darab, vállról indítható aknavető 😄 😄 😄 Baroooooooooommmmmmmmmmmmmmm

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Neki már a CLOD-hoz is nagyon jó kiskönyve volt, azt is nagyon sokat használtam. 😊
Hecker007
Chuck A10C leírását is érdemes lehet áttanulmányozni, kicsit egyszerűbb és rövidebb mint az eredeti manual 😄

nm. 😊
Köszönöm szépen! Az angollal nincs különösebb bajom, néha van 1-1 olyan rövidítés ami nem ugrik be sehogy, de végigcsinálom a magyar kiképzőmission gyűjteményt. Még egyszer köszönöm!
Itt van hozza a magyaritott training kuldetesek gyujtemenye, ha gond lenne az idegen nyelvel.

https://drive.google.com/file/d/0B9WBBCLQ8jC5bTgtMlM2cDNqYUU/view
Beszereztem már az A-10C modult, hát mit ne mondjak... a repélménye hatalmas, a majd 700 oldalas kézikönyve dettó, de szépen lassan olvasgatom azt + közben azért próbálkozom önállóan is haladni a gép megismerésével...
Megérte az árát.
repvez
Nemcsak a VR-hez hanem a többmonitoros kialakuláshoz is.Gondolom , most majd driverből be lehet állítani a monitorok pontos helyzetét és ahhoz igazítja a nézőpont korrekcióját.
Mert most hiába állítod be, hogy 3 monitoros rendszered van , azt nem tudod megadni, hogy a monitorok hány fokos szögben vannak egymáshoz és tőled, ez pedig eléggé befolyásolja a látott képet.

Remélem ez az egymonitoros rendszeren is javulást, hoz, mert még mindig úgy látom, hogy mondjuk egy jobbra vagy balra forduláskor a kabinkeret nem csak elfordul a nézőponthoz képest hanem nyúlik és torzul is, ami eléggé zavaró.

A végén meg azt mutatták, hogy egy menetben tudják a két szemnek való képeket kiszámolni így javul a képfrissités

Monsjuk nekem csak egy kérdésem van, hogy eddig miért nem igy csinálták, miért volt jó, hogy torz képet számolt?
Magas ping, lagg miatt a fegyver és a gép, mivel ezek külön egységek "összeütköznek", ezért robban fel multiban. Ez van gyakran súlyozásnál is, meg kötelékben.
molnibalage83
Féloff.

Ez arról akar szólni, hogy az Nvidia új VGA kártyái hardevesen rágesítenek a jövő VR eszközeinek projection számításaira?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Multiban néhányszor már úgy jártam, hogy a hangárban cseréltettem az előre betáraztatott fegyverzetet másikra és hatalmas tűz és autokick lett a jutalmam. Valamit nem jól csinálok, hogy kigyullad a gépem álló helyzetben?
Utoljára szerkesztette: Pongor, 2016.06.05. 15:28:15

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Szerintem a Starway jobb,bár ízlés kérdése.Mindkettőt próbáltam,szerintem a Barthek féle kicsit mesterkét színvilágú.

Ka-50

LeonSilver
Csak most ugye van ez a két terrain mod.
A Mustang féle meg ami DLC ként ingyé lett kiadva.
És van aki szerint az egyikben ez a jobb a másikban meg az és ezzel tök egyszerű lenne mixelni a kettőt.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Semmi értelme Papa.

Ka-50

LeonSilver
Ezt próbálta már valaki?

LeonSilver

Erre voltam kivancsi. Csak az a baj, h az ed s serialok a steam es world alatt nem hasznalhatok, mig forditva igen, ha jol tudom, ezert kisebb a piaca. 😊
LeonSilver
Én nem látom akadályát, lévén két külön szeriált kapsz.

Egy kérdés, ha megveszek comboban valamit az ED nél, abból az egyik összetevőt külön tovább tudom pattintani, ha már mondjuk megvan?
molnibalage83
Bár én nem játszok a játékkal, de videózáshoz én tutira ezt használnám.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Nagyon jó lett, jelentős a különbség ED-hez képest, ajánlom mindenkinek. Telepítéskor én az alternative way-t választottam.

