Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az első erőszenzoros, tehát, ott a bot nem mozog csak a rá ható erő irányát és nagyságát érzékeli.És a VKB-hoz tervezett mechanika is kompatibilis tudtommal hozzá
De mindegyik módnak elég borsos az ára,nem a mi pénztárcánkra szabták.
GOOBY, pls
DE valamiért a TM-nek nem érdeke, hogy legalább ha tudja, hogy hosszu ideig nem fog gyártani uj eszközt legalább addig kihuzza beavatkozás nélkül a terméke.
Az is elég érdekes, hogy a mechanikát müanyagból készitette el ráadásul elég sorjásan , mig a cougar esetében meg a fém anyaga nem volt a legjobb.
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
Mennyivel startolsz?
Nem tudja valaki az okát, hogy a Mig-21-esnek miért áll le folyton a hajtóműve?
Alighogy felszállok, 2-3 perc és leáll. Eddig mintha azt vettem volna észre, hogy extrémebb manőverek esetén, de már az sem kell neki.
Gondol egyet, és annyi.
Példáil, ha a Cougar kiadása után csinálnak egy F15-ös markolatot és a warthognál tudta volna használni akkor több ember lecserélte volna a pontosabb elektronikával rendelkező warthogra, mert 3 gépet tudna egyből használni vele, most meg választhat, hogy az F16-os markolatot vagy az F16-os markolatot kisebb módosítással használja. vagy egyszerüen egy másik gyártó termékét használja, mert nincs kötödése a TM-hez semmi miatt sem.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Semmi bonyolult mechanikát nem kell tervezni ahhoz és csak a gombok helyét kell megtalálni és kész..
HA 20k lenne darabja akkor már sokat mondtam .
ÉS ugyan ez a gázkarra is vonatkozna, mivel az alap elektronikához nem kell nyulni miatta.
Annyira pofon egyszerű lenne az egész. Máskülönben mi értelme van most ennek a lecsavarozható, kihúzható markolatrendszerének?
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
GOOBY, pls
Egy belépőszintű joy modositása, egy külön gázkar egy uj pedál.
review
ÉS valamikor 2018/19 táján egy uj pedál és 2021 körül jön csak az uj HOTAS rendszerük
Pedig valami ilyesmire számitottam
Egyébként nem nagyon értem mi miatt telik enyni időbe kifejlszteni egy uj perifériát. LAssan az oroszok a VKB rendszerrel vagy akár bárki aki hozzáfér 3D nyomtatóhoz, legyártja magának heteken belül.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2016.05.05. 21:23:30
best buy
Nem kicsit lennék én is morcos, pár rendelés igy biztos vissza lesz mondva, mert igy az USA-ban élők a postát legalább meguszhatják
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Utoljára szerkesztette: wittman, 2016.05.03. 20:12:45

X plane alatt elmegy, de én azért kipróbálnék egy full 3d-s kabint, realisztikusabb fizikával is a DCS-ben.
Szóval nem leszólni akartam, biztos vagyok hogy rengeteg munkája fekszik benne.
GOOBY, pls
A mig-29 (U😎 ből sem lett semmi? Vagy azt a jelenlegi külső és belső verzió okafogyottá tette?
DE legalább van egy L-39-es 😊
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
https://www.youtube.com/watch?v=Fm4-yKtMq1M
De ez valami privát project. Nem tudtam, hogy ők csinálnak ilyet.
www.pumaszallas.hu