36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#23259 Nem én voltam :) -
#23258 szerk.
Colos hsz-ére válaszotlam, de közben az törlődött.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.05.29. 15:50:43 -
Solt #23257 A haditechnika topikban linkelték 1-2 éve... kb olyan összetett mint a SAM, a felülete is hasonló, szóval nem egy 3D lövölde, de a címére már nem emlékszem. -
#23256 A mi hobbinkhoz is kissé őrültnek kell lenni, de innen nézve ez a normális :D
Mesterlövész szim? Melyikre gondolsz? -
Solt #23255 Uhh, az brutális cucc... :) Van egy ilyen mesterlövész szim is... ezek már igazi fanatizmust kívánnak! :) -
#23254 Igen, arra. A SAM sim király lenne DCS-ben, vagy bármiben, amiben komolyan vehető légvédelmet kellene szimulálni (AI mindig kiszámítható és buta). Abban legalább nem ilyen WoT szerű point and click rendszer van. -
JanáJ #23253 "Ha HPASP féle légvédelmi modulok lennének bele integrálva"
A SAM Simre gondolsz, vagy van valami más? -
sakkay #23252 1 perctől valami hihetetlenül néz ki. -
#23251 Az a fű... édes Istenem :D Inkább ne is lenne. Olyan, mintha nem borotválkozott volna földanya :D
VO101Tom #23250 Ja, szinténzenész. Egy kezemen meg t udom számolni, hogy hányszor próbáltam ki. -
#23250 Combined Arms nekem is megvan, kb soha nem használtam, igazat megvallva nem is tudom, hogy minek vettem meg :) Ha HPASP féle légvédelmi modulok lennének bele integrálva, akkor oké, de ilyen árkád WoT megoldásnak nem sok értelmét látom.
ps. bakker, csodálkoztam, hogy Jagdpanthert csak így szemből, egy lövéssel kiszedte, erre látom, hogy T55-össel megy a lelkem (az irányzék gyanús volt), fair play díjat neki, de azonnal :D -
zoltang #23249 Ezért jók a nagy részletességű modellek. DCS W.O.T. :)
Utoljára szerkesztette: zoltang, 2017.05.29. 12:22:42 -
JanáJ #23248 Kb mintha az ARMA fórumot olvasnám. Ez van ha egy kis cég nagyot álmodik. :-) -
#23247 Ugye? Hát mondom én... ElkúrjukDirekt :D -
sakkay #23246 Na igen -
#23245 Ha nem qrnának el valamit mindig, akkor nem is EDe lenne -
sakkay #23244 Arra. Amikor nem ssd volt használhatatlan lett a töltési idő. Nálam nevada atom stabilan és nagyon jól fut, de mintha tényleg valamit elállítottak volna "Olyan részletes egyes textúra, hogy szebb mint az életben - csak tudnám mi a francnak -, de összességében meg valahogy ocsmány lett az egész." mert ez nagyon helytálló -
Colos1357 #23243 A Nevadát is elcseszték. Már a raptéren állva 70-80% -on pörög a GTX 980. A textúrákat cserélték, szerintem VRAM fogy el, meg az árnyékok megjelenítése is valahogy más. Olyan részletes egyes textúra, hogy szebb mint az életben - csak tudnám mi a francnak -, de összességében meg valahogy ocsmány lett az egész. A deferred shading meg valami olyan gusztustalan, hogy kb. 2 percig tudtam úgy nézni. Nálam HDD-n van, mert az SSD-men nincs már elég hely neki, de a map fájlstruktúrája olyan, hogy szerintem SSD -re kellene tenni. -
#23242 Hát nemtom. Ha majd rengeteg időm lesz semmi mást nem csinálni, akkor majd szenvedek vele :) Ennyi erővel lekapcsolhatnék mindent low-ra, és használhatnám úgy. De amúgy sincs sok időm ezzel repkedni, most hétvégén pont ki tudtam volna próbálni, erre egész szombatom a qrva tesztelgetéssel és állítgatással telt el. Megvárom a működő buildokat inkább.
