Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Az lenne a kérdésem, hogy csak külső áramforrásról lehet indítani, vagy saját akkuról is?
A levegőben el lehet indítani azt tudom, de a leírásokban nem találok olyat hogy a földön saját akkuról indulna.
GOOBY, pls
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Na majd megnézem és meglássuk. Ha fasza, akkor nekem megéri az a 40&
Teljesne legális, 64 bites w10-et használoik. Ez a szar meg közölte velem, hogy vistára csak akkor hajlandó települni, ha felteszem a mit tudom én milyen szervizpakkot.. 😄 😄
Azért ránézek, hátha megoldódott már ez a probléma.
Az a legszarabb, hogy fizetsz mindenért, mint a katonatiszt és mégis te (a felhasználó) szopja a farok mindkét végét.
www.pumaszallas.hu
Ha rákeresel, hogy "nvidia shadowplay not recording", akkor a gugli vagy 300k találatot dob fel, és bár vannak önkéntes hotfixelők - nem működnek. Ez a helyzet w10 alatt. 😞

Nálam eddig nem volt gond, de persze lehet hogy van ahol nem működik.
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.05.31. 08:34:20
Mi a bajod a Shadowplay-el ? Nálam tökéletesen működik DCS alatt.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.05.31. 08:24:40
GOOBY, pls
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A map-okat integrálják egy közös build-be, már ki szerették volna adni, de jelenleg a Nevada védelme nem működik, és ez késleltetheti az f5e-t is.
www.pumaszallas.hu
Egyszerűen időm nincs rá.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
És igaza van Leonnak ez valószinűleg csak nekünk drága, vagy csak mi sajnálunk ennyit kiadni érte... a magyar piac ilyen.
Ezért úgy gondolom, hogy egy "nyugat európainak" nem gond kiadni 65 dollárt úgy hogy közben spórol 45 dollárt rajta.
A világ márcsak ilyen! Amúgy tényleg vártam a karácsonyi leárazást 50 %-ost de nem volt, most ez az üzletpolitikájuk!
Azért szerintem a ruszkiknak jobban fáj a modulok árra mint a magyaroknak, habár kitudja, lehet nekik adnak kedvezményt hazafiasságból, mint a Battle over Stalingrad esetében...
Annak idején ugye benne volt a DCS-ben ez a Nevada, aztán hamar ki is vették, hogy majd megkapják azok, akik a többienk meg fizetős lesz.
Ez a Nevada (a belefeccőlt munkát ha nem nézzük) olyan 10 max 15 forintot ér, nem többet.
Az, hogy a fákon nem lehet átröppenni az jó. De (valahol már írtam is) a megvalósítás egy ótvar, szar, fosbojler.
Azért ha egy szaros faágnak nekirepülök, akkor ne semmisüljön meg a vas minden izé nélkül... mintha nem is tudom... hegyoldalba rongyolna az ember.
75%-os akció is volt. :-)
Erősen gondolkodok rajta, hogy megveszem, az Albát és a Nevadát kombóban de a 18 rugó az szerintem kicsit sok érte (nagyon sok érte).
Eddig mindig volt 50% -os leértékelés de most már mintha nem eröltetnék ezt. Kár mert szinte az összes modulomat úgy vettem.