36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#23459 Interjú Matt Wagnerrel az E3-on.
-
MBW126 #23458 Többek között két simes MS Lumia-t használok, s nem tudnám azt állítani, hogy a Win 10 Phone bármilyen szempontból is kész volna. (Nincs televerve 3rd party fosokkal, zenét is a beépített lejátszón hallgatok, már ha nem bootol el a ganyé a harmadik szám után.) Nem szeretem az Apple-t, de az öt éves, céges iPhone 5S-t sokkal ritkábban akarom a falhoz b@szni. -
LacAI #23457 Az az igazán szegény ember aki ígérni sem tud.:) Senkit sem kergetnek pálcával,hogy hanyatt homlok rohanjon megvásárolni bármit ami éppen megjelenik a piacon. Nem a cégeket kell ezért csesztetni,hanem a vásárlókat. Majd ha megfontoltak lesznek az emberek akkor máshogy fognak hozzáállni a cégek is. -
JanáJ #23456 Volt olyan Windows verzió amit gyak beta változatban adtak ki, mert most kellett. Ugyan ez a cég, a csúcs mobilját kiadta karácsony előtt. A sw februárra lett kész. Könnyű úgy ígérgetni, hogy máséval csapkodjuk a csalánt. -
#23455 Jól fut de a stitch közvetítés rossz szerverről futott, rengeteget laggolt és akadt. Aztán átváltottak normálisra, onnan jól futott.
Hogy mellélövök-e? Persze. Ez a szar DCS ugyanazt az idióta imbolygó oldalkormányt használja, mint amit a BoS is csinált még az elején. Beléped (és belépve tartod!), ez ahelyett, hogy belépve maradna, vissza- és ellen-lengedezik még 2-3 alkalommal. Szóval pedált használni nem lehet, úgy kell dogolni, hogy ha pedálhoz nyúlsz, akkor azt a 2-3 lengést ki kell várni, míg megnyugszik a gép. Néha persze ösztönösen megpróbálod rálépni, amikor a revi mellett van kicsivel, na azt láthatod amikor szárnyvégtől szárnyvégig körbelegyezed a nyomjelzőkkel. Nem vezetett még valódi gépet aki ezt a faszságot kitalálta, de ami rosszabb, hogy ezek eltanulják egymástól :/ A Bosnál már eljutottak odáig, hogy a kezdetekhez képest sokkal jobb. A DCS még az út elején tart úgy tűnik...
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.06.15. 15:32:00 -
LacAI #23454 Megnéztem a videót vagy mit amit ez a 1vs1 ,és ugyan itt nem látszik,hogy mennyire fut jó nálatok,de láttam pár lövésednél,hogy valami nem kerek.Nem szoktál te mellépuffogtatni bizonyos helyzetekben. -
sakkay #23453 PL itt egy most legnépszerűbb szeró. Nem tudom akkor hányan repülték-azt hiszem 60 fő a max. -
sakkay #23452 -
#23451 Clodot és a DCSt én sem akarom összehasonlítani, de a 20 fps tényleg játszhatatlan, a 40-50 még elmegy, de ha közben lövésnél, sérülésnél bezuhan ott is, ha közben akad és receg, akkor az is játszhatatlan sztem. Én évekig 1200x900-ban játszottam, hogy atomstabil 60 fps legyen a 30-40 helyett amit HD-n tudott a régi gépem. Egy egy manővernél, pontos célzásnál elképesztően fontos, hogy vajsimán, akadás nélkül fusson, akkor lehet jól megbecsülni a másik mozgását, és hogy hol lesz akkor amikor a lövedék odaér. -
sakkay #23450 Ok fiuk, nem téma, hogy melyik kiforrottabb, csak arra reagáltam, hogy egyáltalán nem olyan használhatatlan, mint ahogyan itt sokan hiszik. És ez is csak normandiára mondom. Amúgy a vidi nagyon jó! -
Lysandus #23449 Nem akarok kötekedni, de ebben a CloD kezdetektől a DCS előtt jár. Nézd meg például ezt (+100 player ATAG-on, szenzációs, 6:30-tól például, egy csomó gép láthatóságon belül, egyesek lángolva zuhannak, mások üzemanyagot, vagy vizet húznak, légelhárítás, lövések, és akadás nincs):
-
LacAI #23448 Testvírem:) 40-50 fps sem a játszható egy ilyennél legalábbis ott már van káromkodásra ok,és ahol a minimum 20 az már xar. 60fps a mai hardvereken az elvárás,odaragasztva ,hogy ne is hullámozzon a teljesítmény. Azért ha géppityuval kell lövöldözni akkor ott nem árt ha stabil a futása a proginak. Gondolom én:) -
sakkay #23447 30-40 fős dogfight 40-50 fps. Tesztelve. 80 gép, közvetlen dogfight(szinte gombócba) minimum fps-20. Szóval teljesen játszható már most alapvetően. Ami gond a random recegés , és egyéb anomáliák, és a hatalmas gépigény max grafikán.. Esténkén 30-40 ember repüli az egyik szerót, teljesen jó repülni multiba is. Persze a fenti dolgok ott is vannak.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.06.15. 13:37:07 -
#23446 10-20 géptől is megzuhanna, mint a BUX.. -
LacAI #23445 Túlgondoljátok ti ezt:) Ahogy a joy problémakört is.