-
Solt #23241 Persze, nem kellene, de látva a sok és nagyon részletes modelleket, simán lehet ez a gond, főleg ha a memória menedzsment nem sikerült jól! A törlés proci idő, ez okozhat akadásokat. Egyébként ha sakay i5-s prociján nincs akadás, akkor lehet mégis megérne egy próbát az a HT off, már csak a teszt kedvéért is! :) -
sakkay #23240 Most pl. repültem a sima felszállás küldin. Semmi reccenés, nagyváros felett se. Hm alfa..csak ne maradjon így -
wudman #23239 Ezzel nem vagy egyedül -
Death Rattle #23238 Höh, az én gépem a tiétekhez képest egy számológép. Örülök ha alap grafikán nem akad.
Ennek ellenére is nyomom DCS-t a magam egyszerű szintjén. Ha kijön a RAZBAM MiG-19P-je azt még megveszem, aztán felfejlesztem a masinát. -
#23237 8GB van a kártyán, 32GB a gépben. Semmilyen játéknál nem kellene betelnie, alpha ide vagy oda :)
A rendszer memória olyan 3-4GB foglaláson indul (windows+DCS alap program), onnan felkúszik 10-12GB-ra, miközben a swapfile 4 GB-ról 17-re. MSI afterburnerban tök jól látszik a vonal, szép lineárisan felkúszik az a két perc alatt(!) amíg a pályát betölti. Nagyon nem okés ez így :/
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.05.28. 21:06:06 -
Solt #23236 A programok által kiírt vram hazsnálat nem biztos, hogy valós adat... az simán lehet, hogy betelik a ram, elkezd üríteni és ezek az ürítési fázisok okozzák az akadásokat. 1080p-n azért kicsit durva az a vram használat... valami nagyon alfa még ott! :) -
#23235 Nem hiszem, hogy ez a HT vonal lenne a megoldás. A DCS 1.5-ös Kaukázus térképen vajsimán, reccenés nélkül fut úgy, hogy ott tényleg minden maxra van tolva, pedig az elvileg egy "elavult" engine lenne. Nálam nem a proci a bottleneck. Ahogy írtam is, a GPU akad ki 95-100%-on amikor akadni kezd. MSI GTX 1070 X, 8GB RAM-al. Tegnap néztem, 5.2GB video memóriát használt amikor felmentünk online szerverre Sakkayval (16-an voltunk bent). Ehhez olyan 70% körüli terhelés jött, 60% CPU terhelés mellett. De ekkor még teljesen jól repülhető a térkép. Aztán 1-2 perc repkedés után olyan akadásba kezd, hogy egyből belefájdult a szemem (ekkor akad ki a GPU is). Aztán abbahagyta. Megint jó volt egy ideig, aztán mikor sűrűbb részre értem, városhoz vagy nagy erdőhöz, akkor megint akadt. Nem konstans, és ha bizonyos grafikai elemeket lejjebb veszek/kikapcsolok, akkor finomodik is, de teljesen nem szűnik meg.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.05.28. 17:30:57 -
MBW126 #23234 A Normandia optimalizálása lehet szar, de emellett ismereteim szerint a HT bekapcsolásánál keletkezik kétszer annyi, de az eredetinek kb. 60 %-át nyújtó mag, mint amennyi eredetileg volt. A HT csak ott előnyös, ahol sok, de nem túl CPU intenzív folyamat fut párhuzamosan, viszont, ha CPU intenzív alkalmazásról van szó, akkor valószínűleg akkor is célszerű kikapcsolni a HT-t, ha egyébként jól skálázódik a program sok magra. Ha jól emlékszem, a DCS motorja négy magig skálázódik, szóval egy négy fizikai magos CPU-n jó eséllyel csak bukni lehet a HT-vel. -
sakkay #23233 Ja , köszi. Szerintem sem érdemes, vsz most pár naponta jönnek majd javítgatások lehet azok is megoldják. -
#23232 Nem akarom a HT-t bántani, ED fórumon nincs róla semennyi infó, és az is biztos, hogy DCS repkedések miatt nem fogom bioszban letiltani az extra logikai magokat. Néhány programnál, FSX-nél tudom, hogy HT letiltás segít a recegésen, de az teljesen más engine. Sajnos az van, hogy a Normandia optimalizálása szar. Tegnap olvastam az ED fórumot, Normandia topik, rengeteg játékosnak van teljesítmény problémája, amit lehet javítani a grafikai butításokkal, de nem véletlen hangsúlyozzák, hogy ez Alpha változat. Szerintem én is hanyagolni fogom amíg valami normális build kijön, szerencsére addig is van mivel eltölteni az időt :) -
Solt #23231 LINK
i7 tulajokat érintheti... -
#23230 -
sakkay #23229 Most mondjam az, hogy nem sokkal több vele a probléma mint az alap DCS-vel? Az egy más kérdés, hogy az alap' DCS más cégnél max kezdő béta állapotnak lenne kirakva bemutatásra.. -
Ludowik #23228 Elég kemény hogy ennyire optimalizálatlan kiforratlan valamin akarnak stabil élvezhető élményt biztosítani. Alfa verzióként ki se kéne engedni, hiszen ebben a fázisban olyan mértékűek a hiányosságok hogy csak kellemetlenségeket okoznak. Ja és nem kis pénzért. Értem én az előre haladás fontosságát de csak akkor szabad meglépni ha stabil ütőképes és elfogadható béta szinten. Én még mindig várom hogy elérnek erre a szintre. De mikor? -
sakkay #23227 HT?