Starway Caucasus DLC
Utoljára szerkesztette: gantus68, 2016.06.03. 15:30:07
Ez pedig a 8204-es magyar madárka !

Katt

IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin

DCS: Mig-21Bisz Magyar Néphadsereg "teflon" skin !

Katt

IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin

repvez
Amugy érdekes az EDE, jóformán, ami fejlesztés van DCS-ben azt mind 3rd party csapat csinálja és nem nagyon segitik a munkájukat.Pedig volt róla szó, hogy kiadnak egy dev kitet amivel könyen lehetne modokat késziteni a játékhoz, na ez nem történt meg.

Az ARMA szinte naponta tolja a fejlesztéseket és a javitásokat amiket a mod készitők kérnek vagy jeleznek hiba ként vagy plusz lehetőségként.

Itt szinte a kritikus bugokat javitó patchekre is hónapokat kell várni.
A dcs nek indult a fejlesztes, csak az arban nem tudtak megeggyezni, igy a srac bedobta, h ha osszejon donaciobol 2000€ neki, ingyen elerheto lesz, hat osszejott neki, ezert ingyenes, nem hiszem, h kezdo lenne az illeto, v a dcs targyalt volna barkivel valami szarrol. De ha megsem tetszik, egy gombnyomassal barmikor leszedheted es vissza is ugyanigy. Tehat nem erzek benne tul nagy rizikot, a kiprobalashoz.
VO101Tom
Nem tudom, hogy ez gond-e, azért kérdezem, de a leírásban azt írja a gyerek, hogy a textúrákon kívül további - kevésbé feltűnő - fícsöröket tartalmaz, mint pl. az összes lua fájl (amiket a talaj konfgurációhoz használ) fejlesztve van (a felsorolásban "Adjusted terrain configuration files" néven is írja). Tudja valaki, hogy ezek a lua fájlok pontosan mit csinálnak?

Falconnál volt olyan, hogy egy srác csinált egy nagyon jónak tűnő térkép javítást az alap Korea maphoz, csak épp a "feljavított" talajt nem ismerte az AI. És volt hogy a föld alatt, volt hogy lebegve közlekedett rajta. Online nem is lehetett használni.

www.pumaszallas.hu

Ha viszont a jsgme vel inaktivalod, vissza all a regi megjelenese a map nak.
Minden evszakot valtoztatja a teljes kaukazusban, h erted, h kompatibilis maradjon a normal texturas terkepekkel? Hisz csak egy terkep van, azt javitja, csinositja.
Direkt nem raktam linket, h csak nekem legyen meg. 😊 jsgme vel barmikor fel es leveheto. Kiprobaltam, szep lett es varosban nekem furgebb is.
VO101Tom
Jól néz ki, de ha a lua fájlokhoz is hozzányúl, akkor kompatibilis marad a normál textúrás térképekkel?

www.pumaszallas.hu

repvez
caucasus
Ha valaki nem találná
Jah, ingyenes lett! 😊 akkor csak toltheto es hasznalhato!
Kesz az uj caucasus dlc a starway nel. Toltheto es veheto!
Ja ez igaz..

LeonSilver
Hát... még az sem teljesen 😄

VO101Tom
Oké, mondjuk az is igaz, hogy amikor ED-ről van szó, az akkor lesz biztos, amikor már letölthető...

www.pumaszallas.hu

Wov<#wow2>

VO101Tom
Igen, ezt ígérték.

www.pumaszallas.hu

molnibalage83
Tehát Grúzia is megkapja a nem átlőhető fákat új grafikával?

PhantomAss
Köszi, sikerült

GOOBY, pls

Lehet saját aksiról indítani.
PhantomAss
Repüli vki a Mig 21-est?
Az lenne a kérdésem, hogy csak külső áramforrásról lehet indítani, vagy saját akkuról is?
A levegőben el lehet indítani azt tudom, de a leírásokban nem találok olyat hogy a földön saját akkuról indulna.

GOOBY, pls

molnibalage83

molnibalage83
Nagyon helyes. Sajnos az utód WG:RD-t a fejlesztések ellenére is sikerült eléggé elkúrni ahhoz képest, hogy mi potencinál volt benne...