Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár nem olyan olcsó, de próbálnak alternatívát csinálni a nagy VR őrületre.
Gondolom ennél egy sima asztal kiterjesztést kell csak a kis kijelzőre beállítani , már csak azt lenne jó tudni, hogy milyen progival teszik stereo képé a játékok képét.
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
Ha űrsiklós szimre vágytok akkor inkább a "Space Shuttle Mission Simulator 2007"-et ajánlom (+kieg. / patch). Eredeti küldetések leszimulálása. Ez is egy életművészet mire megtanulja az ember. Ha a hardcore-on nyomja az ember akkor nem árt ha kinyomtatja a feladat és műveleti sorrend listákat. Na meg persze tudja hogy a millió kapcsolóból melyik melyik panelen található meg. ;)
Orbiter.
A NASSP 7 beta-ról meg annyit, hogy az Apollo 7-et modellezi nagyon komolyan. Aki űber űrbuzi az bekapcsolhatja az igazi AGC módot is ami az eredeti Apollo 7 vezérlőszámítógépének programját futtatja az orbiterben. ;) Ja és nem kell az orbiter MFD-ire támaszkodni mert mindent meg lehet az AGC-vel csinálni.
Másik jó űrhajós szim.
"Eagle Lander 3D"
Holdkomp szimulátor. Apollo leszállóhelyekre való leszállás. Újra dokkolás. Youtub-on nézzétek meg. Rengeteg még a régi 2.12-es verzióval készült. A legújabb verzió részletesebb 3d modell (kabin) és holdfelszínt tartalmaz. Kicsit macerás elindítani, mert dll-t kér. Van egy Yahoo group-ja, ott lehet segítséget kérni. Ha nem veszi meg az ember akkor demo verziós a program , A 11 végső megközelítésben ki lehet próbálni.
ON
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
sg-n van saját topikja is btw...
Orbiter
Lap alján vannak linkek, ha kedved lenne letölteni :)
www.pumaszallas.hu
Na, az a DCS-nak bizony nem van. Hacsak az nem hogy mindenféle titkos csatornákon felmérik hogy éppen mire van a legnagyobb igény, oszt kiadnak egy-egy modult ami (többé-kevésbé) a témába vág. Arra mostanában figyelnek hogy majdnem minden megjelent típusnak legyen autentikus ellenfele, de ezt nem viszik túlzásba. Vagy csak későn eszméltek rá erre ?
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
www.pumaszallas.hu
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.05.13. 13:40:28
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2016.05.13. 12:53:46
Te is tudod, hogy hogy indult a MIG-21 project. Vagy a gazella.
Laci sem azért állt neki a 21-nek, mert az pont passzol a korábbi DCS-s gépekhez.
És a Polychopos gazella is pont így indult. Egy 3d modellező srác kezdte az egészet.
Hogy miért pont a Gazella? Ezt tőle kellene megkérdezni, de gondolom ahhoz volt cucca, ismerős vagy csak az tetszik neki.
EDe a saját, jól felfogott érdekéből soha nem fog olyant mondani, hogy csak x,y és z gépeket csinálhatnak a külsősök.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
Urrepulo modult akarok!!! :)
Es holdraszallo egyseget!
Igazam van? Nem? De!
De EDét NEM érdekli, hogy mennyit adnak el belőle. Gondolom külsősöktől a nagy pénzt nem a modulok eladásából szedik be. És épen azért , mert EDe pontosan tudja, hogy ezekből viszonylag kevés fogy.
Én tényleg nem tudok mást mondnani, hogy ha nem tetszik ne vedd meg. Én sem vettem meg ezeket a szutykokat, hogy M-2000C, Farbatosz albatros, C-101, stb..
A gazellát meg fogom venni, mert helikopter és mert tetszik.
Kívánságokat is tudnék mondani kezdve az F–4 Phantom II-tól kezdve a Harrieren keresztül akár Tornadoig. De... leszarják. Akkor meg minek :) (tudom, Harrier az lesz)
Az, hogy belebuknának erősen kétlem.
A Stukát tuti nagyságrendekkel többen fogják megvenni, mint a Gazellát. Nem itthon, bár azért itt is fogyni fog belőle néhány példány. Nem mindekit zavar az, hogy történelmileg nem lehet hová tenni.