Amúgy felraktam csomó mindent a reptérre..egy biztos, ez nem a régi motor. Az összefosta volna magát a felétől is
-
Solt #23226 Próbáld meg HT nélkül, van, hogy az okozza az akadásokat. -
#23225 :D :D
"néhány hét" valamint "Normandia után" -
#23224 Nálam is olyan, hogy sokáig repkedek erdő felett anélkül, hogy gond lenne, aztán egyszer csak olyan recegésbe kezd, hogy megfájdul tőle a fejem. Tegnap pl levettem az árnyékokat is, flat shadow és low quality, ez is segített, de nem tüntette el teljesen. Valszeg a látótávolságot is be lehet lőni, hogy meddig lásson el, de zoomolva már most rusnya az összes fa meg erdő, olyan téglaszerű blokkokat mutat csak, pedig alig vannak 100 méterre. :/ -
#23223 Nekem ez a mondat tetszik:
New news on the Hornet project will be released a few weeks after the Normandy map is released.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.05.28. 10:45:03 -
sakkay #23222 Na beraktam egy reptérre, 20-30 sűrűn egymás után haladó tankot. Hála az égnek lazán kezeli szinte nincs teljesítmény csökkenés. -
sakkay #23221 Na itt pont erről írnak. -
sakkay #23220 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dear all,
Thank you all for your patience following the rather bumpy roll-out of the Early Access ALPHA of DCS World 2.1.
As many of you unfortunately encountered, we suffered some difficulties regarding the Module Updater. This has been traced back to the size of the download and the great number of people trying to access it at the same time (more so than the NTTR launch). We also found some errors in the Module Update code which have since been addressed. We are very aware of this issue and are taking steps to ensure that this never be repeated. We sincerely apologize for any frustration and inconvenience this may have caused.
As an Early Access ALPHA, please be prepared for a lot of bugs and missing features as this is the nature of the beast. The primary function of the Alpha is to gain feedback from a much larger installed base than we currently have at our disposal. This is particularly true for testing the software against the multitude of hardware configurations out there. We welcome all constructive feedback to bring 2.1 swiftly to beta and final release. All of your feedback is being heard and noted, it is helping enormously to prioritize the development tasks and we greatly appreciate your assistance with this effort.
In the coming weeks, we will be rolling out updates that include many new features including more assets pack units, fixes, and adjustments (like lighting) to improve the quality of the product. We look forward to your partnership on this endeavor.
A few notes:
1. Please remove / do not install non-licensed modifications to 2.1. We have seen several cases where such modifications are “breaking” 2.1.
2. Adjust your settings accordingly to your system. Unless you have a bleeding edge system, please do not just set all graphics settings to maximum and expect high performance. Note that several of the Options / Settings have higher values than earlier DCS versions. As such, settings results between versions are not equal.
3. A key aspect of moving to the new deferred lighting and PBR system is also updating all of the objects and cockpits. This process is far from complete and will be an on-going process during the ALPHA and BETA stages.
4. We are aware of the brightness and contrast issues with the new lighting engine and they will be addressed.
5. If you are using VR, please do not run DCS World using Windows Creator, Game mode.
6. If using Deferred Shading, you may wish to set your MSAA and Anisotropic values to zero, and instead enable these only through your graphics cards settings manager.
Best wishes,
Matt