A DCS Normandia csak érdekesség jelenleg ,van 4 gép oszt ennyi. Ez online nulla,el lehet bohóckodni vele 1vs1 et de semmi több jelenleg. Majd ha lesz minden (na nem a harckocsik csodálatos kidolgozottsággal) akkor talán érdemes ránézni ,de addig csak érdekesség. És még kérdés az is,hogy mit kezdene a program 100-200 géppel a levegőben. 44 ben mekkora szövi kötelékek jöttek mentek. -
sakkay #23444 A pár év nagyon félreérthető(szarul fogalmaztam). Én arra gondoltam, hogy Tomék 40-42 vonalat viszik a DCS meg a 44-et. -
Lysandus #23443 Én remélem, hogy nem lesz az pár év! :-) -
sakkay #23442 Na pont ez jutott eszembe. A helyzet az Tom, ha ti komolyan kinövitek magatokat, akkor lesz igazi konkurencia a DCS-nek(tök mindegy a pár év). Mint most az intel-amd. Lám hirtelen 4 hónappal előbb jelennek meg az intel procik, meg úgy általában 10 éve nem látott pezsgés van. Eddig úgy voltak, mindegy mit mondunk, mikor jön ki, úgyis megveszitek-nincs más. Szóval hajrá... -
Solt #23441 Legalább olyan jók mint az AMD PR részlege!
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.06.14. 20:23:31 -
#23440 Egy E3-as youtube-os video a Hornetről, de semmi hivatalos bejelentés.
-
#23439 Én a teljes PR csapatot rég elzavartam volna a picsába, több kárt okoznak, mint hasznot. Ez a "hard coded issues" bugok nem a tervezett kiadás előtt pár nappal derülnek ki, bár tényleg nem is egyszerű ezeket kijavítani, nekem az a megdöbbentő, hogy a PR-osok már nem először adnak ki olyan céldátumot, amiből teljesen nyilvánvalóan kiderül, hogy halvány fingjuk sincs arról, hogy mi folyik a cég többi részlegén. És nem csak apróságokban, hanem nagy vonalakban sem. Ott volt ugye múlt év végén a bejelentés, hogy Normandiát kiadják 2016 karácsonyára. Aztán idén februárban még arról beszéltek, hogy talán pre alpha hamarosan elkészül. Amiből lett most május vége. Hogy jutott bárkinek eszébe azzal kampányolni tavaly év végén, hogy "ha minden jól megy, karácsonyra kijön Normandia", amikor fél évvel később is csak pre alpha stádiumban van a cucc? Egyáltalán minek adnak meg bármilyen dátumot? Ha tudják tartani, azzal nincsenek sokkal beljebb, hiszen hozzák az "elvártat". Ha kicsúsznak belőle, akkor viszont rengetegen őket anyázza majd. -
#23438 Egyszerűbb és hihetőbb lenne, ha megírnák becsülettel: nyár van, nincs kedvünk dolgozni, a zsetonból, amit befizettetek mi most elrongyolunk nyaralni. Ennyi -
Solt #23437 "We are hard working / but we faced with some hard code issues that require more time then we expected earlier."
Kurva élet, hogy ezeket így tanítják a programfejlesztői képzésen!! Az összes tököm öccse fejlesztő ugyanezekkel a hülye dumákkal operál. Szívesen megnézném egyszer azt a hárd vörkinget, de tartok tőle nem ugyanazt értjük ezalatt a kifejezés alatt!
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.06.14. 16:45:57 -
sakkay #23436 Most írták: We are hard working for DCS 2.1.1 update that should be contained many major bug fixes from initial 2.1.0 release, but we faced with some hard code issues that require more time then we expected earlier.
We are forced to postpone today's planned update due to its immaturity. We believe that it will be released at next week when the most of priority bugs will be fixed. -
#23435 Ja, hallgatnak mint a szar a fűben.. valami lehet nemfasza :D Mondjuk meg sem lepődnék. -
sakkay #23434 Én is néztem. Gyanúsan nagy a csönd. -
kiváncsi vagyok mikor lesz majd hivatalos jó minöségű video mind a botról mind a modulrol, mert eddig nem igen találtam ahhoz képest, hogy beharangozták , de semmi kontkétum nincs még róla,csak az amit Tom is linkelt.