Tudom hogy a pénzről szól de pont ez a lényeg: akkor csináljanak olyat amit sokkal többen megvennének. Nekik nem lenne többlet munka, mi meg örülnénk.
Ne vedd meg ha nem tetszik-erre aztán fel lehet építeni egy jövedelmező vállalkozást, jó hozzáállás.
Épp csak a vevők kívánságait nem hallgatják meg, minden más fontosabb.
Nem baj, majd belebuknak ők is.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.05.13. 11:09:24
GOOBY, pls
2) Nem tetszik - egy dolgot tehetsz, nem veszed meg.
Nem kötelező, nincs kényszer és még csak rádtukmálni sem akarják.
Nekem sem tetszik egy csomó minden a DCS-ben, mégsem hisztizek. Hogy miért nem? Mert nem tudok jobbat.
Sem készíteni jobb modult sem a DCS-nél jobb szimet.
Ez van.
Egyébként vannak hazánkban fasza programozók. Vannak akik értenek ezekhez a 3d tervező szoftverekhez.
Ott van a Laci, neki tapasztalata is van. Neki kell állni és csinálni.
Amúgy meg ha a DCS-t összességében nézzük, akkor az egész egy darab szar.
Örömrepekdésen kívül sok mindenre nem lehet használni.
Én két dolgot hiányolok csak.
Nagyobb és változatosabb map (akár egy fantázia szülte) valamint dinamikus kampány (és hozzá valami véletlenszerű időjárás).
Annyira vártuk ezt az új motort is- én nem vagyok hasra esve tőle.
www.pumaszallas.hu
Értem én hogy külsős cég meg mindenki csináljon amit akar, de könyörgöm, legalább az ED adjon egy keretet az egésznek és határozzon meg egy irányt ami összekapcsolja a modulokat.
A sok felesleges hülyeség helyett csinálhatnának olyat is ami beleillik abba a környezetbe. Gazelle helyett pl. Mi 24, Stuka/Warhawk helyett pl. egy közepes bombázó vagy csatagép (B-25, P-38, mittomén), azt lehetne csapatni online.
Nem értem ezt az egészet.
Az elején nem erről volt szó, hanem hogy csinálnak egy DCS WW2 vonalat pár géppel és egy térképpel, ebből az van eddig hogy a térkép sehol, de van pár gép amik amúgy nem illenek össze, amúgy meg bárki fejleszthet bármit csak repüljön.
Hülyeség.
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
"Hey guys, Bryan here. While we are very busy with the Gazelle rest assured work continues on everything else. So without delay I would like to show the community what Sven and I have been at work on."

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.05.12. 21:17:50
Lenne egy kis problémám!
A BF-109k mikor instan action- ban inditom akkor tudom használni, mikor viszont mission editorban akkor nem tudom betenni a térképre nem tudom beállítani playerre és még a gép ikonját sem mutatja, a többi gépet ami meg van azt igen az működik, de a messert azt akkor sem, és a messer után már egyiket sem. Sőt utánna kilépni sem tudok a mission editorból, csak a ha a feladat kezelővel (ctrl alt del) bezárom a DCS-t. A modul managerben meg van a messer tehát megvettem, mégis mintha nem lenne! most aktiváltam újra és mégsem működik. Az open betában ott működik tökéletesen a messer viszont ott pedig a mig-21 nincsen meg, azt írja vegyem meg újra, mikor már megvettem, még egy ilyen hülye szimet!
Volt valakinek hasonló problémája?
Náluk nem akadály ha egy eseméynre le kell festeni a gépeket.
Problem with activation
C:\Program Files\Eagle Dynamics\DCS World OpenBeta\Mods\aircraft\
itt mindegyik modul (repcsi/heli) könyvtárában, a bin alkönyvtárban vannak a modulneve_protect.exe fájlok, ezekkel manuálisan lehet aktiválni-deaktiválni a modulokat.
Utoljára szerkesztette: sure, 2016.05.11. 22:54:24
Isten nem bottal, hanem VMware.
És azt is megjegyezném, hogy a modul (igaz nekem még nincs meg) nagyon igényesen van összerakva.