Más: Nem tudja, valaki, hogy a Cougar vagy a FLCS markolat alatt lévő porvédő gumiharangot mire lehet kicserélni, mert elég merev és igy nem mozog könnyen a bot, kiszedett rugó nélkül se lehet könnyen mozgatni miatta. -
#23432 Egy próbát lehet megérne mindamellett is, hogy ez semmire nem "kötelezné" a gyártókat ugye.
Viszont aláírni nem kerül semmibe és az sem kötelez vásárlásra, szóval lehet többen is aláfirkantanák.
Ha valaki megfogalmazná, akkor fordítás után én simán elindítanám. -
Solt #23431 Jó ötlet, de sok reményt nem fűzök hozzá... eleve szűk réteg a szimulátoros hülye aki ennyi pénzt kiad ilyen kütyükre, plusz a nagy részük úgy van vele, hogy minek az FFB, az hülyeség! :) Aláírják mondjuk 1000-n (optimista voltam), pont szarra sem megyünk vele... -
sakkay #23430 Ja ez jó ötlet lehet. Mondjuk azt furcsállom ha lila fingjuk nincs róla. Hát kinek legyen ha nem nekik?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.06.14. 13:28:26 -
#23429 Kell(ene) indítani egy online petíciót, hogy a qrva lógitek (aki tudvalevő, hogy NEM TUD joyt csinálni....) készítsen ffb-s joy. Ezt a petíciót pedig a létező összes, szimeresrepcsis fórumon közzétenni... -
Solt #23428 Egy egyszerű piackutatás kéne a cégek részéről... szerintem halvány lila fingjuk nincs arról, hogy erre lenne igény! Egyébként arra van esély, hogy a Logitech kijön majd eggyel, főleg, hogy megvették a Saitek-t... benne van a pakliban, hogy a tapasztalatokat egyesítve kijönnek valami jósággal. -
sakkay #23427 Így van. Amúgy ha nyóc' éve sikerült a G940-el, nehogy má', hogy ma meg gond... -
Colos1357 #23426 Ezen már én is gondolkodtam, nekem is fura. Egyszer olvastam valamit, hogy nagyon túl kellene árazni, hogy megérje. Ez viszont azért baromság, mert egyrészt a HW gyártókat rohadtul nem szokta meghatni, ha valamit túl kell árazni, másrészt meg csak annyival drágább egy ffb -s a simától, hogy van benne két 50€ -s motor + 5€ vezérlés, aminek a költségét simán hozzá lehet adni a meglévő joy árához, és szerintem még így is vinnék, mint a cukrot. -
#23425 egy kicsit több infő a bomberes sorozatról -
sakkay #23424 Nem értem az ffb elhagyását. Az itteniek fele is már csak azért megvenné mert ffb. Erre senki nem csinálja meg, ha meg van valahol egy 5 éves G940-en 24 órán belül elviszik...ez nem tűnik fel senkinek? -
#23423 Igen, ezt a markolatot nem volt valami nagy vaszisztdasz megcsinálni. Nem akarom degradálni a munkájukat, de egy ügyesebb szaki (például Jack) simán fabrikálna egy ilyent. -
#23422 Nem tudom a mai világba mi olyan bonyolult a tervezésen, öleg, hogy csak egy másolatot kellett csinálni az eredetiről, tehát a mesterforma adott volt.
Ez sztem csak egy sima markolat a warhog alapra , nem hinném, hogy a mechanikát is modositották volna, meg még nem mutatták, de akkor ezekszerint nem lesz hozzá külön gázkar sem hanem az A10esét kell használni hozzá.
Ez igy elég gyenge , föleg ha még vastagon is fog a toll az árazásnál.
Az oroszok a VBK-val is kb ugyan ezt tették, ott is kompatibilis a warthoggal a markolatuk egyből 2 is a ww2es szimhez a 109es markolat és az MCR -
levy668 #23421 Szerintem bonyolultabb volt a tervezés, az tartott nekik évekig, hogy a markolat semmilyen irányban ne legyen kompatibilis a warthog-al :)
Az nekik nem lenne jó üzlet.
egyébként színre, szagra, méretre kb warthog, szóval nem valószínű az ffb. -
#23420 Hmm, ez a Thrusmaster nagy durranása? Ránézésre ugyan az a mechanika mint a Warthog, csak csináltak egy F18 replika markolatot hozzá. Ez tartott nekik évekig?
Ha raknak bele egy ffb cuccot akkor azt mondom megérheti, de így csak egy újabb rókabőrnek tűnik nekem.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.06.14. 08:04:33